HELP
Am o problema cu monitorul shi nu pot s-o rezolv nici cum. Anume - nu pot aranja foaia parca am božit-o shi am pus-o inapoi pe monitor. Monitorul are un an shi vreo 3 luni. Da garantia ii pe 36 de luni, ce sa faca plec sa-l schimb sau sa plec la meshter? :-?
imported_Oleg
05-05-2003, 11:03 PM
incearca sa-l aranjezi singur... fa reset..
daca nu -> schimba-l
Cum la monitor sa fac reset? :-?
lucky13
05-08-2003, 10:49 AM
daca te-ai jucat in meniul monitorului shi nici un folos din toate incercarile tale, cred ca nu ar trebui sa-tzi fie lene shi sa te duci cu dinsul acolo de unde l-ai cumparat, sa le aratzi ca e imposibil normal sa lucrezi cu asha monitor, shi eventual sa tzi-l schimbe.
imported_Oleg
05-08-2003, 01:29 PM
este service menu .. numai ca la CTX cam nushtiu cum se pune
El singur s-a schimbat cand l-am schimbat din partea dreapta a mesei in stinga... :wtf: Shi nu am inteles de ce, doar nu am atins butoanele.
lucky13
05-12-2003, 02:25 PM
shtii ce poate sa mai fie: cimpul magnetic. nu se recomanda sa pui boxe mari linga monitor, sau altceva care are un cimp magnetic puternic.
eu odata am pus in ambele partzi ale monitorului cite o boxa de la 'Radiotehnica' shi la un moment dat monitorul meu shi-o ieshit din mintzi, a facut o strimbatura de imagine :o , oleaca m-am speriat, dar am stap putzin shi m-am gindit, mi-am mai adus aminte cazuri diferite shi de la ce poate asha sa faca shi m-am clarificat.
presupun ca asta a fost cauza.