Iaca am sitit intr-o carte glupaia ca dupa cum omul maninca se poate de spus cum el ii in pat...
Tipa daca ii grabit cind maninka... si in pat ii grabit...
Daca smakueste fiecare bucatica... si cu iubita ii la fel...
si asa mai departe
Si crediti dispri prostiile estea?
Melania
11-19-2003, 05:44 PM
...da daca alege mincarea? asta inseamna ca el evita unele particele ale corpului partenerului?
KazeolNevozmojnii
11-19-2003, 06:08 PM
Chestia nu ii ca el alege, da cum el o face...
Iaca te-ai intilnit cu cineva nou, si stati intr-un restaurant...
Vrei sa afli cum el e in pat...
Si vezi ca el macar ca ar trebui sa fie flamind... maninca asa... alegind...
uitinduse lung in farfurie... pasiv mai pe scurt...
pai dupa cartea seia el si in pat o sa se comporte asemanator...
Mie mii interesant daca asta e adevarat...
Fiecare stie cum el maninca si cum el e in pat... ;)
La mine de exemplu nu coincide... eu is grabit cind maninc...
da in pat smakuesc po polnoi programe...
negru
11-19-2003, 10:32 PM
da programa e rapida?? :D
KazeolNevozmojnii
11-20-2003, 02:23 PM
da programa e rapida?? :D
Mlea si intrebari cavarnii tu dai.
Depinde cit is de flamind. :)
negru
11-20-2003, 04:43 PM
asa sa inteleg ca esti permanent flamand :-)
Baba Leana...
11-20-2003, 10:51 PM
Iaca am sitit intr-o carte glupaia ca dupa cum omul maninca se poate de spus cum el ii in pat...
Tipa daca ii grabit cind maninka... si in pat ii grabit...
si asa mai departe
Si crediti dispri prostiile estea?Îi prastii tari mari...
Am ºitit ºî io ne znaiu în ºi gazetî maldavniaskî, preºis kî o skris articulu' numa ca sâ aibî ºi skrii....mai era acolo ºî alti lucruri tari interesnîie, da uje zabîl tãt, la vîrsta ne niº' nu esti di mirat.
Io...hrãpãiesk tari repidi...da în pat îi alt fel...
Lara
11-21-2003, 02:48 AM
ap tu spui odata ca "omul" face asa, deci si femeia, si-apu ca si cu "iubita" ii la fel ca la masa
pentru cine lucreaza testul, ca sa stim cine poate raspunde ?
numai pentru barbatsi, sau pentru totsi oamenii ?
KazeolNevozmojnii
11-23-2003, 04:37 PM
Sorry, greseala mea... "iubita/ul"
dnd
11-23-2003, 06:02 PM
interesant...da pentru voi ce conteaza cantitatea sau calitatea? :wink:
joker
11-24-2003, 09:27 AM
desigur ca calitatea :lol:
vio
11-24-2003, 06:22 PM
Stau acum si ma gindesc la cazul... in care :
cu toate ca e flamynd, numaidecyt il intereseaza cum e gatita myncarea, cu ce se poate de servit, ce s-ar putea de baut la myncarea respectiva, de unde sunt produsele respective, verifica numaidecyt data expirarii, naturaletea, coincidenta ingredientelor din meniu cu cele din farfurie si tot asa. Apoi gusta vinul, dupa care yi apreciaza cu o exactitate uimitoare gustul, adica sec, demidulce si tot asa.
Mie imi place ceva strashnic, dar oare ce ar insemna daca incerc sa compar cu altceva???
lelaina
11-24-2003, 06:25 PM
Mmm... Sunt unii ce traiesc pt a manca - gurmanzii, sunt altii ce mananca pt a trai... Si atunci ce? Sa ne alegem partenerii din randul gurmanzilor, cum ca ei ar fi la pat mai buni? :wtf:
Processor
11-25-2003, 12:47 PM
interesanta observatie .. :wink:
KazeolNevozmojnii
11-25-2003, 05:00 PM
Da pentru ce traiesc aceia care maninca pentru a trai? :)
Fox
11-25-2003, 05:40 PM
Pentru a munci..... :roll:
NaE
11-26-2003, 04:18 AM
Dupa modu in care cineva maninca poti spune despre temperamentul lui ceva...iar dupa temperament si despre pat.... Da mult mai multe ai spune din o discutie ...de citeva minute decit din "cum maninca"....
KazeolNevozmojnii
11-27-2003, 03:38 PM
Hm.. asta cum?
Poti sa-mi dai niste hinturi? ;)
NaE
11-28-2003, 03:11 AM
Bai, mie imi pare ca de obicei oamenii cum sint in viatsa de zi de zi "asa si in pat"....adica nu cred ca cineva sa ia un alt chip, personalitate, sau comportament ideosebit si total diferit in pat.
De aici si concluzia:
Despre cum este cineva in pat poti spune nu numai din cum maninca sau bea, ci si dupa cum merge de ex, sau cum sta pe scaun, sau cum lucreaza, sau cum se imbraca (procesu nu hainele).....cum inoata....cum sapa, cum vorbeste (repede/incet, tare/incet ... )...s.a.m.d.
capisci?
joker
11-28-2003, 10:23 AM
:roll: dar daca nu-ti place mincarea pe care ti-a preparat-o (e cruda, sarata , piparata etc)... ce comportament ai? o mininci lent, sau defel...
KazeolNevozmojnii
11-29-2003, 08:19 PM
to NaE: Capisci.. :) Thanks, ma gindeam si eu la ceva asemanator... dar nu is chiar sigur... :)
Imi pare ca pentru diferite lucruri diferiti oamenii folosesc diferite algoritme..
Si cineva care vorbeste repede si abrupt, in pat ar putea sa-si schimbe algoritmul si sa fie foarte senzual. ;)
Dar de ce mincarea are mai multe sanse sa coincida cu patul?
Hm... ea are legatura directa cu simtul, gustul, mirosul..
To Melania
...da daca alege mincarea? asta inseamna ca el evita unele particele ale corpului partenerului?
;) Si tonka..
Cred ca e firesc sa dai intr-o parte ceea ce nu iti place..
Prosta sint oameni care se "caviresc" in tati mincarea... :)
Rozumiec?
Eu de exemplu is vegetarian si ma caviresc in toata mincarea noua si necunoscuta.. o cercetez FOARTE atent :)
Dar asta numai prima data ;)
dar daca nu-ti place mincarea pe care ti-a preparat-o (e cruda, sarata , piparata etc)... ce comportament ai? o mininci lent, sau defel...
Hehe... asta cred ca fiecare diferit... :)
Cind eram copkil naiv si nu asa naglii, mai ales undeva in ospetie, pai tacem si minkam foarte incet... :oops:
Da asta nare legatura cu patul. ;)