Nu stiu daca a mai fost asa tema pe aici.
Expresia am furat-o de la NaE. :)
Cum va uitati la asa fel de sex?
NaE
11-26-2003, 04:07 AM
Nu stiu daca a mai fost asa tema pe aici.
Expresia am furat-o de la NaE. :)
Cum va uitati la asa fel de sex?
trebuia de mai adaos si explicatia la expresia asta diochiata.... :)
eu am vrut sa zic fara ceremonii...multe seduceri sau ugavareli....lameli.....s.a.m.d.
Pe urma ar trebui de lamurit ca aici nu intra sexu pe bani cu prostituate..desi acelai tot fara mushi..:)
KazeolNevozmojnii
11-27-2003, 03:43 PM
Sex pentru sex, mai pe scurt..
Fara urmari... obligatii... nervi... etc..
Cum va uitati la asa ceva?
Din ceea ce scriu sar parea ca imi place idea... :)
Melania
11-27-2003, 03:47 PM
....fara flori la 8 Martie....fara asteptari si responsabilitati.....
vreau sa zic super....da nu iese cuvintu din gat!
negru
11-27-2003, 03:54 PM
Sex pentru sex, mai pe scurt..
Fara urmari... obligatii... nervi... etc..
Cum va uitati la asa ceva?
Din ceea ce scriu sar parea ca imi place idea... :)
nika obligatii zishi??? suna apetitno 8)
Fox
11-27-2003, 03:59 PM
Si eu ys pentru libertate :hehei:
....libera la mare, libera la soare......
Processor
11-27-2003, 04:37 PM
hmm .. rau ca disparut mesajul melaniei .. ceva bun in el era .. extremitatile nu sunt bune la nimic :crazy:
Melania
11-27-2003, 04:41 PM
sati daie Dumnezeu sanatate....Processor
na mesaju editat inapoi
"asta pina la un moment ti se pare libertatea si lipsa de obligatii si responsabilitati...cel mai bun lucru....pina cand iti dai seama ca vrei sa te lipesti de cineva , ca e si timpu deja...dar din pacate nime nu te mai crede in stare sa fii altfel decat "liber", si "total iresponsabil".... "
joker
11-28-2003, 10:26 AM
ca sa ai astfel de relatii -tre sa fie si persoana potrivita.
Fox
11-28-2003, 10:50 AM
Iaka Joker intelege ca si mine :)
Ce rost are sa "te lipeshti" de cine nimereste, doar de gura lumii, dar sa simti ca te sufoci langa acea persoana?
joker
11-28-2003, 10:53 AM
mai bine sa nu fii cu nimeni, decit sa faci actorie proasta si fara gust.
Fox
11-28-2003, 11:05 AM
Si Omar Haiam zicea asta....
da actoria iti iese pe gat si la un moment se transforma in ura :(
Melania
11-28-2003, 03:22 PM
...eu sunt deacord cu voi....dar toata libertatea asta pina la un moment dat e buna.....ca doar nu poti toata viata sa traesti imblind de la partener la partener.....
vine timpu cand vrei sa te opresti...si sa ai pe cineva ca lumea linga tine!
ciofu
11-28-2003, 03:26 PM
toje prawda :roll:
Fox
11-28-2003, 03:32 PM
Asta-i si problema ca tre sa fie "ca lumea"....
Da uneori mai poti sa te saturi in genere de toata acea lume, pe un scurt timp .....sau .......
p.s. Mel, da nu tre sa imbli pe la parteneri, vin ei si singuri :lol:
joker
11-28-2003, 06:05 PM
te opresti sa imbli cind dai de cine trebuie :ciupos:
KazeolNevozmojnii
11-29-2003, 07:47 PM
...eu sunt deacord cu voi....dar toata libertatea asta pina la un moment dat e buna.....ca doar nu poti toata viata sa traesti imblind de la partener la partener.....
vine timpu cand vrei sa te opresti...si sa ai pe cineva ca lumea linga tine!
Hm.. mai devreme sau mai tirziu da... :)
Dar e posibil oare sa ai UN partener si sa fii liber?
Este asa un proverb Chinezesc:
"Nu se poate de rupt doar lantul care nu exista..."
Processor
12-01-2003, 11:35 AM
Hm.. mai devreme sau mai tirziu da... :)
Dar e posibil oare sa ai UN partener si sa fii liber?
Este asa un proverb Chinezesc:
"Nu se poate de rupt doar lantul care nu exista..."
nu pot sa zic cu siguranta ca nu am ajuns la asha stadie :crazy: .. dar presupun ca in momentul cind nu ai nevoie de altcineva decit de o singura persoana davii liber cu un singur partener ..
buda e unul pentru totzi . .. shi nirvana imjurul nostrul pluteste . .. .. daca mai citesti ceva filosofie chinezeasca in privinta monahilor apoi totul devine cla r de la sine :wink: 8)
nu e bine nici sa stai ca in padura fara ca sa comunici nu nimeni .. dar nici .. cum zic rusii porukam idti tot mara fericirie nu o sa-ti aduca ..
cu atit mai mult ca e post .. :)
KazeolNevozmojnii
12-11-2003, 01:34 PM
Foxy, ce ai citit de Omar Haiam? Imi dai si mie?
Despre transformarea in ura... stii din experienta proprie? sau asa din carti...
De eu iaca la si ma gindesc:
Si trebu ca 2 oameni straini sa o faca fara musi din prima intilnire? :)
Si pot oare 2 persoane care se cunosc de mult timp sa o faca asa fara obligatii?
Sau trebu sa fie necunoscuti... sa se intilneasca odata.. sa o faca.. si sa se disparta... ?
Processor
12-11-2003, 02:51 PM
presupun ca pot .. dar .. daca ambii sunt destul de maturi in sens a personalitatzii am citit in careva cartzulie unde au dus si niste chestionari pentru statistica si determinarea factorilor .. si concluzia a fost ca prietenie foarte rar supravetzueste daca este amestecat putzin sex..
doar doua persoane foarte si foarte independente i-si pot permite riscul pentru asa un lux! in rest ..
Fox
12-11-2003, 03:07 PM
Foxy, ce ai citit de Omar Haiam? Imi dai si mie?
Despre transformarea in ura... stii din experienta proprie? sau asa din carti...
Candva demult citisem niste versuri de Omar Haiam... nu mi-a ramas in cap decat " i lucishe byti odnim cem riadom s kem popalo".......
Ura am simtit-o, cand vrei sa fii bun, sa nu-l superi pe omul care te iubeste, atunci cand el nu inseamna prea mult pentru tine si asta se transforma intr-o obligatie, la un moment iti sta totul in gyt si vrei sa scapi de el pe veci, sa nu-l mai vezi si sa te lase in pace.
KazeolNevozmojnii
12-11-2003, 03:42 PM
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно не мало,
Два важных правила запомни для начала:
Ты лучше голодай, чем что попало есть,
И лучше будь один, чем вместе... с кем попало...
Fox
12-11-2003, 04:17 PM
Deshtept patsan :)
Mi-am amintit ca undeva acasa intr-un carnetsel am notata strofa asta.
KazeolNevozmojnii
12-12-2003, 07:24 PM
Iaca, Foxy se razbereste in mujisi... ;)
KazeolNevozmojnii
12-17-2003, 06:08 PM
Hadeti sa cream o organizatie de swingeri in MD! :crazy:
Melania
12-17-2003, 06:57 PM
hai!
Ghitza cu truba
12-18-2003, 03:24 PM
este deamu, puteti sa va relaxati bucile. am vazut ceva un site cam pe adresa asta, da nu sunt sigura: anagrup.narod.ru sau annagrup. narod.ru
NaE
12-18-2003, 03:30 PM
da ce-i aia comunitate de swingeri? "To swing" din engleza a balansa...sau asa ceva...
Ghitza cu truba
12-18-2003, 03:35 PM
NaE, asta mai inseamna si o comunitatea de oameni care si-o pun intre ei si toti impreuna. adica fac sex in grup.
KazeolNevozmojnii
12-18-2003, 06:22 PM
nu numaidegit tati impreuna... adica grup...
se poate si cu o singura persoana.. principalu oameni sa sim :)
adica sex pentu placere.. si nisi un fel de marazm...
...swingerii au si cod moral pe linga toate... tipa nu distrug familii... s.a.
Vabsheta tat variaza de la club la club... sunt cluburi unde numai cu perechi...
NAE, tu filmu Austin Powers ai vazut? :) Iaca el ii swinger! :)
KazeolNevozmojnii
12-24-2004, 03:24 AM
Am hotarit sa invii tema asta oleaca...
Poate vezi ca o sa avem si oleaca de fun de craciun... :)
[K]
12-24-2004, 12:11 PM
Am hotarit sa invii tema asta oleaca...
Poate vezi ca o sa avem si oleaca de fun de craciun... :)
cam slaba ynjiere... shota nu se mishka din loc... shy nish din coshciug n-o ieshyt... treb nishte piva...
NaE
12-24-2004, 02:25 PM
poate punem intrebarea clubului de swingeri la pe ordinea de zi la offu care se apropie? :D
[K]
12-24-2004, 03:23 PM
da shini-i pretsedateliu clubului?
Ingula
12-24-2004, 07:30 PM
mie imi pare ca tema a escalat intr-o directie putin neaticipata de cel care a deschis-o... cand am citit primul mesaj, nici prin gand nu mi-a trecut sex fara obligatii pe toata viata.... ci, de exemplu, intre 2 relatii de lunga durata, o noapte de sex care stii ca nu va aduce la nimic, e superb... cel mai bine sa il limitezi la 1-2 nopti, nu sa faci o deprindere din sexul fara obligatii cu aceeasi persoana, ca paina la urma apar si aici obligatii.. insa once in a while, why not?
totul e bine, dimienata v-ati sculat civil, ai zis thanks, nu e nevoie sa stai pentru breakfast, te-ai urcat in masina si ai plecat acasa zambind.... :lol:
evident ca daca viata ti se transforma in obisnuinte de acest tip, dupa un timp vei ajunge sa te simti "gol" si vei cauta alt fel de relatie, insa ONCE IN A WHILE... e binevenit.
KazeolNevozmojnii
12-25-2004, 03:28 AM
Da... trebu pivi ka altfel nu se miska nika din loc.
Iaca eu nu inteleg nika din ce a scris Ingula, aisi fara juma de litru nisi cum. :)
Ingula
12-26-2004, 12:01 AM
Ce Kaziol, e chiar atat de greu? :P
lucky
01-26-2005, 03:53 PM
Da eu sint de acor cu Ingulea ar fi pricolna daca toate fetele ar gindi asa.Dar sorre nu este asa tote fetele au care fobii la faza asta ca ex: nu se poate noi nu ne stim de mult trebue sa ne mai intilnim inca vre-o 100 de ani si dupa aceasta poate se va primi ceva.De ce nu se poate face asta fara nici un sentiment pur si simplu asa ca "jivotnii instinct"???? Ar fi cool teai culcat cu o domnisoara iti este bine si ei dar stiti ca nu aveti nici o obligatiune mine dimeneata, daca vrei nui nici o problema si daca vrea si ea normal ,nu atunci CIAO. Eu cred ca atunci toti ar avea mai multa experienta in viata sexuala si nu vor fi adsa de multe divorturi din cauza ca mam saturat de sotia mea vreu pe alt cineva, as te intilnesti cu cinre vrei faci ce vrei fara restrictii dupa ce intelegi ca te-ai cam plictisit de toaTE ACESTE CHESTII ESTI GATA DE A CREA O FAMILIE :o
mnemonic
01-28-2005, 12:44 AM
dupa ce intelegi ca te-ai cam plictisit de toaTE ACESTE CHESTII ESTI GATA DE A CREA O FAMILIE :o
da daca nu te plictisesti niciodata??..
Sniffer
01-28-2005, 02:46 PM
Oricum odata si odata trebiui sa te plictisesti in caz contrar ramii asa si it este dine :D