Mar interesa ce ziceti la intrebarea asta. Ce gindesc barbati tineri de astazi? Vor sa cucereasca o femie, sau prefera sa se lase cuceriti...cum au fost educati? Tin inca la modelul vechi...incare barbatu cucereste o femeie; incare el este acel care trebue sa sune o fata, daca ii place si el trebue sa o intrebe daca ea vrea sa merga cu el la masa sau la o cafea? sau au devenit barbati da astazi lenesi...sau sa zicem timizi, si vor ca si o fata sa ii faca lui curete. Eu tin, probalil prin educatie, inca la modelul vechi ( in general), si cred ca (in general) asa gindesc si barbati de astazi....dar ce ziceti voi...si este o diferenta intre ce gindesc baieti din est si acei din west? :wink:
NaE
12-12-2003, 01:21 PM
Mar interesa ce ziceti la intrebarea asta. Ce gindesc barbati tineri de astazi? Vor sa cucereasca o femie, sau prefera sa se lase cuceriti...cum au fost educati? Tin inca la modelul vechi...incare barbatu cucereste o femeie; incare el este acel care trebue sa sune o fata, daca ii place si el trebue sa o intrebe daca ea vrea sa merga cu el la masa sau la o cafea? sau au devenit barbati da astazi lenesi...sau sa zicem timizi, si vor ca si o fata sa ii faca lui curete. Eu tin, probalil prin educatie, inca la modelul vechi ( in general), si cred ca (in general) asa gindesc si barbati de astazi....dar ce ziceti voi...si este o diferenta intre ce gindesc baieti din est si acei din west? :wink:
de ce ii spui "comportament vechi" ? A avut loc vre-o schimbare fantastica de care eu nu stiu nimi? Au inceput fetele a face curte baietsilor? Cred ca asta e tot atit de neestetic ca "bagatu ºubei in chilotsi" :)
Fox
12-12-2003, 01:39 PM
eu personal as prefera sa-mi faca mie fata curte, ea sa ma cucereasca etc...
Tot tu personal ai fi primul care mai apoi ar numi-o k.urva :-?
:hehei:
Ghitza cu truba
12-12-2003, 01:42 PM
NaE, ce inseamna "bagatu ºubei in chilotsi"? merci
dnd
12-12-2003, 01:45 PM
Ma gindeam intr-o zi de unde au aparut prostiile astea despre femei? (am in vedere de vorbe urite la adresa mamelor, in general femeilor)
Fox
12-12-2003, 01:50 PM
Ma gindeam intr-o zi de unde au aparut prostiile astea despre femei? (am in vedere de vorbe urite la adresa mamelor, in general femeilor)
Le-a inventat Radu :hehei:
NaE
12-12-2003, 01:54 PM
NaE, ce inseamna "bagatu ºubei in chilotsi"? merci
Este un prkol in rusa: "это вам не шубу в трусы заправлять" cu sensu de "asta nu-i asa de simplu"
Da eu am folosit-o aici cu alt sens- un lucru ne natural, anormal, gresit.
clar?
dnd
12-12-2003, 01:56 PM
Le-a inventat Radu :hehei:
Ati facut voi, femeile, ceva shi ia-ti suparat pe barbati! :D shi asta vine din mosi stramosi...
Fox
12-12-2003, 02:01 PM
Barbatsii is mofturoshi din nascare, "bolishie deti". Oliaca ii mangai inpotriva parului shi se supara...... tre de taiat ceva...... :wink:
dnd
12-12-2003, 02:08 PM
Ei, Dumnezeu mai intii l-o creat pe barbat...shi apoi s-o gindit ca ...sa nu-i fie singur barbatului a facut shi o femeie... :D
Da cu taiatu...ia inchipuieti ca o ai tu acel lucru..ce-ai sa faci cu el...numai ai sa te uiti? :D
Fox
12-12-2003, 02:43 PM
Eu de nas shi o ureche ziceam :wink:
Le pun intr-un borcan cu spirt..........
Sa-tsi fie rushine la ce te-ai gandit tu :D
dnd
12-12-2003, 03:34 PM
atmazka femeiasca :lol:
Fox
12-12-2003, 03:45 PM
Suspiciune barbateasca 8)
dnd
12-12-2003, 06:28 PM
:wtf: gindire femeiasca
knudddelll
12-12-2003, 06:34 PM
de ce ii spui "comportament vechi" ? A avut loc vre-o schimbare fantastica de care eu nu stiu nimi? Au inceput fetele a face curte baietsilor? Cred ca asta e tot atit de neestetic ca "bagatu ºubei in chilotsi" :)
Hmm, sa zicem asa...nu cred ca in adevarat sa scimbat mult, dar totusi...multe femei au devenit emancipate, si chiar ecsista barbati care poate sunt timizi..si care aprecieaza acest lucru....cu sa zicem 40/50 de ani mai in urma barbati erau cam intodeauna acei care cucereau o fata, si nu cred ca sa intimplat atunci prea des ca o femeie sa umble dupa un barbat, ca ea sa il sune sau sa il intrebe daca are timp etc...in ziua de astazi sa intimpla acest lucrum mult mai des.
knudddelll
12-12-2003, 06:51 PM
eu personal as prefera sa-mi faca mie fata curte, ea sa ma cucereasca etc...
Tot tu personal ai fi primul care mai apoi ar numi-o k.urva :-?
