moldova.net
05-12-2003, 06:55 PM
Votati si om vedea si singuri care este raspunsul!
|
View Full Version : Concurs (nu este oficial) moldova.net 05-12-2003, 06:55 PM Votati si om vedea si singuri care este raspunsul! Eli 05-12-2003, 07:01 PM mersi ca m-ati inclus in categorie .... :P lia 05-12-2003, 07:04 PM Sunt prea putzini candidatzi, nu votez, pentru ca nu vad pe nimeni ca sa-mi displaca atat de mult... deocamdata... Eli 05-12-2003, 07:07 PM Lia, nu ai decit sa faci o alta lista :wink: lia 05-12-2003, 07:10 PM Shi ce validitate are atunci concursul acesta? Eli 05-12-2003, 07:40 PM Este o proba pentru cineva (FA) care nu are curajul sa priveasca realitatea in fata ! lia 05-12-2003, 07:45 PM Ei ash!... va credeam mai desteptzi... :wink: Eli 05-12-2003, 07:51 PM Zau... si ce te face sa crezi ca tu esti mai desteapta ??! Filip Antonio 05-12-2003, 09:04 PM Este o proba pentru cineva (FA) care nu are curajul sa priveasca realitatea in fata ! Sau o probă de infantilism din partea unui cuplu de complexați, dornici de revanșă. lia 05-12-2003, 09:07 PM Zau... si ce te face sa crezi ca tu esti mai desteapta ??! Am zis eu ca sunt mai deshteapta? Am zis doar ca pe voi (ceilaltzi) va credeam ca atare! ;) Filip Antonio 05-12-2003, 09:08 PM Zau... si ce te face sa crezi ca tu esti mai desteapta ??! Am zis eu ca sunt mai deshteapta? Am zis doar ca pe voi (ceilaltzi) va credeam ca atare! ;) Glumești. Cool deștept? Derbedoaica deșteaptă? lia 05-12-2003, 09:30 PM Ca shi cum tu ai vorbi serios! :zzz: perscorillo 05-12-2003, 10:39 PM Ii somez pe toti concurentii sa-si retraga candidaturile. Primul loc e rezervat pentru mandea. In caz contrar, urmeaza: :te tai: :la razbo: :iaka amu: lia 05-12-2003, 10:44 PM :roll: :::[alien]::: 05-12-2003, 10:46 PM filip esti pe primul loc :P perscorillo 05-12-2003, 11:05 PM alien, stai jos ca vorbesti prostii. Next! PS: ce drq, tu nu stii sa citesti? vezi ce-am scris mai sus. si vezi c-o furi dac' te mai prezinti la raport cu aberatii din-astea :::[alien]::: 05-12-2003, 11:36 PM perscorillo , dute si te lecuiste. Next ! :wink: perscorillo 05-12-2003, 11:38 PM ai zis si tu ceva dismissed :ciupos: moldova.net 05-13-2003, 04:08 PM ai zis si tu ceva dismissed :ciupos:Bai nu te faci krutuoi.....si nu descalifica pe nimeni! Toti sunt egali..... lia 05-13-2003, 04:16 PM Ba da, "krutoi" e chiar un cuvant descalificant! :ciupos: moldova.net 05-13-2003, 04:18 PM krutoi = cu nasul pe sus! Filip Antonio 05-13-2003, 04:24 PM Ba da, "krutoi" e chiar un cuvant descalificant! :ciupos: De la o anumită vârstă mitocănia, intrată în sânge, nu mai poate fi corectată. Hacker 05-13-2003, 04:47 PM To moldova.net Buna idee mi-a placut !! To lia mergi pe un drum gresit !! si imi pare nespus de rau :(( !! :roll: Hacker 05-13-2003, 04:48 PM to moldova.net Buna idee mi-a placut si mie !! to lia Mergi pe un drum gresit :(( Si imi pare nespus de rau !!! :roll: lia 05-13-2003, 04:49 PM To moldova.net Buna idee mi-a placut !! To lia mergi pe un drum gresit !! si imi pare nespus de rau :(( !! :roll: Da? Shi care ar fi "drumul drept"? Shi matale cine eshti ca sa te cred? Ne cunoashtem cumva? Filip Antonio 05-13-2003, 04:49 PM To moldova.net Buna idee mi-a placut !! To lia mergi pe un drum gresit !! si imi pare nespus de rau :(( !! :roll: În sensul că cine este de acord cu mine greșește, după opinia acestei nulități. Hacker 05-13-2003, 04:55 PM to lia ! Pai putem face o intilnire ce zici ??? :wink: Sa stii ca nu am nimic impotriva ta ! to Fa nulitate?? Mai bine ai tacea !! Filip Antonio 05-13-2003, 05:02 PM to lia ! Pai putem face o intilnire ce zici ??? :wink: Sa stii ca nu am nimic impotriva ta ! to Fa nulitate?? Mai bine ai tacea !! Observați golănașul cum recurge la hărțuire sexuală. Este atât de gogoman, încât nu găsește nimic mai inteligent