PDA

View Full Version : Dragostea sau Demnitatea?

Melania
01-14-2004, 01:08 PM
...ce prevaliaza?

zopiryon
01-14-2004, 01:14 PM
da din fiecare cate oleaca nu se poate ? ca e stupid sa pui asa intrebare...

Melania
01-14-2004, 01:17 PM
de ce stupid? daca nu ti sa intimplat....asta nu inseamna ca nu sunt situatii de acest fel....

negru
01-14-2004, 01:18 PM
daca nu ai ultimele doua, sansele ca prima sa funcikleasca sunt foarte mici

zopiryon
01-14-2004, 01:22 PM
intodeana este o cale de mijloc...asa ca intrebare e stupida !

Melania
01-14-2004, 01:22 PM
bine mai ca a treia optinuea e doar asa....intrebrea e dragostea sau deminitatea??

ati fi in stare...var lasa inima sa pierdeti persoana pe care o iubiti cel mai mult din cauza deminitatii?

nu.....raspunsu meu....categoric nu

ciofu
01-14-2004, 01:24 PM
Chestia cu demnitatea si iubirea impreuna intro relatie, face mari ravagii cateodata. Tre sa stii sa le imbini impreuna si totu e magic

Melania
01-14-2004, 01:26 PM
da mai...magie stele...luna...tat asta ii clasna....dar daca nu le poti imbina? ....hai sa nu mai fim asa destepti si intelepti.....

sunteti pusi in fata zidului....ORI ORI

zopiryon
01-14-2004, 01:27 PM
cum o zis ciufu tre sa le combini, sau sa gasesti alta cale de solutionare....

ciofu
01-14-2004, 01:30 PM
Mel, ca sa zici ori ori, tre caz concret, sa fii in pielea lui....si sa ti se faca pielea ca la gaina

Melania
01-14-2004, 01:38 PM
bine...hai sa "invintam" un caz concret....

el ea....iubire mare
...unu din ei o purshit sau ei doi sau certat.....de exemplu....sau ceva de felu asta...completati voi aici....
al doilea se simte jignit, ranit....so on.....sau poate ambii se simt asa
..relatia pare sa se termine.....
...dar dragostea oricum este..si amindoi sufera in coltzuri diferite...
amu.....nar fi mai bine sa uite de demnitate sa ia telefonu si sa sune zicand "babe, te iubesc in continuare....hai sa ne impacam...ca doar asta conteaza cel mai mult"??? asa?

sau ....

""nu sun, nu am intorc, nu iert, mai bine ma sufoc de durere...dar ramin demn/a"?

pai cum ei?

situatia e imaginara...si poate fi modificata...veniti cu idei!

ciofu
01-14-2004, 01:40 PM
Mel, normal ca daca merita, sun si ne impacam. Cand exista iubire, demnitatea tre oleaca pusa pe un plan mai jos, ca sa mearga relatia

zopiryon
01-14-2004, 01:41 PM
dapu aici e vorba de orgoliu nu de deminitate...
si daca situatia e asa...atunci e vorba sa fii prost sau sa nu fii prost :lol:

Melania
01-14-2004, 01:44 PM
aha...da posibil sa se confunde cu orgoliul....atunci hai sa gasim alt caz unde ar prevala demnitatea nu iubirea

Fox
01-14-2004, 01:45 PM
Mel, alta situatie:
el/ea iubire mare. unul din ei bou/vaca. De obicei bou :lol: Celalalt sufera, mai primeshte liubea un lichi in bot....... Tre sa aleaga dragostea ori demnitatea :roll: :hehei:

zopiryon
01-14-2004, 01:46 PM
demnitate poa sa prevaleze la un grandoman...sau la unu care nu iubeste suficient...

Codrin
01-14-2004, 01:49 PM
Pe de alta parte o iubire pierduta poate fi inlocuita dar demnitatea pierduta ... nu .

Si cu cat ceva e mai aproape de unicitate , cu atat are o valoare mai mare . :ciupos:

Melania
01-14-2004, 01:49 PM
apu da Fox.....cred ca ar fi cazu sa alega demnitatea....da o ie sentimentele pe dinainte.....

iar la ceea ce a scris zopi.....reiese....ca dragostea totusi conteaza mai mult....

bai...e complicata kestia....eu la un moment ziceam ca as alege dragostea in orice situatie.....dar dar dar.....un lichi in bot mar face sa ma mai gandesc

Codrin
01-14-2004, 01:52 PM
Si ca o incununare a spuselor mele precedente , sunt momente cand cu bani faci rost de aparentza amandorura .

Asa ca cei fara spirit de observatie ar trebui sa aleaga banii . 8)

Fox
01-14-2004, 01:52 PM
Zopi, exista situatii, cand daca pui mai jos demnitatea te transformi in dobitoc.

zopiryon
01-14-2004, 01:53 PM
daca'i iubire mare apu demnitate nu pre conteaza...

ciofu
01-14-2004, 01:58 PM
Exact, cand e dragoste adevarata, de orgoliu si demnitate tre de uitat

Melania
01-14-2004, 01:58 PM
Codrin ..da zi tu odata la lumea care nu stie...cati bani ai ...ca poti sa cumperi si dragostea si demnitatea?

zopiryon
01-14-2004, 01:59 PM
iaca amu sgu te ei de Codrin...

sapu de gandim asa....fara demnitate spoate de trait, da iaca fara dragoste nu :lol:

KazeolNevozmojnii
01-14-2004, 02:00 PM
dragoste mare e atunci cind ambii iubesc.. in asa caz de demnitate nu prea ai nevoie...
cind iubeste numai unul asta e prostie mare si aici urgent este nevoie de demnitate...

Codrin
01-14-2004, 02:00 PM
Codrin ..da zi tu odata la lumea care nu stie...cati bani ai ...ca poti sa cumperi si dragostea si demnitatea?

Depinde pe ale cui , Melania .

Pentru ale mele nu s-au tiparit inca atatia bani pe lume ! :ciupos:

Melania
01-14-2004, 02:02 PM
da da da....pt ultimele 2 mesaje.....

..citisem undeva ca...daca iubestu tu...astai nimik.....daca te iubeste pe tine .....astai ceva....dar daca va iubiti reciproc....astai totul.....

deci demnitatea vine in spate!

Fox
01-14-2004, 02:02 PM
Si ca o incununare a spuselor mele precedente , sunt momente cand cu bani faci rost de aparentza amandorura .

Asa ca cei fara spirit de observatie ar trebui sa aleaga banii . 8)

Codrin, asta-i calea cea mai usoara, dar atunci nu poti fi sigur ca vei avea parte de o dragoste reciproca adevarata .
Nu totul se cumpara pe bani, slava Domnului :)

Melania
01-14-2004, 02:05 PM

inca nu? dar asta tot inseamna ca teai vinde......numai ca pt mai mult

feeee....feeee

Fox
01-14-2004, 02:08 PM
Am impresia ca Zopi e indragostit :crazy:

Melania
01-14-2004, 02:11 PM
Am impresia ca Zopi e indragostit :crazy:

cum tu crezi zopi asta al nostru e in stare sa faca pe cineva fericit?

adika hai sa pun altfel intrebarea....noi intradevar ii facem pe unii fericiti sau numa ni se pare ca asa se intimpla?

Fox
01-14-2004, 03:04 PM
:roll:

vopros konecino interesnyi

Cred ca depinde de ce-si doreste partenerul si daca-i poti oferi asta.....

ciofu
01-14-2004, 03:06 PM
Mel, tu fa totul sai fie ciuvacului tau, si ai sa vezi pe el cum se simte. Un om normal si fidel tie, nu iti va inscena fals ca il faci fericit

negru
01-14-2004, 03:40 PM
bine...hai sa "invintam" un caz concret....

el ea....iubire mare
...unu din ei o [cenzurat] sau ei doi sau certat.....de exemplu....sau ceva de felu asta...completati voi aici....
al doilea se simte jignit, ranit....so on.....sau poate ambii se simt asa
..relatia pare sa se termine.....
...dar dragostea oricum este..si amindoi sufera in coltzuri diferite...
amu.....nar fi mai bine sa uite de demnitate sa ia telefonu si sa sune zicand "babe, te iubesc in continuare....hai sa ne impacam...ca doar asta conteaza cel mai mult"??? asa?

sau ....

""nu sun, nu am intorc, nu iert, mai bine ma sufoc de durere...dar ramin demn/a"?

pai cum ei?

situatia e imaginara...si poate fi modificata...veniti cu idei!

in majoritaea cazurilor barbatul telefoneaza, de ce ?????

Melania
01-14-2004, 03:42 PM
de ce barbatu? eu zis ca si femeia poate si uneori kiar ar trebui sa telefoneze ea prima....!

negru
01-14-2004, 03:45 PM
anume ca uneori, da uneori asta e extrem de rar !!!

Fox
01-14-2004, 03:54 PM
Si femeia daca stie ca a initiat cearta trebuie sa-si coboare nasul jos si sa incerce sa se impace, ca nu io pica shleapka.

ciofu
01-14-2004, 03:57 PM
Fox si mel, voi vorbe de aur scrieti aici....tre de pus ochiu pe voi

KazeolNevozmojnii
01-14-2004, 04:07 PM
parerea mea e ca in magoritatea cazurilor barbatul trebuie sa uite de tot si sa telefoneze, de ce?????

Ciota nu chiar clar te exprimi, Negrutule.. :D
"Parerea mea e ca trebue... de ce?????"
La mine procesorul sa supra incalzit incercind sa inteleg ce ai vrut sa spui...
Aici numai cu intuitsia cred ca se poate...
Cine stie de ce la tine asa parere s-a format... :) eu nu stiu...

Da pentru ce trebue? Hz.. la fiecare diferit.. cuiva i se scoala si suna...
cuiva ii pare rau ca a facut ce a facut.. cineva simte ca nu poate trai fara dinsa... da cineva tupa crede ca barbatul trebue sa sune :)

Eu de exemplu o sustin aici pe Mel, fata daca vrea suna ea si singura..

negru
01-14-2004, 04:09 PM
mai tormozesc si eu cateodata, editez imediat

eu aveam in vedere, ca de obicei barbatul e acel care suna ca sa clarifice situatia si sa impace cat mai repede, macar ca nu a gresit...si eu ma intreb de ce e asa?

ciofu
01-14-2004, 05:39 PM
asta e o deprindere asteptata din partea majoritatea femeilor. Pentru dansele asa tre sa fie, Andreica ci ti gruzesti, om suna daca trebu :lol:

lelaina
01-14-2004, 06:41 PM
eu aveam in vedere, ca de obicei barbatul e acel care suna ca sa clarifice situatia si sa impace cat mai repede, macar ca nu a gresit...si eu ma intreb de ce e asa?
se intampla ca barbatul kiar greseste... anyway, de cand exista cele 2 specii: barbatul si femeia, se considera normal ca barbatul s-o curteze pe femeie, ca el sa aiba grija de ea, ca doar, deh, ea e cea sensibila si firava in relatie, iar el e cel tare si... barbat. :lol:

Melania
01-14-2004, 10:36 PM
sunatu uneori e foarte incitant...mai ales cand suna ea lui......sai zica abia abia....de parca iar shopti la urekiusa.....

.....privetik ingeras.....abia astept sa vina seara sa ne vedem si sa facem mici prostioare.....te pupik de mii si mii de ori la buricel.....mii dor la nebunie de tine....
...murl.....

ei care demnitate? iubire curata

negru
01-14-2004, 10:50 PM
da ujjj, ca sa auzi asa o fraza trebuie sa asuzi lucrand :D

Codrin
01-15-2004, 09:35 AM

inca nu? dar asta tot inseamna ca teai vinde......numai ca pt mai mult

feeee....feeee

Sau asta sau doar ca prefer alta modalitate de plata decat bancnotele . Pentru ca cineva ce ar avea atatia bani incat sa imi cumpere in intregime valorile astea ale mele , probabil va avea si destula putere ca in ziua imediat urmatoare realizarii afacerii sa schimbe cu totul sistemul monetar al tarilor mai importante si sa ma lase in buzunar doar cu maculatura .

