...daca ati stii ca veti muri si mai aveti 24 de ore de trait cum vi le-ati trai?....
Fox
12-02-2003, 12:33 PM
Off! As avea foooooooorte multe de reusit :roll:
Cu siguranta ca ar fi vesel.......
Melania
12-02-2003, 12:38 PM
.....eu as profita sa fac toate tampeniile pe care nu leam facut cat am trait.......sigur as ucide pe cineva,as sparge o banca,mai omor pe cineva(cred ca e super)si cand mai am 1 minut de trait,....imi aprind o tigara, beau ceva tare si mor ........placut!
joker
12-02-2003, 07:18 PM
mel, nu cumva te afli in depresie ? ce ti-a venit in minte :wtf: ? daca doresti - putem organiza un raslabon la sfirsit de saptamina... cu tat arsenalul de pofte :P
Melania
12-02-2003, 09:47 PM
...bai, Sandu, nai sa crezi...dar nici o depresie niki.....sunt foarte foarte bine dispusa....si toate care leam scris....sunt adevarate....as vrea sa fac ceva oribil rau si monstruos ...si sa nu fiu pedepsita pentru asta!!!
un lucru il stiu sigur,.....ca daca ar fi Ultima Zi din viata mea,....nas vrea sa o petrec singura.....
Codrin
12-03-2003, 09:43 AM
Numai sa fii atent sa nu iti scapi pe jos ochelarii si sa calci pe ei , Radu , ca ai stopa voluminoasa ta activitate infractionala in fasa , din motive de orbecaire .
Codrin
12-03-2003, 10:00 AM
Totusi , apropo de ideea asta de a face ceva spectaculos - eventual oliaca sangeros , inainte cu putin de pasul final , am citit o povestire interesanta pe undeva .
Tipul aflase ca va muri sigur , si s-a hotarat sa incerce sa elimine , macar in parte ceva din ceea ce il enerva cel mai mult pe lume : IMPOLITETEA . Asa ca mergea pe strada in mod normal si era implicat in evenimentele zilnice din orice oras aglomerat . Dar cum i se parea ca cineva nu a fost politicos intr-o situatie : de exemplu unul ce se apuca de sfada pentru o mica ciocnire cu masinile , o vanzatoare care il servea in scarba , sau vreun individ ce injura cu rautate o padruga plina de sensibilitate ..... Il impusca pe loc , fara discutie .
In povestire nu l-a prins politia si dupa niste executii din astea ale lui , mediatizate intens de presa - impreuna cu motivul pentru care au fost facute , ...... pana la moartea sa - un val de politetze { fortat impusa de teroare } se instalase peste oras .
joker
12-03-2003, 11:08 AM
am putea sa o petrecem impreuna :wink:
Codrin
12-03-2003, 11:21 AM
Joker , gomicul lui tata , tu asta mie mi-o zici ? :D
Fox
12-03-2003, 11:37 AM
Codrine,
ar fi o varianta de a nu pleca din viata fara a le incerca pe toate :hehei:
Codrin
12-03-2003, 11:39 AM
Da , dar macar sa-mi aleg singur patsanelu , daca tot e ultima zi . :lol:
Fox
12-03-2003, 11:44 AM
Timpul va fi prea putin si tu il vei irosi pe cautari? :confuz: :D
Codrin
12-03-2003, 11:49 AM
Pai am numarul de telefon al lui Michael Jackson si odata imi face el o recomandare prieteneasca . 8)
Melania
12-03-2003, 12:00 PM
eu cred ca Radu nar avea nimik impotriva...
Codrin
12-03-2003, 12:08 PM
Nu , ca Radu e prea anarhist pentru gusturile mele . Mi-e teama sa nu ajungem ca Lenin si drugu-sau Trotki - sa ne blesteme lumea pentru o mie de ani , eu nefiind asociat la rautatziile lui decat din prea mare dragoste . :D
Lara
12-04-2003, 09:08 PM
radu tu tre sa te cauti la cap ca sheva nu ii tat cum trebu cu tine
Kratoss
12-05-2003, 01:28 AM
as dormi mai mult ca de obicei si nu m-as duce la scoala. in rest m-as intalni cu prietenii, as scrie o scurta poezioara din 3 randuri unul cu 5 silabe altul cu 7 ultimul cu 5 (ma gandesc totusi la 5 randuri). As fi ca de obicei, nu prea vad mare diferenta dintre a fi sau a nu fi.
lui radu.
cati ani ai? te joci naiv de-a avioanele. A soca inseamna a fi original, macar creativ.
vio
12-07-2003, 07:34 PM
Ultima zi as vrea s-o cunosc, dar sa nu o afl in ajun, dar cel putin cu o saptamina inainte ca sa reusesc sa duc treburile la bun sfyrsit.
Dar,
Tare as vrea sa fiu destul de bogata, nemaritata si fara copii la acel de moment.
Stiu ca prima reactie va fi isterica, cu care o sa ma lupt o jumatate de zi, apoi o voi invinge, si o sa-mi fac un plan de actiune.
Poate primul lucru pe care mi l-am propus sa-l fac in cazul in care voi fi in stare - sa asigur cumva o familie pe care o respect. La prima facultate am avut o profesoara cu un suflet mare, dar are o viata tare grea. Are o fetita pe care a nascut-o dupa 30 ani, nu traieste cu tatal fetei, dar el are grija sa-i faca neplaceri. Se limiteaza pina la imposibil caci are o fiica si apartament care-i cere destula cheltuiala. Stiu ca pe ea o macina gyndul ca nu va fi in stare sa-si asigure fiica cu studii si placerile de domnisoara. Cred ca primul pas ar fi sa-i ofer aceste-i fetite cel putin studiile, adica bani pentru ele. Nu voi iuta cun a actionat ea atunci cind a aflat ca eu sunt bolnava, gestul ei m-a atins pina la lacrimi...
Apoi as iesi in strada si gramadi copilasii impusi sa cerseasca si i-as hrani, spala, imbraca si i-as duce la teatru.
Dupa ce voi ramanea singura voi cumpara multa coicolata si ma voi alinta savurynd cite o gurita.
Pe la finele zilei voi iesi sa fac sport, sa fug si sa ma gindesc la toata viata mea. Sper sa nu fie iarna, si sa alerg prin parc, ex. Dendrarium, apoi voi culege cyteva flori de cymp pe care le voi pune in vaza - cadoul de la prietena mea. Voi sta mult cu nasul in mirosul lor.
In final, nu voi lasa sa-mi scape o mica prostie, voi chema la mine o fata draguta si voi face dragoste cu ea. S-o fac macar o data, apoi sa mor.
zopiryon
12-08-2003, 12:16 AM
Ultima zi as vrea s-o cunosc, dar sa nu o afl in ajun, dar cel putin cu o saptamina inainte ca sa reusesc sa duc treburile la bun sfyrsit.
Dar,
Tare as vrea sa fiu destul de bogata, nemaritata si fara copii la acel de moment.
Stiu ca prima reactie va fi isterica, cu care o sa ma lupt o jumatate de zi, apoi o voi invinge, si o sa-mi fac un plan de actiune.
Poate primul lucru pe care mi l-am propus sa-l fac in cazul in care voi fi in stare - sa asigur cumva o familie pe care o respect. La prima facultate am avut o profesoara cu un suflet mare, dar are o viata tare grea. Are o fetita pe care a nascut-o dupa 30 ani, nu traieste cu tatal fetei, dar el are grija sa-i faca neplaceri. Se limiteaza pina la imposibil caci are o fiica si apartament care-i cere destula cheltuiala. Stiu ca pe ea o macina gyndul ca nu va fi in stare sa-si asigure fiica cu studii si placerile de domnisoara. Cred ca primul pas ar fi sa-i ofer aceste-i fetite cel putin studiile, adica bani pentru ele. Nu voi iuta cun a actionat ea atunci cind a aflat ca eu sunt bolnava, gestul ei m-a atins pina la lacrimi...
Apoi as iesi in strada si gramadi copilasii impusi sa cerseasca si i-as hrani, spala, imbraca si i-as duce la teatru.
Dupa ce voi ramanea singura voi cumpara multa coicolata si ma voi alinta savurynd cite o gurita.
Pe la finele zilei voi iesi sa fac sport, sa fug si sa ma gindesc la toata viata mea. Sper sa nu fie iarna, si sa alerg prin parc, ex. Dendrarium, apoi voi culege cyteva flori de cymp pe care le voi pune in vaza - cadoul de la prietena mea. Voi sta mult cu nasul in mirosul lor.
In final, nu voi lasa sa-mi scape o mica prostie, voi chema la mine o fata draguta si voi face dragoste cu ea. S-o fac macar o data, apoi sa mor.
eu nu stiu poate fata o fost sincera...da mie mi se par niste aberatii...sa vrei sa faci asa ceva in ultima zi de viata...
deci ciocolata...fuga si sex cu o gagica....iaca la si am ajuns...
vio
12-08-2003, 04:13 PM
eu nu stiu poate fata o fost sincera...da mie mi se par niste aberatii...sa vrei sa faci asa ceva in ultima zi de viata...
deci ciocolata...fuga si sex cu o gagica....iaca la si am ajuns...
