PDA

View Full Version : Diferentele sociale intr-o relatie...

negru
11-17-2003, 03:33 PM
Viata-i viata, unii is mai bogati altii mai saraci. Considerati ca diferentele sociale intr-un cuplu pot avea un efect negativ asupra relatiei? Sa zicem daca baiatul sau fata e dintr-o familie bogata iar partenerul dintr-o familie nevoiasha?
Ce ziceti?

Baba Leana...
11-20-2003, 10:59 PM
Tãt asta îi telenovelî!
Tipa iubiri impasibili...
Dacî aºel bogat îl iubeºti pi aºel sãrãncia, atunºi preºis cî prablemi nu trebu' sî aparâ! ªel' mai bespantova îi cînd iubeºti aºel sãrac...atunºi preºis cî nu iesî niº o pâââ din tãti relaþîia asta!
Negru, uiti la tilinoveli pi la ORT ori TVR1...preºis cî vei pridumai ºî un rãspuns mai prikolinîi ca al neu!

negru
11-21-2003, 12:09 AM
eu vorbesc despre lucruri destul de serioase care se inatampla in fiecare zi, daca esti o ignoranta.... uite mai departe la soaps si nu strica viata la lume

vio
11-21-2003, 06:04 PM
Intr-o relatie in care diferenta statutului social este foarte mare cel mai des sufera cel mai sarac. Chiar daca acel bogat iubeste si "accepta asa cum este", celui mai sarac, cred eu iy revine bucata cea mai grea. El e cel care trebuie sa-si impace constiinta, sa astepte reactiile cu frica in syn s.m.d.
Mai exista inca si diferenta de ratiune si educatie. De aici apar chestii neponeatnie atyt pentru primul cyt si pentru al doilea de genul "cum tu potsi asa: de ce faci asa".

Asta e parerea mea. De fapt imi venise sa dau intrebarea asta pe viva la "raspunzi si o pui", dar dat fiind ca a venit vorba (negru imi permiti?).

Deci, ma roade asa o curiozitate: Cum se simt baietii atunci cynd le place o domnisoara care e cu mult mai asigurata material ca ei? Cum reactioneaza? Adica ea are de toate, traieste in lux si nici nu observa, nu stie ce e saracia. El nu zic ca e sarac, dar nu e chiar ca ea si nu poate nici macar sa-i arate ceia ce ea deja stie, nu inca sa o impresioneze cu ceva?

negru
11-23-2003, 08:55 PM
buna intrebare!!!!

sincer, eu nu stiu cum m-as simti, inca nu am avut asa ceva...
cred ca in marea majoritate depinde de fata cum ea evidentiaza fatul ce e mai bogata etc, daca se comporta ca un "novyi russkii" :-) cred ca relatia intre ei se va termina repede, dar daca e discreta si bine educata, nu cred ca vor aparea mai probleme...

Eu am un prieten care se intalnea vara cu o fata si ea era cu mult mai bogata de cat el, dar era foarte discreta si nu aveam probleme cu asta, chiar mi-a placut comportamentul ei....

joker
11-24-2003, 09:24 AM
relatii de interes? sau altfel sunt numite? :roll:

p.s. a-ti alege casatorie din dragoste sau din interes?

negru
11-24-2003, 02:15 PM
casatoria din dragoste mai functioneaza :-) dar din interes no way!!

vio
11-24-2003, 06:03 PM
Bun, la intrebarea voastra despre casatorie, puteti sa raspundeti?
Adica sa dea raspuns cel ce a pus intrebarea. Ori vreti doar sa scoateti ce va trebuie fara sa dati?

Bine, parerea mea la aceasta faza. Pyna mai alataieri credeam in casatorie bazata pe dragoste, acum nu mai cred in casatorii in general. Dragostea-i cam ca caldura, cynd ti-e frig de apropii de orice sursa de caldura si te conformezi, dar casatoria e un angajament pe termen lung. Aici merita de o mie de cyntarit.