Asa ca prevazator , voi cere plata numai in lingouri de metal pretios si diamante naturale . 8)

NaE
01-15-2004, 02:20 PM
Iar la tema as putea constata un lucru straniu... Demnitatea si selfesteemul inalt de multe ori transforma persoana in un fel de virf de munte pe care nimeni nu-l poate urca... Iar daca si se arunca intr-o relatie.. nu se dedica cu trup si suflet acesteia... Asa situatii is celel mai nasoale.... fiuuu

vio
01-15-2004, 06:27 PM
Iaka iubesti, asa klasna si krasiva dar se poate si cu ceva demnitate. Adica, cyt isi stie lokul yi daruiesti toata iubirea din lume, dar cum se urca la cap te scuturi shi-ti aduci aminte de demnitate. Caci nu-l voi mai lasa sa yntinda laba doar pentru ca-l iubesc sau a mai facut-o cineva si, cica lui tot i se poate. In asa cazuri nafig s pliaja!!!

bobo cool
01-15-2004, 07:42 PM
dupa mine, nici nu incape grad de comparatie intre demnitate si iubire. fara discutie iubirea este de nenumarate ori mai importanta, mai grea decat demnitatea.

in cate situatii facem lucruri nedemne in numele iubirii, sau ne comportam mai putin demn deoarece iubim :)

creator
03-15-2004, 04:08 PM
Eu am ales demnitatea, si sa va explic de ce:

caz 1: Sunt indragostit-mort dupa o fata, iar ea imi fura juma' de milion de $(ipotetic vorbind), credeti ca trebuie s-o iubesc in continuare si sa o las sa-mi fure cealalta jumatate? :lol:

caz 2: Este _c_u_r_v_a_ si ma minte ca e fidela, credeti ca trebuie sa o mai sarut dupa ce in gura ei si-au bagat-o altii? :lol:

.....

caz n: Fata isi bate joc de sentimentele mele :crazy: si se joaca cu mine, probabil trebuie sa continui sa-i dau flori sa-i cumpar cadouri scumpe si sa o plimb cu masina unde o vrea ea? :wtf: Hmmm, nu cred... un pic de respect te rog :evil:

in rest cred ca dragostea este mai importanta dar cum n->infinit, cred ca eu renunt la aceasta varianta.. sau poate se opreste si nu stiu eu?

martie
03-16-2004, 02:03 AM
eu vreau sa zic cind este iubire, demnitatea dispare.....cind simti ca partenerul/a incepe s-o dea cu demnitatea ....:diagnoza:s-a dus in pula cu dragostea voastra..........................................

vio
03-17-2004, 08:54 PM
Concluzii:
Dragostea adevarata e o raritate.
Demnitatea nu e o caracteristica negativa.
Dragostea are proprietatea de a muri.
Demnitatea are proprietatea de a aparea dupa ce moare dragostea.

vadim
08-20-2004, 02:24 PM
dragoste demnitate,cind iubesti demnitatea nu are treaba daca iubesti cu adevarat si la nebunie despre ce fel de demnitate poate sa mearga vorba asta e parerea mea poate altcineve ghindeste altfel

Mirabela Iucu
08-20-2004, 04:42 PM
Nu stiu cum se face dar tema asta mi-a alunecat printre degete pana acum :crazy:
De vreo 5 minute tot stau si pun in balantza : demnitatea si dragostea...concluzia este ca sunt total diferite si de neantrepatruns...poti iubii cu demnitate...poti iubii pur si simplu...poti avea o demnitate iesita din comun...sunt sanse sa nu le ai pe nicicare...depinde din ce unghi privesti problema :crazy:

Ingula
08-20-2004, 05:39 PM
Demnitatea=principiile de viata pe ca ti le-ai format paina la prezentul partener....
Intri in o relatie noua crezand ca stii ce este acceptabil si ce nu este... fiecare persoana are limitele sale. Insa dupa un timp, ajungi la dilema: sa imi compromit believes-urile pentru a imbunatati? pastra? relatia sau sa afirm tare si mare ca convingerile si modul de viata pe care mi l-am format nu are loc pentru sliduri....
exemplu: esti ferm convins ca daca l-ai prinde cu alta, i-ai spune la revedere on the spot... si il prinzi cu alta. Insa iti pare ca il iubesti.. il ierti sau nu?
Depinde de puterea de vointa si de convingeriile fiecaruia.

