View Full Version : cum sa inebunesc o fata ?

:::[alien]:::
05-09-2003, 11:04 PM
tot se intimpla cazuri cind fetele iubesc pe altcineva iar tu pe ea si acel o iubeste pe aia care te iubeste pe tine , foarte complicat :D , si cum sa faci ca acea care o iubesti sa fie inebunita de tine ??? Sa fie cool , adica puternic , cu frezuri normale , sa te imbraci dupa ultima moda , sa fii un prieten adevarat si so ajuti la vremea grea , sau pur si simplu sa ramii cum esti si posibil ea peste vreo 2 ani te va iubi si pe tine.imi dati un sfat ??

Ianici
05-10-2003, 08:33 AM
Bai Radu si unde dispare dragoste?

05-10-2003, 10:38 AM
Radu -> eu am zis ca ea il iubeste pe el si el iubeste nu pe ea dar pe altcineva si aceea pe mine

05-10-2003, 04:26 PM
Radu -> in cele mai multe cazuri e asa

Eli
05-12-2003, 05:07 PM
astea au un nume la el,ele se numesc BARBATI,nu-i asa Radu ?

Alexandru
05-12-2003, 06:09 PM
apu sorry dara, da oricum parerea mea despre "fete" e clara.
ianici, cum ramine cu dragostea? pentru mine nu va mai exista nici o dragoste. odata am simtit ca zbor in ceruri, dar cind cazi poti sa cazi tare si sa nu te mai scoli. culmea e ca am iubit pe una care nu merita nici un fel de dragoste. n-o sa mai las sa mi se mai intimple asa ceva.
Dragul meu,
Se pare ca esti la prima cazatura. E recomandabil sa faci o radiografie, si daca nu ai
fracturi, aplica un compres rece cu spirt de ananas pe locul cu pricina.
Si-nca cum o sa te scoli! Ai de zburdat inca mult si bine de acum incolo,
principalu e sa faci rost de o parapanta ceva,
ca sa zbori cat mai mult si incotro vrei!

imported_lucia
05-12-2003, 07:30 PM
...tu, Raducu,.."glavnoie" sa nu tranceneshti de toate astea pe-acolo pe la Iashi,.......mai bine spune-ne noua, ca....noi te vom intzelege,.....ca shi asha rid romani de poknesc de "zadumshile" noastre.....

.....maaai, da cum dracu ai ajuns tu la Iashi asha de...............?...

imported_lucia
05-12-2003, 07:31 PM
....asha de .................de departe, am vrut sa zic!....... :wink: :lol:

tea
05-13-2003, 01:16 PM
radu, eu te compatimesc pentru faptul ca persoana pe care ai iubit-o n-a fost demna de dragostea ta, e bine ca v-ati despartit, e bine ca te-ai insanatosit

un sfat, incearca sa nu permiti unei experiente dureroase sa-ti schimbe partea frumoasa a personalitatii tale; razbunarea nu aduce niciodata usurare, numai lucrurile bune pot aduce satisfactie, asa ca cauta sa fii in continuare bun, sincer, dar un pic mai intelept si mai puternic :wink:

Alexandru
05-13-2003, 05:40 PM
io-te ce-am gasit...

"I want to tell you something Mark, something you do not yet know. But we K-Paxiens have
been around long enough to have discovered. The universe will expand, then it will collapse
back on itself, then it will expand again. It will repeat this process forever. What you don't
know is that when the universe expands again, everything will be as it is now. Whatever
mistakes you make this time around you will live through on your next pass. Every mistake
you make, you will live though, again, and again, forever. So my advice to you is to get it
right this time around, because, this time, is all you have..."

kedd
05-13-2003, 10:05 PM
Cinei Mark ? :lol:

05-13-2003, 10:19 PM
noi aici am venit sa discutam tema "cum sa inebunesc o fata" dar nu sa vorbim despre Mark :-?

kedd
05-16-2003, 04:43 AM
ian incearca http://dating.about.com/ :D chestii incepand de la Advice & Tips shi terminand cu sex. daca gaseshti ceva interesant, sau mai ales Folositor - scrie aici :D

IONIX
05-16-2003, 01:37 PM
imi pare ca trebuie sa fie dorinta din partea ambilor iubiti, caci citeodata te chinui mult si nu mai obtii nimic, si apoi ti-i ciuda :roll:

snoopy
05-16-2003, 06:42 PM
Cred ca yn cazul tau, alien, nu trebuie sa te zbatsi shi sa nadaidesht' fetei. Ea oricum o sa fie nebuneshte orbita de baiatul yn cauza precum esht' shi tu orbit de ea acum. Lasa timpul sa treaca... Nu prea cred ca ea :roll:

joker
05-16-2003, 06:49 PM
:crazy: iaca si face dragostea.....

kedd
05-17-2003, 01:20 AM
:::[alien]::: nu ai zis daca ai gasit ceva interesant pe link-ul de mai sus ;-)

Ionix, cred ca depinde de Cat de MULT, shi cum o faci.
caz real:
prima zi fata zice: Tu nu eshti tipul meu de baiat, shi nu vreau sa am nimic cu tine, asha ca te rog nu-tsi fa iluzii.
dupa un an fata zice: Tu eshti fericirea mea shi te iubesc.

asha ca - nu cred ca exista ceva imposibil.

Alien
05-17-2003, 09:55 AM
You know, it cracks me up when I read these ads in which men are saying that women don't really want nice guys. They say that they know this because they are themselves "nice guys" and women don't want them. Nice guys?? Is there a man in the world who does not consider himself a nice guy?

I dated a nice guy once. I know he was a nice guy because he told me so himself. Many times. In fact, in opening an anonymous screen name, his name of choice was NiceGuy. The fact that his idea of a good time was beating women with a belt didn't change this self-image. One has to assume that he left very nice welts.

My ex-husband is a nice guy. Just ask him, he'll tell you. And in many ways he is that. He will, for example, almost always stop to help a motorist whose car has broken down. Especially if the motorist in question is a pretty woman. When he didn't get his own way at work, though, he threatened to kill his boss' son. Yep. Pretty damn nice guy, all right!!

So this guy in the ad says that he is a nice guy but women spurn him, convincing him that women want jerks. He says he knows he's a nice guy because he opens women's doors for them and brings flowers. You have to wonder what else he does. Maybe he sticks soda straws up his nose to demonstrate his fine sense of humor. Maybe he demonstrates his down to earth good nature by farting out Dixie after dinner. And maybe he is so nice that when he "realizes" that women really want an abusive jerk, he's more than willing to comply.

Alien
05-17-2003, 09:57 AM
asta am gasit dar ce fata nu iubeste baietii nice ????

kedd
05-17-2003, 03:05 PM
pe www.love-n-kisses.com era un articol cu numele "Why Good Girls Love Bad Boys" unde cineva (o fata) explica de ce fetelor le plac aceshti not-nice-guys. tot in articol se explica ca tendintsa asta la fete este pana la mid-twenties, dupa care le vine mintea la cap, shi incep sa se intilneasca chiar cu baietsi nice ;-)

kedd
05-18-2003, 04:29 PM
dezavantajul sufletelor shi inimilor frumoase este ca, dupa parerea mea, pentru a le cunoashte/vedea/descoperi e nevoie de ceva timp. respectiv un corp atletic shi 1m90cm inaltime face rapid prima impresie - shi fata e a lui, pe cand cei cu inimilie/sufletele frumoase... :D

lia
05-18-2003, 04:41 PM
Adevarat shi nu prea... :-? Femeile sunt mult mai receptive la mesajul pe care un barbat il transmite prin comportament, atitudine, intregul discurs (nu numai verbal, dar shi cel verbal), decat la aspectul exterior. Intr-o masura mai mare decat barbatzii.

kedd
05-18-2003, 06:17 PM
shi cam ce "mesaj" ashteapta fetele de la baiesti ?
am doi cunoscutsi care sunt foarte tari in "mesaje" de astea ;-) - intrebarea mea fiind: cum de se prind fetele la asha bullsh1t ? ieri la un party unul din cunoscutsii eshtea ai mei ii spuneai unei fete ca merge pe vara la un internship la CIA - shi aceea a fost total dezarmata shi impresionata, ii oferea singura numarul de telefon :lol:
ei bine, culmea este ca defapt chestia cu CIA chiar era adevarata ca shtiam shi eu de asta ;-) insa cum ar putea fetele sa cada atat de ushor la chestii atat de "false" ?...

Arina
05-18-2003, 06:37 PM
despre urat, frumos etc: eu iata din in ce in ce mai mult atrag atentie la infatisarea baietilor si nu vreau sa fiu influentata atat de mult de acest lucru, dar nu ma pot abtine, la multi baieti ma uit ca la "cartinshi" si as vrea si eu una. nu m-ar deranja daca cineva ar crede ca e mai frumos ca mine, dimpotriva - m-as mandri cu mine :)

lia
05-18-2003, 06:59 PM
Kedd, pai mai greshim shi noi, uneori :wink: ...

Ma refeream la femei in general... Superficialitatea fetelor e aparenta, totushi, shi cazul tau demonstreaza asta: conteaza nu atat fizicul, cat capactatzile naturale, inclusiv cele intelectuale... N-am intzeles totushi: a fost minciuna sau adevar (chestia cu CIA-ul), dar, daca fata aia a crezut o minciuna evidenta, poate ca nu sta nici ea prea bine cu... capacitatzile intelectuale...;)

shi cam ce "mesaj" ashteapta fetele de la baiesti ?

In primul rand un mesaj clar ca baiatul este, sincer, interesat de ea. In al doilea rand, ca e capabil sa comunice cu ea, sa asculte, sa ofere sprijin, solitzii, etc. In al treilea rand, cu cat un baiat este mai convingator, in atitudinea sa, ca e capabil sa asigure protectzie shi stabilitate, cu atat e mai bine... Minciuna va ieshi la iveala odata, daca e sa vorbim de cazul cunoscutului tau. Este insa nevoie sa shtii sa fii tu insutzi, sa fii sigur de calitatzile tale, sa nu le ascunzi , cu alte cuvinte... :)

Ar mai fi de spus multe... E un autor, probabil ca ai auzit de el sau poate chiar l-ai citit :-?, care a facut furor in SUA (shi in lume): John Gray ii zice, cu o serie de lucrari cu genericul: Men are From Mars
Women are From Venus, unde potzi gasi explicatzia pentru anumite nepotriviri intre psihologia feminina shi cea masculina.

lia
05-18-2003, 07:06 PM
despre urat, frumos etc: eu iata din in ce in ce mai mult atrag atentie la infatisarea baietilor si nu vreau sa fiu influentata atat de mult de acest lucru, dar nu ma pot abtine, la multi baieti ma uit ca la "cartinshi" si as vrea si eu una. nu m-ar deranja daca cineva ar crede ca e mai frumos ca mine, dimpotriva - m-as mandri cu mine :)

Shi daca e frumos, dar badaran shi lipsit de inteligentza? ;) Ai fi mandra de tine pentru ce motiv? Ca ai putut atrage un baiat frumos?.. Este normal sa zici ca eshti atrasa de aspectul fizic, in general. Dar ceea ce intzelegi tu prin "frumos" este foarte relativ, shi aici nu e vorba numai de ceea ce numim gusturi, care sunt foarte variate in general, ci shi de experientza ta, de educatzie... Presupun ca nu tot ce-tzi place tzie place shi prietenelor tale?... Shi se mai zice ca nu sunt femei urate shi frumoase, ci femei care par frumoase: pana deshid gura sa vorbeasca, pana se termina idila sau... pana la sfarshitul vietzii. Eu ash spune acelashi lucru despre barbatzi. :)

kedd
05-18-2003, 08:36 PM
N-am intzeles totushi: a fost minciuna sau adevar (chestia cu CIA-ul), dar, daca fata aia a crezut o minciuna evidenta, poate ca nu sta nici ea prea bine cu... capacitatzile intelectuale...;)
era adevar totushi ;-), doar ca mesajul suna atat de fals shi atat de "izghit" in discutsie ca suna pur shi simplu ca un standard pick-up line ;-)

In primul rand un mesaj clar ca baiatul este, sincer, interesat de ea.
interesat de personalitatea ei, sau interesat de personalitatea ei shi "ceva mai mult" ? ;-)

femei care par frumoase: pana deshid gura sa vorbeasca,
am cunoscut vreo cateva cazuri dramatice de acest tip :lol: shi nu ma refer la faptul ca ar fi intelectual putsin evoluate, dar sunt unele persoane care sunt pur shi simplu nesuferite !!! :lol:

lia
05-18-2003, 08:47 PM
interesat de personalitatea ei, sau interesat de personalitatea ei shi "ceva mai mult" ?

