Cum credeti?Si in generel cum priviti acest tip de sport
madwolf
04-29-2001, 09:45 PM
eu stiu foarte bine cum te atirni tu fata de box, dar ca sa-ti spun cinstit nu cred ca ajuta pre mult la sanatatea unui om, ci dimpotriva. daca nu ai sanatate nu ai nimic.
am un cunoscut deacum in virsta care a fost campion in URSS si acuma are o boala care nu o poate lecui nimeni in lume (ceva legat de oase) macar ca bani el are ca si-ar face singur clinica lui si ar aduce cei mai buni medici din toata lumea....
negru
04-30-2001, 07:15 PM
daca te antrenezi cu o anumita limita cred ca e destul de bine...
radium
04-30-2001, 09:00 PM
farmatura de cap - prea multe lovituri in cap...
kedd
04-30-2001, 09:03 PM
eu zic Karate shi Takwan-do ar fi destul de utile in ziua de azi :wink: box'u tot, dar placerea lovituriy cu piciorul drept in bot nu poate fi emulata de box... :lol:
kedd
04-30-2001, 09:05 PM
cred ca nici placerea relatsiei cu prietenul TT sau Makarov nu e kiar atat de deplina :lol:
madwolf
05-01-2001, 06:43 AM
hmmm...
eu nu voi schimba nimic pe un 2-barrel old-style shotgun.
kedd
05-01-2001, 10:11 PM
problema cu shotgun'u e ca trebuie so tariy cu tine napastoi - dar in rest - da...
negru
05-02-2001, 01:40 AM
mdaaa, un chistol nu ar strica
ciofu
05-02-2001, 12:56 PM
Baieti asta e buna idee si eu zic ca trebuie de avut asa ceva.
zap.
12-15-2001, 06:11 PM
Eu cred ca e o frintura de cap.
Bion
12-16-2001, 03:20 PM
Eu kred că boxul e pre jestokii sport pentru acei care-l practică. Nasul rupt, hemoragii īnterne īn creier, şi īncă o grămadă de prikoale...
Īs de acord ku cele spuse de Kedd despre Taekwondo sau alte de acest tip :smile:
apstudio
12-17-2001, 12:28 PM
Daca sa luam fiecare sport asha in parte apoi fiecare are plusurili shi minusurile sale! Gimnastica de exemplu o simpla neatentsie shi gata tsi s-o dus mina sau opiciorul .... Sau alergatul... Sau atletica grea...(nu te-ai incalzit cum trebu shi gata cu skinarea ta)! Dar in careva masuri sunt de acord ca BOX-ul este o sfarimatura de cap! In orice caz eu admir acest sport, dar numai atunci cind se bat super-greii! Shi imi placea BOX-ul de pe timpul lui Alli cind se bateau pina cind unul din ei nu cadea in NOKDOWN!!
Bion
12-17-2001, 05:52 PM
Apu sīnt de acord că fiecare sport are plusuri şi minusuri, tăt pontu īi īn probabilitatea de rămīne cu capul(nasul) spart şi cīt de mult depinde de tine de a o micşora, iar īn acest sens boxul e unic (aproape), probabilitatea e apox. = 1
apstudio
12-18-2001, 10:06 AM
Iaka nu sunt pre de acord cu tine!A te mishca bine trebuie in orishice sport(am in vedere nu cele intelectuale...)! Trinta de exemplu, o simpla mishcare grishita(ca shi in box shi ramii la fel sau cu gitul sucit sau cu o mina rupta sau daca nu shtii sa cazi cu capul spart) tak cito nu numa boxul!
Bion
12-18-2001, 12:56 PM
apstudio, totuş este o diferenţă. Īn trāntă de ex. scopul nu e să-ţi suciască gātul sau să-ţi rupă mīna, şi depinde de tine dacă o păţeşti, pe cānd īn box ăsta e ţelul, să-ţi dea īn nas, şi cāt mai tare. Clar că depinde şi de tine, cāt de bine te aperi, dar īnsă mai este şi măestria adversarului la mijloc, dacă e mai profi apu de rupe po liubomu :grin:
apstudio
12-20-2001, 09:15 AM
Ei bine BION, dar care e tselul la KARATE, KIKBOXING, USHU..... shi altele de tipul ista???
Bezi ca nu numa BOS-ul e in lista asta...
Bion
12-20-2001, 02:49 PM
apstudio, diferenţa constă īn aceea că īn celelalte enumerate de tine nu se ucide preponderent īn cap, şi cu mai puţină insistenţă :smile:
Iar, capul, după cum se ştie, e principalul :grin:
zap.
12-20-2001, 08:57 PM
jawa350 ai greshit cind ai scris acolo UTIL.Eu nu vad nimic in el util, ba da vad mai multi bani p-u medici. :wink:
apstudio
12-21-2001, 10:57 AM
Nu ladno baetsi ! In genere eu tot socot box-ul un sport care aduce multe traume celor care-l practica! Nu uitatsi de Mohamed Alli el acum abea mai merge, macar ca este inca tinar...
niko
06-14-2002, 03:41 AM
dupa cum stiti s-a disputat o partida de schimbat pumni intre marii batausi ai vremii British Lennox Lewis si American Mike Tyson. si uite asa a picat steaua lui tyson si impreuna cu ea si el in repriza a 8-a desigur prin KO.
a recunoscut dupa meci si el dupa un timp indelungat cine e adevaratul tatic al boxului greu.
dar nu se plang nici unul ca n-au avut de pierdut amandoi, ca au incasat nu mai putin de cate 17,5 milioane de $$$.
saracii de ei.
niko
06-14-2002, 06:38 AM
Meciul dintre britanicul Lennox Lewis si americanul Mike Tyson, care a avut loc, simbata, la Memphis, contind pentru titlul mondial, versiunile IBF si WBC, a inregistrat incasari record de 103 milioane de dolari, au anuntat responsabilii posturilor de televiziune HBO si Showtime, citati de AFP.
Aceasta cifra constituie un nou record pentru un meci de box transmis prin sistem de televiziune codat.
In anul 1997, partida dintre Mike Tyson si Evander Holyfield, cind Tyson si-a muscat adversarul de ureche, a atras mai multi telespectatori, insa a inregistrat mai putine incasari. Tariful propus pentru a putea urmari acest meci a fost inferior celui pentru partida de simbata, care a fost de 55 de dolari.
Cele doua canale concurente HBO si Showtime, care detin drepturile de televizare pentru meciurile disputate de Lewis, respectiv de Tyson, au negociat un parteneriat complex, in urma caruia ambele posturi de televiziune au avut dreptul sa transmita acest meci.
"Sintem mindri ca am putut difuza acest eveniment sportiv istoric in lumea intreaga. Meciul Lewis-Tyson a depasit sperantele noastre in multe domenii", a declarat vicepresedintele Showtime, Donovan Gordon.
animaluts
12-22-2002, 06:37 PM
Baieti , nu stie nimeni , in Chisinau , este vreun loc unde sa te duci si cista sa bati in sac ! ????
imported_Oleg
12-25-2002, 12:36 PM
du-te la Albishoara
animaluts
01-10-2003, 11:30 AM
da ce-i acolo ?
Eu stiu acolo o scoala cu un teren de basket si unul de fotbal dar nu am auzit asa nimic ! ??? :-?
ciofu
12-10-2003, 03:24 PM
Duminica dimineata pe la 5:00 a jucat Klitschko la NY in Madison Arena si lo rupt pe Johnson. Acuma a adresat un mesaj lui Lewis, sper ca ciuvacii sa se intalneasca
ciofu
04-25-2004, 07:57 PM
Vitali Klitshko a devenit campion mondial ieri :)
ciofu
04-23-2005, 04:05 PM
Ciuvaci azi seara joaca Wladimir Klitshko impotriva cubanezului Castillo, un meci unde Wladimir vrea sa-si repete reputatia de campion, dupa 2 infrangeri importante
buciuser
04-25-2005, 03:48 PM
Eu cred ca BOX-ul e ceva formidabil si nu trebuie de confundat niste antrenamente cu sportul profesional.Trebuie fiece om sa faca sport.Toate sporturile sunt periculoase mai ales cele ce necesita foarte multa miscare.Cel mai periculos e pentru cel ce nu-l poseda .
SpinulAlb
06-22-2006, 02:08 AM
am inceput sa frecventez sala de box in timpul universitatii. cu ajutorul acestui sport am lepadat toate obiceiurile rele, am devenit mai organizat si mult mai sigur pe mine.
dar te lasi de un addicion, iti vine alt addiction.si acesta a devenit boxul.ma antrenam ca un nebun, zilnic - 7 zile pe saptamina. si asa timp de 2.5 ani,au inceput sa vina propuneri sa trec la box mai serios. am terminat univerul taman si am inceput sa lucrez, clar ca s-a terminat si boxul.
cu ce am ramas: memorie scazuta si traume a umerilor, miinilor.
ce trebuia sa fac: dupa mine, si ar fi un sfat pentru toti, face de mers la box dar numai pentru a va pune lovitura, pentru a capata o tehnica a luptei cu pumnii, dar fara sparinguri zilnice, si daca si le faceti nu in toata forta si cu protectie maximala. astfel poti sa faci box toata viata fara probleme pentru sanatate.
mika
07-10-2006, 01:43 AM
Aseara m-am uitat la K1 super tare,mia placut la nebunie..
promd
07-10-2006, 06:10 PM
zna4t is un fricos, oare cum s' gindesc oamenii sa se duca sa manince peste BoT' ? :)
Ca sport extrem pe care nu'l practic il socot schiatul pe pante abrupte!
*strawberry*
07-10-2006, 06:28 PM
prea mult singe in box :( de asta numi place..
in schimb is mumosi cei din box :)
corneli4ik
07-10-2006, 07:18 PM
:he: serios? cine?..mdea eu cand ii vad cu fetzele ca vai de ei..shi dintzi ruptzi shi fingaluri ap..nush..fotbalishtii is mumoshi..tenesishtii.. inotatorii..uhh ;) ashtia da..da` gusturile nu se discuta :ciupos:
promd
07-10-2006, 07:23 PM
G, dap' eu despre shi vorghesc ? :D
ai uitat sa zici : tenesitele, g - fotbalist-ele :D etc etc ;)
SpinulAlb
07-12-2006, 10:54 AM
da, nu pre gasesti metrosexuali in box
fapt divers:unul din talentatii boxeri din Moldova,nu tin minte numele lui(v-am spus ca am memorie scazuta),este doctor in filozofie. multi filosofi antici practicau lupta cu pumnii la nivel profesionist. pe linga aceea ca nu purtau manusi da niste petici, puteau nu numai sa se loveasca dar si sa aplice tehnica trantei grecesti. pe urma veneau acasa si se gandeau ca filosofia e ca si femeia, tre sa o seduci.
PiggyEFromHell
07-14-2006, 04:58 PM
Orice aberatie care suna frumos e filosofie. Nu trebuie sa ai un IQ deosebit de mare. Box la nivel profesionist nu stiu daca e un stil de viata chiar atat de interesant dar ca amator, ca un hobby nu e rau. Totusi prefer artele martiale.
mika
07-14-2006, 07:06 PM
astazi continua la Pro TV Grand Prix-urile din circuitul mondial.Campionul mondial Semmy Schilt, japonezul Musashi, croatul Stefan Blitz Leko, rusul Ruslan Caraev, uriaşul coreean Hong-Man Choi sīnt luptători al căror renume a făcut ca sala Grand Ball Room a hotelului Mirage să fie plină īn momentul galei. Iar cine nu a fost atras de numele grele nu a putut rezista tentaţiei unei piramide din care au făcut parte, printre alţii, impresionantul Big Daddy Gary Goodridge, neamţul Die Faust Chalid sau americanii Carter Williams şi Dewey Cooper.:pumn: