dintotdeauna mi-ai placut parfumurile. acum cyteva zile am fst pusa intr-o situatsie de alegere a unui parfum care m-ar caracteriza...........
am facut un studiu intreg la tema, am cercetat netul, am citit articole, am nebunit vynzatorii de la Ovico........... pentru ce??? pentru a-mi alege o aroma a mea.....
shi m-am intrebat, de ce e atyt de important? sau e numai pentru mine asha?
chiar e o placere necesara (pentru mine) :)
ce credetsi? ce arome va plac? care nu va plac????
vio
11-28-2003, 01:11 PM
Dar eu chiar aseara am primit o intrebare. Cica, de ce nu ma parfumez? Am cumva alergie?
Am ramas shocata! Si mi-am dat seama ca nu m-am gyndit la asta. M-am pus pe gynduri si am hotaryt ca trebuie sa iau masuri urgente.
Acum imi dau seama ca un parfum la mine tsine mai bine de 2 ani, si o singura data mi-am ales si cumparat parfum, ca nu le ating cu saptamynile, si unica ce folosesc este antiperspirant.
Promit ca voi da atentie acestui fapt si saptamyna care vine voi umbla eu prin magazine (daca voi avea timp) pentru a alege ceva, dar ma tem ca nu prea ma duce capul.
Mi-i rusine :oops: , dar asta-s eu!
Glasha
11-28-2003, 01:34 PM
miroase tot (dar fa pauze, sau cere sa morishi cafea), cynd vei gasi aroma ta, vei intselege :o , asta-i!
eu cred ca trebuie de avut mai multe pasfumuri, in dependentsa de dispozitsie shi ocazie:)
Melania
11-28-2003, 03:19 PM
.....imi placeau parfumurile lu Cool.....
Fox
11-28-2003, 03:21 PM
Evrica!
"Fetelor"!!!! da eu tot am parfumuri acasa! (am si uitat :hehei:)
Nu prea-mi plac mirosurile..... nici lu shefu, aici avem ceva comun.
Cand vad unele in urma carora ramane incaperea imbaxita de un miros artificial ma inadush :(
Sau cand imi intra careva in birou shi miroase a vanilie ca o prajitura facuta de o gospodina cascata.....
Da in rutiere vara....uff!!!
De fapt imi plac mirosurile proaspete, ushoare. Parfumurile barbatesti... :wink:
Cel mai mult urasc parfumul Magie Noir :-x
Arina
11-28-2003, 03:26 PM
nu-mi plac parfumurile...ii place cand miroase a curat, proaspat, spalat...
Glasha
11-28-2003, 04:00 PM
Arina, shi cum miroase a spalat??? nu tot a ceva de tipul gel de dush, sapun, etc... nu tot are o aroma oarecare!
detest mirosurile dulci shi ash omory omul care a inventat parfumul cu aroma de cocos.....fuuuuuuuuuuu......
Intr-adevar Magie Noir e foarte greoi,
pentru ibutorii aromelor barbateshti: Brut Faberge!! :crazy: :crazy: :crazy:
fox, da shi fachtsi voi cu shefu ca el te miroase???? :wink:
Fox
11-28-2003, 04:24 PM
Si yo pe dynsu...... :hehei:
La noi ambii e foarte bine dezvoltat simtul olfactiv si orice miros puternic ne irita.
Melania
11-28-2003, 04:48 PM
....iaka eu sunt adeptu parfumurilor barbatesti.....(imi plac si parfumurile, si deodorantele si samponurile barbatesti)....sunt foarte foarte fresh...nici un fel de miros floral, ociidental sau dulce tocmai pina la lacrimi....
Kenzo pour Homme.....i like it!!
vio
11-28-2003, 05:17 PM
Mie tot imi place tot ceia ce miroase a proaspat, si mirosurile slabe, finutse. Poate din acest motiv am si eu momente de Evrica!
Dar, Mel, sau si altii care m-au vazut si ma cunosc, dati-mi o mica ideie, cam ce parfumuri mi-ar merge. Eu chiar vreau sa ma fac cu unul, dar nu am cunostinte in domeniu..."...Dior si mai cum?..." :wink:
coolgreetings
11-28-2003, 05:22 PM
.....imi placeau parfumurile lu Cool.....Asa deci....wau.......da cum de nu am stiut de mai demult? Care anume? Ca erau vreo 3-4...
Crina
11-28-2003, 05:26 PM
Se spune ca trebuie sa te parfumezi in asha fel ca dupa ce te vei desparti de parterul tau, lui sa-i ramina ca amintire parfumul tau. In sens ca el poate sa-ti uite ochii, gura, sufletul, dar parfumul nu... Mie nu-mi prea place sa ma parfumez, mai ales cu parfumurile "deshovie" de la piata, ca daca intri in ascensor dupa asta jumate de zi lumea se inadusha. Dar totushi imi plac unele parfumuri cum e J'adore, nu mai stiu de la ce companie (paremi-se de la Dior). Parfumurile barbatesc in schimb imi plac foarte mult, odata, dupa o intilnire am stat vre-o saptamina cu nasul intr-o bluza de-a mea care mirosea foarte "excitant", nici nu doream sa-o spal...
Glasha
11-28-2003, 06:03 PM
De ce le plac femeilor atyt de mult parfumurile barbateshti???? ma intreb de multe ori shi nu prea intseleg.
chiar ieri m-am parfumat cu un parfum barbatesc Bvlgari...... foarte senzual..... fantezia shi-a luat zborul....... :)
xx
11-28-2003, 08:52 PM
khem.. da voi n-ati incercat sa va spalati? (Asta in cazul necesitatii) :D
Crina
11-29-2003, 02:32 PM
De ce le plac femeilor atyt de mult parfumurile barbateshti???? ma intreb de multe ori shi nu prea intseleg.
chiar ieri m-am parfumat cu un parfum barbatesc Bvlgari...... foarte senzual..... fantezia shi-a luat zborul....... :)
Fiindca daca se parfumeaza asta insemna ca cit de cit are grija de sine (eu nu zic sa se parfumeze cind de la 1 km miroase de la el a transpiratie, sau sa se parfumeze cu "odecolon SASHA" de la Viorica), apoi eu cint ma intilnesc cu cineva care se parfumeaza am impresia ca e mai puternic, mai sensual :crazy: , care in orice moment ma poate sustine. Shi in genere consider ca in parfumurile barbatesti tot mai bine s-ar descurca fetele cind le aleg. Dar oricum parfumul e ceva personal, ca shi hainele, daca cuiva ii merge unui parfum de la cineva care s-a parfumat cu acelashi parfum poate sa miroase oribil. Parfumurile trebuie sa te reprezinte...
KazeolNevozmojnii
11-29-2003, 07:31 PM
Si cu si marog voua nu va convine "odecolon SASHA" de la Viorica? :)
Glasha
12-01-2003, 06:02 PM
Chiar is asha de "tormoji" ashtea de la Viorica, nu pot face nishte parfumuri normale??? eu am fost la magazin shi de interes am mirosit "parfumurile"........... potsi avea intoxicatsie.
dar se pot utiliza shi ele. seara cynd vii acasa, te parfumezi binishor... shi nu cred ca se mai apropie vre-un violator! :lol: