Iar eu cu intrebarile mele.
Una simpla de tot, atsi simtsit vreo data dragoste la prima vedere. Nu ma refer la faptul ca dupa asta atsi fi avut vreo relatsi, pur shi simplu vezi o fata sau un baiet shi simtsi ca ai putea sa-tsi petreci viatsa cu dinsa ca intr-un vis? Shi nu ma refer la o senzatsie banala, ma refer la un curent care te trece din cap pina la picioare shi se opreshte in inima.
04-25-2001, 07:41 PM
s-a intimplat... e o stare destul de placuta... :lol:
dune
04-25-2001, 09:38 PM
cu asa intrebari membri forumului o sa se ajunga sa-si cunoasca cele mai adinci sentimente, doliante, si secrete...
vad totusi ca Radium totusi nui e prea descriptiv...nui nimic poate dupa vreo citeva beri ne va povesti si el mai mult ca din cite inteleg are el acolo ceva ce vrea sa ne spuna...
am patit si eu de vreo 3 ori, de fiecare data foarte diferit si nu cred ca as putea sa definesc sentimentu pentru a-mi da seama daca a fost ceva 'adevarat' cum spunea kedd sau asa stii ...
radium
04-25-2001, 10:36 PM
:lol: poate sa mai atashez shi nishte poze? :lol:
dune
04-25-2001, 10:49 PM
:smile: da de ce nu, o sa ajunga sa te cunoasca lumea ...
madwolf
04-25-2001, 11:16 PM
un lucru pot sa spun: este :lol:
ciofu
04-25-2001, 11:46 PM
da este, cum zice Madwolf. Daca sa raspund la intrebare, da am avut asa ceva. Dar multi nu cred ca exista asa ceva. Sa vedem daca vor fi cineva din acestia la noi pe forum.
sus
04-25-2001, 11:47 PM
de la prima vedere?
poate de la prima atingere?
:smile:
sigur ca exista au dat si eu de ea si sunt foarte fericit ca am avut aceasta ocazie.
andriel
04-26-2001, 02:54 PM
MUHAHAHA!!!!
Shi deci exista dragoste la prima vedere?! Da de unde shtitsi ca nu e doar un miraj?
-Andriel.
Fodda: matale ai starnit asha discutsii, mai amajeshtene si tu cu ceva
Ingula
04-27-2001, 04:56 AM
Serios, nu cred in dragoste de la prima vedere. Dar aceasta depinde de definitea pe care i-o dai dragostei. Nu cred ca este posibil ca sa mergi pe drum, intamplator sa te uiti peste drum si deodata sa te "transneasca un cuchidon" si sa decizi ca aici iti este destinul. Tosusi daca numesti dragostea de la prima vedere prima zi cand cunosti pe cineva si stii ca definetely este o persoana cu care ti-ai putea petrece multe zile care urmeaza, atunci din acest punct de vedere dragostea de la prima "vedere" exista. Prin urmare eu cred in "dragostea de la prima discutie, prima zi", ziceti-i cum vreti, insa nu de la "prima privire"
Acum, sa-l auzim pe keddishor cum incearca sa ma lajeasca:)))
radium
04-27-2001, 07:51 AM
zorro? oare el? :lol:
kedd
04-28-2001, 10:05 PM
dragoste la prima vedere = atractsie sexuala, ce altceva ? deoarece cand vezi o persoana pentru prima data - ce shtiy despre persoana data ? shtiy doar ca arata sexy shi e FRUMOASA !!! dar oare asta e ceia ce ne face pe noi sa iubim ? doar sexul shi frumosetsea fizica ? NU, in dragostea adevarata sunt implicate mult mai multe kestiy - shi in primul rand - dragostea fatsa de personalitatea partenerului !