Ceia ce demonstreza ca nu ma stii.
Eu de obicei sunt foarte sincera. Gyndul la cei mai mai tristi nu e aberatie, poate doar pentru tine. Nu privi la toate doar de sub unghiul tau. Si anume poate ca as uita de ciocolata, dar in rest, e foarte sincer.
Lara
12-13-2003, 12:46 PM
eu m-as impaca cu totsi cei care m-am certat vreodata
si cu mine insami
si cred ca mi-as petrece timpul ramas cu parintsii
poate si cu iubitul daca ar fi unul care sa merite orele shelea
lelaina
12-15-2003, 06:57 PM
... ultima zi... vreau sa zbor... poti doar o data in viata sa incerci, nu? iar in ultima zi a vietii nu pierzi nimic daca zbori putin. :D
joker
12-19-2003, 07:19 PM
lelaina, sa alegi o cladire mai inalta :D ca zborul sa fie mai lung...
lelaina
12-19-2003, 09:40 PM
... eu vreau azi sa fie ultima zi...
KazeolNevozmojnii
01-16-2004, 05:51 PM
... ultima zi... vreau sa zbor... poti doar o data in viata sa incerci, nu?
Nu puisor, poti sa incerci cu un anumit succes si de mai multe ori...
lelaina, sa alegi o cladire mai inalta :D ca zborul sa fie mai lung...
Pentru ce cladire? Letati tak letati...
din avion cu parasuta - cine stie... poate verdictul pina la urma se amina ;)
Meta
04-21-2004, 07:03 PM
eu ash face tot ceeea ce in viatza de zi cu zi nu am voie sa fack.... sau ... nu fack din alte motive....
mai pe scurt: MI-ASH TRAI VITZA LA MAXIM!!!! (nu ca in viatza de zi cu zi nu-mi triesc viatza la maxim.... da ar fi ceva deaosebit!)
Valerika
04-22-2004, 12:19 AM
eu ash face tot ceeea ce in viatza de zi cu zi nu am voie sa fack.... sau ... nu fack din alte motive....
mai pe scurt: MI-ASH TRAI VITZA LA MAXIM!!!! (nu ca in viatza de zi cu zi nu-mi triesc viatza la maxim.... da ar fi ceva deaosebit!)
:clap: de acord...eu as face la fel.....
Melania
04-22-2004, 01:29 PM
.....da eu stiti ce as face...mas rade pe cap cu totu.....cas foarte curioasa cum se simt la cap oamenii keli...cred ca lii racoare tot timpu.....
sincer as faceo....da numa sa stiu ca e ulima zi din viata mea.....ca altfel ma fac de rusine in tot Kisinau
vitalic sprinceana
04-22-2004, 06:06 PM
eu...as fura acea ultima zi de la viata..adica m-as sinucide..si as muri cu constiinta ca am facut un numat mortii..deci..pentru mine ultima zi..pur si simplu nu ar exista
gila
04-22-2004, 10:20 PM
i-ash ucide pe totsi din jur... totdeauna nu am ce pierde...
Valerika
04-22-2004, 10:29 PM
nuu......
de ce sa nu-i lasi sa savureze ultimile clipe ale vietii?????!!!!
cred ca astea ar fi f frumoase.....
gila
04-22-2004, 10:35 PM
de ceatunci oamenii se sinucid , oare nu din cauza ca vreau sa inceteze rapanu asta de viatsa...
Valerika
04-22-2004, 10:40 PM
nu la tati lii viatsa frumoasa........
da macar ne straduim s-o facem frumoasa....
cei care se sinucid...is lashi....din orice situatie exista iesire....iar daca crezi ca nu e....atunci infrunta destinul......
gila
04-22-2004, 10:48 PM
poate prima m-ash omori pe mine ( ca sa nu pot sa omor pe ceilaltsi)...
Valerika
04-22-2004, 10:52 PM
shi asta ii o idee....
da daca tot shtii ca a doua zi dimineata ai sa fii mort....mai ghini traiesti din plin pana la momentul cand ai sa adormi pentru totdeauna in bratele iubirii......
gila
04-22-2004, 10:57 PM
poate ai dreptate............
.................................................. ...........dar poate -nu(hehehe)!!!
Valerika
04-22-2004, 10:59 PM
in bratele ursuletului...... :ciupos:
krown
04-28-2004, 03:15 PM
Da eu cred ca n-as putea suporta si m-as impusca.
