...sau el pe ea cu altul? ce e de facut?
din cate stiu exista unii care au experiente de gen :)
Ghitza cu truba
12-02-2003, 02:14 PM
depinde de educatzia fiecaruia :)
unii kika pe jos se dau cu capul de peretzi, isi taie venele. ca si spectacol, mie imi plac din astia.
negru
12-02-2003, 02:23 PM
altii se culca cu ei si fac menage a trois .-)
Melania
12-02-2003, 02:58 PM
..eu as face skandal...si ias bate pe amindoi pina la singe!!!!
Ghitza cu truba
12-02-2003, 03:13 PM
cu picioarele in burta si in cap.
Melania
12-02-2003, 03:14 PM
...asa asa, fetitzo, cu pumni-n gura!!!
Ghitza cu truba
12-02-2003, 03:24 PM
aha, si dupa ce mor, ii imbraci pe gard.
Melania
12-02-2003, 03:28 PM
...si te mai si pishi pe ei....
Ghitza cu truba
12-02-2003, 03:31 PM
ujas si imaginatie bolnava avem.
Melania
12-02-2003, 03:36 PM
adevaru e ca daca mi sar intimpla mie asa ceva sal prind pe iubitu meu cu o bli.adina....cred ca mas intoarce si as pleca.....
nu mar interesa ce ar spune...el sau ea...nimik....nishi sa nui vad!!! :tu_mori:
si fara come back-uri....
Ghitza cu truba
12-02-2003, 03:40 PM
melania, nishiodata nu spune nishiodata.
Melania
12-02-2003, 03:43 PM
...Ghitza, toje variant.....dar nu stiu ce mar face sa ma mai intorc la el....
poate copiii...asta daca as avea copii....
poate banii lui....in cazu cand eu nam....
nu stiu.....
Ghitza cu truba
12-02-2003, 03:46 PM
nu copiii, si nu baniii. si de fapt inselatu fizic ii fignea, in linii generale. oricum e clar ca toata lumea umbla nalevo. eu nu cred ca se poate sa stai cu cineva 30 de ani si sa nu te duci macar odata sa incerci si atceva. asa ca lucrurile astea pot fi trecute la capitolul experience. sunt chestii ami serioase care nu pot fi iertate.
Melania
12-02-2003, 03:48 PM
iaka caz real.....
mujiku sia adus o kyrva acasa....(nota: kyrva era printre altele prietena de familie).....stau in pat, chestii trestii :wild: ....si la un moment vine acasa sotia .....sii prinde....
deamu mai departe ca in filme....scandal, lacrimi ....explicatii....
si stiti ce scuza sio gasit mujiku? "da eu nici nam bagato di tat"....
Melania
12-02-2003, 03:52 PM
nu copiii, si nu baniii. si de fapt inselatu fizic ii fignea, in linii generale. oricum e clar ca toata lumea umbla nalevo. eu nu cred ca se poate sa stai cu cineva 30 de ani si sa nu te duci macar odata sa incerci si atceva. asa ca lucrurile astea pot fi trecute la capitolul experience. sunt chestii ami serioase care nu pot fi iertate.
tat ii asa cum spui tu.....toti inseala...toti is inselati.....dar macar sa nui prinzi, sa nui vezi.....dao-n dracu....
Ghitza cu truba
12-02-2003, 03:55 PM
melany, opredelisi, ea era c00rva sau prietena de familie? pentru ca daca era si una si alta, apu oamenii astia nu-s ei sanatosi la cap, na hrena sa drujasca cu o c00rva, daca e clar la ce poate aduce? da daca tu o numesti c00rva numa din motivul ca ciuvaku o dat-o pe spate, ap tot nu-i corect. nu numa ea e de vina.
Ghitza cu truba
12-02-2003, 03:58 PM
si mujicu de fapt ii tuporyluyi. unul destept nu s-ar da niciodata prins de nevasta. si asta trebuie parasit nu pentru faptul ca s-a culcat cu alta, da PENTRU CA-I PROOOSTU DREAQULUI!!!
coolgreetings
12-02-2003, 04:06 PM
..eu as face skandal...si ias bate pe amindoi pina la singe!!!!Asta shine spune?????????