p.s. rog moderatoriy forumului sa nu ma gruzeasca iar :lol:
negru
04-28-2001, 10:21 PM
atractia sexuala poate sa devie si spirituala :smile:
radium
04-29-2001, 12:14 AM
negru :lol:
atractsia spirituala e altfel :smile:
kedd
04-29-2001, 01:35 AM
eu vrau sa vad cum tu lamureshti ca dragostea sexuala poate sa devie sprituala ? :wink: ce are fizicul cu sufletescul ? altceva ca dragostea spirituala poate sa se dezvolte - tu potsi sa te deprinzi cu persoana ceia... insa nu kiar ceia ce ai spus tu...
andriel
04-29-2001, 05:28 AM
Lume, imi pare mie, sau kedd, are ceva serios imoptriva sexului .. whoops.. poate eu intru unde nu trebuie...
iuliana
04-29-2001, 03:11 PM
Nu cred in dragoste de la prima vedere, poate fi doar o atractie puternica, dar daca persoana data se mai intampla sa fie si interesanta, atunci poate sa iasa ceva interesant :wink:
negru
04-29-2001, 03:20 PM
keddishor, am avut in vedere, ca daca iti plashe o persoana fizic dar pe urma o cunoshti mai bine poate sa-ti placa shi felul ei de a fi, prishechi???? :smile:
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: negru pe 2001-04-29 06:21 ]</font>
kedd
04-29-2001, 04:34 PM
impotriva sexului nu am nimic - pur shi simplu incerc sa fac shi eu acelashi lucru pe care la facut Ziggy - sa explic totul prin sex :lol:
negru
04-29-2001, 06:21 PM
daway daway :smile:
nataly
04-29-2001, 11:52 PM
keed cum adica ce are fizicul cu spiritualitatea? are si inca multe, deobicei starea sufleteasca se reprezinta prin modul tau de a fi.pot spune ca la cam 80-90% din populatie fizicul corespunde spiritului,vorba cu mersul gindului.
kedd
04-30-2001, 02:14 AM
eu am avut in vedere ca dragostea fatsa de fizic este cu totul altceva decat dragostea fatsa de spirit, suflet...
dune
04-30-2001, 06:01 PM
de acum is total intors pe dos si nu mai inteleg nimic, adica cum noi in acelasi timp iubim, si iubim in doua feluri diferite, iar iubirea noastra parca ar avea doua moduluri de functionare diferite, unul pentru spirit si altu pentru fizic?
asta spui tu sau ce altceva?
kedd
04-30-2001, 06:26 PM
eu zic ca trebuie sa diferentsiezi intre atractsie sexuala shi dragoste spirituala - shi ash zice ca de cele mai multe ori e greu sa simtsi diferentsa... intselegi mai tarziu - adica daka "dragostea" trece o data cu varta - atunci a fost atractsie sexuala (fizica, whatever), iar daka ramane - atunci spirituala...
dune
04-30-2001, 06:35 PM
dapoi asa nui interesant bai...adica noi de exemplu traim 60 de ani cu o persoana pentru a afla la 78 de ani ca no fost dragoste adevarata?
kedd
04-30-2001, 08:06 PM
ii interesant - deoarece este imposibil sa ai dragoste doar de un fel sau de altul - tot timpul exista o combinatsie dintre cele doua - insa doza de fiecare are importantsa...
radium
04-30-2001, 08:25 PM
ia lasatsi pe keddishor in pace ca el tot spune corect!
voi ce credetsi ca in dragoste cota maxima e sexul? shi vretsi sa spunetsi ca oamenii divortseaza din cauza problemelor sexuale? dar cine v-a spus ca la ei era dragoste? iata asta shi e problema...
---------------
fitsi atentsi! recititsi in rubrica Religie, tema: relatsiile preconjugale :grin:
kedd
04-30-2001, 08:28 PM
tot referitor la sex - andriel a mentsionat nushtiu unde ceva legat de compatibilitate sexuala - eu ash zice ca pentru asha ceva sunt scrise cartsi...
iuliana
05-01-2001, 08:13 PM
Uneori cartile nu ajuta...
kedd
05-01-2001, 10:00 PM
atunci varianta ideala tot ar ramane versiunea creshtina - care presupune increderea ca insushi Dumnezeu itsi alege cealalta jumatate (shi cea mai buna :smile:) a ta - shi cred ca El ea cam totul in consideratsie :wink:
radium
05-02-2001, 12:54 PM
ash putea doar sa adaug ca in cazul dat multe depind denoi, insa alegerea ideala vine prin Domnul :smile:
asta nu inseamna ca tre sa ahteptam pe fete sa vina singure la noi, tre sa cunoashtem lumea shi sa-i caytam daca dorim pe cel care ne este sortit :grin:
negru
05-03-2001, 02:31 AM
shi cum radium, deacuma ti-ai gasit?? :smile:
kedd
05-03-2001, 04:51 AM
eu ash crede ca fiecare la timpul lui... :lol:
natasha
05-03-2001, 12:27 PM
Si ce s-ar intimpla ma rog, daca ar exista o armonie intre dragostea trupeasca si cea sufleteasca. Chiar nu va incita ideea? Exista un mijloc de aur, care e perfect, dar exista si extreme, care sunt super incitante. Fiecare alege ce-i place. Eu mai cred inca in legenda cu "perechea perfecta", atunci cind, un intreg perfect a fost separat in doua, deci, barbat si consoarta lui si la un moment dat ei se regasesc sau... nu se regasesc, dar oricine are o sansa, pe care nu ar trebui s-o rateze, altfel ramine singurel sau singurica.
radium
05-03-2001, 08:23 PM
natasha - e shi natural, Eva a fost creata din coasta lui Adam :smile:
Kuzya
05-18-2001, 08:48 PM
hm...., e placut dar totusi ....:grin:
radium
05-21-2001, 10:11 PM
exista o solutsie sigura - vezi shi discutsi! un zimbet nu vine niciodata singur :grin:
Sartoris
05-25-2001, 04:58 PM
hm...cam asa...
Dar totusi.... :smile:
madwolf
05-30-2001, 07:04 AM
:smile:
Sartoris
05-30-2001, 05:06 PM
Radium..da` ce urmeaza dupa zimebetul cela ..?:)
radium
05-30-2001, 08:29 PM
merge o discutsie destul de placuta...
Sartoris
05-31-2001, 12:42 PM
si pe ce tema discutia...? :smile:
sau ...ce urmeaza dupa discutzie ..?:)
iulik
07-02-2001, 11:55 PM
Ca sa revenim la tema, eu sund de acord ca simti ceva catre cineva pe care il vezi pe strada, rutiera, bus, etc., dar nici intr-un caz ca este dradoste.
Cum poti sa iubesti pe cineva care nu ai idee ce prezinta, (eu nu as putea).
Parerea mea este ca trebuie sa cunosti foarte bine persona respectiva pentru ati da seama daca o iubesti sau nu. Si inca ceva, referitor la sentmentul cela despre care am amintit mai sus, as spune mai degraba ca este un instinct, omul ca shi animalele are acest instinct de a se "imulti" :smile: shi eu cred ca este ceva normal a se trezi acest instinct atunci cint vezi o persoana de sex opus cu un face placut.
Asta e parerea mea. :grin:
Sartoris
07-04-2001, 02:01 PM
la prima vedere...nu e dragoste..e doar scinteia ce apare..E flacara ce duce la dragoste.(poate si sa nu duca la dragoste,dupa ce cunosti mai bine persoana).
Este acel impuls..care te face sa te apropii..de cel care iti place..
apoi urmeaza adevarata fatza a faptelor..am in vedere .. sa vezi realitatea.
iulik
07-04-2001, 06:11 PM
100% de acord cu tine :smile:
dollce
09-27-2001, 02:23 AM
iata sa va spun shi io ceva
io sincer cred in dragoste la prima vedere
shi shtitsi de ce
ptr ca asha ceva mi s-a intimplat
chiar anul asta
drept ca nu a tsinut tare mult(3 luni) deoarece io am plecat shi el a plecat in alte tsari
chiar din prima zi cind l-am cunoscut, shi evident shi el m-a cunoscut pe mine
ni-am imprietenit,
shi nu era la dicoteca sau ceva de genul asta
era sub aer liber
tre sa va lasatsi dushi de valurile sufletului in ceea ce priveshte dragostea, insa la rtestul...hotaritsi cu certitudine cu creierul
radium
09-27-2001, 08:07 PM
dollce: :smile:
daca sa vorbim sincer, eu ash fi optat pentru mentsinerea relatsiei... dar cine shtie ce s-a intimplat pe acolo...
dollce
09-27-2001, 08:15 PM
radium, relatsia se mentsine, dar vezi ca problema e ca io nu shtiu ce face el acolo, shi nici el nu shtie ce fac io aici
shi pot sa fiu shi io fidela shi poate sa fie shi el fidel, adica chiar shi este, dar inca 1 an, cine shtie se pot intimpla multe, shi nu vreau sa risc;)
dar totushi relatsia se mentsine asha cum a fost
Laura
09-27-2001, 11:41 PM
Cum poti numi " Dragoste de la prima vedere" Dragoste?
Oare ceea ce simti cind vezi pe cineva cu un corp frumos se numeste ' DRAGOSTE? Nu cred in nici un caz ca exista Dragoste de la prima vedere!!!
Si cu asta-i Basta!!!
sus
09-30-2001, 04:19 AM
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Pe 2001-04-25 10:34, kedd a scris:
Fodda a scris:
Una simpla de tot, atsi simtsit vreo data dragoste la prima vedere. Nu ma refer la faptul ca dupa asta atsi fi avut vreo relatsi, pur shi simplu vezi o fata sau un baiet shi simtsi ca ai putea sa-tsi petreci viatsa cu dinsa ca intr-un vis? Shi nu ma refer la o senzatsie banala, ma refer la un curent care te trece din cap pina la picioare shi se opreshte [b](trece prin)<b/> inima. [b]chiar mai repede decat a intrat<b/>
10-04-2001, 03:53 AM
Laura desigur, sunt totalmente deacord cu tine
nu e dragoste daca vezi un baiat/fata cu corpul frumos...
dar prima ce am simtsit la "dragostea mea"(am scris asha ptr ca nu shtiu, nu sunt sigura daca continua), este un fior profund, shi mi-am pus intrebarea de ce?
nu puteam sa ma apropii de el,
el s-a apropiat...
joker
10-06-2001, 02:01 PM
...acest fior placut te avinta in ceruri, te simti fericita parind ca toata lumea e la picioarele tale .... si i-ti da speranta sa fii cu persoana care ti-a cazut tronc. Aceasta numim noi dragoste incepatoare!
Colegilor, ati simtit si voi ceva placut si nedescris de genul asta?
Laura
10-09-2001, 12:30 AM
de acord ca exista un asa numit " fior ", dar totdeauna dragostea cuprinde mult mai multe lucruri!!!, nu doar un simplu fior.
Arina
10-09-2001, 06:11 AM
dragoste... nu stiu, dar iaca de multe ori mi s-a intamplat sa trec pe langa unul si sa mi se inmoie genunchii, sa bata inima mai tare, sa transpir etc, deodata ce trec de dansul yi spun fetei cu care sunt (daca sunt cu una) (in majoritatea cazurilor e snoopy): "ai vazut, ai vazut ce baietel? :smile: "
si peste o minuta imi trece, asta-i doar o atractie fizica. dar, in general, nu neg ca exista si cea sufleteasca, de fapt imi place sa cred ca ea exista, dar nu mi-a iesit mie in cale.