Nu-mi place sa stiu viitorul, eu singur is imprevizibil :crazy:
Black
05-05-2004, 03:15 PM
Aminteşte-ţi...
Aminteşte-ţi să petreci timp cu persoanele iubite.
Pentru că ele nu vor fi lângă tine o eternitate.
Aminteşte-ţi să spui o vorbă bună copilului care te venerează, pentru că acel copil va creşte curând şi va pleca de lângă tine.
Aminteşte-ţi să îl îmbrăţişezi cu dragoste pe cel de lângă tine, pentru că aceasta este singura comoară pe care o poţi oferi cu inima şi care nu te costă nimic.
Aminteşte-ţi să spui: “Te iubesc!” partenerului şi persoanelor pe care le îndrăgeşti; dar mai ales să o spui din inimă.
O sărutare si o îmbrăţişare vor alina durerea atunci cand sunt sincere.
Aminteşte-ţi să-i ţii pe cei dragi de mană şi să preţuieşti acel moment pentru că într-o zi acea persoană nu va mai fi langă tine.
Fă-ţi timp...
Fă-ti timp să iubeşti, fă-ti timp să vorbeşti, fă-ţi timp să împărtăşeşti gândurile preţioase pe care le ai.
vadim
08-09-2004, 03:22 PM
.....eu as profita sa fac toate tampeniile pe care nu leam facut cat am trait.......sigur as ucide pe cineva,as sparge o banca,mai omor pe cineva(cred ca e super)si cand mai am 1 minut de trait,....imi aprind o tigara, beau ceva tare si mor ........placut!
Asha crezi tu acuma dar crede-ma sa stii ca mai ai de trait 24 de ore tu vei vrea in acel moment sa fii linga oamenii cei dragi sa stai cu ei shi ei neshtiind ca tu vei muri sa te bucuri de clipele cele mai frumoase,crede-ma ca shtiu ce spun eu am trecut deja prin asha ceva
vadim
08-09-2004, 05:07 PM
Sa shtiu ca mai am de trait 24 de ore eu ash gramadi totsi oamenii care-mi sunt dragi shi ash sta cu eu la un pahar de vorba shi m-ah bucura de ultimele ore pe care le am de trait in cercul celor dragi atunci shi moartea va fi mai ushora 8) 8)
vadim
08-09-2004, 05:13 PM
Da eu cred ca n-as putea suporta si m-as impusca.
Nu-mi place sa stiu viitorul, eu singur is imprevizibil :crazy:
impushcindut-te nu vei rezolva nimic din contra vei face mai rau pentru sufletul tau shi pentru cei dragi tsie,gindeshtete ca ai parintsi care te iubesc prieteni,persoana ta iubita cum ramaine cu ei?te-ai ghindit la aceasta sau nu?sau tu te ghindeshti numai la fundul shi binele tau?imi pare rau de tine in viatsa sunt multe greutatsi daca la orice greutate tu ai vrea sa te sineucizi atunci tu nu ai loc printre cei tari :( iate in maini shi treci prin ceia ce tsii dat vei avea de trait o zi traieshte-o cu folos pentru tine shi pentru cei ce te inconjoara pe tine :wink:
Melania
08-09-2004, 09:46 PM
daca sincer nu mi se pare geniala idea ta.,..desi, in mod normal cred ca majoritatea oamenilor in ultima lor ar proceda exact asa..
...dar hai sa ne gandfim putin....ok, neam adunat...eu mama tata, fratele bunica si bunelu si cainele alatauri..... am facut o maligutza niste brinzika, mojdei...tat cum trebu jinika ca sa nu mori pe capu treaz...si stam tati si ne plingem de mila.....ne mai aducem aminte cum o fost cum so nascut unu cum altu shio zis bunelu cand o taiet copacu din ograda.....ne mai uitam in albumu cu fotografii....tati se cuprind si la urma mor imbratisati....
Armagedon, nu alta.....
feeeeeee :-x
vadim
08-10-2004, 09:21 AM
daca sincer nu mi se pare geniala idea ta.,..desi, in mod normal cred ca majoritatea oamenilor in ultima lor ar proceda exact asa..
...dar hai sa ne gandfim putin....ok, neam adunat...eu mama tata, fratele bunica si bunelu si cainele alatauri..... am facut o maligutza niste brinzika, mojdei...tat cum trebu jinika ca sa nu mori pe capu treaz...si stam tati si ne plingem de mila.....ne mai aducem aminte cum o fost cum so nascut unu cum altu shio zis bunelu cand o taiet copacu din ograda.....ne mai uitam in albumu cu fotografii....tati se cuprind si la urma mor imbratisati....
Armagedon, nu alta.....
feeeeeee :-x
...O.K Melania parimise ca nu prea mai intseles parintsii buneii fratele shi sora ai lasam aparte, eu vorbesc de prieteni faci un bal cum scrie cartea dar in cercul prietenilor de distrezi shi pe urma mori nu? :) sau tu mai bine preferi sa ucizi pe cine va sa bei pina ce nushtii ce e cu tine te droghezi te culci cu cine-tsi vine primul in cale shi asha mai departe asta e normal pentru tine nu? :tu_mori: eu cred ca daca ai shti ca vei muri vei gasi o alta cale dea-tsi petrece ultimele clipe,dupa tine pot sa spun ca eishti o fata deshteapta :D
vadim
08-10-2004, 09:26 AM
Dar pe de-o parte Melania ai dreptate de ce sa nu-tsi faci de cap cum vrei :D eu spre exemplu mi-ash distruge totsi dushmanii :tu_mori: :tu_mori: :tu_mori: :tu_mori:
Mirabela Iucu
08-10-2004, 11:31 AM
Vad aici foarte multa lume care in ultima zi de viatza se gandesc sa " ucida "...si ma intreb de ce ? oare altceva mai bun de facut nu ati gasii ? de ce lasitatea de a ucide atunci cand stii ca nu mai ai nimic de pierdut...daca vrei sa ucizi : go for it...si iti asumi tata responsabilitatea. :dati uai:
Eu ca sa imi petrec ultima zi asa cum mi-as dori, ar trebui sa astept sa se inventeze teleportatul...ca altfel nu as avea cum sa-mi strang in bratze ptr. ultima oara toti prietenii... :crazy:...apoi m-as teleporta iarasi la mine in camera...as sta singura si as asculta muzica...desigur cu un Lucky infipt intre buze...exact asa cum am si trait... :ciupos: ....si dupa 24 de ore la inmormantarea mea as vrea sa urle in mii de wati 2 piese : Knocking on the heavens door si Coma Black.............si apoi gata...nu m-ar mai interesa :hahaha:
[K]
08-10-2004, 11:52 AM
Sa shtiu ca mai am de trait 24 de ore eu ash gramadi totsi oamenii care-mi sunt dragi shi ash sta cu eu la un pahar de vorba shi m-ah bucura de ultimele ore pe care le am de trait in cercul celor dragi atunci shi moartea va fi mai ushora 8) 8)
eu personal mai mare bullshit n-am auzit! bay, ia gandeshte-te oleaca... stai tu cu cei mai dragi - shy shi? crez ca ai sa zambeshti ca shi cum nu s-ar yntampla nimic? da tu acolo ai sa leshini de lacrimi, shtiind ca amush dai kanioashele. vapshe - la asha o situatzie ytzi trebuie langa tine MAXIMUM o persoana - astfel ytzi va fi mai ushor!
da shi-i de facut yn ultimile minute? fig ego znaet, sant asha de multe posibilitatzi ca nu shtii shi sa aleji, shy pa liubomu pan la urma te urci pe un deal shy stai cu piva yn mana shy ynshepi sa dushi un bred mai mare decat tine...
vezi: Knocking on heaven's door - iaca acolo ni-o placut - uite asha ash vrea sa-mi petrec ultimile clipe din viatza mea! cred ca cu o persoana alaturi!
vadim
08-10-2004, 01:16 PM
"
da tu acolo ai sa leshini de lacrimi, shtiind ca amush dai kanioashele. vapshe - la asha o situatzie ytzi trebuie langa tine MAXIMUM o persoana - astfel ytzi va fi mai ushor!
da shi-i de facut yn ultimile minute? fig ego znaet, sant asha de multe posibilitatzi ca nu shtii shi sa aleji cred ca cu o persoana alaturi![/quote]
tu vei sta cu o persoana linga tine dar daca va fi numai ea tu mai repede vei ieshi din balamali :D ca cum sa stai in cercul prietinilor tai,e vei sta tu cu ea shi te vei gruzi shi pe urma ce :( mai devreme ori mai tirziu totsi vom da kanioacele dar fiecare are ceasul lui shi datsi shi ne vom bucura de ceia ce avem acuma shi sa pretsuim ceia ce nea dat Dumnezeu,itsi mai spun un lucru [k] mesajul tau m-a facut sa rid mersi
[K]
08-10-2004, 01:57 PM
de fapt shi ma faram eu....