Melania
12-02-2003, 04:07 PM
Ghitza....eu nu pot sati zic excct cat de kyrva era ea....mie mi sa povestiti anume in asa termini....poate pina a fi prinsa era prietena de familie...si indata dupa....a devenit K.
da mujiku, ai dreptate! kakat! :-x
Ghitza cu truba
12-02-2003, 04:09 PM
melany, tak ne byvaet. ori esti kyrva ori nu esti, da nu astazi esti tetka beton, da maine daca ti-ai pus-o cu omu neu ap esti kyrva. din asta poti face numa o concluzie ca si pretina si omul sunt doi prosti si nesimtzitzi.
Melania
12-02-2003, 04:55 PM
tak...eu tiam spus asa cum am stiut....da amu ii kyrva sau nu...ii detreaba sau nu....nu am treaba cu asta.
da shii Cool? am spus ceva ce nu trebuia?
Memnoch
12-02-2003, 05:18 PM
da shi fashi mel daca esti prinsa cu altu ? si'ti face ceea ce i'ai face tu ?
Melania
12-02-2003, 05:33 PM
1. nu o sa ma prinda....
2. si daca kiar se intimpla....o sa am eu grija ca "pedeapsa" sa fie cat se poate de usoara!!!!
negru
12-02-2003, 05:38 PM
puctrul Nr 2 ni-o placut :-) imi pare ca ti-a da mai repede o palma la ceafa :D
coolgreetings
12-02-2003, 05:48 PM
tak...eu tiam spus asa cum am stiut....da amu ii kyrva sau nu...ii detreaba sau nu....nu am treaba cu asta.
da shii Cool? am spus ceva ce nu trebuia?Tu spui ce vreai....asa ca daca ai spus ce trebuia sau nu.......gandeste sigura si vei vedea!
joker
12-02-2003, 06:24 PM
mel, daca il prinzi cu alta- te lasi prinsa si tu cu altul.... :ciupos:
Melania
12-02-2003, 06:27 PM
mel, daca il prinzi cu alta- te lasi prinsa si tu cu altul.... :ciupos:
nu prea cred
negru
12-03-2003, 01:14 AM
da poate tu nu stii de asta!!! :-)
ciofu
12-03-2003, 01:19 AM
Radu sper sa sie asa cum crezi tu, da w nature nu poti sti de asta niciodata, asta doar ca ai stat 24 ore din 24 alaturi de prietenele tale
negru
12-03-2003, 02:16 AM
kestie ca incredirea exista !!!!!
cum se zice dovereai no provereai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ghitza cu truba
12-03-2003, 11:07 AM
"n-am fost inselat niciodata dar de mi s-ar fi intimplat avea sa se inceapa al 3-lea mondial".
Radu, hahahahaha, cata incredere in sine :D cum s-ar dzyshi: BLAJEN KTO VERUIET!!!
KazeolNevozmojnii
12-03-2003, 05:00 PM
Cu chisioarele in niuh, si afara din casa, nah!
..si pe dinsu di prins si di pyzdi't ghini sa-si stii locu.
Da vabshe cind prosta odata nalevo nu cred ca-i tare strashnic... mai ales daca nu ai aflat..
Iaca cind in spatele tau se desfashoara un roman intreg.. polnometrajnii, cind te tradeaza asa po polnoi programe, din tat sufletu cum si zisi...
Atunsi ii caiuc.. :)
Deobsihei tradarea adevarata nu poti sa o vezi... numai daca cumva pe ascuns ii asculti cum discuta despre tine... sau ceva di felu ista..
Da, odata, nalevo si aceia po piani.. cu sini nu so intimplat..
Ghitza cu truba
12-03-2003, 05:27 PM
KazNev
ei de obicei gasesc discutzii mult mai interesante decat sa povesteasca despre tine vnychku :D
KazeolNevozmojnii
12-03-2003, 05:49 PM
KazNev
ei de obicei gasesc discutzii mult mai interesante decat sa povesteasca despre tine vnychku :D
Ei naa?! Ii nu vorghesc dispri mini? Si ii cu tatu o afighit?!
Mlea, las ca ii prind eu, nah... mlea! dijghiok ritu la amindoi.
Da tu di unde stii cstati?
O intrebare, printre altele, si un raspuns ajunge... vrode tak.
Ghitza cu truba
12-03-2003, 05:52 PM
Radu, marsh la doktor!!!