:hehei:
Si eu zic ca cam asa este. In general daca o fata umbla dupa un barbat, barbatul sa plictiseste repede.Daca ne uitam la animale,de cite ori vedem ca o leoaica incounjoara un leo sau o catea un ciine ...niciodata!!! Intotdeauna este invers...numai noi oameni incercam sa scimbam natura... :D Dece? probabil ca simtim nevoia sa traim altfel dect parinti sau bunici nostri...dar nu cred ca este posibil sa scimb prea mult.
Dar cu siguranta nu vreau sa dau dreptate la acei care zic ca o femeie ( dupa modelul vechi) trebue sa stea in bucatarie si cu copii. Insa anumite ciesti au fost in trecut intrun fel si din multe motive sunt bine sa ramina asa..ca si este mai frumos...sau nu?? :wink:
Fox
12-15-2003, 11:29 AM
:wtf: gindire femeiasca
agera si flexibila :hehei:
dnd
12-15-2003, 04:39 PM
...ia sa te vedem in toata splendoarea... :D
Fox
12-15-2003, 05:22 PM
.... si libera, deci care nu se supune comenzilor :wink: :hehei:
dnd
12-15-2003, 05:41 PM
Aceasta nu e o comanda ci o dorinta :wink: (shi la urma urmei o admirare, cu toate ca nu te cunosc)
Fox
12-15-2003, 06:08 PM
Nu stiu cum reactioneaza celelalte femei la complimente, da eu mutsesc si tac :oops:
:)
Ghitza cu truba
12-16-2003, 02:47 PM
nici macar nu schitzezi si tu un zambet asa tuporylyi si timid, ca sa se simta bine cel care ti-a facut complimentul? :hehei:
mai in scurt fetele tre'sa zambeasca asa ca fox, da dupa asta sa le sara in gat baietzilor :hehei:
dnd
12-16-2003, 08:23 PM
Fox face parte din organizatia pro femeia :lol:
Fox
12-17-2003, 09:20 AM
Fereasca Domnul, eu sunt pro barbati :wink:
KazeolNevozmojnii
12-17-2003, 06:20 PM
Mlea, da mie imi plak femeile hiper active!!!
Asa ca eu sa ahu.yesc de atita energie!! :crazy:
Ghitza cu truba
12-18-2003, 03:33 PM
si di shi mai ayiesti ty?
Fox
12-18-2003, 04:10 PM
KN, la mine odno drugomu ne meshaet.... 8)
KazeolNevozmojnii
12-18-2003, 09:33 PM
Foxy, eu stiam ca tu esti fata ciotkaia! :click:
Fox
12-19-2003, 09:19 AM
Staraiusi, din rasputeri :)
KazeolNevozmojnii
12-21-2003, 09:06 PM
:) Daca mai spui ca esti si singura de sarbatori, si vrei sa mergem la o sauna impreuna sa bem o sampanie si sa facem ce ai vrut sa faci la Iazul Comsomolist ma bucuri de tot. :D
Ingula
12-22-2003, 11:00 AM
Si daca o fata doreste un barbat- de ce sa nu il abordeze ea? Personal prefer modul clasic cand eu nu trebuie sa imi bat capul si sa astept sa vina mos craciun la mine, insa voi insista sa argumentez puntul de vedere opus: o fata care "fuge" dupa un baiat (o fac din simplul motiv de a incerca sa combat mentalitate de "c.urva" care se asociaza cu o fata independenta care stie ce vrea de la viata).... Si ce daca fata vine, nu cumva te simti mai putin barbat? ar trebui sa fii mai fericita ca se scoate presiunea de pe tine.... nu sa o numesti c.urva. nu mai traim in evul mediu si e timpul sa nu judecam o persoana doar dupa tiparul mentalitatii cu care am cresut.
Fox
12-22-2003, 11:36 AM
:) Daca mai spui ca esti si singura de sarbatori, si vrei sa mergem la o sauna impreuna sa bem o sampanie si sa facem ce ai vrut sa faci la Iazul Comsomolist ma bucuri de tot. :D
Deocamdata sunt singura si examinez ofertele ce participa la tender :wink:
creator
02-17-2004, 09:30 PM
Si eu zic ca cam asa este. In general daca o fata umbla dupa un barbat, barbatul sa plictiseste repede.Daca ne uitam la animale,de cite ori vedem ca o leoaica incounjoara un leo sau o catea un ciine ...niciodata!!! Intotdeauna este invers...numai noi oameni incercam sa scimbam natura... :D
:o Cine ti-a zis tie ca e doar in lumea oamenilor acest lucru? Nu prea esti informata, in ceea ce priveste cainii nu stiu, in schimb leoacele intotdeauna fac primul pas!!!..adica ele fac tot, vaneaza, cresc pui si isi cuceresc partenerii... mai uita-te la Animal Planet, poate o sa fii mai informata... :-?
A cuceri o femeie, nu e acelasi lucru cu a o suna, "a alerga" dupa ea...
Ce-i asa rau daca iti suni prietenul, sau potentialul prieten?
Parerea mea: "O c.urva e o fata care si-o trage pe bani, sau isi inseala prietenul. Insa daca el este deacord cu acest lucru, atunci nu-i mai zici c.urva ci ca exista o relatie libera!"
creator
02-17-2004, 09:37 PM
Si inca ceva, daca tot esti adepta "gandirii calsice" si arati bine, nu-ti mai fa atatea griji... oricum vei fi "curerita"...insa nu exagera, daca iti lasi partenerul sa faca toata treaba se va intampla ceva de ganul:
1. Daca e inteligent, se va plictisi siiti va da papucii
2. E un prost si va continua sa alerge dupa tine
3. Se "va indragosti" si nu vei putea scapa de el :lol: