multumesc mult Catch, da in rest o facut un bardak sh jiumati in tema asta ... asa ca stergeti-o
niko
12-28-2003, 10:23 PM
se vede omule ca nu numai te-ai indragostit de cyrva aia dar ti-ai perdut si darul a vorbi ... numai cyrva aia sa inteleaga ce scrii tu acolo ... :lol:
animaluts
12-28-2003, 10:30 PM
=) multumesc de raspuns =)
mai pe scurt, sunt indragostit pin` peste urechi si am nevoie de ajutor ! sunt in criza de ...... de nu shtiu cum se numeshte asta, oricum nu shtiu ce sa fac cu ea, nu shtiu cum s-o fac sa se indragosteasca de mine !
asta toata povestea =)
zopiryon
12-29-2003, 12:35 AM
nu o poti face sa se indragosteasca de tine...
si nah.ui tie o cyrva ? :wtf:
toti inshearca sa le evite, da tu la noi mare sula pe bascula te'ai gasit :crazy:
Melania
12-29-2003, 01:02 AM
Costel...fii tare...nui arata slabiciunea ta....aratai ce ai...si daca e kurva asa cum zici....o sa vina la tine....
alta e intrebarea....da tie asta iti trebu sau e doar un capriciu?
niko
12-29-2003, 01:08 AM
dupa cate stiu cyrvele nu se prea indragostesc ... ele profita ... asa ca chiar daca ea iti va arata ceva ca are pt tine tot o cyrva va raane ... tu o tii de buna iar ea pe la spate si-o mai trage cu inca 25 ca tine ... nu te amagi singur prietene ... :crazy:
Melania
12-29-2003, 01:10 AM
..niko..amara si trista experienta vorbeste in tine?
NaE
12-29-2003, 02:29 AM
Poti sa te bucuri, frate unkind! :)
Mi-am amintit de u episod din "Eralash". Era un ciuvak acolo tot in o situtie ca ata. Si iata cio facut:
O chemat trei prieteni si le-o pus o bere ca acestia sa iasa de dupa un colt atunci cind el a m erge cu gagika pe drum si sa insceneze un furt sau atack. Iar el ca Ritsariu shel Viteaz scoate Saghia shei ruginita si cind ii ie pa p!zdit de le se duc rinichii in git. :) Si el ramine patsan tare si Viteaz...si gagika ii sare in git....
Asa ca trage concluziile.... Daca de inscenat totu tare frumos...ap poa sa mearga.. :lol:
Catch
12-29-2003, 09:38 AM
ce prostii!!
shi ce daca e curva, ce nu e om? are shi ea cred ca sentimente shi emotsii la fel ca shi noi. unkind, poarta-te cu ea ca shi cum te-ai purta cu orishice fata pe care ai iubi-o, fii sincer shi yntselegator shi nu atrage atentsia ce ar putea sa spuna altcineva despre ea. sunt sigura ca va aprecia.
Fox
12-29-2003, 10:30 AM
caro4i
m-an indragostit di o ....... cyrva ! :-? da nu-i chiar asa, da oricum ii cyrvulitza !
Pui! Iarasi???????? :wtf:
zopiryon
12-29-2003, 10:31 AM
ia lasat povestile...si zishetii patanului sheva concret...
Ingula
12-29-2003, 02:49 PM
baietel-
nu exista fete c.urve; exista doar fete pe care oamenii le labelu-iuesc ca curve.. ascult-o pe catch si comporta-te oemeneste cu ea, niic nu stii cum ii sare scanteia... insa paina la urma, chiar daca nu o poti obtine, nu te supara ca oricum iti trece.. poate peste o saptamanina, un an, 10 ani insa paina la urma iti dispare dragostea, asa ca dont worry degeaba.
Catch
12-29-2003, 03:29 PM
Catch: iaca asa o aparatoare a "tuturor" femeilor indiferent de gradul de kyrvarisire inca n-am intilnit... 8)
cred ca era deja shi c azul sa yntalneshti una :lol:
Catch
12-29-2003, 03:33 PM
pot sa te asigur ca nu le apar, dar nici nu le judec, vreau doar sa-ntseleaga unkind ca n-are rost sa dea dovada de misoginism shi prejudecata.
even God does not judge us until the last of our days, asha ca de ce ash face-o eu shi oricare dintre noi?
animaluts
12-29-2003, 05:58 PM
taks, in primul rind multumesc tuturor ca ati raspuns la mesaj si nu ati fost indiferenti !!!
mai departe !
sa fie clar ca eu nu o socot de cyrva dar asa rezulta in urma parerilor celor mai buni prieteni ai ei, sh in general, ea pur si simplu in timpul unei relatii trebuie sa se distreze shi cu altii, nu doar cu cel cu care este impreuna ! idee n-am, mie nu mi-ar placea cind eu am o relatie cu o fata shi ea danseaza ( cum am spalit-o o data ) inconjurata di 2 patzani din fatza sh din spati, eu dupa asta ean p!sdit pi dinshii, da ei nu i-am putut face nimic din cauza ca cum o vad, ini zboara mintzile din cap !
zopiryon : tu s-o vezi ble@ ! AHUIESHTI ! =) o ninuni ca dinsa rar gasesti ….
Nu stiu, mai mult samana a atractie da nu dragoste !
Mel : hmmmm, ceva ma face sa inebunesc dupa dinsa ( asta in I rind ) !
In al II-lea rind din cauza ei nu pot dormi, … lucruri de acest gen ! cam am nevoie di ajiutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ! =)
NaE : =)) am vazut si eu episodul, ce sa-ti spun, e o idée ! trebu di insercat nna poati s-a vtiuri in mini =))
Fox: hmmmm, cam nu-mi amintesc sa fi fost cu vreo cyrva, aa , xatea eram cu una da ma bucur k m-an dispartzit =))
Inga: si sa-ti spun, poate ai dreptate, dar e o fata minunata ( cel putin pentru mine ) ...
Catch: daca a spus Inga sa te askult, te askult =) oricum eu ma port cu dinsa foarte bine, dar am incercat si metoda cu indiferentza ( nu doar ca nu o tzinut, dar shi o devenit cam pasiva ) ... !
oameni buni, niste sfaturi concrete pls, oricum nu am de gind sa renuntz la ea !
joker
12-29-2003, 06:18 PM
patanul e ftiurit deabinelea :lol:
sfaturi concrete nu pot sa-ti dau - da asculta ce spun fetele mai in virsta :wink: :D ele stiu mai bine gindirea muiereasca...
animaluts
12-29-2003, 06:23 PM
de vtiurit ii drept .. =)
da iaca cu fetele mai in virsta, si pot sa-ti spun, mai ghine m-ar sfatui aselea care nu-s diparti di virsta 14-15 ani ... =)
coolgreetings
12-29-2003, 06:36 PM
Daca fetei nu-i place de tine...las-o naibii....nu te chinui....vei gãsi vreo mie....care te vor întâlni cu braþele deschise.....cu cât mai mult te vei implica în "relaþia" asta...cu atât mai mult vei avea de suferit....cãci...dacã întradevãr eºti îndrãgostit.....vei iubi în fiecare zi mai mult...ºi la sfârºit va fi dureros sã o lepezi când vei vedea cã nu ai nici o ºansã sã-i faci pe plac ...
animaluts
12-29-2003, 06:41 PM
inca un umnic =)
caro4i sa fie clar : "nu o pot lasa" dati sfaturi cum sa shiu cu dinsa impreuna =)
cool : thx anyway, dar nu pre vreu s-o las, shtiu ca ash suferi mult dupa asta, dar oricum ....
coolgreetings
12-29-2003, 08:07 PM
Bãh....cum vrei sã fii cu o fatã împreunã dacã ei nu-i place de tine?
Ce fel de relaþie mai poate fi ºi asta?...Hmm...o întrebare.....eºti bogat? Dacã sunt ºi banii în joc...ºi ai bani sã cheltuiºti pe dânsã...ap' va merge precis relaþia.....dacã nu ai bani...ap' uitã de dânsa............ºap' cum ºi tu spui cã nu arãþi bine.......ap' mai vrei sã meargã ceva?!
animaluts
12-29-2003, 09:03 PM
caroci am ramas :shock: dupa o discutie de 2 ore cu dinsa, mai pe scurt ne-o spus ca ea a avut o relatie de vreo 2 luni cu un baiat pe care-l iubea tare sh tipa era reciproc sh tipa tat p!sdos intri dinshii, shi adica ea dupa relatia aceasta nu poate crede in “te iubesc”
shi naiba pot s fac eu amu ? =//
zopiryon
12-29-2003, 09:14 PM
asta tipa inseamna...shi P!zda masii vrei de la mine ?
coolgreetings
12-29-2003, 09:56 PM
Zopp.....ai nimerit-o
unkind....ea nu vrea nimic de la tine ºi nici nu va vrea.......
Bre.....i-a spune câþi ani are....ca sã înþeleg mai bine...
animaluts
12-29-2003, 10:27 PM
de-o virsta cu mine , ......... 14 ani are !
mai departe : poate ca avetzi drepate, eu nu stiu mlea shi sa fac, spunitz seva concret, paliubomu vreu sa shiu cu dinsa ...
zopiryon
12-29-2003, 10:33 PM
wa patzanu relax....asta ca si cum eu as vre sa fiu cu Shakira...si as ruga lumea sa'ni zica shi sa fac concret, ca sa shiu cu ea....
ea nu te vrea...asa shi n'am zishi noi sau ce n'ai face tu asta nu o sa skimbe nica...asa ca fa o laba...si cautati alta
NaE
12-30-2003, 12:43 AM
de-o virsta cu mine , ......... 14 ani are !
iaka asta prikol... :hahaha:
Patsanu, dap cu asta si trebuia sa incepi... :lol:
Ni-o venit o ideie nebuna numai ce:
Ia, si-l gaseste pe tipu despre care ea ti-a vorbit 2 ore si cu care o mutit. SI fa cunostintsa, trage-l la o bere....cunoaste-l ....sapu punctu doi din plan: Uitate la dinsu si vezi cu ce se deosebeste de tine...ce ai tu si n-are el si invers....Sap incearca sa deprinzi cite ceva de la dinsu daca vrei....asa de mult s-o cuceresti....
Daca n-o sa mearga nici asta....poti trece la plan "B"- "Shokovaia Terapia": In asta intra asa focusuri ca
1.Cintatu serenadelor la ferestrele ei pe la 12 de noapte
2.Asteptatu la usa cu un buchet de flori atunci cind iese din casa..
s.a.m.d.
amelie
12-30-2003, 10:23 AM
bai, ce fal de dezamagiri in dragoste pot fi la aceasta virsta???
ei asta o sa-i treaca peste tare putin timp...
mai inteleg sa se fi intamplat asta dupa citiva ani de relatie, dar dupa doua luni?....
asa ca incearca, unkind, daca-ti place asa de tare... principalu' e sa nu fii prea insistent... desi cred ca te vei satura f repede...
animaluts
12-30-2003, 11:19 AM
NaE =) foarte buna idee, dar nu stiu cine e el, si ea nici nu vrea sa-mi spuna ! ....
coolgreetings
12-30-2003, 12:25 PM
Nae....bãi.....parcã ai fi ºi tu un copil de 14 ani care se inspirã din filme.....
Tu îi propui bãiatului sã se prefacã în altcineva...sã nu fie el însuºi....ap' asta ce-i normal? Atâta timp cât fetei nu-i place de dânsul cum aratã, ºansele sunt foarte mici sã fie împreunã........
Offff....Animal X...ºi eu credeam cã fata este de vreo 18 aniºori cã aºa îþi baþi capul pentru dânsa........La 14 ani, nu cred cã meritã sã-þi faci probleme.....totul este înainte...
Pe Nae nu-l asculta....cã a dat niºte idei a!urea ;)
2.Asteptatu la usa cu un buchet de flori atunci cind iese din casa.. Asta ar mai merge.......însã nici într-un caz un buchet de flori! Demult a trecut moda asta cu buchetele de flori! Cel mai bine ºi plãcut ar fi un trandafir(rosu) de 50 lei(ºtiu preþurile...cã ieri m-am informat la Chiºinãu despre preþurile trandafirilor), mai scumpi trandafiri nu erau...înseamã cã trandafirii de 50 lei sunt cei mai frumoºi!
Da nici ideea cu trandafirul nu-mi prea place la 14 ani.....defapt....dacã zici tu....cã o iubeºti.........înseamnã cã ar merge ºi un trandafir...
coolgreetings
12-30-2003, 12:31 PM
tare proasta ideea lui nae sa te intilnesti cu drugul cela a ei chiar daca e fostul... unkind: nu-l asculta.
de obicei masculii incearca sa-si protejeze "proprietatea" de invazii... asa ca risti sa atragi belele asupra ta. o sa afli ce inseamna gelozia masculina si poate sa fie torba cu tine. nu e de mirare ca gagica nu vrea sa-ti spuna despre el...Ce ai avut învedere cã nu am înþeles.......
amelie
12-30-2003, 12:47 PM
Cel mai bine ºi plãcut ar fi un trandafir(rosu) de 50 lei(ºtiu preþurile...cã ieri m-am informat la Chiºinãu despre preþurile trandafirilor), mai scumpi trandafiri nu erau...înseamã cã trandafirii de 50 lei sunt cei mai frumoºi!
fuuuu... urasc trandafirii... mai ales de astia de 50 de lei :wtf:
coolgreetings
12-30-2003, 12:54 PM
Amelie.....trandafirii de 50 de lei sunt cei mai frumosi....adica decat sa iei un rahit de 35 de lei.....ap' mai bine deja mai dai 15 lei in plus si cumperi ceva frumos!
Hmm....dacã þie nu-þi plac trandafirii nu ar însemna cã fetei de care îi place unkind....n-o sã-i placã :)
Fox
12-30-2003, 01:08 PM
Cool, eu mereu m-am mirat de ce baietii cred ca toate fetele se dau in vant dupa trandafiri........ e un clisheu gresit caruia nu-i vad motivatia. Dai un pumn de bani pe nika.....
coolgreetings
12-30-2003, 01:15 PM
Nici eu nu am inteles niciodata de ce cred ca fetelor le plac trandafirii......
Se pare ca asa am fost io invatzat...:) Shap´pentru mine trandafirii si numai trandafirii sunt florile iubirii!
animaluts
12-30-2003, 01:16 PM
oameni buni, nu mi-ar strica niste sfaturi concrete !!! cu trandarfirul, cum sa fac ? ii cumpar liber doar daca va avea vreun efect ... fetelor AJIUTOR !!
zopiryon
12-30-2003, 01:19 PM
iaca si eu ma gandeam de ce fetelor le plac trandafirii...ei ma cam irita pe mine...niste kkt-uri ghimpoase...
iaca am asa o intrebare...tre sa te vezi cu vreo gagica pe care practic nu o cunosti...si vrei sa pari tip de treaba...si sa zicem ca te'ai hotarat sa'i cumperi flori...pai nu tot trandafiri o sa ei ?
Fox
12-30-2003, 01:41 PM
Nu stiu alta floare care, fiind taiata, sa moara mai repede ca trandafirul........ :-?
Si am o presupunere de ce barbatii cred ca femeile-s in al noualea cer cand li se ofera trandafiri - doar din cauza pretului lor. Si femeile se simt obligate/nevoite sa multumeasca pentru flori pe masura acelui pret.
Personal as da mai mult pentru un buchetel din flori de camp...... sau pentru o floare in ghiveci.
zopiryon
12-30-2003, 02:22 PM
aha iesi cu o fata in oras si vii cu niste romashke stranse de prin ciocana...ramantika dofiga :lol:
animaluts
12-30-2003, 02:33 PM
:hahaha: cool cu zopy : avetz zamashti romantishi =)
da fox ari zamashti fi fimeie matura care se gindeste la casa, ...
Catch
12-30-2003, 02:59 PM
hai ca degeaba hamaitsi unu la altu, nu importa ce flori iubesc alte fete, importa care-i plac ei.
yn acest caz ar fi senzatsional daca unkind shi-ar da silintsa sa afle mai mult despre tipa care-i place. adica sa o yntrebe subtil sau sa observe ce lucruri yi plac, flori, ce fel de oameni shi yn general cu ce rasufla. nu cred ca e chiar asha o mare enigma ea, mai ales ca orice fata yntotdeauna da indicii, trebuie sa fii atent sa le observi shi sa nu cashti gura prin alte partsi.
step 2: fa-i cateva surprize, ceva tare shoking de romantic, yn dependentsa de cele aflate despre ea, Atentsie mare!!! yn acelasi timp nu te da la ea shi nu o sacai, arata un fel de indiferentsa voalata, de parca eshti pur shi simplu un baiat bine crescut shi faci astfel de surprize yn fiecare zi. tipa tu eshti foarte elegant shi generos. nu-i da motive sa te aiba pe povodoc.
step 3: dupa o terapie de cel putsin o luna de la step 2. live hapily ever after.
shi sa nu zishi ca nu tsi-am dat mura-n gura.
Fox
12-30-2003, 03:12 PM
Tampenie mai mare ca ceea ce a spus Fox nu am mai auzit.
Fox, tu vapshe n-ar trebui sa spui nimic....ca tie vapshe ti se pare ca daca baiatul cumpara flori pentru o fata, ap´ vrea sa o cumpere....cu ideile tale vechi....strici toata placerea noii generatii!
Se vede cã io la anii mei ºtiu mai multe lucruri decât tine la anii tãi! Rãmâi în urmã pãpuºã....
Dacã ºtii cum sã pãstrezi trandafirii...pot ºã þinã ºi douã sãptãmâni farã sã se vestejeascã....!
Cool, tu nu vezi tampeniile pe care le scrii tu cu aer de atotstiutor. Poate cineva le-a crede perle........Tu esti acela pentru care conteaza banii si pretul cat mai mare a cadoului. Da florile taiate, mentinute artificial cu zahar, aspirina, etc. totuna ramar sortite pieririi, ca si dragostea cumparata, despre care ai pomenit tu, nu eu.
zopiryon
12-30-2003, 03:17 PM
cool...tu cu tatu ai ahigit...
iaca flori de camp n'as cumpara niciodata....da ceva in ghiveci da...numai ca aici e inca si mai greu sa stii ce flori o sa'i placa... :P
asa ca cine nu vrea sa se complice...cumpara niste trandafii frumosi si s'o scos...
nu cred ca in principiui trandafirii se cumpara din cauza ca's scumpi...da ca plac majoritatii
Fox
12-30-2003, 03:25 PM
Parerea lui Mel destre trandafiri "floarea orgoliului" sau "orgolioasa". Ei ii plac crizantemele.
Parerea lui Cati: "daca-i daruiesti o orhidee, poti sa-i dai 1000 de trandafiri, ca nici nu s-a uita la ei".
animaluts
12-30-2003, 03:34 PM
of, Catch multumesc mult di tot ! eu iaqa cum aflu cite ceva dispri dinsa ti anuntz, cap tu vad ca esti unica care sfaturi cu folos =)
Fox si cool : termina-ti mlea, parca sintetz copchii !!!
Ghitza cu truba
12-30-2003, 03:55 PM
da nia daca ini dai crizanteme din alea maruntzele asa ca matura, ia vasha naveki :D tare ini mai plac.
unkind, tat si ti-o spus catch, podpisyvaiusiu pod kajdym slovom.
amelie
12-30-2003, 03:57 PM
unkind, inca o abatere shi gata!!! nu pot sa tac :oops:
iaka eu is partial de acord cu fox, desi is mai "verde" ca ea probabil, shi nu cred ca ideile ei sunt demodate sau shi mai rau "comuniste"...
unul dintre motivele de ce nu imi plac mie trandafirii : pentru ca imi pare ca baietii/ barbatii ii cumpara deseori numai pentru a inchide gura fetei... parca ar spune "na! shi s' nu zishi ca nu ti-am dat nika! tuhma 50 di lei am platit pe crenjili istea"...
parerea mea, mai bine intrebi fata ce fel de flori ii plac shi platesti mai putin, decat sa dai o gramada de bani shi ea sa ramana dezamagita...
ideea lui zop cu romanitele de la ciocana, nu e atat de rea in dependenta de persoana... de ex, eu am 2 surori carora le plac romanitele...
mie imi plac lalelele (albe), care ii pareau atat de ridicole lui cool...
asa ca ginditi-va bine inainte de a da o gramada de bani pe nimic, baietsei...
succes, unkind :)
Ghitza cu truba
12-30-2003, 04:01 PM
aha, si inca vreau sa mai zic (mai ales ca sunt suficient de coapta :)
bai, copii, mai bine romanitze de la ciocana de la cineva la care tii cu adevarat, decat crenji de 50 de lei bucata de la un oarecare. asa ca ganditi-va bine, intr-adevar.
zopiryon
12-30-2003, 04:10 PM
ideea lui zop cu romanitele de la ciocana, nu e atat de rea in dependenta de persoana... de ex, eu am 2 surori carora le plac romanitele...
mie imi plac lalelele (albe), care ii pareau atat de ridicole lui cool...
asa ca ginditi-va bine inainte de a da o gramada de bani pe nimic, baietsei...
succes, unkind :)
eu deamu ne'am insamnat....
-Romanite de la Ciocana :lol:
Nu acum daca serios...shi flori sa cumperi daca nu stii ce prefera ea ?
animaluts
12-30-2003, 04:15 PM
amelie =) multumesc de opinie, ma voi starui sa tin cont ! si stai calma ca nu a fost o abatere ;)
zopy, buna tema ! chiar ce flori sa iau unei fete daca nu stiu ce prefera ?
Ghitza cu truba
12-30-2003, 04:17 PM
daca nu stii, alege ceva neutru. numa nu trandafiri ca asta e cea mai mare banalitate din viata!
Catch
12-30-2003, 04:23 PM
Nu acum daca serios...shi flori sa cumperi daca nu stii ce prefera ea ?
cea mai ushora cale de a afla ceva este testu cu memoria:
o yntrebi daca vrea sa-i faci un test. ea clar ca zice:Da! toate fetele adora testele.
dupa care o yntrebi - Ai memorie buna?
Raspuns
Mai departe yi pui alte yntrebari ce te intereseaza, cam vre-o 15, printre care si ce flori yi plac.
la urma o yntrebi care a fost prima yntrebare care i-ai pus-o.
Ea o sa-shi aminteasca de ce-a de-a doua, fiindca nu o sa-shi dea seama ca yntrebarea cu memoria tot yntrebare de test a fost.
O sa o faci sa ryda yn acelashi timp o sa afli o gramada de lucruri despre ea.
Catch
12-30-2003, 04:27 PM
Cred ca am toate shansele sa educ un Don Juan din unkind :D :lol: :wink:
Catch
12-30-2003, 05:03 PM
Ah....Catch....dacã crezi cã aºa.....se fac Don Juanii ap' greºeºti amarnic.......este multã muncã....toatã chestia asta tre' sã aibã bazã din familie!
hai ca ma faci sa rad, ce baza din familie? Don Juanii nu se casatoresc shi nu au familii :lol: :lol: :lol: :lol:
bobo cool
12-30-2003, 05:04 PM
wa patzanu relax....asta ca si cum eu as vre sa fiu cu Shakira...si as ruga lumea sa'ni zica shi sa fac concret, ca sa shiu cu ea....
ea nu te vrea...asa shi n'am zishi noi sau ce n'ai face tu asta nu o sa skimbe nica...asa ca fa o laba...si cautati alta
Deacord 100%
coolgreetings
12-30-2003, 05:07 PM
Ah....Catch....dacã crezi cã aºa.....se fac Don Juanii ap' greºeºti amarnic.......este multã muncã....toatã chestia asta tre' sã aibã bazã din familie!
hai ca ma faci sa rad, ce baza din familie? Don Juanii nu se casatoresc shi nu au familii :lol: :lol: :lol: :lol:Nu asta aveam învedere :lol:, da nu mai conteazã. Dacã Animal X pânã amu' nu a avut idee de Don Juan....ap' cât n-ai încerca tu sã-l înveþi...nu vei reuºi!
Don Juan = seducãtor, gentleman, ºtie ce sã spunã/facã....
Catch
12-30-2003, 05:14 PM
aici sunt de acord cu tine, pe Don Juani nimeni nu-i ynvatsa ce sa faca :D :lol:
bobo cool
12-30-2003, 05:28 PM
Saraku copkil :)
kred ca s-o scapat pe el si deja se sniorkaie pe la dune :)
Catch
12-30-2003, 05:31 PM
na zdorovie!!! sper sa fie de folos :roll:
bobo cool
12-30-2003, 05:42 PM
ma iertati pentru interventie, dar curiozitatea mae nu mai are margini :)
coolishor tata, ce anume prestezi tu in cele 11 h / saptamana, 300 Eur/luna ???
animaluts
12-30-2003, 05:42 PM
Catch :) da tu pina cind mai continua cu sfaturile :) eu cum aflu ceva ( preferinte, dorinte,... ) anuntz ! ;)
bobo cool
12-30-2003, 05:55 PM
uite, daca vrei neaparat nishte sfaturi de calitate, atunci furnizeaza-ne mai multe detalii desre Ea (exemplu: varsta, caracterul, obiceiuri, culoarea okilor, parului, etc.)
animaluts
12-30-2003, 06:00 PM
ok ! citeva detalii ( cam ce cunosc despre ea ) :
14 ani ( ziua ei de nastere a fost pe 20 decembrie ini pari ca, ii capricorn )
ii incapatinata tare ! ( ceea ce mie imi place la ea ( putin ))
ii place sa danseze mult, mai ales la midleak cu vreo 2,3 baietzi deodata ( ble@)
ii blonda, da idee nu am culoarea ochilor ...
diseara mai dau detalii ...
Ghitza cu truba
12-30-2003, 06:02 PM
14 ani??? si deja e cyrva??? mda, faina ciuva ti-ai gasit :hehei:
ca sa nu mai zic ca daca fyti copii infunzi inchisoarea.
bobo cool
12-30-2003, 06:05 PM
de latfel, unkind, ar fi bine sa ne dai shi cateva ponturi despre tine: zodia, caracter, etc... asta pentru o intzelegere mai buna a situatiei :)
animaluts
12-30-2003, 06:07 PM
de latfel, unkind, ar fi bine sa ne dai shi cateva ponturi despre tine: zodia, caracter, etc... asta pentru o intzelegere mai buna a situatiei :)
bobo, hmr, eu ? eu-s peste, tot incapatzinat si ... alte detalii nu shtiu, intreaba ?!
animaluts
12-30-2003, 06:13 PM
Radu =)) poate, nu stiem concret oricum ...
ghitza tashi ! eu am rugat di la inseput frumos, sh daca o fost nevoie, eu am accentuat, asa ca nu shi ca baba Liusea di la bazar cari cum seva ne to inshepi a fyti capu !
joker
12-30-2003, 06:53 PM
unkind, ti-i bine acum- inseamna ca asha shi tre sa fie... cind ti-a fi rau - sa-ti fie asha cum e acuma.... :ciupos: trebuie "dedu" sa te ia la "vospitanie" :lol: :lol: :lol:
zopiryon
12-30-2003, 07:21 PM
eu cu urmatoare gagica cu care am sa ma vad...am sa'i dau o romanita... :lol: sa vad...cum n'ar fi faza asta cu florile e mai mult un semn de atentie...si daca'i dai o romanita...cred ca o sa'i placa...
negru
12-30-2003, 07:23 PM
pe viva este o tema speciala unde puteti sa va trimite-ti unde doriti, dar aici va rog sa mai moderati limbajul !!!
zopiryon
12-30-2003, 07:25 PM
negru pentru kaifu meu...te rog din TATA inima...fac shi vrei...numai mut'o pe viva...hai shi patan...hai o sa shie vesel...
animaluts
12-30-2003, 08:13 PM
cool nu tu esti obsedat, te-i certat si gata, forget ! eu nish nu tzin minti de-amu dispri si am vb cu Ghitza, da tu de-amu sh avataru ...
animaluts
12-30-2003, 09:06 PM
mesajele la tema doar sa ramina pls !!!!!!!!
da restul sterge-ti !!! dar daca jumatate contin mesaj la tema, iar jumatate nu, atunci editati !!!
:wink:
NaE
12-30-2003, 09:17 PM
Nae....bãi.....parcã ai fi ºi tu un copil de 14 ani care se inspirã din filme.....
Tu îi propui bãiatului sã se prefacã în altcineva...sã nu fie el însuºi....ap' asta ce-i normal? Atâta timp cât fetei nu-i place de dânsul cum aratã, ºansele sunt foarte mici sã fie împreunã........
Offff....Animal X...ºi eu credeam cã fata este de vreo 18 aniºori cã aºa îþi baþi capul pentru dânsa........La 14 ani, nu cred cã meritã sã-þi faci probleme.....totul este înainte...
Pe Nae nu-l asculta....cã a dat niºte idei a!urea ;)
2.Asteptatu la usa cu un buchet de flori atunci cind iese din casa.. ..
Bai cool, eu nu lam sfatuit sa fie altul...ci l-am sfatuit sa fie mai destept... :hahaha:
coolgreetings
12-30-2003, 09:28 PM
Ei, atunci ne znaiu....se vede cä io am inteles altceva :)
Desi.....nu väd cum poate deveni el mai destept prin mesajul täu :) ;)
zopiryon
12-30-2003, 10:36 PM
cool tashi ca te fashi de ras... :wink:
za to fox o dzis drept...decand cu taifasu tu esti deamu super p!zdos...asta poate acolo...nu aishi :crazy:
si scoate avataru ista idiot...ca rade lumea de prostia ta...
si nu cred ca asa un jierme ca tine lucreaza...spui minciuni ca deobicei
animaluts
12-30-2003, 10:38 PM
tipa ppl am intrebat-o si flori ii plac, si o spus ca ii plac trandafirii :hahaha:
Melania
12-30-2003, 10:42 PM
ciudata tema :-?
coolgreetings
12-30-2003, 11:42 PM
zOPP.......da pe tine (un minciunos si mai mare) nimeni nici nu ti-a cerut parerea!
dnd
12-30-2003, 11:46 PM
Ar fi bine sa afli motivele despartirii! Intreaba la prietenii ei cumva...
Daca o sa mearga, o sa fie bine, dar pregateste-te pentru cel mai rau, pentru in majoritatea cazurilor asa o sa fie...Din cele citite pot sa inteleg ca e prima? daca e asha, atunci in afara de aspectul fizic iti mai place la ea ceva? Discuta mult cu ea, iesi la plimabre, afla cum gindeste, ce ascunde, ce-i place, fate mai intii prieten cu ea apoi iubiti :wink: Aceste lucruri trebuie sa le faci pe maxim 2 luni ca mai apoi o sa vina suferinta shi alte chestii neplacute... Oricum cu dispera! sunt o multime de fete pe lumea asta! Care o sa-ti aprecieze calitatile!
zopiryon
12-31-2003, 12:15 AM
zOPP.......da pe tine (un minciunos si mai mare) nimeni nici nu ti-a cerut parerea!
...pe tine nimeni nici... :hahaha:
invata'te way vienezule sa vorbesti ca zic...te faci de ras... :lol:...sau shel mai ghine....taci :lol:
din tine don juan ca din mine popa...ti se pare ca avand bani cumperi orice ?
iaca daca tot ai asa de multi...niste minte nu ti'ar strica :wink:
vio
12-31-2003, 11:01 AM
Voi fi rea ynaintea revelionului.
Autorului yi doresc nici sa nu i se primeasca nimic cu fata ceia. Poate ca e prea tynara (eu la vyrsta ta nici nu-mi puteam ynchipui sa ma sarut cu cineva), dat tu esti verde de tot. Plus la toate ushuratic si nechibzuit. Pune myna pe carte si nu te gyndi la pasarica. Interesant ti-au crescut mustatsile?!
Iar pentru ea, cum n-o fi, sa fii un magarush. Shi treaba ai tu s-o caracterizezi ca cyrva? Anume pentru asta nici nu o meriti!
Nu incerca sa te apropii de ea, ai gynduri meschine, te faci milenkii pe lynga ea dar pe forum o byrfeshti?
Sfat: Roag-o sa se cavyreaska pe forum, sa vada de ce esti tu capabil si sa evite un om care ar putea sa-i cauzeze suferinta.
Karoce sa nu pateasca ca mine, eu doar tot s-o cyrva!
Ghitza cu truba
12-31-2003, 12:28 PM
mel, nu e ciudata, doar ca e ciopartzita de moderatori. ca am umplut-o eu de pyli si injuraturi si puiutzii nostri gingashi au taiat de pe aci, ca sa nu se deranjeze.
Melania
12-31-2003, 12:32 PM
mel, nu e ciudata, doar ca e ciopartzita de moderatori. ca am umplut-o eu de pyli si injuraturi si puiutzii nostri gingashi au taiat de pe aci, ca sa nu se deranjeze.
..... tu te uiti in okii mei simi spui kestia asta? ca anume eu am selectate mesajele unde se certau Fox, Cool si tu si leam dat deoparte....iti pare cumva ca acelea mesaje ar fi trebuit sa ramina aici?
i dont think so
ps....da moderatorii intradevar is puiutzi gingasi
Ghitza cu truba
12-31-2003, 12:36 PM
mel, sorry, da pe mine chiar ma doare intr-un loc, daca ele raman sau nu aici, oricum nu am scris aici nimic demn d epremiul Nobel si daca vreodata o sa-mi vina asa ceva in cap, sigur gasesc eu alte locuri mai pont unde sa le pun :D
da tema ii tampita prin definitzie.
Melania
12-31-2003, 12:39 PM
...bai da....tema e r.ahat cu perji...dar na fiecare are dreptu sa se pronunte cum vrea....
acum, daca tot nuti pare rau de mesajele de ieri.....problema e ca si rezolvata!
Ghitza cu truba
12-31-2003, 12:43 PM
iti dai seama ca am suficiente subiecte de parere de rau in viata ca sa-mi mai para rau si dupa niste randuri scrise.