kajdyi shodit s uma po svoemu...
da faza cu amuzatul = ce sa zic, n-am replica.......... ramane sa te razi mai departe....
vadim
08-12-2004, 01:35 PM
]de fapt shi ma faram eu....
kajdyi shodit s uma po svoemu...
da faza cu amuzatul = ce sa zic, n-am replica.......... ramane sa te razi mai departe....
m-a facut sa rid mesajul tau trimis mie ma facut sa rid mi-a ridicat dispozitsia, sunt deacord ca fiecare nebuneste in felul lui asta e si normal :D :D
vadim
08-17-2004, 04:50 PM
in ultima zi as face pespridel as impusca totsi dusmanii mei as trimetii oficial pe cei de la putere as f.u.t.e tot ce se misca si in genere as turba :D :D ultima zi e ceva super in petrea marinescu
catyusha
09-06-2004, 11:14 PM
Ash face dragoste yn padure...
vitalic sprinceana
09-07-2004, 08:49 AM
Ash face dragoste yn padure...
am facut-o deja....dar tot nu ma simt ca in ultima zi
Mirabela Iucu
09-07-2004, 10:51 AM
Mda...stiu ce as face in ultima zi...bungeejumping...mi-ar place sa zbor pentru ultima oara...si poate as avea bafta sa se rupa coarda...macar as muri in culmea fericirii :lol:
vitalic sprinceana
09-07-2004, 10:59 AM
Mda...stiu ce as face in ultima zi...bungeejumping...mi-ar place sa zbor pentru ultima oara...si poate as avea bafta sa se rupa coarda...macar as muri in culmea fericirii
citind mesajul tau mi-a venit in cap o chestie..a.s vrea sa zbor pentru ultima oara inainte de a muri...si sa fac un accident..sa mor inainte de a muri...adica sa mor inaintea momentului hotarat..o palida sfidare a mortii...prin moartea insasi
Mirabela Iucu
09-07-2004, 11:03 AM
Pai asa este...daca poti sfida viata...de ce nu poti sfida si moartea...de ani de zile ma gandesc la asta... :crazy:
i0dus
09-07-2004, 11:41 AM
Ultima zi cred ca as petrece-o singur.
catyusha
09-07-2004, 05:34 PM
vitalic sprinceana vrei sa te simtzi ka yn ultima zi?
hmy...
eu doar vreau sa ma simt yn viatza...
pt shi atytea planuri sh idei..
poate ka tokmai yn ultima zi ai s fii yn drum spre apogeul vietzii tale sh la mijlok de drum ai s dai yn kopakul la radacina karuia ai fakut dragoste pentru prima oara ...
Gigolo
09-08-2004, 12:59 AM
s dai yn kopakul la radacina karuia ai fakut dragoste pentru prima oara ...
vad ca esti tare obsedata catyusho :D
numai la sex te gindesti: sex in padure, sex in mijlocul naturii, sex la radacina copacilor...
mi-ai facut pofta si mie de sex in mijlocul naturii :D
Mirabela Iucu
09-08-2004, 01:08 AM
Vezi poate sunt si " araboaice " in zona ta...ia-le si fugi in mijlocul naturii :hahaha:
vadim
09-08-2004, 11:54 AM
ultima zi este iltima cine stie ce vom face cu adevarat in acea ultima zi :crazy:
Mirabela Iucu
09-08-2004, 01:54 PM
Cred ca interesant ar fi ca in ultima zi sa-ti pui viata in balanta si sa vezi daca ai facut ce trebuia...daca ai trait asa cum trebuia sau asa cum ai vrut...sunt multe care se pot face in ultima zi :crazy:
vadim
09-08-2004, 02:10 PM
multe? Mira tu esti deja femeie in tot sensul cuvintului si tu spui ca in ultima zi poti face multe? nicio figa nu poti face in ultima zi, poti numai una sa-ti iesi din minti :-?
catyusha
09-09-2004, 07:42 PM
Gigolo.... hmy... nu sunt obsedata...prosta vitalic spunea ka a fakut deja dragoste yn padure..sh i-am fakut un exemplu de kum ar putea fi yn ultima zi..kyt de ironik ar fi sa dea yn acel kopak...
hmy..byvaiet...
Fiekare interpreteaza kum vrea...
Mirabela Iucu
09-10-2004, 11:09 AM
Stai calma...si ce daca vor sa te creada obsedata...asta e :lol:
Pai stiu vadim ca e asa cum spui tu...dar lasa-ma si pe mine sa mai sper ca pot face cate ceva... :crazy:
vadim
09-10-2004, 12:38 PM
spera Mira spera nu am nimic impotriva sperantei (speranta moare ultima dar stii de ce)? :crazy:
Natalytza
09-12-2004, 01:12 PM
ce ash face in ultima zi? hmm...cred ca ash spera shi m-ash ruga la Dumnezeu ca ziua respectiva sa nu fie ultima, nu ma cred in stare de altceva...:)
anyway, sper sa nu ajung in asha o situatzie..:)
catyusha
09-12-2004, 11:14 PM
Ne petrecem timpul kunoskyndu-i pe ceilaltzi..
shi nu mai lasam timp shi pentru noi ynshine...
de asta ne shi surprind reaktziile pe kare le putem aveam yn uniile situatzii...
ash vrea sa ma kunosk mai bine... atyt de bine ynkyt sa shtiu kum ash reaktziona daka ash afla ka asta este ultima zi din viatza mea..
anatas666
09-17-2004, 02:15 PM
interesanta tema
eu inainte sa mor, as merge la Ozzfest, ma droghez si ies la un concert Kittie, KoRn, Otep, ..., si ultimii sa fie SlipKnoT, dupa care omor ceva lume de preferinta marlani care asculta voma de tip pop, manele si daca nu am sanse sa fug de politie ma arunc de pe un bloc (m.inalt de 10 etaje), ascultand Disasterpiece de la SlipKnoT, asta da adrenalina ...
Everything Ends
Mirabela Iucu
09-17-2004, 03:26 PM
Mda...e misto sa speri ca faci asa multe chestii placute in ultima zi...eu insa tare ma tem ca atunci candva veni acea ultima zi nu voi face altceva decat sa-mi reprosez ca nu am facut mai multe sau ca intr-o oarecare masura sunt de vina ca e ultima zi... :crazy:
anatas666
09-17-2004, 06:20 PM
nu mai bine ai face toate lucrurile acum, cat mai ai timp, dupa aia sa nu-ti para rau cand va veni si ziua
parere mea
Everything Ends
Mirabela Iucu
09-20-2004, 04:57 PM
Life sucks daca o faci tu sa fie asa...incearca sa gasesti si latura frumoasa a vietii...ptr. ca ea exista :crazy:
Mirabela Iucu
09-20-2004, 08:07 PM
Vezi sa nu o faci abea in ultima zi... :lol:
[K]
09-25-2004, 05:01 PM
bla-bla-bla, tema e frumoasa.... numai ca e fantastica..... problema e ca nu-tzi potzi da seama care e ultima zi: yntr-o viatza, yntr-o relatzie....
Melania
09-25-2004, 06:12 PM
puh! si teai impuskat in cap....iaka si ultima zi! ce e ma rog asa greu aici?
trandafir
09-27-2004, 04:38 PM
In ultima zi l-ash suna pe iubitul meu in SUA si ias spune ca il iubesc foarte mult si ca mii dor de el :-?
DEEPY
09-27-2004, 11:12 PM
nu... in ultima zi eu i-ash suna lui Voronin shi l-sh trimete prin tot ce vrei, apoi ii sun dirigintei shi acelashi lucru...
apoi m-a dul la dir. liceului, shi il netezask oleaka! :crazy:
vitalic sprinceana
09-28-2004, 03:15 AM
cel mai probabil o sa mor de infarct azi asteptand sa vina maine care va fi ultima zi...brrrrrrrrrrr
DEEPY
09-29-2004, 11:07 PM
Se poate de drogat in ultima zi, cu tot ce gaseshti! :lol:
Natalytza
10-01-2004, 08:48 PM
Deepy...numa la prostii te gandeshti...:)
vrei sa dai ultima ta zi pe droguri?
DEEPY
10-01-2004, 10:58 PM
Dar ce altceva sa fac??? sa ma apuc de fund sa sar in sus shi sa tsip eu mai am inca o zi de trait??? nuu... tre sa ai caif de la ultima zi... sa stai imprejurul prietenilor, sa le spui goodbye :lol: , sa te duci sa bei cu dinshi, shi apoi te duci, te droghezi pina la un peredoz deshela nebuun, shi Auffiderzain! :wink:
Natalytza
10-02-2004, 03:02 PM
ok..cel putzin o sa mori cu zambetul pe buze..:) sau inconshtient..:)
catyusha
10-02-2004, 11:07 PM
Totzi murim singuri...
DEEPY
10-03-2004, 01:14 AM
catyusha, hai sa murim impreuna... :lol:
catyusha
10-03-2004, 06:11 PM
Byvaiet...someday ...somehow...
Natalytza
10-03-2004, 06:18 PM
aha....saritzi de pe balcon
DEEPY
10-03-2004, 11:55 PM
NU, ne punem in mijlocul drumului shi ashteptam sa ne calce tralebusu! :D
Natalytza
10-03-2004, 11:57 PM
vai...ce romantic
DEEPY
10-04-2004, 12:16 AM
Vam spus eu ca is romantic!!!!!!!!!
vitalic sprinceana
10-04-2004, 09:06 AM
stiti, e stranie pasiunea asta a noastra de "a face ceva" in ultima zi...chiar intr-o ultima ipotetica zi noi vrem sa facem ceva....poate ar fi mai bine s anu facem nimic in acea zi...pur si simplu sa pasim peste conditia umana....cea dornica vesnic de a face cava....iar in ultima zi de ale face pe toate...caci nu reuseste
DEEPY
10-04-2004, 10:38 PM
shi asta se poate... dar e :zzz:
catyusha
10-09-2004, 04:27 PM
Ar trebui sa ynvatzam sa rezolvam fiekare problema la timpul sau..
Valerika
10-09-2004, 08:50 PM
la engleza am avut de scris un eseu la aceasta tema......si atunci kiar mam gandit serios......
si iata ce am sa fak azi...daka maine e ultima zi........
de dimineata ma voi duce la parinti si frati.....voi sta cu ei.....vom discuta ca deobicei.....vom rade.....ne vom aduce aminte........si la urma....ii voi imbratisa strans pe toti...ii voi saruta...si cu un zambet dulce pe fata voi pleca......
apoi voi strange cei mai buni prieteni si ne vom duce la o cafe si am discuta.....am dansa.....iarasi le voi zice "pa" si voii zambi...si voi pleca...
apoi seara....... voi urka in masina, voi lua bere multa.......tsigari multe si pe iubitul meu si voi merge pe o stanca.....pe malul marii......
.inspre dimineata........voi inkide okii ....si voi astepta.......... :ciupos:
Melania
10-10-2004, 03:48 PM
.inspre dimineata........voi inkide okii ....si voi astepta.......... :ciupos:
si KONETZ FILMA.... :lol:
...decat asa ultima zi monotona.....mai bine te ucizi cu o zi mai devreme.....
catyusha
10-10-2004, 04:03 PM
Valerika ... nu face planuri... nu o sa mearga niciodata...
nu ai putea sa te distrezi...nu ai putea sa ryzi..sa fii atyt de kalma... ma rog...ai putea sa te prefaci...
pt ka mereu o sa te gyndeshti ka o sa se termine...
hz..mentalitate umana...
kiar tu ai spus... o sa ashteptzi acea klipa... restul...sunt detalii...
Meta
10-31-2004, 01:31 AM
Eu cred ca fiecare zi tre' s-o traim ca si cum ar fi ultima.. sa ne bucuram din plin de viata... ca nu cumva sa murim fara sa fi facut ceva care noi ne dorim tare mult... eu cred ca mai bine sa traieshti 30-35 de ani cum iti doreshti tu ........decat 70 dar sa mori gandindu-te ca in viata asta nu ai facut ce ai vrut tu ci ceea ce au vrut si ti-au impus altii.. .
Daca as shti ca mai am de trait o zi ash face o multime de "prostioare"!
Meta
10-31-2004, 11:15 AM
Se poate de drogat in ultima zi, cu tot ce gaseshti! :lol:
:tat cum :
catyusha
10-31-2004, 08:50 PM
se poate de trait yn ultima zi...ku toate drepturile...
Natalytza
10-31-2004, 08:59 PM
am citit undeva, ( nu mai shtiu unde ) o fraza care mi-a placut mult, shi suna cam in felul urmator:
"Learn as if you'll live forever; live as if you'll die tomorrow"
vadim
11-04-2004, 10:04 AM
Dar ce altceva sa fac??? sa ma apuc de fund sa sar in sus shi sa tsip eu mai am inca o zi de trait??? nuu... tre sa ai caif de la ultima zi... sa stai imprejurul prietenilor, sa le spui goodbye :lol: , sa te duci sa bei cu dinshi, shi apoi te duci, te droghezi pina la un peredoz deshela nebuun, shi Auffiderzain! :wink:
Si ablom nu ai murit te trezesti a doua zi si iti pui o sumedenie de intrebari pentru ce am facut toate aceste prostii (cu drogurile am in vedere) viata doar e atit de frumoasa numai trebuie s-o stii cum s-o traiesti