Melania
12-05-2003, 05:38 PM
Ce fac daca l-am prins cu alta?
Daca simuleaza ca fac copii, in pielea goala,inseamna ca vrea sa-ti faca o surpriza, se antreneaza pentru viitorul vostru copil.Cu noua,tanara si frumoasa lui secretara.
Daca cumva ea ii face un blowjob,in dormitorul vostru,e semn grav.Inseamna ca l-ai neglijat si flautul lui "e ruginit". Uita-te pana la capat si invatza cum se face o treaba buna si placuta.Si dupa aia,fa-i mancarea lui preferata. ( recunosc-partea asta am luat-o dintr-o traducere a mea)
KazeolNevozmojnii
12-17-2003, 06:26 PM
Da-a, Melania... I chto ieta ia v tebea takoi vliublonii? 8)
De ce sa nu te alaturi atunci la blow job?
Melania
12-17-2003, 06:40 PM
abia astept sa te vad in pielea goala
KazeolNevozmojnii
12-21-2003, 09:35 PM
abia astept sa te vad in pielea goala
Daca ar fi un mesaj privat ti-as scrie ca asteptarile se pot adeveri.. heh..
I'm hot baby.. very hot.. do you think you can handle it just watching and doing nothing?
Ingula
12-22-2003, 10:50 AM
1. Stiu ca vreau sa zic gata, l-am prins: duca-se in masa... insa in acelasi timp stiu ca si eu as fi capabila de act fara ca sa il vad ca intruchiparea raului.. si atunci ma gandesc: daca vreau sa ma ierte pe mine, de ce nu l-as ierta si pe el?
2. Insa repede imi vine mintea la cap.... daca am ajuns sa insel sau macar sa doresc sa insel, inseamna ca ceva nue e bine in relatie.. e timpul sa ne zicem la revedere, sau macar sa fim "on break".. prin urmare ne despartim, facem ce vrem cat suntem singuri si daca dupa un timp intelegem ca vrem sa fim iarasi impreuna, well, poftim, daca nu, ne-am cautat de viata.... Concluzia: nu cred ca vreodata mi-as insela dragostea constient..
3. Si daca eu ma port deschis si ii zic adevarul iar el ma inseala, atunci nu pot ierta la sigur.. duca-se ca sunt prea buna eu sa il iert.. trebuie macar sa ma previna ca avea nevoie, putea sa se desprata de mine asa cum as fi facut-o eu daca imi trebuie sa il insel... daca totusi eu traiam cu idea ca totul e bine si cald la noi in pat si intr-o buna zi l-am prin cu "verisoara" mea, nu exista nimic, and i mean NIMIC care sa poata justifica actul.
creator
02-20-2004, 01:23 PM
Cu chisioarele in niuh, si afara din casa, nah!
..si pe dinsu di prins si di pyzdi't ghini sa-si stii locu.
Da vabshe cind prosta odata nalevo nu cred ca-i tare strashnic... mai ales daca nu ai aflat..
Hei, uite aici nu ai dreptate.. stai asa, patzanu care i-a tras-o prietenei tale nu are nici o vina, mai ales daca nu te cunoaste! In caz ca e bun prieten, si i-ai zis, "bai nu pune laba pe fata asta" atunci e cu totul altceva... Si oricum, uneori ai putea da peste cineva mult peste puterea ta de acoperire :lol: , si atunci ce faci? Ti-o ei pur si simplu? :lol:
Am avut un caz asemanator in viata, dar din pacate baiatu' si-a facut abonament la stomatolog, ca era mult prea prost sa se puna cu cineva dublu ca el...
Revenind la topic-ul discutiei, ce as face eu? La inceput nimik... as continua relatia mai departe asa cum era de pana acum dar la un timp m-as transforma in partenerul perfect (asta nu inseamna sa-i faci toate pofetele!!!) si l-a un moment dat, dupa o seara superba si un sex de nota 10 i-as zice "iubit-o, am pe altcineva si as vrea sa ne despartim. Tin la acea fata prea mult si nu vreau s-o mai insel... chiar imi doresc sa-i fiu fidel, foarte, dar foarte mult " :demon: si i-as mai zice "cred ca ar trebui sa pleci acum, adio". Fara alte explicatii!! As ajuta-o sa-si faca bagajele, fara sa mai discut orice legat de relatia noastra si fly baby!
:D
apropo de inselat, nu accept ca partenera mea sa ma insele nici chiar cu o fata! :) (deja s-a intamplat) :)...
raman la gandirea barbat-poligam femee-monogama... fara alte explicatii ca oricum nu o sa schimb parerea nimanui in aceasta problema
creator
02-20-2004, 01:35 PM
Ah da, si inca ceva... ma duc si nalevo, dar nu imi insel partenera... nu e logic? ba da, ea s-a obisnuit cu gandul si accepta aceasta chestie fara sa mai aduca aminte de acest lucru... intr-adevar nu ii zic nimik de aventurile mele pt. nu e frumos asa...
Dar nu o neglijez in nici un caz, in plan sexual nu are ce sa-mi reproseze... in rest nu prea ma intereseaza :D
Si din cate stiu nu m-a inselat niciodata (inca), dar o verific din cand in cand :), tot prin metode nesimtite rau :D
Ok.. va doresc sa nu fiti inselati atat timp cat va deranjeaza acest lucru iar cand se intampla treceti peste, ca oricum nu puteti schimba nimik...
In acest plan mi-a placut de Melania si chiar Inga (dar gandesti mult prea romantic)... in rest baieti.. ce-i cu voi? fiti barbati! unde-i orgoliul?
Bafta tuturor
creator
02-22-2004, 03:31 AM
Pt Melania si alte fete
Daca e barbat o sa te insele oricum, asa ar trebui sa te obisnuesti cu gandul... insa tu sa n-o faci.. probabil imi vei zice; "Da ce-s proasta?", nu, doar ca a incerca sa transformi un barbat intr-un barbat fidel este acelas lucru cum l-ai transofrma intr-un baietel...
...daca nu-l vei insela poate la un moment dat il vei determina si pe el sa n-o faca, dar nu din prima, noi suntem mai greu de moelat in acesata privinta, nu incerca sa intelegi chestia asta, doar ia-o ca atare si fii fericita sau fa ce vrei tu si vom vedea daca esti multumita...
norok.. pa
Processor
02-27-2004, 12:36 PM
........
...daca nu-l vei insela poate la un moment dat il vei determina si pe el sa n-o faca, dar nu din prima, noi suntem mai greu de moelat in acesata privinta, nu incerca sa intelegi chestia asta, doar ia-o ca atare si fii fericita sau fa ce vrei tu si vom vedea daca esti multumita...
...
se vede ca ai facut teze stiintifice in tema data .. :wink: ..
ramine doar ca cineva sa realizeze si realitatea pentru a deveni fericite .. :)
Catch
02-27-2004, 04:35 PM
eu de ex nu am mai vrut nici sa discut pe tema data cu el. am ramas prieteni, dar de fiecare data cand yncearca sa abordeze chestiunea, pur shi simplu ignor.
cred ca persoana care iese yn orash cu o alta fata yshi da seama de ce face shi care sunt implicatsiile shi consecintsele acestui fapt.
creator
02-28-2004, 11:22 PM
........
...
se vede ca ai facut teze stiintifice in tema data .. :wink: ..
ramine doar ca cineva sa realizeze si realitatea pentru a deveni fericite .. :)
yap, nu chiar teze stiintifice, dar e un hobby... psihologia asta e o chestie interesanta.. vor realiza ce se intampla doar dupa un oarecare shok sau nu vor realiza nimik si vor face in continuare totul la fel!
probabil ai auzit de raul necesar, eee.. uite aici intervine infidelitatea barbatilor (pt. ca un barbat adevarat nu poate fi gasit in stare pura, fidela, doar in aliaje cu blonde, brunete, negrese, etc.. si atunci separatia devine foarte grea... electroliza nu ajuta, nu incercati :lol: .. dar totusi singura metoda care functioneaza de fiecare data este urmatoare [vezi imaginea] :te tai: putzulika si gata. In scurt timp insa apare frustrarea: "Da eu ce draq fuuck? Adica pe mine cu ce ma f*te?". Asa ca nu recomandam sa folositi metoda sus afisata :), lasa totul asa :wild: , cum este).
Acum lasand gluma la o parte, toata chestiunea asta e experimentata in practica asa ca sa nu ma injurati prea tare daca nu va convine, asta e doar realitatea si atat. :nana: .. sanatate lume!
Han Solo
02-29-2004, 12:00 AM
creator: femeile la fel.
un barbat nu li-e de-ajuns... in scurt timp se plictisesc si vor altceva in schimb...
creator
02-29-2004, 05:18 PM
Dap Han Solo, dar asta deja nu e problema mea. Ii dau papucii si gata dar dupa metoda sus afisata, tot de mine...
Han Solo
02-29-2004, 09:08 PM
vezi ca si ea daca te prinde cu alta tot poate sa-ti dea papucii :D
Mirabela Iucu
03-01-2004, 12:08 AM
Ce v-ar deranja mai tare...sa va prindeti perechea cu o perosana de acelasi sex sau de sex diferit ?
Catch
03-01-2004, 11:20 AM
daca ar fi de aceashi sex ash fi murit pe loc de rys, chiar nu mi-ash fi ynchipuit asha cevaq yn mod normal :D
Mirabela Iucu
03-01-2004, 12:16 PM
Si dupa ce ti-ai reveni din ras...ce ai face ? :crazy:
Catch
03-01-2004, 12:29 PM
ar trebui sa fie o dovada ferma ca este cu implicat yntr-o relatsie cu un baiat. nu potsi sa zici nimic cand vezi un baiat langa altul, fiindca nici prin cap nu-tsi da asha ceva.
ar trebui doar sa-l prind yn cel mai ferbinte moment :o . cred ca ar fi loribil sa vad asha ceva, dar shi amuzant, deshi foarte jenant. :roll:
dupa care nu ash mai cere nici o explicatsie, e shi asha clar.
ma gandesc ca cea mai bu7na alternativa ar fi fost sa raman yn relatsii amicala cu el. dupa catre shtiu gay-ii sunt foarte buni prieteni ai femeilor.
creator
03-08-2004, 09:45 PM
vezi ca si ea daca te prinde cu alta tot poate sa-ti dea papucii :D
:) LOL Sa mii dea, ma fac cu o pereche in plus.
De fapt ma scapa de o grija, mi-i da ea si nu tre sa ma mai obosesc eu. e perfect, nu ma supar in schimb daca m-ar minti as fi suparat. Dar daca accepta totul asa cum e, atunci poate ma razgandesc:)
Galynka
05-31-2004, 08:33 PM
Daca s-a intimplat, eu nu mai am ce-i face..inseamna ca ceva nu era bine, ceva nu-i convinea. Nu fak galagie, nu incep a boshi...sau a face scene de gelozie, dar pur & simplu ma intorc shi plec. Dar daka plec, plec pe totdeauna. Nu ma va mai putea intoarce! :cry:
Apokalyps
06-01-2004, 12:23 PM
Daca s-a intimplat, eu nu mai am ce-i face..inseamna ca ceva nu era bine, ceva nu-i convinea. Nu fak galagie, nu incep a boshi...sau a face scene de gelozie, dar pur & simplu ma intorc shi plec. Dar daka plec, plec pe totdeauna. Nu ma va mai putea intoarce! :cry:
:zeu:
tequila
06-01-2004, 06:07 PM
:lol: cum de am scapat din vedere mesajele astea de aici ale lui creator
ce h.u.inea (pardon my french) despre barbati adevaratzi si inselare si psihologie - mdaaa, jele mare. creator tu si psihologia e ca in banku cela cu balerina cracanata :lol:
vio
06-02-2004, 09:25 AM
DA eu stau si ma gindesc- care ar fi sitatsia in care s-ar decide sa ma schimbe?
Si... daca intr-o buna zi vine o oarecare si-mi da una in nas?
As da inapoi! Tare si apasat!
