PDA

View Full Version : Ostapciuc vorbeste....

Melania
11-28-2003, 06:47 PM
Eugenia Ostapciuk

- Doamnă Ostapciuk, profesorii de la țară nu vor ca limba rusă să fie studiată îm mod obligatoriu în școala națională...

- Mda... Nu uitaț DI UNDI IESÎ GAZÂLI...
(La întâlnirea cu locuitorii orășelului Telenești, 28 ianuarie 2002)

Dacă până acuma, până în 2001, vama a acumulat undeva un miliard și două sute trei sute de mii de milioane de lei, acuma rezultatul la vamă s-au acumulat două miliarde și aproape cinci sute de milioane de mii de lei. Toată suma dintre un miliard și ceva și două miliarde și cinci sute era în economia tenebră. De fapt, acest INDIC nu-i chiar pozitiv pentru noi...

Notă: Solicitată să comenteze sumele enunțate de E. Ostapciuk, Parascovia Sârbu, conferențiar universitar la Catedra de algebră a USM, a spus că numărul - "un miliard și două sute trei sute de mii de milioane de lei" nu poate fi interpretat altfel decât "o nebunie curată".

Cu canalul RomĂnia au fost probleme financiare. Eu cred că cum se rezolvă problemele financiare cum o să fie și canalul TĂVĂ.

(Ambele declarații au fost rostite la Radioul național, 15 martie 2003)

Noi, ca conducere... suntem implicarea reformelor... Se zice că suntem democrați, dar NOI SUNTEM PĂ-CĂ-ĂR-ĂM! Trebuie să REGULĂM problema și în agricultură, și în industrie, și în învățământ. Eu vă rog să mă răbdați, n-o să vă amăgiț. Eu vorbesc despre activitatea parlamentului! Eu vă rog, e greu de vorbit, cei gălăgioși să elibereze sala... O să rezolvăm totul. Știința este un LOCOMOTIV!

(20 aprilie 2003, la întâlnirea electorală cu savanții de la Institutul de fizică aplicată, Academia de Științe a Moldovei)

Sînt împotriva referendumului propus de Roșca și vă spun de ce. Ca să intri în Consiliul Europei nu trebuie doar doleanța noastră (probabil, E. Ostapciuk a avut în vedere Uniunea Europeană, deoarece R. Moldova este membră a Consiliului Europei încă din 1995 - n. r.). Dragă audiență, vă rog liniște în sală că e GREU SĂ GÂNDEȘTI AȘA... Suntem pe calea reintegrației în Europa, în colaborarea cu țările CSI; am înghețat, pentru cinci ani, vârsta de pensionare, căci cum putem noi să lăsăm oamenii să moară cu zile, fără a avea posibilitatea să iasă la pensie; o să vină multe partide la dvs., dar eu vă sfătui să rămâneți singuri cu sine și să luați o decizie corectă, să nu spuneți că-l aleg pe cutare pentru că vorbește mai românește; NOI INTRĂM ÎN OPTIMISM, lăsați pesimismul...

(La o întâlnire cu locuitorii orașului Hâncești, 17 ianuarie, 2003)

Timpul

ciofu
11-28-2003, 06:51 PM
Intotdeauna am avut respect pentru doamna noastra

Melania
11-28-2003, 06:56 PM
"tradatorule"

ciofu
11-28-2003, 06:59 PM
Femeia asa atent le lamurea la tarani ci si cum...si parca ini inchipui fetele celea naive si chinuite a oamenilor saracii, si mai vine si o baba si le umple capu de minciuni de estea moderne.

GYN_Tonic
11-28-2003, 10:13 PM
Un "exemplar" tipic de "moldovenizare a mintii".
Ce vreti de la ea? Ea vorbeaste limba "moldavskaia"... si cum bine a afirmat: " [...] e greu sa gandesti asa."
"Cuvintele" vorbesc de la sine...