La drept vorbind nu prea cunosc casatorii reusite bazate pe dragoste sau interes. Toate-s kakieto nikakie.

knudddelll
12-01-2003, 07:43 PM
in primul rind ar trebui sa ne punem intrebarea ce inseamna o casatorie...nu sunt de pererea ca o casatorie este pur si simplu o legatura de nevoie..(ma refer la exemplul tau cu caldura), si nici nu este numai o simpla hirtie..este mult mai mult..din pacate in jurul meu, chiar in familia mea nu prea cunosc multe casatorii care au tinut (si daca au tinut, mai mult din interes, sau din dependenta..si aici ajungem dinnou la bani.....mai tirziu). Totusi eu cred ca pe lumea asta exista un om care este facut pentru tine, la o adica, daca il gasesti, sa te casatoresti cu el inseamna sa simti si sa decizi ca cu acest om vrei sa i-ti preterci viata. Sigur ca pentru acest lucru nu trebue sa te casatoresti, dar daca ne gindim putin... in general cind intr-o relatie unul dintre cei doi (ingeneral barbatul) il intreaba pa celalalt daca vrea sa se marite cu el si celalalt zice NU, relatia nu mai tine mult...de ce? fiindca daca unul dintre cei doi parteneri nu vrea sa se casatoreasca, se trage concluzia ca nu iubeste destul si ca nu vrea sa se lege pe viata. Deci la ce concluzie ajungem....sa te casatoresti inseamna sa iubesti fara sfirsit si sa zici de la inceput...vreau sa petrec cu acest om toata viata mea si sa lupt.
Casa ne reintoarcem la problema cu banii.....une ori o casatorie tine sau se incepe dincausa banilor, la o adica cineva care nu are multi bani (ingeneral este o femie) se marita cu cineva (deci cu un barbat)..(rar este invers) care este cit de cit de bogat sau putem si sa zicem asigurat.
In cazul acesta este de la inceput clar ca aceasta casatorie nu osa tina prea mult.
Ingeneral eu sunt de parerea ca o relatie sau o casatorie in care cei doi parteneri au situati financiare foarte differite, la o adica si sunt de familie de un nivel diferit ( in general) deci au si o educatie diferita nu poate sa tina foarte mult. dece? Din simplul motiv ca in momentul in care focul de dragoste nu mai arde intro flacera imensa ci incepe se fice o flacera mica de luminare..care exista si tine..dar este mica..incep sa fie alte lucruri importante: l :roll: ucririle comune, fundalul comun, educatia comuna si experientile asemanatoare...Daca vii din famili cu niveluri diferite este greu sa ai aceste lucruri.

Processor
12-02-2003, 01:29 PM
Deci, ma roade asa o curiozitate: Cum se simt baietii atunci cynd le place o domnisoara care e cu mult mai asigurata material ca ei? Cum reactioneaza? Adica ea are de toate, traieste in lux si nici nu observa, nu stie ce e saracia. El nu zic ca e sarac, dar nu e chiar ca ea si nu poate nici macar sa-i arate ceia ce ea deja stie, nu inca sa o impresioneze cu ceva?

nu chiar comod daca cuvintul asta se poate de folosit in expresia data 8)
intradevar partial exista o diferenta substantial in educatie dar poate nu tot timpul in educatie cit in perceprerea a ceia ce ne inconjoara adica fiecare vede intr-un fel al sau lucrurile .. am in vedere nu totul dar multe chestii in special ce tine de un suport financiar substantzial 8) .. si poate asta nu e atit de evidentiat in comunicare cit in adincul constiintei un fel de simturi psihologice nevorbite :wink:

cu toate acestea, la o dorinta reciproca, depasirea complexelor cu ajutorul unul altuia eu cred ca e reala pentru aceasta problema. si in timp chiar cu alternativa sa dispara .. :wink: .. dar numai incazul cind ambii sunt fffffoarte interesatzi in asta .. daca voi ma intelegeti corect :)

ce am scris tine doar de relatii asa mai apropiate dar nu am avut in vedere casatoria pe tema casatoriei .. din lipsa de experience ma abtin sa scriu fantezii :lol:

iata knudel o mai scris cite ceva interesant macar ca eu m-ash abtine de a ma prununta categoric pentru careva afirmatii .. adica ash formula
ps in felul e dificil dar nu imposibil :crazy:

Ghitza cu truba
12-02-2003, 04:02 PM
chestia de bogat sarac ii fignea, banii delonajivnoie. iaca mai greu daca tu esti cu doua facultatzi da el ii santehnic, sau el ii doctor in stiinte da ea chelneritza. dupa mine asa ceva nu e normal si nu dureaza.

