View Full Version : Cine injura mai mult pe forum?

coolgreetings
05-14-2003, 05:14 PM
Deorece am fost invinuit de catre un ins, ca injur as vrea sa fiu sigur care din noi doi injura mai mult?!

Hacker
05-14-2003, 05:47 PM
Dar sa stii cool .... ca si eu trebuia sa fiu pe lista :D:D LOL !!

,dar totul e din cauza lui FĂ el ma enerveaza la extrem :-x

Eli
05-14-2003, 05:51 PM
Daca ar fi asa, Hacker, toti ar trebui sa fim pe lista asta numai "multumita" lui Filip, care ne injura de nu mai poate pe toti si noi nu facem decit sa ii raspundem la ofense. Oricum sa vedem rezultatele ! Cred ca Filip nu va intirzia sa vina,asteptati premiantul, dublul premiant daca pot spune :P

lia
05-14-2003, 05:56 PM
Am o sugestie :wink: : incercatzi sa gasitzi vreun exemplu de injuratura din mesajele lui Filip...

cordun
05-14-2003, 05:57 PM
Si eu as fi curios sa vad unde a injurat Filip in aceste forumuri...

Eli
05-14-2003, 06:02 PM
Mai parcurgeti putin forumul e imposibil sa ratati ! Cine cauta, gaseste ...

cordun
05-14-2003, 06:09 PM
mai greseste omu', ce sa-i faci. Nimeni nu e fara de pacat. dar dupa parerea mea, Filip nu prea injura.

Hacker
05-14-2003, 06:09 PM
to ALL dialogul dintre ФА si COOL....
Cool :
Hai fii mai serios un pic ok??

Фа :
Cine eu !!? da tu "CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT"

Cool:
Vai de ce te-ai enervat asa !

ФА:
POTOMUSHTA VAKZAL .... "CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT"
Eu nu cunost RUSA !!

Cool:
PEACE MAN OK??

ФА:
Cu tine???? da tu esti "CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT""CENZURAT"

.............................................

Super da :D:D:D LOL !

cordun
05-14-2003, 06:12 PM
DIalogul asta nu a avut loc si nu va avea loc niciodata.

Eli
05-14-2003, 06:15 PM
Cordun, ce vrei sa spui ca "nu prea injura" ??! Nu ti-e de-ajuns cite au fost scrire pina acum ??

cordun
05-14-2003, 06:17 PM
Nu imi aduc aminte sa fi citit vreo injuratura de-a lui Filip. Poate imi dai tu un exemplu (nu am chef sa caut in cele nu stiu cate sute de mesaje de-ale lui).

cordun
05-14-2003, 06:18 PM
l-as ruga pe hacker sa-si editeze mesajul cu cenzurile, in sensul de a mai sterge din ele, ca a stricat formatul forumului cu ele.

Eli
05-14-2003, 06:23 PM
1. Cordun,nimeni nu e la dispozitia ta ca sa-ti satisfaca dorintele. Cit priveste injuraturile din mesajele lui Filip ,e suficient sa parcurgi citeva ca sa-ti dai seama despre ce e vorba ...
2. Cit priveste mesajul lui Hacker, asta e treaba moderatorilor,s-apoi acum el nu mai poate sa il stearga din moment ce s-a dat raspuns la el.

cordun
05-14-2003, 06:25 PM
1. Cordun,nimeni nu e la dispozitia ta ca sa-ti satisfaca dorintele. Cit priveste injuraturile din mesajele lui Filip ,e suficient sa parcurgi citeva ca sa-ti dai seama despre ce e vorba ...

Poate nu inteleg eu ce inseamna injuraturi...

2. Cit priveste mesajul lui Hacker, asta e treaba moderatorilor,s-apoi acum el nu mai poate sa il stearga din moment ce s-a dat raspuns la el.

Ba poate sa si-l editeze. Ma gandesc ca poate sa-l si stearga, daca vrea. Am sa fac o incercare test.

cordun
05-14-2003, 06:25 PM
test

Eli
05-14-2003, 06:28 PM
Cordun, nu te supara,dar mai reciteste regulamentul in privinta mesajelor care pot fi sterse ! :wink:

cordun
05-14-2003, 06:30 PM
Cordun, nu te supara,dar mai reciteste regulamentul in privinta mesajelor care pot fi sterse ! :wink:

Bun - atunci sa-l editeze.

Filip Antonio
05-14-2003, 07:03 PM

Bun - atunci sa-l editeze.

Cred că cel mai bun mod de a caracteriza atitudinea cuplului Eli-cool (Vlăduț) față de mine este descrisă de un termen englezesc: "spitefulness".

Eli
05-14-2003, 07:14 PM
Ce interesant mai esti ... :zzz:

Filip Antonio
05-14-2003, 07:20 PM
Ce interesant mai esti ... :zzz:

Nu mă așteptam la o replică inteligentă din partea ta, dar banalitățile pe care le produci (atunci când nu ești vulgară) îmi comfirmă suspiciunile cu privire la impostura ta de pe forum (în calitate de "studentă").

moldova.net
05-14-2003, 07:28 PM
Nu imi aduc aminte sa fi citit vreo injuratura de-a lui Filip. Poate imi dai tu un exemplu (nu am chef sa caut in cele nu stiu cate sute de mesaje de-ale lui).Da oare nu ai simtit nici o insulta la peroana unuia sau altuia?

Eli
05-14-2003, 07:32 PM
Ce nu-ti convine te priveste ... Pentru tine daca nu spui vulgaritati, esti banal, fiecare cu stilul lui, in fond . Eu nu utilizez acelasi vocabular cu care ii obosesti pe toti, un vocabular cum ti-a spus un moderator "colbait", mai trezeste-te la modernitate, ai inca multe de invatat. Incepe cu clasa intii, acolo se invata verbele a conjuga, ai sa stii si cum sa conjugi verbul "a scrie", printre altele.

Filip Antonio
05-14-2003, 07:51 PM
Ce nu-ti convine te priveste ... Pentru tine daca nu spui vulgaritati, esti banal, fiecare cu stilul lui, in fond . Eu nu utilizez acelasi vocabular cu care ii obosesti pe toti, un vocabular cum ti-a spus un moderator "colbait", mai trezeste-te la modernitate, ai inca multe de invatat. Incepe cu clasa intii, acolo se invata verbele a conjuga, ai sa stii si cum sa conjugi verbul "a scrie", printre altele.

Tu echivalezi vulgaritatea cu "modernitatea"?

Eli
05-14-2003, 07:55 PM
Nu eu o echivalez,pentru tine,daca nu arunci cu nuroi, esti lipsit de interes ! Nu avem aceleasi prioritati si valori in viata, nici nu ma mira !!! Pa, plictictisitorule !

Filip Antonio
05-14-2003, 07:59 PM
Nu eu o echivalez,pentru tine,daca nu arunci cu nuroi, esti lipsit de interes ! Nu avem aceleasi prioritati si valori in viata, nici nu ma mira !!! Pa, plictictisitorule !

Pa derbedoaico!

coolgreetings
05-14-2003, 08:25 PM
cordun....lol...ce demonstratie mai vrei?
Uite ca chiar faptasul ti-a demonstrat-o!

Filip Antonio
05-14-2003, 08:49 PM

Vova Valerievici, când semnezi "cool" și când semnezi "moldova.net"?

coolgreetings
05-14-2003, 08:57 PM

Vova Valerievici, când semnezi "cool" și când semnezi "moldova.net"?Oare nu pot sa scriu si eu pe tema aceasta? Si nu am inteles ce imi sugerezi prin mesajul acesta? Si ce am eu cu moldova.net???

perscorillo
05-14-2003, 09:23 PM
Nu te mai ascunde dupa deget ca nu prostesti pe nimeni. Esti varza complet daca-ti inchipui ca apeland la alias-urile astea idioate reusesti sa duci pe cineva de nas.

coolgreetings
05-14-2003, 09:24 PM
Nu te mai ascunde dupa deget ca nu prostesti pe nimeni. Esti varza complet daca-ti inchipui ca apeland la alias-urile astea idioate reusesti sa duci pe cineva de nas.Ceea ce pot sa spun si despre tine...insa se vede ca gresesti ceea ce spui tu despre mine!....

perscorillo
05-14-2003, 09:31 PM
Eu n-am mintea aia bolnava pe care-o posezi tu, asa ca nu-mi creez sustinatori imaginari, voma (pardon, am vrut sa spun vova vovalovici fonfalov)

coolgreetings
05-14-2003, 09:40 PM
Eu n-am mintea aia bolnava pe care-o posezi tu, asa ca nu-mi creez sustinatori imaginari, voma (pardon, am vrut sa spun vova vovalovici fonfalov)O faci bine...continua...de parca mai afecta pe mine cu ceva!

perscorillo
05-14-2003, 11:42 PM
Ce sa mai continui ca tu esti deja un caz clasat.

"De asa-zisii fugari, trimisi sa ne arate drumurile si sa ne descopere pe cineva, trebuie sa ne pazim cu strasnicie: macar ca sunt romani, cu timpul ei au capatat alte deprinderi, au uitat de-ai lor si sunt cu mai multa tragere de inima fata de dusmani. Pe cei binevoitori sa-i rasplatim, iar pe cei care ne fac rau sa-i pedepsim."
(Mauricius, Arta militara)

Hacker
05-15-2003, 12:02 AM
to cordun Ce ai spus??? Am stricat foromul doreste sa-l editez?? Eu am scris realitatea !! asa ca :P :P :P :P :P Daca nu iti place ceva atunci bye-bye !! Va fi cu un "cenzurat" mai putin :D lol

to perscorillo dar tu ce mai ai???? Nu cumva ati absolvit cu ФА aceeasi scoala , scoala de :crazy: :crazy: VERY CRAZY ??? Si tu tii DEXUL linga piept tot timpul??? Imi pare rau sa stii :(

to Cool: CooL Man :)

to FÎ Gusi-Gusi !!!!!! Acuma v-a urma ga-ga-ga - ul lui ФА

perscorillo
05-15-2003, 12:53 AM
Tarane, da' unde-ai auzit tu de DEX c-am ramas siderat ce vaste cunostinte ai! Asadar bibilica ta crede ca tre' sa "stai cu DEX-ul la piept" ca sa articulezi cateva fraze in romana. Buuuun. Acum mars repejor inapoi in pestera ca se raceste in barlog.

Filip Antonio
05-15-2003, 11:38 AM
Tarane, da' unde-ai auzit tu de DEX c-am ramas siderat ce vaste cunostinte ai! Asadar bibilica ta crede ca tre' sa "stai cu DEX-ul la piept" ca sa articulezi cateva fraze in romana. Buuuun. Acum mars repejor inapoi in pestera ca se raceste in barlog.

Ce pretentii poti sa ai de la un individ care afirma ca rusa e a doua limba oficiala si cand i se demonstreaza ca a spus o gogomanie, afirma ca oricum ar trebui sa fie. Brigada mankurta in actiune.

Hacker
05-15-2003, 02:15 PM
to perscorillo Auzi BIBILIA ce s-a intimplat ai scapat dexul din miini !! ?????

to ФА TARMAZESTU cam ! Tu cel care locuieste in London de cind tii iti pasa de R.Moldova a?? Tu tradatorule de patrie mai bine ai tacea !!! Mii interesant ce faci in London ??? Ca si fetele noastre in Turcia cu asta te ocupi !!