Eu nici nu stiu.. sa rad sau sa plang... la faza asta :wtf:
Probabil ar trebui sa ma inervez :-x si sa ies in strada!!!

dnd
11-29-2003, 09:07 PM
Ostapciuk ii o papusa comunista :D

GYN_Tonic
12-01-2003, 05:02 AM
Ostapciuk ii o papusa comunista :D
Acest lucru este fara indoiala.. insa chiar nu puteau face ei acest lucru intr-un mod mai camuflat??? :-x
Mie imi vine rau cand numai ii aud numele... :oops:

Fox
12-01-2003, 01:00 PM
S-o scapat Grakina la putere, daaaaaaa-i proasta.......... :evil:

dnd
12-01-2003, 11:35 PM
Toti zic ca trebuie de invatat si muncit...ca sa ajungi departe...da cind ma uit la comunisti...shi mai ales la Ostapciuk si Stepaniuk (pe dinshii nu io incurcat cumva la roddom, ca seamana tare :D )...oameni cu cultura...deshtepti...pai asa ar trebui sa fim cu toti sefi!

zeugeniu
12-02-2003, 09:49 AM
Nu pot decat sa rad lol !

Ingula
12-10-2003, 02:17 AM
Cand citesc perlele "doamnei" mi se face rusine pentru conducerea de la Chisinau, pentru oamenii care scot "pasaportul albastru" la orice vama.. si pentru ceea ce a ajuns sa reprezinte Moldova. Cum poate o femeie atat de proasta( si nu vorbesc doar de modul ei de exprimare) conduce o tara? Cum poate sa ma "conduca" ea pe mine daca eu sunt mai "desteapta" ca ea? Rusine de tot.

zeugeniu
12-10-2003, 11:36 AM
Atentie la urmatoarele alegeri :) e valabil pentru noi toti. Bun, sa de acord ca nu persoanele educate au castig de cauza la vot, ci multimea neinformata si rusificata de la tara. Dar e de datoria intelectualitatii sa zic asa sa ii informeze pe tarani. Cum au putut comunistii sa le bage prostii in cap bietilor tarani, asa ar trebui si intelectualii pro-europeni sa se implice mai mult in masa electorala de la tara.

ciofu
12-11-2003, 01:54 AM
2005

AleXzibit
12-12-2003, 10:06 AM
Salutare la toti iubitorii tarii date :)
Am auzit si yo la radio discursul Doamnei Ostavciuc,a venit in Parlament o persoana care
se ocupa cu problema respectarea drepturilor omului in RM,si a inceput sa descrie situatia reala despre
problema in cauza, a spus ca de cind au venit Comunistii la putere sa inrautatit aceasta
situatie,ca drepturile omului in RM nu sunt respectate s.a.m.d., a mai adus si ceva date
statistice.Bine, dupa ce a finisat discursul sau, vine iubita noastra Ostavciuc si spune:
Domnule,eu nu inteleg cum situatia in ceea ce priveste respecatarea drepturilor omului sa inrautatit
in ultimii 2 ani daca PIB a crescut cu 3%(cifra nu o mai tin minte precis,dar sensu ati inteles
cred ca) :)
Cum a mai spus persoana precedenta:Chiar mii rusine de cei ce se afla la putere acuma!Dar
speram ca totul se va regula spre bine,caci noi,cei care isi dau seama in realitate ce e o
Moldova adevarata nu vor permite ca iar acesti cirlani sa vina la putere in a doua runda.

lia
12-17-2003, 05:00 PM
Domnule,eu nu inteleg cum situatia in ceea ce priveste respecatarea drepturilor omului sa inrautatit
in ultimii 2 ani daca PIB a crescut cu 3%(cifra nu o mai tin minte precis,dar sensu ati inteles
cred ca)

Logic! :ciupos: Pib-ul ca pib-ul, dar comunishtii sunt convinshi ca "daca ai ce pune pe limba", nu-tzi mai trebuie nimic. De aia se straduiesc ei din rasputeri sa faca painea de "16 copeici", cum au promis... sau de ruble :wtf: ...... ne baga in Rusia, adica... Voi pur shi simplu nu vedetzi cat de tare se straduiesc alde Ostapciuk&co pentru binele "boborului". Vretzi "drepturi"! Ducetzi-va in America, daca vretzi drepturi! Ca "aici nu-i Europa"! :D

2008.