Processor
12-02-2003, 05:19 PM
that's right 8)

truba in sus

Ghitza cu truba
12-02-2003, 05:26 PM
asa ca discutziile despre liubovi markovi in situatzia asta sunt nelalocul lor.
iaca narodu vad ca kika de acord cu mine.

negru
12-02-2003, 05:36 PM
da ghitza's decord cu tine, dar nu toti saracii ajung la nivelul de DR in stiintza de asta si apare si situatia materiala, ponimaesh?? :-)

vio
12-03-2003, 07:00 PM
Eu cu negru ma prind la cuvynt.
In principiu daca chelnerita e destul de inteligenta se poate potrivi cu doctorul. Aici vrei nu vrei apare tema saraciei si bogatiei. Dar compatibilitatea intelectuala e o treaba ffffoarte importanta dupa mine. Iaca asta trebuie te cautat...!

Processor
12-04-2003, 01:36 PM
pentru a face un resumat .. putem spune ca situatiza financiara influentzeaza intr-un fel sau altul nivelul eductatziei pe care-l poate atinge o persoana.

adica fiind bogat(a) in rezltatul resurselor primite de la parinti .. bunici .. potzi sa ramii si cu creierul neted daca nu ai dorinta si interes sa te dezvoltzi ..
si invers .. cu o munca titanica potzi sa devii cineva :wink: .. chiar neavynd acel suport financiar, relatzii de zeci de mii de USD si ne nascindute in tzara care o persoana cu motivare in sine ar fi meritat-o .. daca putem sa ne exprimam asha ..

si in ambele cazuri diferenta financiara .. si diferentza intelectuala sunt obstacole uneori imposibile de depashit uneori avind o dorintza si vointza suficienta putem insa sa devenim suficient de buni pentru a deveni fericitzi si permitzyndune sa comunicam cu cei ce ne atrag atyt de mult atentzia

mit Freundlichem Grüße
si din partea nunului cel mare transmitetzi muzicantzilor sa organizeze un solo la truba :crazy: :lol:

martie
03-07-2004, 06:01 PM
am tot citit ce ati scris voi oameni buni,parerile is din cele mai destepte insirate dupa cantitatea de brumei de carte.Eu am sa va spun asa o istorioara,care dupa parerea mea e plina de dramatism pina in fundul fundului.Aceasta e istoria mea.In 2003 am finisat universitate de Stat.....in 2000 am nascut o fetita,sotul in acel an a finisat unversitatea tehnica si ,deoarece provenim din familii cu un nivel de trai modest,noi nu avem absolut nimic.El a hotarit sa plece peste hotare(2001),eu am ramas intr-un camin cu copil mic si cu o facultate(jurnalistica)...........eu am stat singuta 2 ani........In prezent,sincer blestem clipa cind a plecat de acasa....totul e diferit,si nu ne mai in telegem si nu mai sintem aceeasi...cine e vinovat?ca ambii nu am avut situatie financiara buna ca sa evitam despartirea,sau trebuiasa ne gasim perechi bogate...

_victor_
03-07-2004, 06:58 PM
Cand v-ati casatorit si ati vrut copil trebuia sa va ganditi cum o sa va descurcati.

martie
03-07-2004, 07:31 PM
era prea tirziu,si copilul nu evinovat,intelegi,n-am vrut sa avortez.sint multi oameni saraci ,acuma cumte gindesti ca n-r trebui sa faca copii

_victor_
03-07-2004, 07:55 PM
in acest caz no comment. Sad but true.

martie
03-07-2004, 08:08 PM
acuma eu lucrez intrun restaurant in portugalia,si fac,tot posibilul ca copilul meu sa aiba ceea ce vrea ,cu limita desigur,si pe viitor sa nu fie in aceeasi situatie ca si a mea.

_victor_
03-07-2004, 08:14 PM
Pai acum sunteti cu totii peste hotare, sau eu nu am inteles bine? Daca sunteti impreuna, problemele ar trebui sa se rezolve.

martie
03-07-2004, 08:23 PM
dupa 2 ani m-am dus eu la sotul meu ca sa fim impreuna si chiar din prima clipa am simtit ca tctul e altfel.am astepta mult ca pe urma sa constat ca sintem impreuna pentru copil,nu pot nicidecum sa inteleg unde ne-am perdut.....

_victor_
03-07-2004, 08:31 PM
Daca este dragoste adevarata, o sa treceti peste asta, daca nu, macar copilul sa nu sufere. El nu are nici o vina. Dupa ce il puneti pe picioare treaba voastra ce faceti. Iar intre timp, poate se schimba ceva

martie
03-07-2004, 08:34 PM
ce ai vrut sa spui ca "intre timp poate se schimba ceva"

_victor_
03-07-2004, 08:38 PM
Da oricum, bogatie si saracia nu este factorul cel mai important aici. Sunt deacord ca daca situatia financiara era mai buna nu se ajungea la asa ceva. Dar familia nu e numai pentru momente placute. Deacea tre de gandit foarte mult inainte de a face asa pasi hotaratori in viata. Iar cat priveste copiii, mai multa responsabilitate si mai multa atentie inainte ca sa se intample asa ceva ...

martie
03-07-2004, 08:39 PM
noi sintem asaintr-o faza ca nui nici deprindere care apare intr-o relatie,nici furnicareala aceea cind stai unul linga altul....sintem reci

_victor_
03-07-2004, 08:39 PM
ce ai vrut sa spui ca "intre timp poate se schimba ceva"

Adica poate reusiti sa va intelegeti si totul o sa fie bine

martie
03-07-2004, 08:42 PM
noi sintem ambii incapatinati.eu am fost totdeauna,dar el acuma,motiveaz

Codrin
03-07-2004, 08:43 PM
Eu nu ca as vrea sa fac generalizari sau sa incerc sa impun vreo concluzie din ce spun , dar mai toate familiile gata facute in tzara cum se muta cu traiul in strainatate , cum afli ca s-au facut praf cu totul .

Alta lume , alt gen de probleme , alte mentalitatzi la care cuplul ce ar fi rezistat perfect intr-un mediu cunoscut { pentru care s-a shi creat } , nu mai face fatza .... si se destrama .

_victor_
03-07-2004, 08:50 PM
Nu am cunoscut cazuri, asa ca nu pot sa zic nimic. Stiu doar cupluri la care sotia pleaca in Italie si trimite bani acasa ca sotul sa fie mulumit si sa poata creste copii si sa aina grija de gospodarie. In acest rastimp sotul sau umbla nalevo, sau se apuca de baut de scarba, in timp ce sotia peste vreo 2-3 ani ii zice ca se marita cu altul acolo.

De fapt cunosc o familie care a plecat in Italie, pe rand. La inceput parinitii, pe urma si copii. Nu-i cunosc foarte bine, dar din cate stiu eu parca nu au probleme. Cel putin sunt in continuare impreune. Si deja de destul timp is plecati (vreo 5 ani)

martie
03-07-2004, 09:13 PM
voi nu va imaginati ce se in timla aici ,e grozavie,eu cind vad sau aud ma ingrozesc.vreau mult sa-mi iau copilu si sa ma intorc in tara,dar nu am curajul sa iau o hotarire.....din cite am vazut ce se intimpla cu moldovenii aici as pute sa scriu o carte :"tragedii basarabene in tara albastra"......

Han Solo
03-07-2004, 09:31 PM
voi nu va imaginati ce se in timla aici ,e grozavie,
spune ce se intimpla ca sa intelegem si noi.
in rest nici o legatura cu tema care-i despre diferente sociale intr-o relatie.
putea de exemplu EL sa provina dintr-o familie indestulata si sa nu trebuiasca sa plece peste hotare. Dupa nasterea copilului si dupa casatoria voastra aici in moldova oricum aveati sa nu va mai intelegeti daca ai zis ca tu esti incapatinata iar el a devenit incapatinat... asta-i caracteristic oricarei relatii. Pina la urma se satura unul de altul.
Morala fabulei:
1. fetele tsarancute care vin in chisinau la studii si traiesc la camin tre' sa asculte de mama care le spune acasa sa ramina virgine pina la casatorie.
2. daca tot vor fetele asa de tare sex in timpul tineretii in anii de "studentie", macar sa o faca cu cap si sa foloseasca contraceptive.

martie
03-07-2004, 10:07 PM
in primul rind,ti s-a dat un exemplu cind intr-o relatie nus diferente sociale,pentru ca pina acuma s-a vorbit de diferente sociale,fara exemple concrete stiti sa vorbiti ,dar nimic concret...

raspuns la morala ta rasuflata,baiete:
1.da am venit de la tara,dar cel putin inainte am facut liceul in oras si nu am fost o tarancuta....
2.putin stii despre contraceptive...si sa stii ca omul e dat ca sa se inmulteasca...

martie
03-07-2004, 10:09 PM
am vrut sa zic ca oricit nu s-ar proteja

_victor_
03-08-2004, 12:22 AM
am vrut sa zic ca oricit nu s-ar proteja

Agree ...

Han Solo
03-08-2004, 12:52 AM
1.da am venit de la tara,dar cel putin inainte am facut liceul in oras si nu am fost o tarancuta....
nu-i vorba despre asta.
pot sa bag mina in foc si sa pariez cind zic ca: mama ta te-o preintimpinat si ti-o zis sa ramii virgina cit o sa inveti la chisinau... nu-i asa?

2.putin stii despre contraceptive...si sa stii ca omul e dat ca sa se inmulteasca...
de-acord, ii e dat sa se inmulteasca... da nu stiu din ce cauza nu prea arde in mine dorinta sa devin tata...

_victor_
03-08-2004, 12:57 AM
Han Solo, tu esti obsedat de tot ce tine de virginitate !! :roll:

martie
03-08-2004, 02:09 AM
Agree....stii ce a spus Nietzche,fa copii nu din placerea de ai avea ,sau din motiv ca la batrinete sa nu ramii singur,dar fa-i atunci cind te simti Creator...... [/url]

Han Solo
03-08-2004, 03:48 AM
fa-i atunci cind te simti Creator......
omul se simte "creator" atunci cind i se scoala. de asta natura le-a dat animalelor in general placere in timpul contactului sexual. astfel orgasmul/placerea_sexuala a fost modul in care natura s-a asigurat ca masculul va penetra femela, deci avind loc propagarea propriilor gene. n-o spun eu, o spune stiinta.
In ceea ce ma priveste am mai spus: n-am nici o dorinta sa devin tata.

zopiryon
03-08-2004, 09:28 AM
omul se simte creator cand i se scoala...:hahaha: radu mai ai multe din astea ?
la un moment dat putem lua toate "perlele" tale si facem o culegere de prostii si aberatii :lol:

martie
03-08-2004, 11:39 PM
tu esti superficial,gindeste mai adinc baiete,e bine pentru viitorul tau.....si o sa devii tata tocmai atunci cind n-o sa-ti doresti cel mai mult......

flo
03-09-2004, 12:27 AM
han solo e postomodern.
el nu asteapta sa-i intre inspiratia pe horn
el e creator cind i se scoala
doar ca uneori se poate intimpla sa nu ti se scoale atunci cind vrei tu :(

martie
03-09-2004, 12:56 AM
raspuns inspirat.....dar pentru han solo am o istorie sa-i spun....ca sa-i invete ceva.cred ca s-a citit mai sus despre cazul meu..bla.bla.bla,han solo a zic ca nu e la tema.....acuma:fratele sotulu meu,cu citiva ani in urma s-a iubit cu o fata bogata..el raspectiv-sarac.si s-au iubit pina cind au hotarit sa se casatoreasca,parintii ei au fost categorici,s-adescoperit ca e insarcinata si clandestin a avortat ca era de la sarac si parintii aveau s-o omoare.......pina l-a urma pe ea a casatorit-o cu un bogat,in scurt timp ea a divortat,dar cumnatul meu a venit in portugalia....acuma el nu e casatorit (nici ea) si el e patron...cu multi bani...

_victor_
03-09-2004, 11:36 AM
Bravo lui!
Pe mine ma intereseaza un lucru. Cand ziceti ca cineva e bogat, asta inseamna ca persoana data are un serviciu bine platit sau parintii is shishte mari si el nici nu-si bate capul sa faca bani. Este o diferenta foarte mare. II clar ca daca printii fetei is tare bogati si trebuie sa suporte cheltuieli si cu viitorul ginere nici de cum n-o sa vrea. Daca insa fata ar avea ea insasi bogata si ar tine intr-adevar la el atunci nu ar fi nici o problema

martie
03-11-2004, 01:09 AM
cum sa fie ea bogata,daca ea inca invata,era una la parinti ,si totul apartinea ei....

flo
03-11-2004, 07:42 AM
Pe mine ma intereseaza un lucru.

victor si pe mine ma intereseaza un lucru: care e numarul fetei? :D
martie crezi ca ma poti ajuta?

_victor_
03-11-2004, 12:49 PM
cum sa fie ea bogata,daca ea inca invata,era una la parinti ,si totul apartinea ei....

Si cat poate sa continue asta ?
Poate ca vorbesc subiectiv, insa eu daca asi fi dintr-o familie bogata, incepand cu o varsta anumita m-asi fi gandit cum sa fac sa fiu si eu bogat, sa nu depind de parinti. Desigur e foarte subiectiv si nu incepeti sa ma gruziti. Da cel putin pot sa zic ca daca eu o sa fiu super bogat, o sa incerc sa fac tot posibilui ca copiii mei sa gandeasca asa.

Han Solo
03-11-2004, 06:34 PM
daca as proveni dintr-o familie bogata m-as gindi cum sa fiu sarac
daca as proveni dintr-o familie saraca m-as gindi cum sa fiu bogat

martie
03-12-2004, 01:36 AM
iarasi hanu cu aberatiile lui...victore ai dreptate dar nu uita ca e deasebire dintr-o fata si un baiat:fata gindeste sa aiba un sot asigurat,dar baietii cum ca adune cite ceva.....imi place cum dindesti tine-o tot asa...

martie
03-12-2004, 01:39 AM
flo nu inteleg care numar....?

flo
03-12-2004, 01:41 AM
numarul de telefon :)

martie
03-12-2004, 01:52 AM
personal n-am cunoscut-o,dar nici n-as putea-o intilni,caci ma aflu in portugalia.....dece.....?

Han Solo
03-12-2004, 02:30 AM
de ce martie is aberatii?
pentru ca tu nu-ti poti inchipui fericirea decit fiind bogata ?
Gindire tipica ca a fetelor.

daca as proveni dintr-o familie bogata m-as gindi cum sa fiu sarac
daca as proveni dintr-o familie saraca m-as gindi cum sa fiu bogat

problema e ca nu ma consider nici sarac, nici bogat... cred ca ma incadrez in grupul social de la mijloc... stau si ma gindesc daca sa ramin tot asa sau sa vreau sa devin ori sarac, ori bogat
Ce mi-ati propune sa aleg ? sarac? sau bogat?
Care din ei is mai fericiti ? saracii ? sau bogatii ?

flo
03-12-2004, 03:56 AM
martie, trebuie sa-ti zic un secret: de fapt nu mi-e imi trebuia numarul ei de telefon ci omuletzului meu. cred ca e clar de ce il vrea :D

_victor_
03-12-2004, 01:06 PM
iarasi hanu cu aberatiile lui...victore ai dreptate dar nu uita ca e deasebire dintr-o fata si un baiat:fata gindeste sa aiba un sot asigurat,dar baietii cum ca adune cite ceva.....imi place cum dindesti tine-o tot asa...

In asa caz tipa daca tinea la el si daca el intra-devar facea ceva ca sa "devina bogat" ea poutea sa rabde putin. Ce-ar fi fost daca ea s-ar fi intantalnit cu un tip care are parinti bogati si el nu ar fi facut nimic ca sa-si asigure un viitor, bazindu-se doar pe banii parintilor? Asta inseamna oare cand zici ca fata gandeste sa aiva un sot asigurat???

martie
03-12-2004, 11:59 PM
tu ce ma crezi ridicola!!!!!! numai fete ca ea pot sa gindeasca asa....
de fapt pe ea a maritat-o parintii...dar ea a divortat si a ramas ccu o fetita.pentru ca sia dat seama ce a piedut,a inteles ce inseamna "baiat asigurat"

tequila
03-26-2004, 03:55 PM
bogat-sarac-dragoste = telenovela :)
sa traieasca dragostea! 8)

krown
03-26-2004, 08:09 PM
tequila , da ce scrie pe burta avatarului tau?

Dragoste a fost, este si va fi.

Eu sunt maharaja si ea e o sqwo, eu o iubesc pt frumusetea ei, o ingrop in aur, ea nu ma crede, ea stie ca asta nu e posibil - sa traim impreuna , s-ar supara zeii.

Deci in ce epoca traim?

tequila
03-27-2004, 02:43 PM
pe burta scrie - take your best shot :)

- traim in epoka psihoanalizei!
a iubi pe cineva (doar) pentru frumusetze?!
eu cred ca daca este dragoste - totul e posibil (voi incerca sa nu pierd increderea asta) poate inca nu m-a nimerit nici un vinator asha ca sa cad cu fatza de asfalt ca sa vad lumea cu altzi ochi.

martie
03-28-2004, 01:14 AM
dar eu chiar am cazut cu fata de asfalt,,,ca am niste cicatrice de la julituri.... :contempl: cred ca n-o sa-mi dispara toata viata :roll:

lupusor
03-28-2004, 11:32 AM
martie, se zice ca uneori cicatricele infrumuseteaza :click:

martie
03-28-2004, 04:35 PM
poate in alta parte ,dar pe fata ..nu prea :wink:

tequila
03-30-2004, 05:28 PM
Krown, ori ini pare nie ori maharaja e in india da squaw e in American indian pentru femeie, sotzie (offensive)? asha ca e cam crakanat exemplu tau :confuz:

Melania
09-30-2004, 11:09 PM
nu stiu la ce concluzie sa ajuns scriind 4 pagini ..dar....ferm is convinsa ca diferentele sociale dintre parteneri nu aduc la nimik bun intro relatie....

din propria exeprienta...

......eu pot sa fiu cu 7 facultati, sa am un job ca in vis....sa fiu tra la la si tra la la frumoasa si dulce.....dar sansele mele sa am o relatie cu un copkil de ministru sau alt ceva...se cam reduc la zero....
dar daca so ntimplat .....pai nu e departe ziua cand se va auzi "suntem diferiti...am trait in societati diferite"...

pe mine ma face rea kestia asta.....si imi da ganduri rele.....eu nu ias dori copilului meu asa gen de probleme de descriminare sociala...de asta o sa fac tot posibilu sa ma casatorsc asa....ca puiului meu de copil sa nu i se reproseze ca nu e din "vitza nobila" de ministri si deputati!

zorzonel
10-01-2004, 02:40 PM
iti inchipui mel tu si eu sa fim kuskri? eu is fermier da tu banker...

Melania
10-03-2004, 02:32 PM
ian lamurestema.....cum ar fi posibil sa fim noi doi cuscri/ adika copkii mei si cu ai tai....cam astai?

tu zi altceva...cum ar fi daca noi doi am fi cumnati? adika prin joker??? :lol:

zorzonel
10-03-2004, 03:56 PM
sper ca voi v-ati gandit bine :D nu as vedea diferente sociale, as vedea alte diferente :lol:

da tu nu esti gata sa shii cuscra, ca shi cum?

2008.