Kuzz-a-nova
10-09-2001, 10:31 PM
Cred ca pentru a analiza subiectul dat "dragostea de la prima vedere" ar fi rational sa-l definim. Eu consider dragostea de la prima vedere o constatare ce apare la un moment in timp, de obicei in toamna vietzii noastre, cind omul isi numara bobocii, care sumarizeaza intr-o fraza rezultatul unui contact al persoanelor de sex opus (dar nu obligator opus), care a evoluat intr-o relatsie de dragoste de durata. Odata ce asemenea concluzie e trasa...dragostea de la prima vedere exista. In discutie insa merita a fi pus nu efectul ci cauza acesui fel de dragoste. Iar asta o stim noi prea bine. Atractia fizica, atractia rezultata din diferenta de intelect, eventuala echivalare a nivelului intelectual, re-prioretizarea valorilor in relatia respectiva, si un eventual succes de lunga durata de mentinere a armoniei in cuplu.
dollce
10-10-2001, 11:31 PM
de acord
dar prin toamna vietsii noastre ce ai avut in vedere, toamna ca anotimp sau anii la acre te indragosteshti(dar cred ca dragostea nu are vbirsta)
iaka mi-a venit o intrebare
ce credetsi despre ce spune lumea ca majoritatea se indragostesc primavara?
coolgreetings
11-01-2001, 04:13 PM
da am avut chia la gradinita:)))
ciofu
11-01-2001, 06:24 PM
Dollce, nu cred in asta.
Faptul ca primavara se inverzeste, e frumos, oamenii se duc prin parcuri, chestii, la la la :grin:
Te indragostesti atunci cand iti vine asta.
dune
11-01-2001, 06:39 PM
de acord aici, doar ca primavara totul prinde viata nu stiu cum...in general fiecare anotimp e foarte si foarte deosebit, dar primavara cind vezi ca totul inverzeste si copacii is infloriti...apoi te simti om nu stiu cum :smile:
apstudio
12-03-2001, 03:42 PM
Cineva a spus ceva de o scintee! Ca este o scintee care da impuls unei dragoste! Poate asha shi este, dar de exemplu daca vezi pe drum sau in bus sau...etc. mai multe persoane de sex opus care itsi dau astfel de impulsuri??? Atunci deacum nu mai este un impuls ci un instinct! Acel instinct de care spunea mai sus Iulik! Dar omul se deosebeshte de animal prin aceia ca are mai multa inteligentsa! Dar voi nu vatsi intrebat?? Oare dragostea shi a iubi este una shi aceiash??? Eu de exemplu cred ca nu este una shi aceiashi! Astea sunt 2 lucruri diferite!
Anonymous
04-15-2002, 03:49 PM
Fodda a scris:
Una simpla de tot, atsi simtsit vreo data dragoste la prima vedere. Nu ma refer la faptul ca dupa asta atsi fi avut vreo relatsi, pur shi simplu vezi o fata sau un baiet shi simtsi ca ai putea sa-tsi petreci viatsa cu dinsa ca intr-un vis? Shi nu ma refer la o senzatsie banala, ma refer la un curent care te trece din cap pina la picioare shi se opreshte in inima.
04-16-2002, 12:22 AM
:P Intr-adevar sentimentul e tare cool! Inime se opreste, inauntru totul arde si daca inca se opreste sa iti vorbeacsa nici nu poti vorbi , dupa ce pleaca, parca zbori!!
tot cu gindul la el/ ea...
Ingerica
04-18-2002, 05:48 PM
te innebuneste totusi e ca o obsesie, de care nu potsi scapa
alex aka
04-21-2002, 02:53 AM
LOVE A FIRST SIGHT! INSEAMNA ATRACTIE FIZICA SI NU DRAGOSTE, DESPRE DRAGOSTE SE POATE VORBI MULT MAI TARZIU , CAND ESTE INCUNUNATA CU TAINA CASATORIEI!
Ingerica
04-21-2002, 05:25 PM
se vorbeste de fapt despre dragoste la prima vedere, care de fapt e dragoste si nu atractsie fizica. . . dragoste care nu se exclude
alex aka
04-22-2002, 02:30 AM
deci de fapt ingerica daca te vad prima data in viata si iti spun ca te iubesc ca un nebun, nu ma crezi imatur, ipocrit, mincinos, interesat, sau altcumva, ma crezi si vom fi fericiti impreuna?pai hai sa ne intalnim! :D
alex aka
04-22-2002, 02:31 AM
deci de fapt ingerica daca te vad prima data in viata si iti spun ca te iubesc ca un nebun, nu ma crezi imatur, ipocrit, mincinos, interesat, sau altcumva, ma crezi si vom fi fericiti impreuna?pai hai sa ne intalnim! :D
Arina
04-22-2002, 02:59 AM
"Do you belive in love at first sight or should I walk by one more time?"
alex aka
04-22-2002, 03:33 AM
ce e arina vrei sa ma convingi de ceva cu care suntem de acord sau te-ai hotarat ca vrei o relatie serioasa? sau poate ca ai? sau poate ca vrei si eu ma aflu la dispozitia ta!
Ingerica
04-24-2002, 03:03 PM
nu shtiu daca s-a mai mentsionat dar dragostea shi iubirea sunt 2 lucruri diferite. dragostea e ceva ce vine spontan, care nu e premeditat cum s-ar spune. dar iubirea e ceva ce vine cu timpul, mai mult ca o deprindere. daca mi-ai spune ca te-ai indragostit te-ash crede, dar daca mi-ai spune ca ma iubesti poate si te-ash crede imatur etc etc etc. da de intilnit......................hehe :)
alex aka
04-25-2002, 12:21 AM
ingerica, m-am plictisit te rog sa ma crezi de fete ignorante, increzute, fitoase, care spun mereu suntem serioase rau de tot si vrem o relatie super serioasa, dar cand dau de un super serios pe bune, adevarat, cu principii, cu constiinta, ce mai exemplar, se inmoaie si devin indecise si nu mai stiu ce vor, practic din fata aceea matura care stie ce vrea, devin brusc imatura si copilaroasa si parca este alta, mie mi s-a intamplat de 5 ori consecuiv acelasi lucru, fiind foarte serios, ele asta dorindu-si in prima faza , mi-au spus toate ca sunt prea bun, prea perfect, prea mult si ca s-ar putea ca ele sa-mi insele asteptarea s.a.m.d, ei ce spui de chestia asta? eu nici acum nu inteleg comportamentul si gandirea lor?poate imi explici tu daca nu-ti cer prea mult!
Ingerica
04-25-2002, 10:28 PM
nu pot sa tsi-o explic, fiindca defapt chiar nu shtiu de ce... da`, intr-adevar deseori unii vor seriozitate, shi dupa asta probabil obosesc, sau se plictisesc, nu shtiu. eventual trebuie sa faci inversul la ceea ce vor shi atunci ridici interesul :) dar depinde de situatsie
Victor Prohnitchi
04-25-2002, 10:40 PM
nustiu daca exista dragoste de la prima vedere, dar eu nu am dat nici odata de fete care dupa spusele altora vor doar bani si autoritate. din contra, toate fetele cu care am avut ocazia sa petrec ceva timp, nu au vrut nimic altceva decit sa fim impreuna.
de ce nu mai suntem?
mie nu-mi arde acum a chestii de dragoste, iubire, romantica. am alte ocupatii. :x
Ingerica
04-25-2002, 10:57 PM
shi nu ai timp pentru dragoste?.......................
Victor Prohnitchi
04-25-2002, 11:00 PM
care poate fi dragostea daca programul de lucru este de la 8:00 pina la 22:00 zilnic, a ci-ti mai arde atunci? dragoste? nu. mai degraba o padure unde sa te duci pe vreo saptamina si sa nu vezi, sa nu auzi
Ingerica
04-25-2002, 11:01 PM
totusi sunt multe pesroane care sunt alaturi de cineva pentru.."opinia publica", sa arate ca unde pot ajunge...etc etc etc.
alex aka
04-26-2002, 01:06 AM
da in ziua de astazi timpul pentru o relatie adevarata de dragoste scade vertiginos, ori ea ori el au cariera inainte sau si mai rau amandoi au o cariera, si atunci ce sa ne mai intrebam de ce se cunosc atat de putin si de ce tine atat de putin iubirea lor!
Kofi
04-26-2002, 11:55 AM
dragostea la prima vedere exista, da mai bine n-ar exista, sarmanu de mine... :cry:
Ingerica
04-26-2002, 05:32 PM
alex aka, cit de mult poate sa influentseze cariera intr-o relatsie? daca intr-adevar iubesti pe cineva, poate sa importe cariera in asa masura incit sa parasesti persoana iubita? sau sa pui cariera in fatsa fericirii?
alex aka
04-27-2002, 03:59 AM
ingerica, astazi nu mai importa atat de mult iubirea, dragostea, si-a pierdut frumusetea ei filocalica, si astfel se pune accent pe material-cariera-bani-si altele care rezida de aici, Lumea are acum alt Dumnezeu, cel al Banului, si nu al Iubirii!
Ingerica
04-27-2002, 11:23 PM
bine sunt importantsi banii, dar a mai ramas conceptul de fericire daca nu cel de iubire, si daca simtsi ca esti fercit alturi de o persoana, ca nu o sa te mai simtsi asa linga nimeni altcineva, potsi totusi satreci peste fericire si sa lashi persoana data pentru o iluzie? nu pot intselege oamenii obsedatsi de bani :(
alex aka
04-28-2002, 03:57 AM
ingerica!as vrea sa cred ca nu esti ipocrita! pai bine D-soara, dar tu traiesti in lumea obsedata a banilor, a ignorantei, a..., acolo peste Ocean asta este! fara suparare!
Ingerica
04-28-2002, 07:08 PM
eu am spus ca nu pot intselege oamenii obsedatsi de bani, nu ca eu ash fi obsedata... hey
alex aka
04-29-2002, 12:29 AM
ingerica! dar nici n-am vrut sa insinuez acest lucru, numai ca am spus ca e greu sa nu fi materialist si lumesc intr-o lume cu adevarat asa!nu-mi spune ca nu e asa caci unchiul meu este american si matusa mea si sunt foarte materialisti! bineinteles sunt doar un exemplu, dar asa mi-au spus ei si sincer ii cred!
Ingerica
04-29-2002, 04:56 PM
nu ca ar avea vreo importantsa: viatsa aici ori acolo e peste tot aceeasi, trebuie cumva sa supravietsuiesti :), dar nu neaparat sa incepi a adora o mashina, sau a idoliza un mobil(apropo sunt cazuri shi din astea, pe care le-ash clasifica ca foarte foarte grave)
alex aka
04-29-2002, 06:39 PM
dar sa fim sinceri nu mai traim intr-o lume a binelui a frumosului a idealului a crestinilor adevarati, sa nu fim naivi, asa ar trebui sa fie sa fim toti iubitori cu noi si cu altii, dar lumea asta este a banilor sio a oamenilor cu gulere albe si cravata!
Ingerica
04-29-2002, 07:15 PM
de ce neaparat cu gulere albe shi cravata :) ? daca portsi cravata inseaman ca esti rau? ...
alex aka
04-30-2002, 01:54 AM
ingerica, m-am referit simbolistic la elita aceea care conduce lumea financiar si numai financiar, uitand ca exista un singur lucru primordial in viata, fericirea! fara ea esti un om pierdut!de aceea eu o caut dar se pare ca de cele mai multe ori ma abat din drum!
Ingerica
04-30-2002, 05:10 PM
si in ce cautsi tu fericire?
Arina
04-30-2002, 05:20 PM
eu cred ca fericirea este creata de noi insine.
Ingerica
04-30-2002, 05:51 PM
fericire este peste tot: important e sa profitsi de ceea ce-tsi ofera viatsa, shi sa transformi fiecare clipa in una plina de fericire
alex aka
05-01-2002, 03:24 AM
singura fricire pe care n-o vad desarta, este in Dumnezeul meu!repet singura, celelalte sun trecatoare si tulburatoare! iertati-ma pentru parerea asta!
Ingerica
05-02-2002, 09:02 PM
fiecare isi gaseste fericirea in ceva........... in cineva
alex aka
05-03-2002, 12:59 AM
ingerica sunt foarte dezamagit sa stii de oameni, nu pot spune cat, dar singurul care nu m-a dezamagit, ba mai mult eu de cate ori l-am suparat, este Dumnezeu, restul oamenilor, sunt o apa si-un pamant! vai de capul lor!cam atat!
Urfe
05-03-2002, 01:28 AM
alex aka, nu cred ca vorbesti serios (acel 'nu pot spune cat' - e un superlativ? Eu asa il iau, de asta si raspunsul). Stii, nu, cine a spus ceva de genul 'Sunt fericit ca inca mai exista oameni cu care sa ma pot lupta'.
Daca esti chiar atat de dezamagit de noi, ce cauti pe un forum? Sau e ca si cu maseaua: cand te doare, musti in ea.
Ce nu-ti place? Vorbesti de credinta lor?
alex aka
05-03-2002, 03:24 AM
urfe tocmai sunt suparat ca m-a lasat prietena si atunci imi dau seama ca daca iubirea valoreaza atat de putin si precum iuda iscarioteanul, azi te iubeste maine te tradeaza, iti dai seama ce oameni sunt in lumea asta!????????
Ingerica
05-03-2002, 10:13 PM
alex aka, sa shtii ca de multe ori noi shi suntem cauza nefericirilor shi problemelor noastre. nu trebuie sa o iei asa de dur. tu nu traiesti ca as te supui asteptarilor cuiva, la fel shi alte persoane nu traiesc ca sa se supuna asteptarilor tale, trebuie sa vezi cred viatsa cu altsi ochi, VIatsa e asa de FRUMOASA. trebuie sa profitsi de asta. traieshte orice clipa fara a te invinovatsi, chinui, simtsi nefericit. traiesti numai o data. traieshte pentru tine, dar nu pentru amintiri shi dezamagiri. sunt sigura vei gasi oameni care sa fie worthy sa intri in contact, numai trebuie sa privesti totul din alta perspectiva. incearca sa vezi lucrurile prin ochii celui care-l socotsi vinovat.
alex aka
05-04-2002, 03:01 AM
ingerica iti multumesc mult pentru cuvintele tale care sunt alinare pentru mine!dar sa stii ca sunt dezamagit dar imi trece repede, pentru mine dumnezeu a pregatit altceva, iar fetele astea m-ar fi distras! eu sunt foarte fericit oricum! o sa-ti spun de ce , daca te intereseaza!
Ingerica
05-04-2002, 10:13 AM
hai spune :)
ps: cum adica esti dezamagit? nu intseleg, potsi fi dezamagit numai daca tu tsi-ai facut iluzii, etc. shi eu sunt aproape sigura ca fata ceea nu tsi-a promis ca nu o sa-tsi dea papucii, shi atunci nu cred ca ar trebui s-o invinovatseshti. nimeni nu e dator nimanui cu nimic. e la fel shi atunci cind cineva te-a amagit. oamenii nu spun adevarul numai atunci cind se tem sa-l spuna, atunci tu esti vinovat ca nu ai facut ca acel om sa fie sincer, :), adica cum vinovat, duci o anumita responsabilitate
alex aka
05-05-2002, 02:07 PM
stiu ca poate nu o sa ma crezi dar sunt extrem de perfectionist si de iubitor si de serios intr-o relatie incat complexez intr-un mod extremist si fundamentalist , devin brusc insuportabil, caci fetele vor oameni care sa le bate, sa se poarte urat, sa fie magari si tot restul, iar eu nu-s asa tocmai sunt prea "perfect", le-am spus ca sunt om si ca fac si eu greseli dar se pare ca nu ma inteleg!