de scris pe forum, decât să încerce să agațe persoane de sex feminin. Și cred că ai face mai bine să-ți întorci fața de la soare, întrucât te-a bătut prea mult în cap, cu consecințe catastrofale. Eli 05-13-2003, 06:18 PM Admirati-l pe ala care nu hartuieste persoane de sex feminin, tu, FA, chiar nu te vezi deloc ??! Filip Antonio 05-13-2003, 06:26 PM Admirati-l pe ala care nu hartuieste persoane de sex feminin, tu, FA, chiar nu te vezi deloc ??! Eu nu "hărțuiesc" persoane de sex feminin, nu încerc să "agăț" femei pe forum așa cum încearcă urangutanii cărora le iei apărarea. Pentru mine de altfel nu contează sexul persoanei (oricum e ceva virtual) ci ceea ce postează. Tu de exemplu, deși teoretic ești femeie, ești mai derbedoaică decât majoritatea celor de sex masculin care postează. Eli 05-13-2003, 06:37 PM Mi-e mila de tine, makaka rhesus ! Cu ce drept iti permiti sa vorbesti asa, primitivule ? Esti plin de furie acum ,cind vezi ca esti desemnat nesuferitul forumului. Mi-a placut cum lucia ti-a spus ca esti un porc aterizat la Londra, se mai intimpla sa fie unii draguti cu tine, se pare ca te-a apreciat mai mult decit meriti ! Esti o nilitate si te maschezi sub un nume care nu vrea sa reveleze nimic, te anini in disperare de orice informatie pe care o gasesti, judeci pe oricine ,tu ala care comiti greseli de ortografie, tu ala care nu foloseste decit cuvinte murdare, tu ala care acuza pe altii de rasism ,cind n-ai ochi sa vezi moldovenii,TU NU ESTI DECIT UN TINC si cu asta basta ! moldova.net 05-13-2003, 06:41 PM to lia ! Pai putem face o intilnire ce zici ??? :wink: Sa stii ca nu am nimic impotriva ta ! to Fa nulitate?? Mai bine ai tacea !! Observați golănașul cum recurge la hărțuire sexuală. Este atât de gogoman, încât nu găsește nimic mai inteligent de scris pe forum, decât să încerce să agațe persoane de sex feminin. Și cred că ai face mai bine să-ți întorci fața de la soare, întrucât te-a bătut prea mult în cap, cu consecințe catastrofale.Pana cand lia nu considera(sau nu si-a exprimat parerea) ca a fost hartuita sexual tu nu ai cuvantul...asa ca cum o spus si Hacker....mai bine ai tace! Filip Antonio 05-13-2003, 06:43 PM Mi-e mila de tine, makaka rhesus ! Cu ce drept iti permiti sa vorbesti asa, primitivule ? Esti plin de furie acum ,cind vezi ca esti desemnat nesuferitul forumului. Mi-a placut cum lucia ti-a spus ca esti un porc aterizat la Londra, se mai intimpla sa fie unii draguti cu tine, se pare ca te-a apreciat mai mult decit meriti ! Esti o nilitate si te maschezi sub un nume care nu vrea sa reveleze nimic, te anini in disperare de orice informatie pe care o gasesti, judeci pe oricine ,tu ala care comiti greseli de ortografie, tu ala care nu foloseste decit cuvinte murdare, tu ala care acuza pe altii de rasism ,cind n-ai ochi sa vezi moldovenii,TU NU ESTI DECIT UN TINC si cu asta basta ! Cred că suferi de delirium tremens. Mai murdar decât tine - vezi chiar mesajul tău - nu vorbește aproape nimeni pe acest forum (e una obsedată sexual - Melania parcă își spune). Despre imaturitate - cred că nu e bine să vorbești de funie în casa spânzuratului. Uite-te la toate mesajele tale și vezi cu ce ai contribuit tu inteligent peste acest forum. Când ai încercat să discuți ceva mai elevat, nu ai reușit decât să te contrazici de la un mesaj la altul. Iar despre rasism, ți-aș propune să taci, dacă nu-i înțelegi sensul și dacă iei apărarea unor antisemiți și a unora care fac apologia urii împotriva popoarelor "sudice". Și hotărăște-te, ori urăsc moldovenii, or sunt eu însumi moldovean, așa cum susții tu, deoarece știu de "existența unei școli de tractoriști la Edineț" (ai o imaginație bolnavă ca să inventezi ceva ce n-am spus niciodată). Filip Antonio 05-13-2003, 06:47 PM to lia ! Pai putem face o intilnire ce zici ??? :wink: Sa stii ca nu am nimic impotriva ta ! to Fa nulitate?? Mai bine ai tacea !! Observați golănașul cum recurge la hărțuire sexuală. Este atât de gogoman, încât nu găsește nimic mai inteligent de scris pe forum, decât să încerce să agațe persoane de sex feminin. Și cred că ai face mai bine să-ți întorci fața de la soare, întrucât te-a bătut prea mult în cap, cu consecințe catastrofale.Pana cand lia nu considera(sau nu si-a exprimat parerea) ca a fost hartuita sexual tu nu ai cuvantul...asa ca cum o spus si Hacker....mai bine ai tace! De când trebuie să-ți cer ție cuvântul, cool? Și corect se spune "mai bine ai tăcea" . Eli 05-13-2003, 06:57 PM Filip ,nu mai amagesti pe nimeni, esti un moldovean get-beget , si in plus unul care isi tradeaza tara, vorbind despre ea asa cum o faci tu. Faptul ca esti moldovean nu exclude ura ta fata de moldoveni, mai sunt din astia (Anatolie) ca tine, care au fugit din tara si cind s-au vazut aterizati in alt colt al lumii si-au inchipuit cine stie ce... Nu am pretentia sa spun ca am contribuit intelectual la forum, asa cum o faci tu, dar , ceea ce nu te obosesti tu sa faci in fiecare zi se numeste " a semana zizanie" . Nu tin lectii de etica, gramatica nimanui , spre deosebire de tine, vin pe forum nu pentru a monopoliza discutiile cu lectii de tot felul, ci pentru a tine o discutie pe teme diverse. Pina la aparitia ta pe forum ,lucrul asta e posibil , acum insa te poti lauda ca ai meritat premiul pe drept ! Filip Antonio 05-13-2003, 07:03 PM Filip ,nu mai amagesti pe nimeni, esti un moldovean get-beget , si in plus unul care isi tradeaza tara, vorbind despre ea asa cum o faci tu. Faptul ca esti moldovean nu exclude ura ta fata de moldoveni, mai sunt din astia (Anatolie) ca tine, care au fugit din tara si cind s-au vazut aterizati in alt colt al lumii si-au inchipuit cine stie ce... Nu am pretentia sa spun ca am contribuit intelectual la forum, asa cum o faci tu, dar , ceea ce nu te obosesti tu sa faci in fiecare zi se numeste " a semana zizanie" . Nu tin lectii de etica, gramatica nimanui , spre deosebire de tine, vin pe forum nu pentru a monopoliza discutiile cu lectii de tot felul, ci pentru a tine o discutie pe teme diverse. Pina la aparitia ta pe forum ,lucrul asta e posibil , acum insa te poti lauda ca ai meritat premiul pe drept ! Dacă nu mai amăgesc pe nimeni, mai înființează un sondaj și întreabă câți mă cred "moldovean". Nu vezi că ești ridicolă? Ai mai văzut moldovean care nu cunoaște limba rusă? De unde ai inventat chestia cu școala de tractoriști de la Edineț? Și care e trădarea de țară? Chiar dacă aș fi "moldovean" (ar trebui să-ți dai seama din modul în care vorbesc limba română că nu sunt) care ar fi trădarea? Că nu fac apologia acestui stat neviabil, acestei caricaturi care oricum va adera la Uniune Rusia-Belarus, cum a zis azi deputatul comunist Andrușceac la Tiraspol. Chiar atât de limitată ești? Eli 05-13-2003, 07:13 PM stii tu foarte bine rusa, te ascunzi ; faza cu "Rossia,cemodan, vogzal" vine de la tine, asa ca scuteste-ma de negarile astea ale tale infinite ! Nu toti fac apologia Impreriului de care pomenesti, generalizezi prea mult, personal nu i-am ridicat in slavi pe rusi, dar nici nu ma rusinez sa spun ca vin din Moldova, tu poti spune ce vrei, e chestie e sigura : esti moldovean, dar ti-e rusine sa o recunosti ! Filip Antonio 05-13-2003, 07:20 PM stii tu foarte bine rusa, te ascunzi ; faza cu "Rossia,cemodan, vogzal" vine de la tine, asa ca scuteste-ma de negarile astea ale tale infinite ! Nu toti fac apologia Impreriului de care pomenesti, generalizezi prea mult, personal nu i-am ridicat in slavi pe rusi, dar nici nu ma rusinez sa spun ca vin din Moldova, tu poti spune ce vrei, e chestie e sigura : esti moldovean, dar ti-e rusine sa o recunosti ! "Le ridicule qui tue"...Lozinca "Cemodan, vokzal, Rasia" este așa de vestită, încât oricine are pretenția de a cunoaște cât de cât ce se întâmplă acolo trebuie să știe despre ce e vorba. Ți-am mai spus că dacă aș fi moldovean nu mi-ar fi rușine să spun asta. Nu numai Anatol, dar și Lia și vex sunt basarabeni, dar avem cu toții în comun disprețul față de mankurți și față de aroganța imperială. imported_lucia 05-13-2003, 07:24 PM eli, draga, stop comments, baiatul e de la Londra, din astea care se chioraste sub fusta Statuei Libertatii,........de ce te iei de el?...........hihi.... :crazy: :) Filip Antonio 05-13-2003, 07:27 PM eli, draga, stop comments, baiatul e de la Londra, din astea care se chioraste sub fusta Statuei Libertatii,........de ce te iei de el?...........hihi.... :crazy: :) Grefiera are și tentații obscene...dar nu știe că Statuia Libertății e la New York (care este pe cealaltă parte a Oceanului Atlantic, dacă ai auzit de el). Eli 05-13-2003, 07:27 PM Vezi, Filip, ca stii tu rusa si inca mai bine ca mine,caci eu am scris "vogzal" si tu ai scris corect" vokzal" ?? de ce te temi tu atit de mult ?? Natalia 05-13-2003, 07:28 PM Votati si om vedea si singuri care este raspunsul! Nu cred ca ideea "concursului" e buna..Ce o sa chistigati cu aceasta?? Si ce daca FA e pe primul loc?? Nu cred ca v-a aduce ceva, el chiar daca si v-a ramine pe primul loc o sa scrie comentarile sale mai departe.. Sorry, insa nobodyŽs perfect.. :wink: moldova.net 05-13-2003, 07:28 PM eli, draga, stop comments, baiatul e de la Londra, din astea care se chioraste sub fusta Statuei Libertatii,........de ce te iei de el?...........hihi.... :crazy: :) Grefiera are și tentații obscene...dar nu știe că Statuia Libertății e la New York (care este pe cealaltă parte a Oceanului Atlantic, dacă ai auzit de el).:hahaha: oare nu ai inteles gluma? Sau vocabularul tau nu cunoaste asa un cuvant? moldova.net 05-13-2003, 07:29 PM Votati si om vedea si singuri care este raspunsul! Nu cred ca ideea "concursului" e buna..Ce o sa chistigati cu aceasta?? Si ce daca FA e pe primul loc?? Nu cred ca v-a aduce ceva, el chiar daca si v-a ramine pe primul loc o sa scrie comentarile sale mai departe.. Sorry, insa nobodyŽs perfect.. :wink:Ba nu...nu ai dreptate......ii va demonstra lui Filip ca el nu este binevenit aici pe forum! Eli 05-13-2003, 07:30 PM lucia, am inteles ce-ai vrut sa spui, sarmanu' macar sub fustele (rochiile) monumentelor se poate uita , ca asa , atita bucurie are si el de la viata :ciupos: Filip Antonio 05-13-2003, 07:30 PM eli, draga, stop comments, baiatul e de la Londra, din astea care se chioraste sub fusta Statuei Libertatii,........de ce te iei de el?...........hihi.... :crazy: :) Grefiera are și tentații obscene...dar nu știe că Statuia Libertății e la New York (care este pe cealaltă parte a Oceanului Atlantic, dacă ai auzit de el).:hahaha: oare nu ai inteles gluma? Sau vocabularul tau nu cunoaste asa un cuvant? Glumă? You must be joking... Natalia 05-13-2003, 07:31 PM Dupa cum am mai spus.. Asta nu o sa-l opreasca sa-si spuna "parerea" :wink: Filip Antonio 05-13-2003, 07:31 PM lucia, am inteles ce-ai vrut sa spui, sarmanu' macar sub fustele (rochiile) monumentelor se poate uita , ca asa , atita bucurie are si el de la viata :ciupos: Am mai spus: cum e sacul, așa și petecul. Derbedoaicele se aprobă una pe alta. moldova.net 05-13-2003, 07:32 PM No, I donŽt ! Daca vei citi de vreo 10 ori mesajul...( cred ca acesta este minimul necesar pentru tine) vei vedea....ca fata nici nu a mentionat ca Statuia Liberatii este in Londra! moldova.net 05-13-2003, 07:33 PM Dupa cum am mai spus.. Asta nu o sa-l opreasca sa-si spuna "parerea" :wink:Nu-l va opri...insa eu nici nu am deschis tema/concursul ca sa-i inchid gura....am vrut doar sa-i deschid ochii! Filip Antonio 05-13-2003, 07:34 PM No, I donŽt ! Daca vei citi de vreo 10 ori mesajul...