Sa shtiti ca baietii nostri sunt cei mai baietoshi baieti din lume, va spun pe cuvint. O zic deoarece am avut posibilitatea (shi o am in fiece zi) sa compar baietii din "satul vecin"cu ai noshtri--sa shtiti ca sunt incomparabili, insashi modul de comportare fata de femeie, modul de a se purta ca barbati--nu ca.... :blah:
fetelor din moldova--nu ratati ocazia :cry: de a savura intreaga faptura a barbatului Nostru! acum inteleg ce inseamna un barbat adevarat!
Nu o spun cu scopuri dicriminatorice--ci de a sublinia ca un flacau de-al nostru se cunoashte de la o poarta--prin TOATE!
-------------------------------------------------------------------------------------
Moldavian guys are the best!
abdelism
11-02-2003, 03:45 PM
Nu stiu daca ai scris-o cu ironie, dar nu cred ca e corect sa imparti baietii in ai nostri si ai lor. Eu cel putin nu ma simt al vostru si nu-i vad pe ceilalti flacai din Moldova formind un grup inchegat si uniform.
Adica sunt destui magari, dar si foarte multi baieti inteligenti si bine educati.
Care-i pontu' totusi?
Ms Doubtfire
11-02-2003, 06:27 PM
Nu frate, cred ca nu m-ai inteles corect. Shi nimic ironic sau batjocoritor nu am intentionat sa revel aici. Am vrut doar sa scriu despre ponderea populatiei masculine din Moldova- despre mentalitate, despre modul de conduita. Ah--chestii incomparabile.
Dar tu nu oare nu ai observat acest fenomen?
PS> despre faptul ca nu te simti "al nostru" precum ai mentinonat--tine de tine.
abdelism
11-06-2003, 04:37 PM
:ciupos:
Care fenomen? :o
:zzz:
Eu, de fapt nu-s expert in baieti :o si am raspuns si eu asa, pentru ca am crezut ca glumeai. :D
PiggyEFromHell
11-07-2003, 03:50 PM
E vorba de mentalitate, de usurinta comunicarii. Cei care se dezvolta in acelasi mediu, evident ca se vor intelege mai bine intre ei. Au aceleasi mentalitati.
Acelasi lucru se intampla si la noi, barbatii. Am avut relatii cu multe fete non-moldovence si ce crezi? Evident ca ale noastre sunt mai bune. E vorba de egalitatea ideilor.
In relatii cei ce se aseamana se aduna. Oare nu ai prieteni care gandesc la fel(aproximativ) ca si tine? :wink:
Ms Doubtfire
11-08-2003, 04:55 AM
Oare sunt oameni care gindesc la fel, I meen similar, in relatii despre care zici cred ca merge vorba mai mult de similitudinea parerilor, culturii, a mentalitatii shi universalitatii "Moldoveanului".
Cred ca AlphaM are dreptate in ceva.... tinerii (moldoveni) se recunosc unii in altii adica fetele vad lucruri comune la baietsi si inveers....fapt care si te face sa crezi ca moldovencele/nii is mai tari.. :)
Ms Doubtfire
11-16-2003, 03:49 AM
Solidaritate barbateasca (sau Moldovneasca.....?!) 8)
alyyy
12-16-2006, 01:32 PM
!
Nu o spun cu scopuri dicriminatorice--ci de a sublinia ca un flacau de-al nostru se cunoashte de la o poarta--prin TOATE!
-------------------------------------------------------------------------------------
Moldavian guys are the best!
uf fato...am luato ca fiind o ironie la adresa baietilor nostri...sa nu mai zici asta nimanui....:)))
te mindresti ca nu stiu a comunica..a spune vb frumoase..a te alinta cind tre????? asta te atrage:)....vulgaritatea?????????
mai mergi prin citeva sate si vei edea cit de "cool" sut baietii "nostri":)))
PiggyEFromHell
12-16-2006, 11:54 PM
alyyy ce te-a apucat sa scoti la lumina o tema de 3 ani vechime?
alyyy
12-17-2006, 08:44 AM
eeeee..nostalgia:)....ma uitam si io ...na..ca tot nu prea a fost dezbatuta tema:)))