Pur shi simplu: interesat de ea. Intotdeauna va fi o discrepantza intre ceea ce ashteapta ea shi ceea ce ashteapta el de la o relatzie. Dar asta e o alta poveste. ;)

lia wrote:
femei care par frumoase: pana deshid gura sa vorbeasca,

am cunoscut vreo cateva cazuri dramatice de acest tip shi nu ma refer la faptul ca ar fi intelectual putsin evoluate, dar sunt unele persoane care sunt pur shi simplu nesuferite !!!

Vei fi cunoscut, cine shtie... Fraza se referea insa la inteligentza, aceasta insemnand ceva mai mult decat capacitatzi intelectuale, desigur. :)

kedd
05-19-2003, 12:59 AM
Vei fi cunoscut, cine shtie... Fraza se referea insa la inteligentza, aceasta insemnand ceva mai mult decat capacitatzi intelectuale, desigur. :)
eu mam referit shi la faptul ca o persoana poate fi, sa zicem inteligenta, dar in acelashi timp sa aiba un caracter cu totul nesuferit, care respectiv nu poate fi compensat prin nici un fel de capacitatzi intelectuale ;-)
asta in caz ca eshti deacord ca inteligentsa nu presupune numaidecat un caracter fine.

lia
05-19-2003, 01:11 AM
eu mam referit shi la faptul ca o persoana poate fi, sa zicem inteligenta, dar in acelashi timp sa aiba un caracter cu totul nesuferit, care respectiv nu poate fi compensat prin nici un fel de capacitatzi intelectuale ;-)

Aia e altceva... Partea de fraza la care te referi tu vizeaza anume inteligentza (shi nu capacitatzi intelectuale). Dar cum personalitatea sau/shi caracterul includ inteligentza, pe langa temperament etc., probabil ca ai dreptate in alt sens: finalul frazei mele (sau restul frazei: in fond, nu mi-am pus problema disocierii ei, desi e evident ca are caracter gradual) se referea deja nu la inteligentza, ci la personalitate (pentru unii psihologi aceasta fiind sinonima cu caracterul, pentru altzii insemnand putzin altceva)... :)

Arina
05-21-2003, 08:54 PM
lia, vorba ceea: "vreau sa fie frumos si destept" :) am vorbit doar de aspectul fizic, daca incepeam sa bag toate "dar"-urile, se primea un mesaj prea lung. eu cred ca e evident ca nu poti sa rezisti mult timp langa o pesoana care nu-ti place nici ca comportament, nici ca personalitate etc si unicul lucru care iti place e exteriorul.
desigur, termenul de "frumos" e relativ si difera nu numai de la persoana la persoana, ci si unei persoane poate sa ii placa diferite tipuri de fizic. si faptul ca cineva e badaran poate fi relativ, tu-l crezi pe un x badaran, iar Frosinea e posibil sa-l creada un gentleman.
si cum am mai spus, la unii baieti/barbati ma uit ca la tablouri...

lia
05-21-2003, 09:50 PM
lia, vorba ceea: "vreau sa fie frumos si destept" :) am vorbit doar de aspectul fizic, daca incepeam sa bag toate "dar"-urile, se primea un mesaj prea lung. eu cred ca e evident ca nu poti sa rezisti mult timp langa o pesoana care nu-ti place nici ca comportament, nici ca personalitate etc si unicul lucru care iti place e exteriorul.
desigur, termenul de "frumos" e relativ si difera nu numai de la persoana la persoana, ci si unei persoane poate sa ii placa diferite tipuri de fizic. si faptul ca cineva e badaran poate fi relativ, tu-l crezi pe un x badaran, iar Frosinea e posibil sa-l creada un gentleman.
si cum am mai spus, la unii baieti/barbati ma uit ca la tablouri...

OK, itzi urez sa ai parte de "frumos shi deshtept" :)

IONIX
05-22-2003, 04:45 PM
barbati - mitocani!

nu toti :wink: dar multi :hehei:

animaluts
05-22-2003, 07:09 PM
.....cat se poate de nebunit fetele? asa sunteti voi barbatii ...mai intii ne innebuniti si pe urma ziceti ca suntem nebune....

barbati - mitocani!
Melania, da iaq eu nu-s de acord cu tine !
adica eu acum vorbesc despre mine : inebunesti o fata cind o iubesti, si atunci cind primesti ce-ti doresti : IUBESTI :)
p.s.-nishi n-am shtiut ca-s asa poet :)

Alien
05-22-2003, 10:08 PM
Animal X ... nam stiut ca avem poeti pe forum :D

negru
05-22-2003, 10:53 PM
mai multi asa poeti pe forum si sa vezi ce sexadrom

ionica
05-23-2003, 05:10 PM
.....cat se poate de nebunit fetele? asa sunteti voi barbatii ...mai intii ne innebuniti si pe urma ziceti ca suntem nebune....

barbati - mitocani!

Femei - homo labilis

Alien
05-23-2003, 08:48 PM
tak derjati :)

IONIX
05-26-2003, 03:33 PM
iaca 2 destepti ...Alien si cu ionika.....

Alien - te fute-n tren,
Ionika - putza mika!

se vede ca te-au innebunit de tot :hehei:

Codrin
05-26-2003, 03:34 PM
Mamaaaaa ! .... Da esti rea fato ! :D

Oricum Alien a iesit destul de bine cu rima lui . Ce-nseamna un nick bine ales ..........

animaluts
05-26-2003, 05:20 PM

Alien - te fute-n tren,
Ionika - putza mika!
:hahaha:
pi az dispozitzia ni-i asigurata :)

irina
06-11-2003, 07:29 PM
da ian gindeste-te oleaka ca tu chiar daca o iubesti pe ea, totusi acei doi se iubesc - au o relatie, tu in felul asta te bagi in viata lor si le strici dragostea... daca tu ii vei face curte si ea il va parasi pe el, atunci ea nu este decit o c-u-r-v-a ... cum i-a facut-o lui asa ti-o va face si tie. :gizmo:

joker
06-12-2003, 09:24 AM
:roll: nu stiu cine pe cine inebuneste, dar dar ambii ramin nebuni :crazy: :P

Ingula
06-12-2003, 06:11 PM
Eu nu prea am inteles cine pe cine iubeste la inceputul acestei discutii, apoi am citit mesajele baiatului de la Iasi care mi-au amintit de "Povesti Adevarate"( sa stii ca chiar am simti o tristete cand ma gandeam cum s-a purtat fata cu tine; totusi este si vina ta, tu ai lasat-o sa te aduca in asa conditie, nu ai realizat ce fel de fata este), si apoi am citit mesajelele interesante dintre kedd, melania si lia... well, sa imi expun si eu atunci parerea despre... tot si toate.
1. Cum sa faci o fata sa iubeasca: depinde, ai putea sa te "chinui" putin si sa vezi ce vrea fata de la relatie, dragoste, sex, you name it. Sa stii ca nu este foarte greu sa afli, majoritatea fetelor le place sa "discute", asa ca putina investigatie te va duce la raspunsul cheie. Daca fetita este sensibila si romantica, da-i impresia ca si tu esti romantic, un gest romantic, o floricica, si sa vezi cum fata incepe sa te observe.Dupa un timp va realiza ca celalalt baiat este de neatins si poate ca se va intoarce la tine. Majoritatea fetelor simt necesitatea sa fie iubite, daca ai rabdare, nici nu stii de unde sare iepurele. Totusi, exista si acele 5% de fete carora daca nu le pasa de tine, mai bine sa uiti ca ele exista. Rabdarea si asteptarea wont pay off in aceste cazuri.
2. Despre kedutz si remarca lui ca fetele se uita la fizic mai intai de toate: foarte adevart. Daca mergi pe strada si vezi un baiat frumos, te simti atrasa, esti dispusa sa faci un efort si sa vezi daca este inteligent, compatibil si are un caracter care iti place. Atunci cand cunosti persoana zi de zi, evident ca poti sa te simti atras chiar daca nu este fat frumos deoarece ai interactiunea necesara pentru a-i cunoaste si alte caracteristici. Totusi, daca toata interactiunea se rezuma la contacte rare, atunci e adevarat ca fetele se vo uita in primul rand la baietei frumosi si prin procesul elimanarii ii vor alege pe cei care au mai mult decat frumusete.
3. Fetele int-adevar pot sa uite de fizicul baiatului atunci cand sunt interesate. A fi interesat este foarte vag, fiecare se intereseaza de altceva, totusi am observat ca in genere, a fi interesant este de multe ori ai important decat a fi frumos, destept, etc. E bine daca esti model pentru Kelvin Klein, insa maine vei imbatrani si va aparea alt model, sa ca daca ochi frumosi e tot ceea ce ai de oferit, you are gone.