( cred ca acesta este minimul necesar pentru tine) vei vedea....ca fata nici nu a mentionat ca Statuia Liberatii este in Londra! Dacă prostia ar durea, ai ține-o într-un urlet cât e ziulica de mare. Natalia 05-13-2003, 07:36 PM Dupa cum am mai spus.. Asta nu o sa-l opreasca sa-si spuna "parerea" :wink:Nu-l va opri...insa eu nici nu am deschis tema/concursul ca sa-i inchid gura....am vrut doar sa-i deschid ochii! Eu cred ca el si fara aceasta tema stia ca nu este chiar "iubit" pe forum.. :rolleyes: Filip Antonio 05-13-2003, 07:37 PM Dupa cum am mai spus.. Asta nu o sa-l opreasca sa-si spuna "parerea" :wink:Nu-l va opri...insa eu nici nu am deschis tema/concursul ca sa-i inchid gura....am vrut doar sa-i deschid ochii! La ce să-mi deschizi ochii? Că pe forumul ăsta sunt mai mulți tăntălăi decât oameni inteligenți? Știam asta de mult. Eli 05-13-2003, 07:38 PM remarcati originalitatea premiantului ,aplauze va rog ! :rock_liv: Filip Antonio 05-13-2003, 07:38 PM Dupa cum am mai spus.. Asta nu o sa-l opreasca sa-si spuna "parerea" :wink:Nu-l va opri...insa eu nici nu am deschis tema/concursul ca sa-i inchid gura....am vrut doar sa-i deschid ochii! Eu cred ca el si fara aceasta tema stia ca nu este chiar "iubit" pe forum.. :rolleyes: Exact. Și cred că realizezi faptul că nu mă aflu pe forum pentru "popularitate", mai ales din partea unor indivizi pe care oricum nu prea îi duce capul... imported_lucia 05-13-2003, 07:39 PM .....aa, eli, sorry, vroiam sa precizez ca el face naveta New York - Londra.... hhhm, oarec cum rezista cu zapuseala asta prin avioane?... Natalia 05-13-2003, 07:42 PM Exact. Și cred că realizezi faptul că nu mă aflu pe forum pentru "popularitate", mai ales din partea unor indivizi pe care oricum nu prea îi duce capul... Nimeni, dupa parerea mea, se afla pe forum pentru "popularitate", ci pentru a-si spune parerea.. :wink: Eli 05-13-2003, 07:44 PM Filip,vrei tu sau nu vrei, asta e un argument ca nu esti binevenit pe forum, nu conteaza ce "derbedei, mancurti si alti tractoristi" au votat, oricum pentru tine nu conteaza decit propria-ti personalitate, in fond, concursul asta e o dovada, pentru cine vrea sa vada ce gindesc altii despre tine, ca ce parere ai tu despre altii, asta se stie prea bine ! Filip Antonio 05-13-2003, 08:17 PM .....aa, eli, sorry, vroiam sa precizez ca el face naveta New York - Londra.... hhhm, oarec cum rezista cu zapuseala asta prin avioane?... N-o mai întoarce din condei, că îl bagi în încurcătură pe pe prietenul tău cool care vrea să convingă lumea că ai un simț al umorului dezvoltat, când tu de fapt nu deosebești Londra de New York. imported_lucia 05-13-2003, 08:23 PM ..auzi, eli, da'.........ma conving si eu acum ca zapuseala ii face rau,.....cica are vedenii,........saracu!....... Filip Antonio 05-13-2003, 08:28 PM ..auzi, eli, da'.........ma conving si eu acum ca zapuseala ii face rau,.....cica are vedenii,........saracu!....... Duduia grefieră, vezi că greșești și bagi oameni nevinovați în bucluc. Și reține: Statuia Libertății este la New York, oraș pe coasta de est a Statelor Unite și nu la Londra, capitala Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Eli 05-13-2003, 08:28 PM A, da, asta e demonstrat : caldura face rau la cap, mai ramine sa si aiba cap, de asta ma cam indoiesc eu... :D :D Filip Antonio 05-13-2003, 08:30 PM A, da, asta e demonstrat : caldura face rau la cap, mai ramine sa si aiba cap, de asta ma cam indoiesc eu... :D :D Cu fiecare mesaj mă conving că amândouă aveți un mental age de 13. Și că pretențiile că aveți studii superioare sunt niște basme de adormit copii de tractoriști de la Edineț. Eli 05-13-2003, 08:33 PM Asta te priveste ce gindesti, parerea ta nu intereseaza pe nimeni ! imported_lucia 05-13-2003, 08:34 PM ......vezi, eli, ce "strashnic" compliment ne-a facut, cica..........suntem mai tinerele decit in realitate.................. 