Mirabela Iucu
08-20-2004, 05:49 PM
Si ma tot gandesc la asta...si da...iubirea invinge demnitatea de cele mai multe ori... :crazy:

zopiryon
08-20-2004, 10:57 PM
cred ca mai toti ar skimba deminitate, pe un gram de dragoste...

Mirabela Iucu
08-21-2004, 12:16 AM
Intr-adevar pe o dragoste adevarata cred ca oricine si-ar da putzin din demnitate...ca pe urma sa regrete ca au facut asta :lol:

zopiryon
08-21-2004, 09:03 AM
adica zici ca nu ar trebui sa skimbam, ca sa nu regretam asta niciodata, da ? sau pur si simplu te joci cu cuvintele :lol:

vadim
08-21-2004, 09:39 AM
Si ma tot gandesc la asta...si da...iubirea invinge demnitatea de cele mai multe ori... :crazy:

stiu un caz cind baiatul ca din pricina demnitatii si-a pierdut dragostea care dupa aceia a incercat sa recupere dar soryyyyyyyy era prea tirziu,trebuie sa fii demn de ceia ce iubesti

Mirabela Iucu
08-21-2004, 07:56 PM
Zopy eu personal stiu ca dragostea invinge totul...dar mai stiu si ca nu sunt toti ca mine :crazy:

vadim
08-23-2004, 02:27 PM
Zopy eu personal stiu ca dragostea invinge totul...dar mai stiu si ca nu sunt toti ca mine :crazy:

esti ceva mai mult decit altele? :D

Mirabela Iucu
08-23-2004, 03:05 PM
Poate ca da... :lol: ...sau paote ca nu... :crazy:

Arina
08-23-2004, 03:11 PM
hai, Mira, nu fi modesta... este-este

Mirabela Iucu
08-23-2004, 03:14 PM
Thanks Arina...da sunt...ptr. ca eu de fapt sunt ciborg :hahaha:

vadim
08-23-2004, 03:20 PM
Thanks Arina...da sunt...ptr. ca eu de fapt sunt ciborg :hahaha:

uau ciborg da atunci sunt de acord ca esti ceva deosebit :D :D

Mirabela Iucu
08-23-2004, 03:24 PM
Thanks si tie...bip..bip... :lol:

vadim
08-23-2004, 03:31 PM
si cum e sa fii ciborg............ :lol:

vadim
08-23-2004, 03:32 PM
si cum e sa fii ciborg............ :lol:

Mirabela Iucu
08-23-2004, 03:33 PM
E altfel...e greu cand nu gasesc vaselina sa-mi ung surubelele...in rest e ok :lol:

vadim
08-23-2004, 03:56 PM
E altfel...e greu cand nu gasesc vaselina sa-mi ung surubelele...in rest e ok :lol:

Mira cu vazelina fii mai atenta vezi sa nu incurci ceva :D

Mirabela Iucu
08-23-2004, 03:59 PM
Mda...rusine sa-ti fie daca te-ai gandit la ce ma gandisem eu...ma bucur ca ai citit printre randuri :lol:

vadim
08-23-2004, 04:08 PM
deja mii rusine :oops: :D

vasca
10-12-2004, 02:55 AM
bine mai ca a treia optinuea e doar asa....intrebrea e dragostea sau deminitatea??

ati fi in stare...var lasa inima sa pierdeti persoana pe care o iubiti cel mai mult din cauza deminitatii?

Sunt intru totu deacord cu tine Mel, dar unii nu inteleg asta, pun mai presus demnitatea si alte chestii, pe cind totul ar trebui sa fie cu totul diferit :cry:

vasca
10-12-2004, 02:57 AM

Sunt intru totu deacord cu tine Mel, dar unii nu inteleg asta, pun mai presus demnitatea si alte chestii, pe cind totul ar trebui sa fie cu totul diferit .

zorzonel
10-12-2004, 04:10 AM
demnitatea (pentru situatii descrise de mel) a fost inventata de snobi si banali. eu nu dau o moneda cand este vorba de astfel de eruptii de egoizm. asta nu face la cantar nici zero. iubirea rulles si in momentul cand este asa situatie te uiti in san, in special in partea inimii si spui bai baiete, nu e altceva decat un apel de telefon, calci in picioare demnitatea si mars la iubita/iubit. eu as prefera sa fac asa

daca insa ai mai multe iubite, alegi o alta strategie, nu te implici pana peste cap :))

vadim
10-12-2004, 12:08 PM
Iubire, demnitate, sau bani???

Trebuie sa fii demn ca sa iubesti si sa ai bani ca sa intretii, asa cred eu 8)

zorzonel
10-12-2004, 12:21 PM
vadim

eu aleg sa iubesc fara demnitate si fara bani

[K]
10-12-2004, 01:57 PM
o fraza analoaga celei ce a spus zorzonel, din filmul Trainspotting:
choose life, choose job, choose a career, choose a family, choose a washing machine, compact disk players and electrical-bla-bla-bla(acolo tare multe erau enumerate)... I CHOSE NOT TO CHOOSE LIFE!

vadim
10-12-2004, 03:47 PM
vadim

eu aleg sa iubesc fara demnitate si fara bani

hmm, asa tu ghindesti acuma dar peste un timp oarecare vei ghindi cu totul altfel credema viatsa e foarte schimbatoare si daca nu vei avea demnitate si bani credema ca iubirea nu va fi mult timp :-?

Melania
10-12-2004, 11:15 PM
bla bla bla vadim......nici toti banii din lume no sa te faca asa de fericit cum tear face dragostea.....
...

zorzonel
10-13-2004, 03:29 AM
vadim - demnitatea si bani sunt calcule, interes egoist, dragostea insa ne-a fost facuta cadou de cineva de sus cred ca, ca asa tinzand permanent spre calculatie nu prea aveam sa ne dam seama ca mai sunt lucruri frumoase in existenta asta a noastra

vadim
10-13-2004, 10:25 AM
sunt deacord cu tine dar cit de fericit si de iubit vei fi daca nu vei avea bani mama masii lora de bani? eu nu zic ca cu banii poti cumpara iubirea iubirea adevarata dar cu ajutorul lor poti sa cumperi ceva frumos iubitei pentru a o face fericita sau ma greses

zorzonel
10-13-2004, 12:03 PM
ideal banii trebuie sa vina cumva mai tarziu in relatie, undeva dupa dragoste, fiindca altfel asta sunt investitii pentru a obtine ceva in schimb - si anume de la fete stii ce doresc sa obtina baietii cel mai des. banii sunt in asa caz o sublimare a dorintei de a poseda ceva la ea - un sarut, un san un altceva :)

vadim
10-13-2004, 12:25 PM
cear fi bine sa nu fie bani, sa vedem atunci ce vor face urozii care nustiu sa cucereasca o fata mas uita atunci la ei ce pot face ei fara bani si cum ar supravetsui :-?

vasca
10-24-2004, 01:02 AM
Sa stii ca nu e buna ideea ta , nu ar mai fi WC libere :lol: , asaca sunt de acord cu zorzonel

daniel
10-12-2008, 10:07 AM
iubeste cu demnitate

Dumitu Bosco
10-12-2008, 05:10 PM
Demnitatea ,Demnitatea si inca odata demnitatea dar adevarul este faptul ca pentru fiecare e diferit pina la urma depinde nu doar de persoana dar si de situatie, cit de mult nu ai incerca sa obtii un raspunc direct trebuie sa fii in primul rind singura directa.

topi_top
10-12-2008, 05:30 PM
demnitatea nu e luru rau .. dar daca ar fi sa combini demnitatea cu banii ar iesi ceva si mai placut si util

Olga...
10-12-2008, 06:46 PM
nu cumperi orice cu bani,nu cumperi dragostea cuiva.Cu riscul de a repeta,consider ca cele doua fac o combinatie buna.Deci,Dragoste+Demnitate.

2008.