Filip Antonio
05-15-2003, 02:49 PM
to perscorillo Auzi BIBILIA ce s-a intimplat ai scapat dexul din miini !! ?????

to ФА TARMAZESTU cam ! Tu cel care locuieste in London de cind tii iti pasa de R.Moldova a?? Tu tradatorule de patrie mai bine ai tacea !!! Mii interesant ce faci in London ??? Ca si fetele noastre in Turcia cu asta te ocupi !!

"Republica Moldova" n-a fost, nu este și nu va fi niciodată "patria mea". Cât te privește pe tine, de unde știu că nu ești un pește în țara care exportă cele mai multe prostituate în Europa?

Hacker
05-15-2003, 03:44 PM
"Republica Moldova" n-a fost, nu este și nu va fi niciodată "patria mea". Cât te privește pe tine, de unde știu că nu ești un pește în țara care exportă cele mai multe prostituate în Europa?

Deoarece eu nu sunt un ЛОХ ca tine ФА !! Apropo dar care e patria ta ???
Iraqul ?? A totul e clar teroristule !!

lia
05-15-2003, 03:47 PM
Ce imaginatzie bogata au copiii ashita! Daca invetzi bine la romana, cand te faci mare potzi deveni un scriitor de succes! :)

Hacker
05-15-2003, 03:51 PM
to lia merci mult !! Cind voi creste mare iti voi darui citeva rinduri si tie din capodopera mea ! !! ! :wink:

Filip Antonio
05-15-2003, 04:33 PM

Deoarece eu nu sunt un ЛОХ ca tine ФА !! Apropo dar care e patria ta ???
Iraqul ?? A totul e clar teroristule !!

Ce logică de pitecantrop! Dacă nu ai Moldova ca patrie atunci e Irakul, iar dacă e Irakul ești terorist. Frați, surori mai ai pe acasă? Tot așa ca tine sunt?

Eli
05-15-2003, 04:43 PM
Frumoasa replica, papagalule, ti-a placut cind iulik ti-a pus intrebarea asta , nu ??

lia
05-15-2003, 04:45 PM
to lia merci mult !! Cind voi creste mare iti voi darui citeva rinduri si tie din capodopera mea ! !! ! :wink:

Sa nu uitzi, te rog, mai pici! :)

lia
05-15-2003, 04:50 PM
Frumoasa replica, papagalule, ti-a placut cind iulik ti-a pus intrebarea asta , nu ??

Eli, tu tzii evidentza tuturor replicilor de pe forum? Ce bine ca se ingrijeshte cineva shi de asta! :)

Filip Antonio
05-15-2003, 05:02 PM

Eli, tu tzii evidentza tuturor replicilor de pe forum? Ce bine ca se ingrijeshte cineva shi de asta! :)

Este atât de plină de ură împotriva mea, încât a făcut o obsesie.

lia
05-15-2003, 05:07 PM

Cred ca e din cauza numelui... "latino lover" ! :P

Filip Antonio
05-15-2003, 05:09 PM

Cred ca e din cauza numelui... "latino lover" ! :P

Tu ți-o imaginezi pe asta studiind ceva, orice, la Strasbourg?

lia
05-15-2003, 05:12 PM
Nici chiar asha... La vreun liceu, poate...

Hacker
05-15-2003, 05:17 PM

ASTA S-A LIPIT CA NUCA DE PERETE DRAGA MEA !!

Filip Antonio
05-15-2003, 05:33 PM

ASTA S-A LIPIT CA NUCA DE PERETE DRAGA MEA !!

Spune-mi, ai absolvit cumva clasa a șaptea?

Eli
05-15-2003, 06:58 PM
Ia uite la ei academicienii . Invidia care ca roade va face sa cadeti in ridicol, purtati niste dialoguri infantile sau sa spun ca intre neamuri ???! caci Lia, tu il vezi pe taica-tau in Filip, e clar din ce familie provii... cine se aseamana, s-aduna !

Filip Antonio
05-15-2003, 07:01 PM
Ia uite la ei academicienii . Invidia care ca roade va face sa cadeti in ridicol, purtati niste dialoguri infantile sau sa spun ca intre neamuri ???! caci Lia, tu il vezi pe taica-tau in Filip, e clar din ce familie provii... cine se aseamana, s-aduna !

În nici un caz nu provin dintr-o familie de tractoriști de la Edineț, deveniți nomenklaturiști și care și-au trimis odrasla cu pile la "studii" în Occident.

lia
05-15-2003, 07:02 PM

Prostiile astea de unde le-ai mai scos?

Eli
05-15-2003, 07:04 PM
Hei, Filip, NU TOATA LUMEA VINE LA STUDII IN OCCIDENT CU PILE CA SI TINE.

Filip Antonio
05-15-2003, 07:04 PM

Prostiile astea de unde le-ai mai scos?

Păi așa e când ajungi prea repede și nu pe merit de la Edineț la Strasbourg.

Filip Antonio
05-15-2003, 07:05 PM
Hei, Filip, NU TOATA LUMEA VINE LA STUDII IN OCCIDENT CU PILE CA SI TINE.

Eroare, nu sunt în Occident la studii, aici locuiesc.

Eli
05-15-2003, 07:07 PM
Nu toti trec la Manche sub camioane ca tine !

Filip Antonio
05-15-2003, 07:09 PM

Și cei care trec sub camioane obțin cetățenia britanică? Știam că nu te duce mintea, dar aici bați toate recordurile.

lia
05-15-2003, 07:09 PM

In lipsa de argumente, inventezi? ;)

Filip Antonio
05-15-2003, 07:10 PM

In lipsa de argumente, inventezi? ;)

Nu, e o golănie care îi trădează extracția modestă.

Eli
05-15-2003, 07:14 PM
Ce argumente vrei, fato ?? Daca Filip a trecut la Manche inainte de 89, nu e problema sa fi cerut atunci azil politic si acum sa umble cu cetatenia lui ...Si nu mai umbla atita din urma sosiei lui taica-tau, vezi mai fa si tu ceva mai interesant din viata ta, ce stiu eu, voteaz-o pe Viorica de la PRO TV !

lia
05-15-2003, 07:17 PM
Ce argumente vrei, fato ?? Daca Filip a trecut la Manche inainte de 89, nu e problema sa fi cerut atunci azil politic si acum sa umble cu cetatenia lui ...Si nu mai umbla atita din urma sosiei lui taica-tau, vezi mai fa si tu ceva mai interesant din viata ta, ce stiu eu, voteaz-o pe Viorica de la PRO TV !

Devii tot mai incoerenta, draga Eli... Te-ai surmenat azi invatzand? :( Nu aplica imaginatzia acolo unde itzi lipseshte informatzia - cauta sa te informezi...

lia
05-15-2003, 07:19 PM
Shi, ca sa te shi informez nitzel, concursul s-a cam terminat (vezi discutzia respectiva).

Filip Antonio
05-15-2003, 07:19 PM

Sa te ajut eu: inainte de 89 nu se trecea "sub camion" asa cum prostește ai scris. Si chiar presupunand ca as fi cerut azil politic (nu e cazul si oricum am plecat din România după 1989), care e problema? Pentru tine azilanții politici care s-au refugiat de persecuțiile comuniste sunt "trădători"? Așa te-au învățat părinții tăi nomenklaturiști?

coolgreetings
05-15-2003, 07:21 PM
Shi, ca sa te shi informez nitzel, concursul s-a cam terminat (vezi discutzia respectiva).Inca nu.....totul este inainte! Surprize, Surprize, Surprize!!!

lia
05-15-2003, 07:23 PM
Shi, ca sa te shi informez nitzel, concursul s-a cam terminat (vezi discutzia respectiva).Inca nu.....totul este inainte! Surprize, Surprize, Surprize!!!

Cool.., despre care concurs vorbeshti? Ca noi vorbim despre Popstars, runda in care a participat Viorica Stegarescu... :P

Filip Antonio
05-15-2003, 07:24 PM

Cu alte cuvinte, Vova Valerievici, cu inteligența care-l caracterizează, va face tot ce îi stă în putință pentru a falsifica sondajul care îl desemnează drept bădăranul forumului. Asta e preocuparea tânărului imatur care stă la Viena pe seama contribuabilului moldovean (ești cumva pe computerul Ambasadei?).

lia
05-15-2003, 07:26 PM
Poate revenim la propunerea mea de a shterge aceste teme cu concursuri nerelevante? Chiar daca aceasta discutzie a relevat mai multe decat oricare alta... :(

Eli
05-15-2003, 07:29 PM
Pe tine ma-ta derbedeoaica te-a invatat ca totul vine de la comunisti ??! Cam ingusta aveti mintea in familie ! la tine ce n-ai spune, totul se leaga de PC , nomenklaturisti zici de parintii mei ?? de unde esti asa de bine informormat ? Nu m-ai confundat cumva cu neamurile tale ramase pe aici ??
P.S. cit priveste trecerea la Manche prin anii 80-90 , poti fi sigur ca exista practica asta ,numai ca nu avea aceasta amploare ...

Filip Antonio
05-15-2003, 08:35 PM
Pe tine ma-ta derbedeoaica te-a invatat ca totul vine de la comunisti ??! Cam ingusta aveti mintea in familie ! la tine ce n-ai spune, totul se leaga de PC , nomenklaturisti zici de parintii mei ?? de unde esti asa de bine informormat ? Nu m-ai confundat cumva cu neamurile tale ramase pe aici ??
P.S. cit priveste trecerea la Manche prin anii 80-90 , poti fi sigur ca exista practica asta ,numai ca nu avea aceasta amploare ...

AI o comprtare de progenitură de nomenklaturiști: arogantă, ignorantă și care-i consideră "trădători de țară" pe cei care îndrăznesc să critice ceea ce se întâmplă în Bastardostan.

Eli
05-15-2003, 08:39 PM
unde e legatura cu mesajul meu ?? Ai halucinatii, sireacule ( de duh) !

Filip Antonio
05-15-2003, 08:41 PM
unde e legatura cu mesajul meu ?? Ai halucinatii, sireacule ( de duh) !

Iar tu ai o memorie foarte scurtă, derbedoaica tractoristo-nomenklaturistă.

Eli
05-15-2003, 08:45 PM
Aaaaaaaaaaaa, nu stiam ca maica-ta atitea calitati are... te-a inzestrat si pe tine cu multe talente din plin, vad !

Filip Antonio
05-15-2003, 08:50 PM
Aaaaaaaaaaaa, nu stiam ca maica-ta atitea calitati are... te-a inzestrat si pe tine cu multe talente din plin, vad !

Sunt înzestrat spre deosebire de tine. Nu mă trag dintr-o familie de tractoriști cocoțați în vârful parului și ajunși nomenklaturiști după distrugerea elitei românești din Basarabia.

coolgreetings
05-15-2003, 09:11 PM
Hmm...nu stiu de ce insa Filip deja m-a intrecut......am spus doar ca se poate intampla o minune si ca totul este inainte si ca totul este pregatit?

coolgreetings
05-15-2003, 09:12 PM

Cu alte cuvinte, Vova Valerievici, cu inteligența care-l caracterizează, va face tot ce îi stă în putință pentru a falsifica sondajul care îl desemnează drept bădăranul forumului. Asta e preocuparea tânărului imatur care stă la Viena pe seama contribuabilului moldovean (ești cumva pe computerul Ambasadei?).Da...tocmai....stau chiar acuma la un computer de al ambasadei :hahaha:

Filip Antonio
05-15-2003, 09:13 PM

Cu alte cuvinte, Vova Valerievici, cu inteligența care-l caracterizează, va face tot ce îi stă în putință pentru a falsifica sondajul care îl desemnează drept bădăranul forumului. Asta e preocuparea tânărului imatur care stă la Viena pe seama contribuabilului moldovean (ești cumva pe computerul Ambasadei?).Da...tocmai....stau chiar acuma la un computer de al ambasadei :hahaha:

Și Natalița știe?

lia
05-15-2003, 09:17 PM

Și Natalița știe?

Daca nu shtie, va afla...

coolgreetings
05-15-2003, 09:17 PM
Cine mai este si Natalita? :wtf:

lia
05-15-2003, 09:19 PM

Natalia... In romaneshte se mai zice shi Natalitza.

coolgreetings
05-15-2003, 09:20 PM

Natalia... In romaneshte se mai zice shi Natalitza.Pai nu...eu nu inteleg in general despre ce Natalita/Natalia vorbeste?
Cunosc doar o Natalie aici la Vienna si ea este de pe forum!

lia
05-15-2003, 09:23 PM

Natalia... In romaneshte se mai zice shi Natalitza.Pai nu...eu nu inteleg in general despre ce Natalita/Natalia vorbeste?

Intzelegi tu foarte bine, draga... Shi te-ash ruga sa nu mai "organizezi" concursuri, ca nu shtii sa o faci. Mai creshte putzin... Shi daca tot "organizezi" ceva, ai grija ca sa poata vota doar membrii valizi ai fourumului, cu un anume numar de mesaje scrise. OK?

Filip Antonio
05-15-2003, 09:36 PM

Șefa lu' tăticu și fetița lu' Babaku.

coolgreetings
05-15-2003, 09:39 PM

Intzelegi tu foarte bine, draga... Shi te-ash ruga sa nu mai "organizezi" concursuri, ca nu shtii sa o faci. Mai creshte putzin... Shi daca tot "organizezi" ceva, ai grija ca sa poata vota doar membrii valizi ai fourumului, cu un anume numar de mesaje scrise. OK?Nu-mi spune mie.......ce trebuie sa fac si ce trebuie sa gandesc....
Iar de ceea ca concursul asa se va termina nu m-am asteptat.....
Gata...m-am saturat sa tot vorbiti despre mine...mai gasiti si alte tema...
Da sunt un prost......asta ai vrut Antonio sa auzi?
Du-te la politica si uita forumul acesta!

Filip Antonio
05-15-2003, 09:53 PM

Intzelegi tu foarte bine, draga... Shi te-ash ruga sa nu mai "organizezi" concursuri, ca nu shtii sa o faci. Mai creshte putzin... Shi daca tot "organizezi" ceva, ai grija ca sa poata vota doar membrii valizi ai fourumului, cu un anume numar de mesaje scrise. OK?Nu-mi spune mie.......ce trebuie sa fac si ce trebuie sa gandesc....
Iar de ceea ca concursul asa se va termina nu m-am asteptat.....
Gata...m-am saturat sa tot vorbiti despre mine...mai gasiti si alte tema...
Da sunt un prost......asta ai vrut Antonio sa auzi?
Du-te la politica si uita forumul acesta!

Se vorbește de tine pentru că tu însuți ai lansat niște sondaje din care a reieșit că ești bădăranul forumului. Când ai văzut asta te-ai apucat să-l măsluiești.

perscorillo
05-15-2003, 11:17 PM
Da sunt un prost......

Asta e deja un truism.

PS: Am o mare rugaminte: nu mai dati quote la tot mesajul ca tot carnatul asta ma oboseste. 10x

Filip Antonio
05-15-2003, 11:26 PM
Da sunt un prost......

Asta e deja un truism.

N-avea grijă, că revine cu un alt mesaj în care explică contrariul. Este ca un hopamitică.