dati-mi niste sfaturi va rog
cei care au experienta cred ca stiu
joker
11-14-2003, 07:45 PM
citi ani ai puile?
daca as scrie aici -as face bataturi la degete :lol:
Ingula
11-15-2003, 03:32 AM
citi ani ai puile?
daca as scrie aici -as face bataturi la degete :lol:
si astfel a cuvantat joker , ze expert :lol:
coolgreetings
11-15-2003, 02:28 PM
Mai este o team deschise despre chestia aceasta.....ei...da daca nu ai observat-o!
Iaka ce spunea Don Juan.... ;)
Cum poți cuceri o fată?
Este simplu atunci când ai bani. În zilele de astăzi totul se rezumă numai la bani. Nu este necesar să faci cadouri unei fete ca să o cucerești, de cele mai multe ori aceasta poate fi chiar o greșeală, din cauza că unele fete privesc cu suspiciune la cadouri: "Vrea să mă cumpere cu cadouri cumva?"
La prima întâlnire pentru ați garanta succesul trebuie să-i cumperi fetei un trandafir(roșu și lung) și trebuie să te porți ca un gentleman(chiar și dacă nu ești în realitate, fetele prețuiesc foarte mult când ești gentleman)
Ca să poti seduce mai bine și mai repede trebuie să ai style. Să ai un parfun din categoria Hugo Boss, MEXX, Calvin Klein, Davidoff, Gucci, Kenzo.....
Trebuie să fii îmbrăcat in costum sau cel puțin să nu arăți ca o haimana.
Trebuie să poți să duci o conversație, să poți să faci complimente(însă nu numai unul ci vreo mie, dacă nu ești inventiv atunci ți-aș sugera să citești mai multe poiezii de dragoste, despre iubire. ) și să poți să treci la fapte.
Niciodată să nu spui prea multe adevăruri despre tine. Mai bine încearcă tu să afli cât mai multe lucruri despre fata care ți-a plăcut!
Însă dacă ești prost educat și nu ai classă, atunci probabilitatea că vei putea seduce o fată este foarte mică!
Uitasem ceva foarte important, trebuie să fii și romantic. Romantismul in cazul dat iți va ajuta să găsesti un loc potrivit pentru prima întâlnire( un loc liniștit cu foarte puțină lume)
Încă ceva foarte important!
Trebuie întodeauna să pari că te interesează ce îți spune o fată, deși tu mori de plictiseală!
Ținuta tot este foarte importantă, adica cum mergi pe stradă!
Trebuie să afli ce gen de baiat preferă fata și să te prefaci in idealul ei, nu este simplu, însă nici nu este obligatoriu
Dark Angel
01-09-2004, 02:59 AM
Sfatul meu este ca daca doresti sa inveti sa seduci o fata, este sa inveti arta seducerii. E imposibil pe un forum sa-ti raspunda cineva la o asemenea intrebare. Raspunsurile primite mai sus, cu tot respectul pentru ei, dar iti spun, sunt niste raspunsuri de AFC. Cauta in inet dupa 'seductie' si vei gasi niste site din Romania specializate in asa ceva. Daca vrei ceva cu adevarat sa inveti trebuie putin sa transpiri... nu tre sa astepti para malaiatza... succes.
NaE
01-09-2004, 05:24 AM
Sfatul meu este ca daca doresti sa inveti sa seduci o fata, este sa inveti arta seducerii. E imposibil pe un forum sa-ti raspunda cineva la o asemenea intrebare. Raspunsurile primite mai sus, cu tot respectul pentru ei, dar iti spun, sunt niste raspunsuri de AFC. Cauta in inet dupa 'seductie' si vei gasi niste site din Romania specializate in asa ceva. Daca vrei ceva cu adevarat sa inveti trebuie putin sa transpiri... nu tre sa astepti para malaiatza... succes.
nu-i rau sfatu....
Dark Angel
01-09-2004, 01:16 PM
>> xx, cred ca glumeshti :lol:
cu prima vairanta risti sa te alegi cu un proces penal iar cu a doua, daca tu ai reusit astfel sa seduci fete, tot respectul meu, dar eu garantez ca in 99% din toate cazurile ea va profica putin de tine, apoi iti va da un shut in fund... asta deoarece multi barbati gindesc anume asa cum ai scris tu si alti mai sus, ca dindu-i unei femei si luna de pe cer sau facindui cadouri, adica daca o pupi in fund atunci o vei "cuceri" :P nu-i asa... cind vorbesc despre seductie, atunci ma refer la o atractie pe care o creezi, pe care o faci ca ea s-o simta... nu spun mai multe pt ca sunt si femei care citesc p'aici si atunci e rau de mine... sfatul meu: nu le mai sarutati atita in fund...
NaE
01-09-2004, 03:44 PM
Dark Angel, bineinteles ca era un ton shugubats... :) ce nu se observa? .. :lol:
Dark Angel
01-09-2004, 04:32 PM
coolgreetings a scris ceva acolo, si altii poate o iau in serios, personal stiu multe situatii in care baietii faceau asa chestii...
KazeolNevozmojnii
01-13-2004, 02:35 PM
Cu carligu cel mai usor se primeste...
Principalu najiva sa ai buna.. :)
DonVIper
01-15-2004, 12:15 PM
amus va spune expertul cum se poate de agatat o fata
prosta te apropii de dinsa si o intrebi vrei sa ne .....
:D
damu care si ce o inteles in privinta asta
la seia si vati gindit sa va creasca in frunte
hahahahhahaha
I am back in ze house
GroSSu
01-19-2004, 03:59 AM
Un sfat:
Prima impresie - conteaza, dar ea nu trebue sa fie perfecta
Te prezinti intr-o imagine suficienta pentru a continua cunoshtintza
Pe parcurs faci upgraduri imaginii proprii
Fata se gindeshte tot mai bine despre tine - shi chiar se simte vinovata shi chiar poate datore din cauza ca nu te-a apreciat corect, aceasta o face sa continue cunoshtintza
Mai departe depinde dumnezeu 8) shi de Dorintza ...
creator
02-01-2004, 07:10 PM
Hei Dark Angel, nu stiam ca esti in comunitatea noastra:)))
Be the best, be alpha
creator
02-01-2004, 07:11 PM
Da, stiu, am plagiat cate ceva dar imi place cum suna:)..inclusiv semnatura
creator
02-01-2004, 07:18 PM
Si inca ceva, de ce nu le essssplici copiilor ce insemna AFC? Sau doar vrei sa pari mai versat? :D
AFC-Average Frustrated Chump---cineva ca autorul topicului, care nu stie cum sa agati o fata si priveste o femee ca o zeita, SHIT, aiurea...
sunt in mare masa doar niste proaste...fara suparare fetelor, nu zic de toate doar de majoritate :D
Cum agati? Nu stiu...urmeaza sfatul lui Dark Angel..cauta pe gooooogle sau da-mi un pm si-ti da tata niste adrese misto
pa
Dred
02-01-2004, 11:06 PM
eu am inteles dar cum va-ti facut voi padruji
joker
02-02-2004, 10:17 AM
ma uit daca ii plac si daca si ea i-mi place si ii propun... :crazy:
da in majoritatea cazurilor ele ma anina pe mine :lol:
Melania
02-02-2004, 12:53 PM
da in majoritatea cazurilor ele ma anina pe mine :lol:
serios? in viata nas fi crezut asa ceva....
Melania
02-02-2004, 12:55 PM
auzi joker...eu tot la tine ma gandesc....da ele, fetele celea, kiar asa de tare te vor? poate lor le trebu ceva...nu stiu.....sa le ajiuti, sa le sfatui...da tu deam po nepriviciki crezi ca ele te anina?
Dark Angel
02-02-2004, 05:33 PM
da in majoritatea cazurilor ele ma anina pe mine
Nu merge vorba doar de a agatza o fata... seducerea unei fete are ca scop sa ajungi la fclose.
Chiar daca esti atit de "fermecator" cum dai tu impresie, te vor agatza maxim HB8, mai sus, nu.
Iar daca nu reusesti sa le seduci, nu mai ajungi tu la fclose cu o HB 9,5-10 ... concurenta e prea mare, si vor fi altii care le vor seduce, si vei priede targetul. Femeile nu-s seduse prin exteriorul barbatilor... noi avem alt punct forte, de asta majoritatea femeilor frumoase fac fclose cu barbati poate uriti pentru multi dintre noi, dar care stiu ce vor o femeie, si ii dau acel ceva.