Da in primu caz m-as gruzi, si-s sigura ca mi-as roade creierul cautind in mine neajunsul. Ei cum, mlin, chiar nish de ... nu-s buna? :o
GroSSu
06-05-2004, 01:57 PM
voi zrea va gruzitz ... eu proput o cale mai ushoara:
- schimbatzi'i primii, nu asteptatzi ca sa fitzi schimbatzi
- paraseshte primu, ci nu fii parasit
- fii infractor, ci nu victima
ajuta 100% - provereno i odobrenno . :lol:
ciofu
06-05-2004, 02:00 PM
Grossu da, dar nu intotdeauna poti fi primu :lol:
alias
06-05-2004, 03:10 PM
iaka Grossu, cu cel mai articulat sfat, ever! ' Inselati-va partenerul primii, si u'll rock'; poate in lumea baietilor e valabila chestia asta, insa cand ne maturizam nitel, lucrurile stau un pic altfel; lumea mai are principii, sentimente etc, afara de cele direct conectate la mandria copilareasca a tipilor
cristinel
06-09-2004, 04:39 AM
voi zrea va gruzitz ... eu proput o cale mai ushoara:
- schimbatzi'i primii, nu asteptatzi ca sa fitzi schimbatzi
- paraseshte primu, ci nu fii parasit
- fii infractor, ci nu victima
ajuta 100% - provereno i odobrenno . :lol:
continuare
- fii prost, inainte de a fi prostit
intr-un cuvint, fii nebunul si ignorantul care deschide cutia Pandorei.
Apropo, esti tu geniul care stie cum sa o inchida mai tirziu?
Nu cred ca atacul e cea mai buna aparare in cazul acesta. Daca cineva inseala, trebuie sa fie primul (si posibil ultimul) semn pentru partener ca cea nu merge. Cit despre "viata dupa", ma intreb, dece ai ramine cu cineva care nu te vrea, chiar daca se jura ca te iubeste? Cred ca e un fapt benefic pentru ambii: cel inselat invata ca partenerul e nefericit, cel ce inseala "gets in contact with the inner self", fara sa indrazeansca sa puna totul in cuvinte
Life is two locked boxes each containing the other's key
GroSSu
06-09-2004, 05:30 PM
1. da shtiu (tobish-geniu)
2. eu doar am propus o cale .. ci nu mi-am exprimat opinia asupra intrebarii
3. Nu intrebatzi care'i opinia mea... nu va fu**
4. copii mai rar inshala partenerul ca cei de virsta medie shi avansata
5. :ciupos:
vasca
10-12-2004, 04:22 AM
Ce atita multa vorba, daca ai sau lai prins cu alta/u, buna ziua si la revedere, si atita tot.
Odata ce a incercat sa te insele, fiti siguri ca o sa se mai repete, si nu merita o a doua sansa :ciupos:
zorzonel
10-12-2004, 07:37 AM
DA eu stau si ma gindesc- care ar fi sitatsia in care s-ar decide sa ma schimbe?
Si... daca intr-o buna zi vine o oarecare si-mi da una in nas?
As da inapoi! Tare si apasat!
Da in primu caz m-as gruzi, si-s sigura ca mi-as roade creierul cautind in mine neajunsul. Ei cum, mlin, chiar nish de ... nu-s buna? :o
vio, m-am prins si eu cu gandul ca si eu as face asa... da ma bag cu ei in pat si ma distrez si apoi i-o pun si lui :D sa nu-i para viata dulce he-he
[K]
10-12-2004, 09:39 AM
zorzonel, asta tu scrii asha sheava? bay, aishi un samozvanetz este!
vadim
10-12-2004, 12:13 PM
si nu merita o a doua sansa :ciupos:
Nu merita pentruca nu tsi sa oferit niciodata a doua sansa,de aceia nici tu nu vrei sa oferi cuiva sansa de asi corecta greseala,stiu ca e dureros dar o a doua sansa fiecare merita pentruca altfel nu poate fi :wink:
zorzonel
10-12-2004, 12:19 PM
[k]
:) asta eu am scris, iti dai seama ca e gluma. dar fiecare gluma are doar o parte mica gluma restul e adevar ...
alta chestie - daca te gandesti la asta anume asa si se intampla, de aia mai bine sa nu gandesti la cazuri de astea ipotetice, in plus a doua mea jumate nu cred ca e capabila de asa ceva...
[K]
10-12-2004, 02:03 PM
"phiu"!!!!
m-ai linishtit dara... cap credem ca shini shtie shi maniac pervers printre noi...
:D
Melania
10-12-2004, 11:25 PM
ieri azi ma gandeam la kestia asta....
ok...iaka lai vazut cu alta.....si cei sai faci? hai sa ne gandim real!!...
nui faci nimik......te omori 2 seri la rind puninduti tot felu de intrebari....si mai oftezi vreo 3 zile....atit ...asta e .....ca doar no sai spargi capu si la unu si la altu....sau nai sa te sinucizi din caaza asta....sau mai stiu eu...sa te duci sai faci scandal....
da poate kestia cu scandalu sar putea...dar e asa de traditional...shap cui ii plac oamenii nervosi si agresivi? la nime, asta deamu nui la moda...inka si mai tare o sai para bine ca tea inselat.....
ieri strashnik ma gruzeam din cauza asta...azi insa.....miau venit in minte atitea ganduri ce delok nus cuminte......
asa ca ....ce pleaca de la noi sau nu ne apartine...nici nu tre sa tinem cu forta.....o sa avem parte de masi bun....(asai zorzonel?)
eu zic asa .... daca ceva sau cineva nu e linga mine si nu e a meu...inseamna ca nu ma merita!
si punct
Valerika
10-13-2004, 01:07 AM
daka l-am prins cu alta..... hmm....
voi merge pe malul lacului si voi sta acolo.......gandindu-ma la tot....
il voi intreba odata de ce a avut nevoie de asta..... si apoi il voi trata cu indiferenta caci asta doare mai tare.....
desigur ca putin plangem....ne intristam...dar asta nu duce la nimik...desi aproape e inevitabil...totul este trector......
vadim
10-13-2004, 10:29 AM
...desi aproape e inevitabil...totul este trector......
da ai dreptate totul este trecator dar,dar amintirile sunt dureroase
joker
10-13-2004, 11:53 AM
sa nu va para niciodata rau de cele facute si vashe nezamenimih liudei ne bivaiet!
vadim
10-13-2004, 12:03 PM
bine zis joker
zorzonel
10-13-2004, 12:15 PM
daca as sti ca ati patit-o v-as mai asculta da asa nu prea cred in optimismul vostru
vadim
10-13-2004, 12:28 PM
ce sa-tsi spun am trecut prin asa ceva dar totul e trecator
Melania
10-14-2004, 12:25 PM
daca as sti ca ati patit-o v-as mai asculta da asa nu prea cred in optimismul vostru
io-s patitza zorzonel....cu okii mei...in centru orasului...in cel mai rau hal!!!
pe bune!
coolgreetings
10-14-2004, 05:31 PM
eh...Mel....daca ar proceda toti asa cu tine....demult erai intr-un spital de reabilitare :)
moldovanka
10-23-2004, 04:13 AM
acei care au patit-o mult nu vorbesc despre asta,ca e dureros si neplacut sa-ti aduci aminte :( :cry:
lia
10-23-2004, 05:02 PM
Nu l-am prins, dar niciodată nu am fost foarte sigură de fidelitatea partenerului, lucru pe care în general îl interpretez ca pe un semn că nu e The One... Pe de altă parte, dacă nu eşti foarte sigur(ă) de partener, nici nu ar trebui să fii foarte... surprins(ă) dacă îl surprinzi cu alta (altul)... Mai puţină durere, deci... Teoretic vorbind, desigur... :-?
Mirabela Iucu
10-24-2004, 12:21 AM
Atunci cand ajungi sa te gandesti ca l-ai putea prinde cu altul/alta inseamna ca relatia nu e extraordinara si ca nu exista acea incredere totala in partener...plus ca gelozia apare dintr-o proasta sigurantza in fortele proprii :crazy:
vasca
10-24-2004, 12:52 AM
Oameni buni si nu chiar buni, din ce cauza partenerul sau partenera te inseala?, nu va-ti pus nici odata aceasta intrebare?
Daca o inseli sau te inseala atunci ceva in asa zisa relatie nu ajunge, ca sa nu fiti inselati aveti grija ca in relatia voastra sa fie totul ok.