13 ani!!!!! asta da virsta!........ce zici?......... Filip Antonio 05-13-2003, 08:35 PM Asta te priveste ce gindesti, parerea ta nu intereseaza pe nimeni ! Dacă n-ar interesa pe nimeni, părerile mele ar trece neobservate. Ceea ce, trebui să recunoști și tu, nu se întâmplă. Filip Antonio 05-13-2003, 08:36 PM ......vezi, eli, ce "strashnic" compliment ne-a facut, cica..........suntem mai tinerele decit in realitate.................. 13 ani!!!!! asta da virsta!........ce zici?......... Ignorantă ca de obicei: mental of 13 age înseamnă că ai nivelul intelectual al unei adolescente de 13 ani. imported_lucia 05-13-2003, 08:44 PM http://us.greet1.yimg.com/img.greetings.yahoo.com/g/img/omg/flashliberty.gif eli,.....ce zici, o sa-i placa cadoul din partea mea?........ :wink: lia 05-13-2003, 09:05 PM Asta din urma mesaj este foarte inspirat... Lucia, progresezi.... "replica potrivita", eh? Filip Antonio 05-13-2003, 09:06 PM Asta din urma mesaj este foarte inspirat... Lucia, progresezi.... "replica potrivita", eh? Te iluzionezi dacă ai impresia că va sesiza sarcasmul tău. lia 05-13-2003, 09:09 PM N-am votat pentru "cine e mai nesuferit" pana acum, dar probabil voi alege totushi: intre cool shi Eli... E greu sa decizi: sunt foarte asemanatori, doar ca Eli incepe, iar cool... continua. lia 05-13-2003, 09:11 PM Te iluzionezi dacă ai impresia că va sesiza sarcasmul tău. Cu atat mai rau.... :( Filip Antonio 05-13-2003, 09:14 PM Te iluzionezi dacă ai impresia că va sesiza sarcasmul tău. Cu atat mai rau.... :( Tu nu înțelegi că are un mental age de treișpe? perscorillo 05-13-2003, 09:55 PM Toti sunt egali..... Cu o singura exceptie: tu Iti spun un secret: daca n-ar fi lumea pornita impotriva lui FA, tu n-ai face nici cat o ceapa degerata, atat esti de insignifiant! Dar asa, esti si tu un neica-nimeni, un taraie-brau in tabara cel mici, multi si complexati... Anatolie 05-14-2003, 02:13 AM Filip ,nu mai amagesti pe nimeni, esti un moldovean get-beget , si in plus unul care isi tradeaza tara, vorbind despre ea asa cum o faci tu. Faptul ca esti moldovean nu exclude ura ta fata de moldoveni, mai sunt din astia (Anatolie) ca tine, care au fugit din tara si cind s-au vazut aterizati in alt colt al lumii si-au inchipuit cine stie ce... ....... Ma, da' sa inteleg ca tu esti cea mai mare patrioata pe forumul ista! Precum si tu esti instanta care elibereaza certificatele de patriot, nu? Nu cumva gramadirea rahatului sub poale si astuparea nasului ca sa nu simti ca pute rau in RM si este criteriul de patriot/tradator? Sau poate noi toti trebuie sa venim cu liste de fapte facute si jertfe aduse patriei? Cine esti tu sa te dai cu parerea de mine? E un adevar care chiar si un copil poate sa-l realizeze - nici o problema nu poate fi rezolvata daca nu este constientizata. Daca ne ascundem dupa deget - NOI SUNTEM CEI MAI BUNI DIN LUME! - apoi cu ochelarii roz si vei sedea in rahat. Ce folos ca incerci sa te-nvarti cu manere ca imparatul fara haine? Tot cu fundul gol ramai. Oare nu-i mai bine e sa zici ca da, straiele celea fermecate de la rusi cam lipsesc (cu desavarsire) si sa te apuci sa te imbraci incetisor? Ca daca continui sa mergi tantosa - apoi chiar in categoria prostilor intri. E normal sa gresesti, toti gresim. I-am spus-o si lui Cool - cei destepti invata si-si corecteaza actiunile, iar ceilalti bat cu capul in zid mai departe. lia 05-14-2003, 02:21 AM Absolut de acord cu Anatolie. Anatolie 05-14-2003, 02:24 AM Toti sunt egali..... Cu o singura exceptie: tu Iti spun un secret: daca n-ar fi lumea pornita impotriva lui FA, tu n-ai face nici cat o ceapa degerata, atat esti de insignifiant! Dar asa, esti si tu un neica-nimeni, un taraie-brau in tabara cel mici, multi si complexati... Sa-mi iau si eu un nick nou sa ma pun pe ars in dreapta si-n stanga? Ca vad ca e la moda... :D perscorillo 05-14-2003, 02:27 AM Anatolie, detaliaza nitel, rogu-te, si pentru asti mai saraci cu duhu'.... Filip Antonio 05-14-2003, 02:30 AM Toti sunt egali..... Cu o singura exceptie: tu Iti spun un secret: daca n-ar fi lumea pornita impotriva lui FA, tu n-ai face nici cat o ceapa degerata, atat esti de insignifiant! Dar asa, esti si tu un neica-nimeni, un taraie-brau in tabara cel mici, multi si complexati... Sa-mi iau si eu un nick nou sa ma pun pe ars in dreapta si-n stanga? Ca vad ca e la moda... :D Nu Anatolie, rolul tau este sa vii sa dai lovitura de gratie, dupa ce un streetfighter ca mine ii face groggy. perscorillo 05-14-2003, 02:39 AM Nu Anatolie, rolul tau este sa vii sa dai lovitura de gratie, dupa ce un streetfighter ca mine ii face groggy. Daca n-ai fi atat de batran, as spune ca esti impertinent... :ciupos: Filip Antonio 05-14-2003, 02:42 AM Nu Anatolie, rolul tau este sa vii sa dai lovitura de gratie, dupa ce un streetfighter ca mine ii face groggy. Daca n-ai fi atat de batran, as spune ca esti impertinent... :ciupos: Daca n-ai fi atat de impertinent, as zice ca esti stupid sau de fapt esti amandoua. perscorillo 05-14-2003, 02:47 AM Afirmatia mea avea acoperire si asta te doare, nu-i asa? Ataci orbeste, n-ai nici un punct de reper, zero. Mai citeste-ti o data elucubratia, 'streetfighter'-ule. Filip Antonio 05-14-2003, 02:55 AM Afirmatia mea avea acoperire si asta te doare, nu-i asa? Ataci orbeste, n-ai nici un punct de reper, zero. Mai citeste-ti o data elucubratia, 'streetfighter'-ule. N-are absolut nici un fel de acoperire, dupa cum n-are nici un fel de relevanta sau consistenta contributia ta pe acest forum. perscorillo 05-14-2003, 03:00 AM Afirmatia mea avea acoperire si asta te doare, nu-i asa? Ataci orbeste, n-ai nici un punct de reper, zero. Mai citeste-ti o data elucubratia, 'streetfighter'-ule. N-are absolut nici un fel de acoperire, dupa cum n-are nici un fel de relevanta sau consistenta contributia ta pe acest forum. Ai trecut la faza a doua, observ. In curand o sa ma-njuri de mama. Mai bine las-o balta. Mizezi pe faptul faptul ca invectivele tale idioate isi vor atinge, mai devreme sau mai tarziu, tinta. Ur wastin ur time. Filip Antonio 05-14-2003, 03:02 AM Afirmatia mea avea acoperire si asta te doare, nu-i asa? Ataci orbeste, n-ai nici un punct de reper, zero. Mai citeste-ti o data elucubratia, 'streetfighter'-ule. N-are absolut nici un fel de acoperire, dupa cum n-are nici un fel de relevanta sau consistenta contributia ta pe acest forum. Ai trecut la faza a doua, observ. In curand o sa ma-njuri de mama. Mai bine las-o balta. Mizezi pe faptul faptul ca invectivele tale idioate isi vor atinge, mai devreme sau mai tarziu, tinta. Ur wastin ur time. Nu de loc. Analizeaza-ti putin mesajele si ai sa vezi. Eu n-am folosit vulgaritati cum folosesti tu. lia 05-14-2003, 03:03 AM Va rog sa va orpitzi aici. Ce mai ramane de lamurit maine (sorry, azi!), daca le spunem acum pe toate? :wink: perscorillo 05-14-2003, 03:09 AM Ai un fix cu 'vulgaritatile', tu care improsti cu noroi in dreapta si-n stanga... Dar, cum spunea Lia, hai sa ne oprim aici. Oricum nu produci nimic demn de luat in seama... lia 05-14-2003, 03:12 AM Ga-ta! ca altfel... :-x Filip Antonio 05-14-2003, 03:12 AM Ai un fix cu 'vulgaritatile', tu care improsti cu noroi in dreapta si-n stanga... Dar, cum spunea Lia, hai sa ne oprim aici. Oricum nu produci nimic demn de luat in seama... Cred ca nu intelegi termenul de "vulgaritate", dupa cum ai dovedit ca nu pricepi nici ce inseamna "morala". Cat despre produs ceva demn de luat in seama mai uite-te o data la mesajele tale. perscorillo 05-14-2003, 