Dar daca ajungi sa faci sex (fclose) cu un HB10, atunci tot respectul meu...
Fox
02-02-2004, 06:05 PM
Yomayo! :confuz:
Cu punctele forte tat ii clar, da restu... :roll:
joker
02-02-2004, 06:24 PM
da in majoritatea cazurilor ele ma anina pe mine
Nu merge vorba doar de a agatza o fata... seducerea unei fete are ca scop sa ajungi la fclose.
Chiar daca esti atit de "fermecator" cum dai tu impresie, te vor agatza maxim HB8, mai sus, nu.
Iar daca nu reusesti sa le seduci, nu mai ajungi tu la fclose cu o HB 9,5-10 ... concurenta e prea mare, si vor fi altii care le vor seduce, si vei priede targetul. Femeile nu-s seduse prin exteriorul barbatilor... noi avem alt punct forte, de asta majoritatea femeilor frumoase fac fclose cu barbati poate uriti pentru multi dintre noi, dar care stiu ce vor o femeie, si ii dau acel ceva.
Dar daca ajungi sa faci sex (fclose) cu un HB10, atunci tot respectul meu...
barbatii pot sa fie nu neaparat uriti... dar care stiu ce vor o femeie, si ii dau acel ceva :wink: :crazy:
GroSSu
02-03-2004, 01:17 AM
Nu neaparat sa dai ce vrea ea, ci sa o faci sa creada ca-i dai ceea ce vrea.
Chiar spun mai mult : Fii sincer , da ce ai , nu e important Adevar sau Fals (mai bine A caci ele simt Ful) e important cum o spui, o dai- modul in care o faci. Daca atingi punctul suprem al "teoriei" sus expuse - spunindui unei fete ca ai schimbat-o => va sari in sus de bucurie, neprelucrind nici un bit din informatzia primita.
joker
02-03-2004, 09:42 AM
... :roll: asta cum? ii arati bumbonica si nu i-o dai ...
KazeolNevozmojnii
02-03-2004, 06:07 PM
Daca atingi punctul suprem al "teoriei" sus expuse - spunindui unei fete ca ai schimbat-o => va sari in sus de bucurie, neprelucrind nici un bit din informatzia primita.
Si tu personal stii asa ass care a facut asa ceva? Cam ma mira faptul..
GroSSu
02-03-2004, 10:06 PM
^nca nu ... e ceva spre ce tre de tins ...
poate nu chiar ca in exemplu ...dar gdeto readam ... :blowkiss: :demon:
joker
02-04-2004, 09:46 AM
eu am incercat de mai multe ori sa aplic teoria asta expusa de GroSSu - nu chiar sareau in sus de bucurie auzindu-ma ce le spun, insa ca ramineau socate - 100% :lol:
Catch
02-04-2004, 12:46 PM
nici eu nu ash fi crezut niciodata :lol:
Valeriu
02-04-2004, 02:22 PM
receta agatarii unei fete:
- mergi (cred ca pe o strada mai aglomerata va fi mai usor sa o intalnesti) pana cand vezi o fata mergand in intamplinare
- dupa ce ti-ai ales fata, nu o scapi din vedere
- cand ramane vreo 2-3m departare de ea te pregatesti pentru a o agata (aici se recomanda sa nu ai nimic in mana)
- cand sunteti foarte aproape (simetric) cu o simpla miscare a manii, dar totodata agera o agatzam
- gata
GroSSu
02-05-2004, 12:24 AM
recunosk - exemplu e cam exagerat , foarte exagerat , chiar o prostie, dar ideia e ca multe din fete simt minciuna, shi daca afla ca ai amagit-o , a-i bel**-o.
Pentru a o agatza , daca chiar e nevoe de o minciuna - tre singur intii sa crezi in minciuna, ca shi ea sa creada ... shi peurma daca se afla adevaru - tu ai atmazk^ - tu crezi deja in minciuna .... blablabla
Valeriu
02-05-2004, 02:28 PM
pai da e necesar sa o minti?
cred ca e mai simplu sa traiesti in adevar
ii spui ce vrei de la ea
poate vreti ambii sex
de ce sa complicati lucrurile si sa nu spui ceea ce ai de spus?