Dar daca ai/lai surprins cu altcineva, gata, la mama acasa, nici un fel de deadea Vanea(avind in vedere o relatie serioasa).
lia
10-24-2004, 01:01 AM
Dacă nu e o relaţie de lungă durată şi dacă nu aţi clarificat cât aveţi de gând să fiţi împreună, mi se pare normal să acorzi partenerului dreptul de a opta şi pentru o altă relaţie... Şi nu cred că se poate vorbi aici de gelozie. Pur şi simplu nu exită loc de gelozie în astfel de situaţii... Dar sunt de acord că dacă o relţie nu-ţi oferă sentimentul de stabilitate, atunci relaţia nu e "extraodinară" şi trebuie să te gândeşti... cum pui punct în mod cât mai elegant... :D
Mirabela Iucu
10-24-2004, 01:04 AM
Mda...teoria e intotdeauna usoara...cand trebuie sa pui capat unei relatii practic...atunci e mai dificil :crazy:
lia
10-24-2004, 01:37 AM
Nu, în astfel de relaţii totul e mai simplu... Pentru că nu există angajamente...
Mirabela Iucu
10-24-2004, 01:40 AM
Chiar daca nu exista angajamente clare exista totusi o oarecare legatura intre cei 2...care complica putzin treaba... :crazy:
lia
10-24-2004, 01:44 AM
Da, dar nu vreau să mă gândesc la complicaţii. Oricum ai privi lucrurile, decât o relaţie care nu e "extraordinară" (vorba ta), mai bine deloc...
Mirabela Iucu
10-24-2004, 01:47 AM
Mda...chiar daca ruptura provoaca o oarecare tristete...mai bine nu decat ceva ce nu merge "extraordinar" :lol:
vasca
10-24-2004, 01:54 AM
Nu e chiar atit de usor a pune capat unei relatii, cu toate ca doare dar e asta
lia
10-24-2004, 02:00 PM
Mda...chiar daca ruptura provoaca o oarecare tristete...mai bine nu decat ceva ce nu merge "extraordinar" :lol:
Tristeţe? Poate uşurare? :ciupos:
Mirabela Iucu
10-24-2004, 04:31 PM
Nu poti spune ca nu exista nici un fel de tristete intr-o despartire...ca nu dureaza ea mult asta e alta poveste :lol:
lia
10-24-2004, 05:00 PM
Poate că nu e nici un motiv de bucurie, dar inist asupra faptului că depinde de situaţie. Dacă ambii conştientizează că relaţia nu mai poate continua şi... e mai bine să nu, ar trebui să nu mai fie nici prea multă tristeţe.
Mirabela Iucu
10-24-2004, 07:22 PM
Teoretic e asa cum spui tu :crazy:
catyusha
10-24-2004, 10:10 PM
Hmy...
u never know...
m-ash starui sa nu fak scene...
sa-i las yn treaba lor...
sa-mi vad de durerea mea shi sa yncerc sa trek kyt mai repede peste...
daka ash face crize sh ash tzipa...
tot mie mi-ash face rau...
flo
10-25-2004, 05:18 AM
ce fac daca l-am prins cu alta?
trag concluzia ca iubitul meu nu este gay...
Mirabela Iucu
10-25-2004, 11:23 AM
Nice Flo :hahaha:
vanexel
10-31-2004, 11:50 PM
iaka caz real.....
mujiku sia adus o kyrva acasa....(nota: kyrva era printre altele prietena de familie).....stau in pat, chestii trestii :wild: ....si la un moment vine acasa sotia .....sii prinde....
deamu mai departe ca in filme....scandal, lacrimi ....explicatii....
si stiti ce scuza sio gasit mujiku? "da eu nici nam bagato di tat"....
:)) aceasta replica e beton :)) aproape ca se poate pune la sectiunea humout ;)
lia
11-04-2004, 03:56 PM
Teoretic e asa cum spui tu :crazy:
... E mai puţin comic decât în celebra situaţie: "Je te tue, je me tue, et je demande le divorce!"
chitapite
01-28-2005, 11:23 AM
fetelor eu zic sa devinim termenii de "curvita" si de "prietena de familie", asha ca sa redictionam discutia....
acel bogey
04-03-2005, 08:33 PM
Niciodata nu am inteles femeia din punct de vedere a omului care insheala ... bun, baietzii ishi "curata flautul de rugina" e normal, adica e doar sex, pina la urma realizezi ca nu faptul ca a facut sex cu altul te ucide shi nutzi da voie sa traieshti dar faptul ca ea tzia tradat sentimentele. Shi in cele mai dese cazuri aceasta se intimpla atunci cind iti traieshti momentul in o relatie indelungata.
CARE E MOTIVUL FEMEII ??????