PDA

View Full Version : Presedintele bastardonez in patru labe :)

redneck
12-26-2003, 07:32 PM
http://www.jurnal.md/articol.php?id=1005&cat=&editie=

Voronin prins în lift
•autor: Indiana Tarlev

La 18 decembrie, în incinta Palatului Național, în timp ce ministrul de Interne Gheorghe Papuc înmâna premii și diplome celor mai bravi polițiști, în liftul clădirii s-a produs un incident care le-a schimbat viața multor oameni. Bodyguarzii președintelui Vladimir Voronin au fost nevoiți să spargă ușa ascensorului pentru ca șeful statului să poată ieși pe brânci din liftul blocat între etaje.

Potrivit unei scrisori care ne-a parvenit din partea Serviciului de Securitate al Președinției, imediat după concertul festiv dedicat Zilei Naționale a Poliției, președintele Voronin a hotărât să urce cu ascensorul la etajul unde urma să aibă loc ospățul. Liftul a rămas blocat între etaje, iar Voronin împreună cu soția sa și un bodyguard au fost nevoiți să petreacă 15 minute într-un spațiu închis și slab aerisit, situație care a afectat-o mult pe dna Taisia, care intrase în panică. În acest timp, mecanicii au încercat cu disperare să deschidă ușile, dar n-au reușit să facă nimic. Atunci angajații din paza de corp a președintelui au fost nevoiți să spargă ușa, iar președintele, pentru a se “elibera”, a fost nevoit să se târască pe brânci.
După acest incident, președintele, vizibil iritat, le-a întors spatele premierului și miniștrilor care îi întindeau mâinile ca să-l salute și a plecat grăbit spre casă, ignorând partea neoficială a ceremoniei.

În urma penibilei întâmplări, au fost pedepsiți mai mulți funcționari, iar șeful Serviciului de Pază al Președinției a fost dat afară. Se spune că și ministrul de Interne Gheorghe Papuc stă ca pe ace în așteptarea unei decizii și că situația lui este incertă.
Șeful Serviciului de Presă al președintelui, Valeriu Reniță, a confirmat faptul că Voronin, împreună cu prima doamnă a republicii, au rămas blocați în liftul de la Palatul Național. Martorii susțin că președintele ar fi putut ieși cu cinste din acest incident, dacă ar fi dat dovadă de puțin umor și multă înțelepciune. Se vede însă că nici una, nici alta nu încap în capul președintelui, care e obișnuit să rezolve orice situație cu metode polițienești. În această situație nu-l putem mângâia nici măcar cu un “Crăciun Fericit” pentru că polițiștii, în timpul sărbătorilor de iarnă, stau de gardă.

Relaxați-vă cumva, tovarășe Voronin!

vitalic sprinceana
12-27-2003, 10:17 AM
as vrea ca si urechean daca se poate sa cada de vreo citeva ori pe strazile preacuratite de gheata ale chisinaului...nu de alta..dar ma simt ca pe patinoar....
poate astfel va vedea spiritul sau gospodaresc in stare pura........

redneck
12-27-2003, 11:51 PM
Observati cum atunci cand este atacat partidul de guvernamant si presedintele bolsevic, tov. Spranceana vine cu argumentul "ba pe-a matii" si ataca fie pe Rosca, fie pe Urechean.

lizofoafa
12-28-2003, 06:23 AM
mda... evident.. f evident... in fine... Nu este o noutate orgoliul si prostia comunista... macar de am reusi sa scapam de "barna" asta care sta in ochi, irita si nu-i lasa pe unii sa vada realitatea... umilitor de ridicola...

niko
12-28-2003, 06:23 PM
pai o fi si domnul, ma scuzati tovarasul sprinceana vreun mic pioner cu atributiuni de partizan trimis de tatucul voronin ca sa tina echilibrul ideilor pe aici ... na ce sa-i faci ... trebuie sa-l acceptam ca sa fie si un pic de discutie aici ca daca nu ne-am plictisi numai pe aceiasi parte a carosabilului sa mergem ... :lol: :wink:

ciofu
12-28-2003, 06:41 PM
vova :ciupel:

vitalic sprinceana
12-31-2003, 09:10 AM
mai baietei cu mult entuziasm si putintica ratiune....vorbeam de spriritul de gospodar al lui urechean...am cazut deja de citeva ori,era sa-mi rup capul..si ce doriti voi ,sa-i cint osanale lui urechean doar pentru faptul ca e anticomunist...dar capul meu???

Observati cum atunci cand este atacat partidul de guvernamant si presedintele bolsevic, tov. Spranceana vine cu argumentul "ba pe-a matii" si ataca fie pe Rosca, fie pe Urechean.

ca de obicei...vorbesti sa nu adormi..si fara sa intelegi nimic....iar dreptul de a ataca il am si o sa atac pe oricine cred de cuviinta

acidrock
01-02-2004, 09:57 PM
as vrea ca si urechean daca se poate sa cada de vreo citeva ori pe strazile preacuratite de gheata ale chisinaului...nu de alta..dar ma simt ca pe patinoar....
poate astfel va vedea spiritul sau gospodaresc in stare pura........

cu toate ca-l ataca pe urecheanu, acesta nu si-a indeplinit obligatiile...plus la asta am cazut de 3 ori si sunt plin de vinatai!!! :evil: :P :lol: 8)

lizofoafa
01-05-2004, 01:32 PM
oK... DAR CE LEGATURA ARE ASTA CU PATRUPEDUL NOSTRU?
E RIDICOL ORGOLIUL CIOROIULUI... E RIDICOL FAPTUL CA, NEAVAND NICI O REPLICA IN APARAREA LUI, VA LEGATZI DE URECHEANU...
NU AM NIMIC CU VOI, NU VREAU SA MA LEG DE VIATZA VOASTRA... DAR E O DOVADA EVIDENTA DE MOLDOVENISM PRIMITIV... :roll:

niko
01-05-2004, 06:04 PM
bravo lizofoafa, imi place cum lizofesti, pardon filozofesti .... :lol: :wink:

Fox
01-06-2004, 01:33 PM
Eu voi fi mai materialista si le voi propune celor care cad jos pe loc drept sa-si cumpere incaltaminte de iarna cu talpa zimtata si sa nu demonstreze moda (cand vremea o transforma intr-o aventura riscanta), asemuindu-se cu vacile pe ghiatsa.

vitalic sprinceana
01-14-2004, 02:28 PM
E RIDICOL ORGOLIUL CIOROIULUI... E RIDICOL FAPTUL CA, NEAVAND NICI O REPLICA IN APARAREA LUI, VA LEGATZI DE URECHEANU...
NU AM NIMIC CU VOI, NU VREAU SA MA LEG DE VIATZA VOASTRA... DAR E O DOVADA EVIDENTA DE MOLDOVENISM PRIMITIV...

mai moldovenisti avansati sau moderni sau poate postmoderni...eu nu prea vad continut ideologic in curatenia de pe strazi...la urma urmei asta intra in obligatiile lui urechean...

lia
01-14-2004, 04:05 PM
NU AM NIMIC CU VOI, NU VREAU SA MA LEG DE VIATZA VOASTRA... DAR E O DOVADA EVIDENTA DE MOLDOVENISM PRIMITIV...

mai moldovenisti avansati sau moderni sau poate postmoderni...eu nu prea vad continut ideologic in curatenia de pe strazi...la urma urmei asta intra in obligatiile lui urechean...

Atunci de ce te-ai bagat pe subectul acesta, n-ai vazut ca e vorba de Voronin care s-a suparat pe... lift ca vacarul pe sat? Ce legatura ai vazut tu cu "spiritul gospodaresc" al lui Urechean aici, de te-ai apucat sa descrii cum cazi pe jos? :wtf: Aham, intezeleg, ai zis sa sustzii tema, ca sa citeasca toata lumea mesajul initzial! Bravos, Vitalic!

vitalic sprinceana
01-15-2004, 10:11 AM
Atunci de ce te-ai bagat pe subectul acesta, n-ai vazut ca e vorba de Voronin care s-a suparat pe... lift ca vacarul pe sat? Ce legatura ai vazut tu cu "spiritul gospodaresc" al lui Urechean aici, de te-ai apucat sa descrii cum cazi pe jos? Aham, intezeleg, ai zis sa sustzii tema, ca sa citeasca toata lumea mesajul initzial! Bravos, Vitalic!

:)))) asa cum e gospodar voronin la el in cladire( si tara) asa si urechean la el in oras..etc...etc..am dreptul sa-i pun intr-un sac pe ambii...

lia
01-15-2004, 02:35 PM
Atunci de ce te-ai bagat pe subectul acesta, n-ai vazut ca e vorba de Voronin care s-a suparat pe... lift ca vacarul pe sat? Ce legatura ai vazut tu cu "spiritul gospodaresc" al lui Urechean aici, de te-ai apucat sa descrii cum cazi pe jos? Aham, intezeleg, ai zis sa sustzii tema, ca sa citeasca toata lumea mesajul initzial! Bravos, Vitalic!

:)))) asa cum e gospodar voronin la el in cladire( si tara) asa si urechean la el in oras..etc...etc..am dreptul sa-i pun intr-un sac pe ambii...

OK, de acord, pune-i in sac shi la gunoi cu ei... :ciupos:

ciofu
01-15-2004, 02:47 PM
Dar eu din cate am inteles, chestia care i sa intamplat lui voronin, nu prea a fost mediatizata, sau? ca am vorbit cu multa lume care nici nu stia de asa ceva

lia
01-15-2004, 02:53 PM
Pai cine sa o mediatizeze? Televiziunea, radioul? Ca sa alfi ceva mai "piparat", la noi, trebuie sa citeshti ziarele - shi asta e mai... greu, intzelegi? :wink:

ciofu
01-15-2004, 02:58 PM
bine eu ma refer la posturile TV si radio, ziare cu orientare alta decat comunista

2008.