MAFIA
02-05-2004, 02:46 PM
ii spui ce vrei de la ea
poate vreti ambii sex
:hahaha:
NaE
02-05-2004, 03:03 PM
ii spui ce vrei de la ea
poate vreti ambii sex
:hahaha:
mdea... nota 10... :hahaha: ingeniozitate cit in buric bumbac... :hahaha:
Arina
02-05-2004, 03:11 PM
da' eu zic ca e o chestie foarte posibila ceea ce zice Valeriu
NaE
02-05-2004, 03:12 PM
Desi risc sa sun straniu dar, ptr mine intrebarea cred ca nu se pune "cum sa agats o fata" dar mai degraba "Imi tre mie sa agats fata asta?" Sau in genere "Am nevoie de agatsat ca metoda de a face cunostintsa?".....
Nu de alta dar tare multa energie necesita procedeele astea si is cam superficiale..
Mai pe scurt: Prea lung e drumu de la "agatsat" pin la "hotarirea de a continua sau nu" ... .. Desi agatsatu poate si fi folositor ptr .. aventuri fulgeratoare... :roll:
GroSSu
02-07-2004, 12:47 AM
Agatzatul=Teoria
Sex=Practica
Teoria=>Practica=> face sau nu sa mergi mai departe in relatzie ....
vot v 4em vopros
joker
02-08-2004, 09:06 PM
fiecare din notiunile expuse mai sus sunt dependente una de alta - așa ca înainte de a agața pe cineva -tre de văzut (de înțeles) -face sau nu...
cineva care va...
03-09-2004, 01:47 PM
Noapte calda de vara. Pe acoperisul unei cladiri din centrul unui oras pierdut in intuneric doi adolescenti fac dragoste.
La un moment dat (dupa ce actul copulativ s-a consumat), baiatul observa pe marginea parapetului un porumbel. Se ridica si se apropie cu pasi foarte atenti. Spre surprinderea tinarului, porumbelul sta foarte linistit in timp ce e luat pe sus si aratat fetei( care pare extrem de impresionata). Baiatul e incantat.
Fata mangaie pasarea si il saruta duios pe baiat, care se hotaraste sa dea drumul zburatoarei.
Se indreapta spre marginea acoperisului, isi ia elan si azvirle porumbelul in noapte. Acesta parcurge o curba ascendenta, dupa care, sub privirile uimite ale celor doi, se prabuseste pe trotuar (unde e in mod vizibil strivit sub greutatea caderii).
Pentru citeva momente cei doi ramin tacuti, apoi pleaca acasa, poate la fel de fericiti...
_victor_
03-09-2004, 02:14 PM
:cry: :cry: :cry:
Ptichke jalko
flo
03-09-2004, 04:15 PM
o data cu cineva care va s-a intors melancolia pe forum :cry:
flo
03-09-2004, 04:16 PM
dar oare ce va face cineva care va...?
Absu
03-10-2004, 03:08 PM
Cineva care va...face acuma ceva care va...cu scopul de a va...shi eu va...dar nu am dorintza sa va...pentru ca va...
flo
03-10-2004, 10:01 PM
sau poate o fi vrind a zice: cineva, careva !?
krown
03-16-2004, 06:48 PM
Ba, voi povestiti aici povesti din filme si teorii care s-au intamplat una la 30 sau mai mult. Cea mai simpla metoda de agatat: tre sa ai o legatura cu ea (1. colegi de scoala/clasa/liceu/universitate/serviciu
2.Aveti prieteni comuni
3.frecventati acelasi local/club/organizatie
4.vezi punctul 1,2,3.)
Si acum tre de definit ce se intelege prin agatare: adica poate fi doar
o simpla convorbire cu o persoana cu care ai fi dorit sa continui o relatie. insa si aci e prea mult spus, nu?
Agatare....agatare hm!
O! ugea! Aici pe forum se poate de agatat, asa ca ba Dredd ia-te de tipele de acii
LSD-25
03-26-2004, 01:05 PM
Copii!!!! Nu dezvaluitzi chiar toate tainele de agatzare....ca daca pina acum unii n-au avut succes...de amu incolo nici atita:)))
Vad ca Cineva incearca SA NE..... pe totzi:))) da macar incearca frumos:) luatzi exemplu
slipknot
04-06-2004, 12:12 PM
Eu de fapt ash lua vreun exemplu de la tine...Macar ca eshti fata?! :P