03:21 AM Te-a derutat faptul c-am aluturat 'vulgaritati' cu 'improsti cu noroi'. Atunci esti de-a dreptul incuiat. Tie intotdeauna iti scapa nuantele, cat despre 'context', 'extrapolare' etc...ce sa mai vorbim. PS: Incep sa-mi starneasca zambete mesajele tale, oldman lia 05-14-2003, 03:22 AM Noapte buna, mai copii! :-x perscorillo 05-14-2003, 03:25 AM Noapte buna, mai copii! :-x Somn usor, Doamna :P Filip Antonio 05-14-2003, 03:27 AM Te-a derutat faptul c-am aluturat 'vulgaritati' cu 'improsti cu noroi'. Atunci esti de-a dreptul incuiat. Tie intotdeauna iti scapa nuantele, cat despre 'context', 'extrapolare' etc...ce sa mai vorbim. PS: Incep sa-mi starneasca zambete mesajele tale, oldman Nu-mi scapa, n-avea grija, nu sunt eu acela care o face pe Eli femeie de moravuri usoare... In alta ordine de idei esti sigur ca intelegi senul cuvintelor pe care le-ai pus in ghilimele? perscorillo 05-14-2003, 03:48 AM Filip, Antonio, FA, cum preferi sa-ti spun? Doresti sa te 'dez-scortosez', cum grait-ai ca un veritabil semidoct ce te afli, de toata fanfaronada si pretiozitatea asta ieftina pentru a te contempla poporu' in deplina-ti postura de vesnic bagator de seama? C-un pic de efort si rabdare, o fac si pe asta. Nu mi-ar fi greu sa te desfiintez, simplu si elegant. PS: Arata-mi negru pe alb unde am spus ca Eli ar fi asa cum sustii tu Filip Antonio 05-14-2003, 03:54 AM Filip, Antonio, FA, cum preferi sa-ti spun? Doresti sa te 'dez-scortosez', cum grait-ai ca un veritabil semidoct ce te afli, de toata fanfaronada si pretiozitatea asta ieftina pentru a te contempla poporu' in deplina-ti postura de vesnic bagator de seama? C-un pic de efort si rabdare, o fac si pe asta. Nu mi-ar fi greu sa te desfiintez, simplu si elegant. PS: Arata-mi negru pe alb unde am spus ca Eli ar fi asa cum sustii tu Cauta si singur si in rest infoaie-te mai putin. Hacker 05-14-2003, 10:06 AM to FA stii cine esti ???? Dupa parerea mea un "LAHAN" din London care are acces la internet si toata ziulica scrie prostii pe forum !! Nici loc de munca nu ai ???? , dar ce e de mirare nici in London nu angajeaza [cenzurat] :) asa e SUCKER ?? P.S: Am inteles ca stii rusa !! :crazy: Filip Antonio 05-14-2003, 11:21 AM to FA stii cine esti ???? Dupa parerea mea un "LAHAN" din London care are acces la internet si toata ziulica scrie prostii pe forum !! Nici loc de munca nu ai ???? , dar ce e de mirare nici in London nu angajeaza [cenzurat] :) asa e SUCKER ?? P.S: Am inteles ca stii rusa !! :crazy: 1. Parerea ta nu are nici un fel de suport argumentat. 2. Ai inteles prost: nu inteleg rusa - limba ta materna. Hacker 05-14-2003, 05:05 PM 1. Limba materna a mea e ROMANA 2. A 2 limba oficiala in R.Moldova e RUSA 3. Si te rog nu mai spune prostii .. Filip Antonio 05-14-2003, 05:12 PM 1. Limba materna a mea e ROMANA 2. A 2 limba oficiala in R.Moldova e RUSA 3. Si te rog nu mai spune prostii .. 1. Nu prea se vede. 2. Articolul 13 din Constituția Republicii Moldova: "Limba de stat, functionarea celorlalte limbi (1) Limba de stat a Republicii Moldova este limba moldoveneasca, functionind pe baza grafiei latine. (2) Statul recunoaste si protejeaza dreptul la pastrarea, la dezvoltarea si la functionarea limbii ruse si a altor limbi vorbite pe teritoriul tarii. (3) Statul faciliteaza studierea limbilor de circulatie internationala. (4) Modul de functionare a limbilor pe teritoriul Republicii Moldova se stabileste prin lege organica". 3. De unde rezultă că vorbești prostii, limba rusă NU e a doua limbă oficială în Bastardostan. coolgreetings 05-14-2003, 05:16 PM 1. Limba materna a mea e ROMANA 2. A 2 limba oficiala in R.Moldova e RUSA 3. Si te rog nu mai spune prostii ..Bai....Hacker....de cand limba a doua oficiala este rusa? Oare ce ai facut atunci cand au fost Manifestarile in centrul orasului? |