Eli
06-12-2003, 06:17 PM
Bine ai mai spus-o ...! Numai,uite, nu te supara, se scrie Calvin Klein,ok ??! :wink:

Ingula
06-12-2003, 06:50 PM
cum sa ma supar cand vine de la o persoana atat de atenta la mesajele noastre :wink:

niki
06-16-2003, 05:38 PM
Am impresia ca ocupatia preferate a lui Eli e sa faca observatie la oameni. Indiferent daca are sens sau nu, principalul observatie.
Anyway...

Cum zice rusul Liubov' zla, poliubish i kozla.

Perceptia frumusetii e foarte subiectiva. Ceea ce mie-mi pare frumos si sunt indragostita peste urechi, altcuiva nu-i place deloc. Foarte des iubin pe cineva "si nu stim de ce sau pentru ce il iubim".

La filosofie de la vie (sper ca lui eli nu i se vor usca urechile de cunistintele mele insuportabile de franceza). :wink:

GYN_Tonic
06-23-2003, 05:40 AM
....ma innebuneste un El....asa cum demult nu a mai reusit nimeni sa o faca....simt ca imi scapa inima....ma indragostesc...si cel mai patetic e ca lui ii e frica de tot ce se intimpla.....

Melania

Atunci actioneaza tu... ca de la el n-o sa te astepti la multe :)

Ingula
06-23-2003, 06:55 AM
Melania, si chiar vrei sa iti dedici timpul si viata pentru cineva caruia ii este FRICA de faptul ca tu esti interesata/ indragostita de el? Chiar nu meriti tu pe cineva care ar fi a acelasi nivel cu tine? Dar cine stie, poate caacest cineva are ceva prea magic in el si merita atentia ta.

GYN_Tonic
06-23-2003, 03:31 PM
Dar poate e incepator... si nu prea are experienta?
Deci, cred ca i-ai putea da o sansa... :wink:

snoopy
06-23-2003, 09:43 PM
fata e ynnebunita atunci dupa un baiat cynd acesta e total sincer cu ea, cynd shtie toate padnodurile la o padruga, cynd e frumos, respectat... bla, bla.... shi cynd are ceva yn personalitate ceea ce nu are nimeni altul...
eu am fost ynnebunita nu demult de ceva frumos - nishte ochi albashtri de felina... dar care pyna la urma m-au dezamagit... :(

vio
06-24-2003, 01:34 PM
Bre, da cui ii trebuie nebune. Ii plina lumea de astea. Poate cum sa cuceriti e mai bine?

Ingula
06-25-2003, 05:06 PM
Saraca snoopy si ochii albastri care au inebunit-o... well , life goes on, lasa ca maine gasesti alti ochi sa te innebuneasca si apoi sa te deceptioneze. Eu nu mai tin minte cine a scris primul mesaj in acst forum si a intrebat cum sa iinebunesti o fata, insa dupa multe mesaje-raspuns, am ajuns la concluzia ca fiecare are idea lui ce ii place si ce il inebuneste si sfaturile nu sunt prea utile.. totusi e interesant sa vezi ce vrea fieacre de la o relatie si ce ii trebuie in viata pentru fericire.

vio
06-26-2003, 01:46 PM
Eu cred ca ne pierdem mintile mai usor decyt le capam. Si paradoxal credeam ca doar eu am fost asa, dar vad ca majoritatea patesc acelas lucru. De fiecare data cind cineva s-a dezamagit, devine trist si daca marturiseshte cuiva despre cele traite, acel CUIVA crede ca el (ea) nu pati la fel niciodata cu partenerul sau. ... dar la TOTI asa ceva se intimpla. ... si iar tristete...

cerepaha
06-27-2003, 06:01 PM
mai simplu nu se poate!!!! e foarte simplu sa innebunesti o fata, o femeie, whatever!!! gasesti o slabaia tocika si bieshi acolo do poteri pulisas i ona tvoia!!!!...credeti-ma ...caci eu am succes si la femei!!! :wink: :crazy:

joker
06-27-2003, 06:22 PM
8) corect ......

cerepaha
06-28-2003, 03:50 PM
uai, joker!!!! tu lamureste-ma, caci ajunge greu la mine..azi!!! cu ce eshti tu de acord??? poate cu semnatura mea???

coolgreetings
06-28-2003, 04:38 PM
Iolki Palki.....iaka si cerepaha s-o paiavlit.....shi mai fashi?

cerepaha
06-28-2003, 06:21 PM
iaka iar am ramas shomera! concurenta pe piata profesionala e foarte mare! astept propuneri de peste hotare!!!

Umka
06-30-2003, 03:42 PM
iaka iar am ramas shomera! concurenta pe piata profesionala e foarte mare! astept propuneri de peste hotare!!!

da' tu deskide-ti un bar"Costea si Jenea" :D

niki
06-30-2003, 06:29 PM
Of ochi albastri, ochi albastri...
Snoopi te inteleg din plin. Nu esti singura cu asa griji...

Invata-mã cu ce sã-ncep intai
si-n care vorbe-anume tuturor
sã spun ce-albastru-i ceru-n ochii tai,
si cum, de-atatea lumi luminatori,

pe gura ta surasu-i ca un soare;
ei poate niciodata n-or sã stie
din fiecare clipa trecatoare
cum ne-am durat noi cate-o vesnicie

iubindu-ne; si nu vor sti ca-n glas
iti cânt atatea cantece când spui
cuvinte ce pe buzele oricui
niste cuvinte simple-ar fi rãmas.

E tare usor sa te indragostesti de ei, si-i tare greu sa-i uiti. :cry:

Street
07-01-2003, 04:33 PM
milania vrei sa fii sotia mea?

zorzonel
07-01-2003, 04:52 PM
snoopy
sa inteleg ca schimbi ochii pe stabilitate? 8)

snoopy
07-01-2003, 06:56 PM
da' di shi schimb??? :wtf: eu vreu tat deodata!!! shi mai mult!!!! :evil: :ciupos:

cerepaha
07-02-2003, 12:53 PM

da' tu deskide-ti un bar"Costea si Jenea" :D

uai, ia poate ma prosveshiti si pe mine!!! ce am eu cu costea sau cu jenea??? eu daca imi deschid un bar il numesc BOBCLUB si la intrare o sa fie unpanou enorm iluminat perfect cu urmatoarea inscriptie: WELCOME TO BOBCLUB!

ionica
07-25-2003, 12:16 AM

Alien - te [cenzurat]e-n tren,
Ionika - putza mika!

Melania: TIRFA PROASTA

Doomie
07-25-2003, 01:24 AM
tz, shi urit vorbeshte omul

anyway, ce avetsi mai oameni cu ochii albashtri? eu nu am inteles niciodata oamenii care tsin minte mii de detalii despre persoana in care se indragostesc, de parca ar avea mare importantza ce nuantza a albastrului-cenushiu au ochii, cit de murdar e blondul parului, samd :)

principalul e focul, pasiunea, caldura, prietenia shi intelegerea dintre indragostitsi

ionica
07-25-2003, 11:23 PM
Eu zic ca nu-i bine sa lasi o insulta fara raspuns mai ales cand ai experienta stofei din care sint facuti unii...
Cat priveste igiena corporala eu zic ca e totusi destul de importanta...

Doomie
07-26-2003, 01:33 AM
Cat priveste igiena corporala eu zic ca e totusi destul de importanta...

ma refeream la expresia "blond murdar" - par vopsit blond, dar nu totalmente

cerepaha
07-27-2003, 07:45 PM
uuuia, kielilor, ia ma i lasati-o pe mel....caci de altfel... :ciupos:

Codrin
07-28-2003, 10:24 AM
CITAT : ... eu daca imi deschid un bar il numesc BOBCLUB si la intrare o sa fie unpanou enorm iluminat perfect cu urmatoarea inscriptie: WELCOME TO BOBCLUB!

Da' de ce sa nu alegi un nume american mult mai pop.u.l.a.r , Cherie ? De exemplu D.I.C.K . :lol:

:lol: :lol: Shi ai scrie pe panoul ala : WELCOME TO ... D.I.C.K.C.L.U.B ! :lol: :lol:

Astfel ar shti toata lumea la ce tratament sa se ashtepte cind intra in clubul tau . :wink: