c001 h4x0r
05-15-2003, 07:43 PM
Voi cum credeti de ce oamenii niciodata nu ramin deplin satisfacuti de ceea ce se petrece in jurul lor dar totusi continua sa-si caute fericirea?
Evident vorbesc in limitele contextului topicului dat. :D
Sa vad daca am ghicit..... Pentru ca totul curge shi totul se schimba? Shi nu intri de doua ori in acelashi riu?
negru
05-16-2003, 07:35 PM
fiindca, fericirea nu-i definita, omul tinde spre ceva , ajunge scopul si-si gaseshte alt scop, & so on...
zorzonel
05-30-2003, 08:31 AM
da tu incearca fara dubii... incearca sa descoperi, de fapt sa observi lucruri noi in aceeas persoana, chiar atunci cand crezi ca nu mai e nimic interesant, a se schimba e omeneste, dar tot omeneste e a suporta consecintele 'schimbarilor'
IONIX
06-02-2003, 04:26 PM
...zorzonel.....mii dor de ceva fresh
adica :roll:
noi singuri ne facem soarta :crazy:
IONIX
06-02-2003, 04:56 PM
...zorzonel.....mii dor de ceva fresh
adica :roll:
noi singuri ne facem soarta :crazy:
am o intrebare...tu de mititel ai fost asa timpitel si putin idiot...sau toate astia ti sau adunat cu virsta?....
numaidecit sa-i faci pe toti .... :wtf:
Codrin
06-02-2003, 05:13 PM
Pacat ca ti-o scapat taman pe tine, Ionix. Poate ca totusi inteligentza e transmisibila prin contact direct ... :lol:... si te-ai fi ales si tu cu ceva .......
IONIX
06-02-2003, 05:33 PM
nu chiar inteleg :( cred ca am spus prea multe si degeaba :roll:
Codrin
06-02-2003, 05:44 PM
Dubiile exista totdeauna. Fericiti sint cei ce reushesc sa le inabushe prezentza sub o crusta de multumire momentana, sau cei ... prea saraci cu duhul ca sa le constientizeze.
IONIX
06-02-2003, 05:47 PM
Voi cum credeti de ce oamenii niciodata nu ramin deplin satisfacuti de ceea ce se petrece in jurul lor dar totusi continua sa-si caute fericirea?
Evident vorbesc in limitele contextului topicului dat. :D
nu sunt sigur daca lumea intelege pinal la capat daca este fericita sau satisfacuta :roll: