...am vazut recent intro emisiune...japonezii au inventat super kestie...
un aparat...pa care poti sal programezi in asa fel ca el sa te faca sa visezi anume ceea ce vrei ....
era aratat un exemplu....o femeie a pus poza iubitului sau....pe care siar fi dorit sal viseze in noapte....si asa si sa intimplat....
va imaginati?
desi pare a fi o kestie acceptabila....vreau sa intreb...de vreme ce se stie foarte bine, ca visurile noastre sunt tot aceea ce e in inconstientu nostru....cum ramine cu visurile aceste arteficiale inventate de japonezi?
si ele ar putea sa ne influenteze cumva? sau e doar imagine proiecatata?
shoot!
Codrin
01-18-2004, 07:45 PM
...shoot!
.... ne indemna { din nou } :P Melania
.....asemeni eroinelor revolutionare ce strigau in fatza plutonului de executie : " Trageti ! Trageti ticalosilor ! " , rupandu-si camasa la piept si oferindu-si bustul dezgolit , spre ciuruire , gloantelor ucigase ....
Melania
01-18-2004, 10:46 PM
...Codrin....zimi mai bine ce visezi tu..in noptile in care dormi singurel!
Codrin
01-18-2004, 10:48 PM
Nu mai tin minte , ca ultima oara mi s-a intamplat tare de mult ! :crazy:
Dar sunt aproape sigur ca nici atunci nu pe tine . Pentru ca intotdeauna ma trezeam tare bine dispus . :wink:
martie
03-12-2004, 02:02 AM
iata chestia asta cu japonezii n-o cred....pentru ca daca ai citit lucrarile lui Freud,una din explicatiile lui despre ce am visat e ca inainte de a adormi gindul tau s-a dus( la iubitul tau,exemplul) si in vis cupconstientul tau incepe sa-ti arate ce a "inregistrat" constientul
vadim
08-09-2004, 04:05 PM
...am vazut recent intro emisiune...japonezii au inventat super kestie...
un aparat...pa care poti sal programezi in asa fel ca el sa te faca sa visezi anume ceea ce vrei ....
era aratat un exemplu....o femeie a pus poza iubitului sau....pe care siar fi dorit sal viseze in noapte....si asa si sa intimplat....
shoot!
Milania in ziua de azi nu te potsi mira de nimic dar shi nu crede in tot ce vezi foarte multe lucruri care le vezi crede-ma sunt iluzii cu ele viatsa e mai interesanta shi mai vesela 8)
vadim
08-09-2004, 04:08 PM
...zimi mai bine ce visezi tu..in noptile in care dormi singurel!
Milania dar ce visezi tu cind dormi singura la ce te gindeshti sau ce ai vrea tu in momentul acela :D tu cind dormi cuprinzi pierna cind linga tine nu este a doua jumatate 8)
vadim
08-11-2004, 12:19 PM
cind dorm singur visezi numai timpenii ba ma bat cu dracii ba se fugaresc dupa mine....trebuie sa ma mai duc pe la biserica spune lumea ca ajuta :D
Gigolo
08-11-2004, 12:39 PM
melania are cosmaruri :D iaca ce viseaza ea!
ura !
Melania
08-11-2004, 09:01 PM
cind dorm singur visezi numai timpenii ba ma bat cu dracii ba se fugaresc dupa mine....trebuie sa ma mai duc pe la biserica spune lumea ca ajuta :D
la biserica ..pe la niste babe te mai poti duce...sa te mai descante ...cu niste par ars ceva.....o sati faca bine....
si zaodno ial si pe Radu (Gigolo) ca iar nu stiu cum so trevojit la cap!!
Mirabela Iucu
08-11-2004, 11:18 PM
Am vazut si eu Mel documentarul despre care vorbesti tu...si sincera sa fiu mi se pare o prostie. Pe mine un ama fascineaza sa ma gandesc in fiecare seara oare ce mai visez la noapte...ca mai apoi dimineata sa fiu uimita de ce am visat :crazy:
vadim
08-12-2004, 03:35 PM
blin noapte trecuta am visat o gramada de cosmaruri, am crezut ca pleaca crisa, pe la o bucata de noapte la mine in bucatarie s-a aprins lumina am crezut ca gata crapa inima mama masii ii de lumina
vadim
08-12-2004, 03:44 PM
la biserica ..pe la niste babe te mai poti duce...sa te mai descante ...cu niste par ars ceva.....o sati faca bine....
si zaodno ial si pe Radu (Gigolo) ca iar nu stiu cum so trevojit la cap!!
Gigolo
08-12-2004, 03:49 PM
numai daca o "prihvatim" si pe melania cu noi apoi is de-acord...
vadim
08-12-2004, 04:42 PM
numai daca o "prihvatim" si pe melania cu noi apoi is de-acord...
Numai decit Gigolo dar ne vom duce la ciuflea ca acolo cauta de draci sa vedem ca va gasi la Melania o sa ne distram pe cinste :P :P
c001 h4x0r
08-12-2004, 04:51 PM
Citiva ani in urma am citit un roman din curentul cyberpunk, imi pare ca se numea "2048 de Mary Shelley si Percy Shelley (http://www.fuga.ru/shelley/2048/contents.htm)".
Acolo se descriu astfel de dispozitive. Oamenii viseaza la comanda. Interesant, autorii au auzit despre japonezi si cercetarile lor? Un fel de halucinatsii programabile.
Evident ca este o "imagine proiectata" dar asta nu exclude faptu' ca am putea fi infliuentsatsi prin ea. Poate depinde cum, unde si cind s-o proiectezi...
Da' n-ati auzit despre interfatsa intre calculator si creier? Am auzit la "Magazinul Stiintsific" de la BBC nu mai demult de 4-6 saptamini in urma. Acolo au spus ca deja tehnologia permite implantarea in creierul shoarecilor a unui dispozitiv care leaga creierul cu un calculator foarte performant. Operatorul care urmareste activitatea sistemului nervos al soarecelui poate prezice actiunile lui cu un avans considerabil in timp! Mai mult ca atit, el poate bloca unele actiuni sau chiar modifica. Adica poate impune soarecele sa se opreasca, sau sa mearga spre stinga sau dreapta contrar vointsei celui din urma etc.
Inca o experientsa era cu o maimutsa si un brats-robot. Aceiasi savantsi au conectat creierul maimutsii la un brats robot. In rezultat, bratsul repeta intocmai miscarile bratsului maimutii. Adica daca maimutsa dorea sa ridice laba si sa apuce ceva, bratsul-robot se ridica si apuca.
Si asta-i doar inceputul inceputului!
Pai, in 20-30 ani oamenii nu vor fi doar infliuentsatsi, ca acum prin publicitate, dar va fi posibila telepatia si manipularea constiintsei la distantsa. Iaca asta-i cool! Inchipuitsi-va sa dispara celularele, radioul, televiziunea. Toate sa fie implantate si gestionate doar cu gindul. Sau sa fie posibil sa stai la mare sa privesti apa si in regim "live" sa-i transmitsi imaginea unui prieten care sta acasa.
vadim
08-16-2004, 05:14 PM
Am vazut si eu Mel documentarul despre care vorbesti tu...si sincera sa fiu mi se pare o prostie. Pe mine un ama fascineaza sa ma gandesc in fiecare seara oare ce mai visez la noapte...ca mai apoi dimineata sa fiu uimita de ce am visat :crazy:
TU PURSISIMPLU NU TE GHINDI CE VEI VISA LA NOAPTE .....IN GENERE INAINTE DE CULCARE STARUITETE SA TE GINDESTI LA CEVA PLACCUT SAU LA CINEVA PLACUT :D :D
vadim
08-17-2004, 03:44 PM
Citiva ani in urma am citit un roman din curentul cyberpunk, imi pare ca se numea "2048 de Mary Shelley si Percy Shelley (http://www.fuga.ru/shelley/2048/contents.htm)".
Acolo se descriu astfel de dispozitive. Oamenii viseaza la comanda. Interesant, autorii au auzit despre japonezi si cercetarile lor? Un fel de halucinatsii programabile.
Evident ca este o "imagine proiectata" dar asta nu exclude faptu' ca am putea fi infliuentsatsi prin ea. Poate depinde cum, unde si cind s-o proiectezi...
Da' n-ati auzit despre interfatsa intre calculator si creier? Am auzit la "Magazinul Stiintsific" de la BBC nu mai demult de 4-6 saptamini in urma. Acolo au spus ca deja tehnologia permite implantarea in creierul shoarecilor a unui dispozitiv care leaga creierul cu un calculator foarte performant. Operatorul care urmareste activitatea sistemului nervos al soarecelui poate prezice actiunile lui cu un avans considerabil in timp! Mai mult ca atit, el poate bloca unele actiuni sau chiar modifica. Adica poate impune soarecele sa se opreasca, sau sa mearga spre stinga sau dreapta contrar vointsei celui din urma etc.
Inca o experientsa era cu o maimutsa si un brats-robot. Aceiasi savantsi au conectat creierul maimutsii la un brats robot. In rezultat, bratsul repeta intocmai miscarile bratsului maimutii. Adica daca maimutsa dorea sa ridice laba si sa apuce ceva, bratsul-robot se ridica si apuca.
Si asta-i doar inceputul inceputului!
Pai, in 20-30 ani oamenii nu vor fi doar infliuentsatsi, ca acum prin publicitate, dar va fi posibila telepatia si manipularea constiintsei la distantsa. Iaca asta-i cool! Inchipuitsi-va sa dispara celularele, radioul, televiziunea. Toate sa fie implantate si gestionate doar cu gindul. Sau sa fie posibil sa stai la mare sa privesti apa si in regim "live" sa-i transmitsi imaginea unui prieten care sta acasa.
sa stii ca sunt interesante lucrurile pe care leai spus ,dar tu cum crezi ca sta va fi ceva bun ca sunt deja asa tehnologii,ai ceva material pe aceasta tema?
c001 h4x0r
08-17-2004, 09:31 PM
sa stii ca sunt interesante lucrurile pe care leai spus ,dar tu cum crezi ca sta va fi ceva bun ca sunt deja asa tehnologii,ai ceva material pe aceasta tema?
Evident ca este bine! Tu sa vezi prin 2030 cum o sa se schimbe lumea! Pe atunci este planificata atingerea limitelor fizice in producerea microprocesoarelor bazate pe tehnologii de siliciu. Se va face saltul la nanotehnologii. Cam ca sa-ti inchipui ce inseamna asta, gindeste-te ce a insemnat saltul de la manufacturi spre era industriala.
N-ai vazut un clip publicitar pentru Sony Playstation 2? Acolo tot clipul se face publicitate la PS 9 iar la sfirsit se spune ca PS 2 este doar inceputul. Iata gaseste acest clip si vei avea inchipuire spre ce se orienteaza omenirea. Visurile artificiale vor fi un maruntis.
Referitor la materiale, carti n-am gasit si nici indrumare "How to..." :D dar iata linku' la acei cu maimutsa si bratul-robot:
de la Newscientist (http://www.newscientist.com/news/news.jsp?id=ns99994262) si de la BBC (http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/3186850.stm)
cred ca sint surse demne de incredere...
vadim
08-18-2004, 10:43 AM
nustiu ce va fi peste 20-30 de ani dar la moment m-am za..ibit de cosmaruri deacum a 2 noapte la rind, vin la serviciu parca sunt nebun de cap si +la asta nici ziua nu merge asa cum trebuie poate stitsi ceva ce mar ajuta sa scap de toate visele acestea timpite....
c001 h4x0r
08-18-2004, 12:03 PM
Eu am cosmaruri doar daca ma culc beat. :) Serios.
POate cosmarurile astea si la tine-s provocate de ceva anumit.
Poate trebuie sa consulti un medic? Poate sa mai cauti prin Internet ceva despre asta? Am vazut undeva pagini rusesti unde poti consulta un medic.
vadim
08-19-2004, 09:04 AM
cind eu sunt beat nu mai visez nimic, dar in ceia ce priveste medecul trebuie de incercat,am impresia co sa-mi ies din minti citeodata cu visele astea timpite
Mirabela Iucu
08-20-2004, 05:54 PM
Se spulbera visele atunci cand le lasi sa faca asta...cateodata insa nu ai de ales :crazy:
vadim
08-21-2004, 10:03 AM
cu cosmarurile ma lupt deja citiva ani la rind si tot nu pot sa scap de ele m-am zai.......deja de toate chestiile acestea poate stiti voi ceva cum sa scap de ele
vitalic sprinceana
08-21-2004, 10:51 AM
da..eu stiu...incearca sa le iai in serios...ajuta mult....si schimba unghiul din care le privesti....
vadim
08-21-2004, 11:58 AM
da mersi dar nu cred ca o sa ma ajute,voi incerca
vadim
08-23-2004, 01:56 PM
blin m-am saturat de aceste vise si in genere ele trebuiesc...........
vitalic sprinceana
08-23-2004, 03:11 PM
blin m-am saturat de aceste vise si in genere ele trebuiesc...........
tot ce exista e rational...(heggel)
catyusha
08-24-2004, 06:30 PM
Omu neu ni-o spus o kestie yn momentul yn kare ne-am revazut dupa 2 ani...
He said that all my dreams come true..
sh.. they do...at least some of them...sooner or later...
c001 h4x0r
09-04-2004, 09:27 PM
catyusha, sa ma crezi, visurile tale au sa devina realitate, oricare ar fi aparentsile... Tu doar nu ashtepta ca ele sa devina realtate chiar acum. Lasa putsin timp, nu trebuie sa te grabeshti, toate se rezolva, crede-ma...
catyusha
09-06-2004, 11:10 PM
c001 h4x0r I know...nu ma grabesk...dar nici nu ynseamna ka am sa le ashtept pur shi simplu...I'm gonna fight to make them come true...
Mirabela Iucu
09-08-2004, 12:49 AM
Cateodata salasluieste in mine o dorintza de a lasa unele vise sa fie spulberate...sunt momente in care ratiunea imi spune ca e mai bine asa...insa atunci brusc constiinta primeste 2 palme de la sufletzel si toata fiintza mi se concentreaza spre indeplinirea viselor... :crazy:
vadim
09-08-2004, 11:58 AM
Se spulbera visele atunci cand le lasi sa faca asta...cateodata insa nu ai de ales :crazy:
dar cum poti sa opresti visele........in acest caz nu ai de ales,si nu cred ca exista vreo alegere
Mirabela Iucu
09-08-2004, 01:52 PM
Pai cand realitatea sta impotriva viselor tale si ai 2 variante : ori le indeplinesti ori nu...cand se lupa rationalul cu visul...hmmm...e mai complicat :wink:
vadim
09-08-2004, 02:14 PM
Pai cand realitatea sta impotriva viselor tale si ai 2 variante : ori le indeplinesti ori nu...cand se lupa rationalul cu visul...hmmm...e mai complicat :wink:
realitatea? Mira realitatea este o tufta si tu o stii prea bine,dar rationalul intotdeauna va pierde de la vis so stii,(una ce pot sa spun ca esti o femeie desteapta si stii ca rationalul e una dar realitatea e alta) :-?
catyusha
09-10-2004, 09:01 PM
Yn fiekare zi se spulbera kyte un vis ka sa ia nashtere altu..
A new beginning always starts at the end
Natalytza
09-12-2004, 01:19 PM
Visele pentru mine sunt nishte scopuri in viatza, nushtiu ce m-ash face fara ele...chiar daca se spulbera unele, apar altele ...
Catyusha, I agree with you
catyusha
09-12-2004, 11:10 PM
Ce nu te omoara ...te face mai puternik...
visele sunt o parte din tine...
sunt propria ta creatzie...
depinde de tine how u handle them...
se spulbera...dar ramyne amintirea...
iar unde a ramas cenusha...
DEEPY
10-03-2004, 01:19 AM
Da iaca eu cind visez :wtf: , visez ca cad de la balcon :x !! Shi mor! dar nu imi voi pune scop in viatsa de a cadea de la balcon!
catyusha
10-03-2004, 06:08 PM
maladetz
Natalytza
10-03-2004, 06:17 PM
Da iaca eu cind visez :wtf: , visez ca cad de la balcon :x !! Shi mor! dar nu imi voi pune scop in viatsa de a cadea de la balcon!
mah deepy...aici lumea vorbeshte de visurile vietzii, nu de acele visuri pe care le visezi in fiecare noapte..:)
sau poate visul tau de o viatza e sa cazi de la balcon?
DEEPY
10-04-2004, 12:21 AM
:wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:
DEEPY
10-04-2004, 12:23 AM
Bun, dar eu visez la o fata frumoasa, la o casa shi la o mashina krutaia, la multa sanatate shi fericire, shi la mults bani, la 2 copii: 1 baiat la care sa stea fete imprejur shi sa fie un renumit chitaris care sa cinte intr-o formatsie de Death sau death - grind!
catyusha
10-10-2004, 04:14 PM
E vorba de vise spulberate...
Melania
10-10-2004, 04:37 PM
pai pentru DEEPY tot ce a scris el e kiar vis spulberat.....de unde "fata frumoasa" care a vre sai nasca un metalist nirvanist mititel care peste vreo 15 ani sa cante in formatia the Death? si de unde mashina krutaia?
asta ar fi posibil numa daca ar fi el Brad Pitt sau aista .,..hmmm....Tom Cr....
catyusha
10-10-2004, 06:10 PM
Hmy...
sunt destul de multe fete kare yi ympartashesk gusturile muzikale...shi sunt shi frumoase...shi mai rasarit la kap..
mashyna krutaya... daka o sa munceaska destul pentru asta...
o sa o aiba...
prin urmare... totul depinde de vointza...
vadim
10-11-2004, 01:24 PM
visuri spulbere........super am placere cind am asha visuri, cind ma trezesc dimineatsa si-mi zic Doamne bine ca e vis shi nu realitate :D
DEEPY
10-19-2004, 04:58 PM
asta ar fi posibil numa daca ar fi el Brad Pitt sau aista .,..hmmm....Tom Cr....
Dar de unde shtii ca nu is Brad Pitt sau Tom Cruise?? Daca seman la ei tare mult?? :D
Natalytza
10-19-2004, 05:03 PM
la ambii odata nu cred ca semeni :lol:
DEEPY
10-21-2004, 01:28 AM
La care din ei itsi place mai tare la ala saman! 8)
Melania
10-21-2004, 01:48 PM
DEEPY nu fa spam!
DEEPY
10-21-2004, 10:57 PM
Oki :lol:
vadim
03-16-2005, 11:43 AM
Nu renunta la visuri,
caci daca ele mor,
Viata e doar o pasare cu aripele frinte,
Ce niciodata nu se va mai ridica in zbor