NAT
05-05-2003, 05:14 AM
Doresc sa fac prietenie si sa descut pe diverse ca cu frate si sora. Sa discutam ca la noi acasa.
Doresc ca prietenie sa fie sincere si de la inima.
:)
Doresc ca prietenie sa fie sincere si de la inima.
:)
|
View Full Version : PRIETENIE Pagini :
[1]
2
NAT 05-05-2003, 05:14 AM Doresc sa fac prietenie si sa descut pe diverse ca cu frate si sora. Sa discutam ca la noi acasa. Doresc ca prietenie sa fie sincere si de la inima. :) negru 05-05-2003, 05:09 PM shi eu tot :D zorzonel 05-05-2003, 10:13 PM nat a iubi inseamna a da de la tine. ce poti tu oferi unui prieten? ce inseamna pentru tine a fi prieten? NAT 05-06-2003, 01:48 AM BUNA! Sunt Ion din Cruleni. Socot ca iubirea nu este a da de la inma, ci din contra a se jertfi de la inima. A ruga sa fie primit cu placere, cu frica ca se va supara ca a fost deranjat la dorinta noastra proprie. Melania 05-06-2003, 11:09 AM buna intrebare....ce poti oferi unui prieten? ......discutii infinite, sustinere, sa-l mai hranesti cand e flamind, sa dorm cu el intr-un pat si sa nu ai erectie......oare astia-s avanajele unei prietenii? Melania negru 05-06-2003, 03:23 PM respect si incredere Cristina 05-06-2003, 04:45 PM Unui prieten poti sa-i oferi totul, evident daca esti tu prieten adevarat. Si trebuie sa fii gata la orce pentru el. zorzonel 05-06-2003, 10:54 PM melania, cum poti sa dormi cu prieten si sa nu ai erectie. iata eu am dormit cu doi prieteni odata, pe un pat, dar tustrei eram de acelas gen, daca asta ai in vedere. dar daca esti prieten de sex opus, atunci la ce sa dormi fara erectie, in sens dintai erectie apoi sa dormi, dar asta este tratat un pic altfel decat prietenia, ce zici? Melania 05-07-2003, 02:03 PM sa va spun ce mi sa intimplat mie.... ..............parca prieteneam cu un baiat.......inca de prin liceu....si ne spuneam de toate, si aveam si incredere si intelegere......kiar parea o prietenie absolut normala intre un M si o F......numai ca aveam o problemuta mika....tot timpu ne tragea la pupat si cand dormeam in acelasi pat - tot timpu la unu i se scula si celalalt se dadea in calduri....noi nici o reactie finka ne propusesem sa nu "stricam" prietenia cu asa "fleacuri de erectie".... .......pina cand odata nu am mai rezistat nici eu si nici el.....si am facuto *(de multe multe ori....de un infinit de ori)......si stiti care a fost concluzia la care am ajuns noi....? ....ca tare mari prosti am mai fost ca nu am facuto mai devreme si am lasat atata timp sa treaca pe linga noi.... ....acum el are o relatie, eu am una.....si regretam ambii ca nu suntem unu cu altu.....si va spun sincer daca imi mai cade ocazia sa o mai fac cu prietenu meu cel mai bun.....o fac fara nici o restrictie!!! ....ca doar e placere! cerepaha 05-07-2003, 02:55 PM straniu lucru e prietenia! exact asa ca si dragostea! ambele pot fi realizate doar prin incredere reciproca!...e trist...caci daca macar odata prietenul te-a dezamagit, cale de intoarcere nu este...si situatia e ireparabila! pacat! 8) Melania 05-07-2003, 03:29 PM ...daca te dezamageste un prieten....in mod normal cred ca o poti trece cu vederea....finka doar o prietenie adevarata le depaseste pe toate.....daca te dezamageste un iubit......naxyi s pliaja!!! Melania imported_lucia 05-07-2003, 08:13 PM ....to Melania: ...ce sinceritatzi, draga!!!!! :zzz: shi...multzi prieteni ai......"din ashtea"......cu erectzie, cu placeri, alea alea?.... ........serios acum,......cum adim sa cumulezi sex-ul cu prietenia,..daca e cu adevarat una sincera shi nevinovata?..............ce absurditate!...... Melania 05-08-2003, 01:26 PM catre Lucia.... ......mare dreptate ai...si cred ca in cazu multor nu ar merge sexu cu prietenia, poate nici la tine..... ...ei, bine in cazu meu a mers! cerepaha 05-08-2003, 02:56 PM daca o pitni le depaseste pe toate, oare in cazul dagostei nu e la fel???? :wtf: IONIX 05-08-2003, 05:33 PM da voi de-amu incyurcati sexu cu prietenia :wtf: :D Ion Cruleni 05-09-2003, 02:09 AM Buna! Prieteniea este in inima, ear sexul este trupesc. Nu trebue de incurcat una cu alta. Trupul aduce placere, ear inima aduce satisfacere duhovniceasca, si liniste sufletului, atunci cind nu esti dezamagit. Si o amarime de suflet cind se desparte un prieten sau parintii, buneii. . . lia 05-10-2003, 07:36 PM Mdaaaa, Radule, pai voi va iubiti..."la disperare"!... Dar daca zici ca a incalcat o intzelegere... Ce indisciplinata!... Da ea shtie ce ai de gand...? lia 05-10-2003, 09:11 PM Bravo, ce-mi place mie la tine e ca eshti optimist! :wink: Daca e sa fim seriosi, poate nu e cazul sa te grabesti, poate ca n-a fost sa fie de data asta, dar maine vei intalni o fata cu care sa te intelegi bine? Natalia 05-10-2003, 09:12 PM So ein Arschloch! :blah: lia 05-10-2003, 10:31 PM Mda... cred ca ti-ar prinde bine ceva lecturi gen "L' Education sentimentale" de Flaubert... Sau ceva de Blazac, sau... orice din clasici... Shi cat mai putzine filme de actziune... :( diaval 05-11-2003, 03:02 PM Radu, iaka tu da... din cite stiu baietii nu si pre asha di.... virginitatea lor.... mai mult fetele cele "mari" se tem sa nu fie.... Da padruga sheia a ta... vad ci tare ti-o mai *****.... din suferi asa.... da sint fete multe din care mai putine-s prikolnii dar sint... asha ca nu mai arunca cu glod in ele... dale pace... tu n-ai sa le schimbi pi toate! Eti un target eu altu si cel putin schimbam 2 din ele... de restu sa se ocupe restu :D NAT 05-12-2003, 12:58 AM Salut Radu! Parerea ta e gresita, tu nu ai fost fidel pina la urma, fidelitatea se arata cind traiesti pina la sicriu o vata in doi. Iar tu ai demonstrat ca nu ai iubito, dar ai folosito pe prietena ta si te-i batutjoc de ea, apoi ai aruncato si cauti de altcineva sa-ti batijoc. Ceea ce ai facut nu este nici prietenie nici draoste. NAT 05-17-2003, 02:22 AM Salut Radu! Radu tu ai ramas fidel, dar nu cum ai scris data trecuta ca ai fost fidel. A fi este la prezent si are viitor, dar am fost este in trecut ceea ce inseamna ca in timpul cit ati fost inpreuna ai schimbat-o. Deci dupa ceiea ce ai descris iese ca ea adica preetena ta nu ti-a fost fidela niciodata, nu a avut dragoste fata de tine. Te folosea in timpul liber. Iar tu ramii fidel alaturi dragostei care va iesi in viata ta. Vei incalca fidelitatea atunci cind viitoarea dragoste a ta nu te va schimba , iar tu o vei schimba-o. Mindrestete si vorbeste cu bucurie ca iubesti binele si urasti raul. Cu stima Natalia. Melania 05-18-2003, 01:28 PM Radu...ma fascinez cu adevarat..... TU: ....prea sincer ca sa taci.... ....prea copil ca sa te razbuni.... ....prea multa durere in tine ca sa uiti.... ....prea sensibil ca sa depasesti.... ....prea barbat ca sa treci pe linga orgoliu.... imi placi... NAT 08-10-2003, 04:28 PM Salut! :zzz: 8) :-? :o :wtf: :P :x :lol: Doresc sa discutam despre dragoste adevarata. Parerile d-stra vor fi invataturile noastre. Dragostea de priteni, dragostea pentru casnicie, si dragostea pentru copii este oare una si aceeasi? joker 08-12-2003, 08:48 PM .... cu cu totul diferite una de alta.... :crazy: joker 08-19-2003, 07:14 PM as dori sa aflu parerea colegilor de forum - care este diferenta de virsta acceptata intr-un cuplu... :roll: FreezE 08-19-2003, 08:17 PM Stii este o zikala iubirea invinge totul, cuplul poate sa aiba intre el shi 20 de ani diferentsa, da iaka publicul poate sa se gindeasca la multe shi mai multe mai ales cind cineva ii bogat sh batrin da altu ii sarac shi tinar. acidrock 08-19-2003, 08:28 PM Salut! :zzz: 8) :-? :o :wtf: :P :x :lol: Doresc sa discutam despre dragoste adevarata. Parerile d-stra vor fi invataturile noastre. Dragostea de priteni, dragostea pentru casnicie, si dragostea pentru copii este oare una si aceeasi? nu stiu doar ca prietenia intre doua prietene/ intre un barbat si o femeie (ambii holtei) in cele mai multe cazuri e u pseudo-prietenie. :P lelaina 08-20-2003, 07:39 AM Dragostea de priteni, dragostea pentru casnicie, si dragostea pentru copii este oare una si aceeasi? Cum ar putea fi? :o zopiryon 08-20-2003, 12:13 PM nu inteleg nika... :o joker 08-25-2003, 08:14 PM as dori sa aflu parerea colegilor de forum - care este diferenta de virsta acceptata intr-un cuplu... :roll: .... vad ca nimeni nu doreste sa-mi spuna macar ceva :roll: ... iata ce prieteni am.... lelaina 08-25-2003, 10:14 PM Jopi, vreai parerea mea? Eu zic ca nu exista limite, fiecare si le impune singur. Daca cineva invoca motivul ca varsta e unicul impediment in calea unei relatzii, atunci el la sigur are alte motive ascunse ce-l opresc sa dezvolte aceasta relatzie. Iar cand iubesti, iubesti neconditzionat fara sa spui "ca daca ar fi el mai tanar/batran macar cu * ani, l-as iubi, dar asa...", si nu-tzi pasa de opinia publica (sau, ma rog, barfele babei Eudochia de la coltzu casei), simtzi doar ca el/ea e persoana de care ai nevoie. Melania 08-25-2003, 11:49 PM ...inima mea a batut mult timp pt un barbat care era cu 10 ani mai mare decat mine....simi parea ca e o proportie perfecta.....acum insa.....am cunoscut pe cineva care e cam de virsta mea......si stiti ce ma uimeste....ca ma lasat lata......mi se rupe inima de dragu lui...nebuneste..... ...asa ca .....joker, cred ca depinde de la om la om...... Eros 08-26-2003, 11:58 PM Prietenul adevarat este plin de iubire in orisice vreme, iar in nenorocire el este ca un frate. NAT 09-06-2003, 02:46 PM Salut prieteni!!! Vreau sa dau explicatie mica la cele scrise: dragostea de prieten,dragostea de casnicie si dragostea de copil inseamna a iubi prietenii din jur; a iubi sotul (sotia); a iubi fii si fiicele. A fi mai pe scurt un familiar excelent. Dar a fi un familiar excelent este nevoie de a pregati pina la casnicie pe invataturile celor ce au trecut prin ele pina la noi, ca noi in timpul casniciei sa nu facem expereente. Cred ca nu mereta sotul (sotia) sa fie dezamagita de noi. Ci sa aiba o mare bucurie la care sa ne rasplateasca si noua. Daca cineva crede ca nu e descris deplin rog sa adaugati ceea ce vreti sa priti voi singuri in casnicia voastra. :P : zopiryon 09-06-2003, 02:48 PM superficial... :wink: niceego 09-16-2003, 03:56 PM Iubire inseamna sa vrei sa-l vezi pe alesul inimii fericit - nu asa cum vrei TU, ci tocmai cum se vrea DINSUL. Toata confuzia se naste din talmacirea contradictorie a notiunii de FERICIRE, ori, de multe ori ii doresti "iubitului" cu atita silinta fericirea, ca il sufoci in bratele straduintei inainte de ai vedea "bucuria"... Ce cauta "iubirea" in cadrul ce se dezbate (prietenia)? Simplu de tot: fara iubire, nu ar fi prietenie, si viceversa. E opinia mea, si pot sa o argumentez. Dar asi dori sa meditam impreuna, ca pentru aceasta si exista forum-ul, nu? joker 09-24-2003, 06:34 PM niceego, ai inceput-o bune. poti continua discutia shi mai departe. pe parcurs ma voi alatura si eu. Lika 09-30-2003, 11:27 PM Joker si eu ma voi alatura ca tare mi-i draga de tine,mai ales cind chemi in ajutor fewtele ca sa te apere :) NAT 10-01-2003, 02:31 AM ai dreptate Eros si toti cei care sunt de parerea lui sau tot ceva in sensul asta. la moldova.net chiar la tema noastra am observat ca sunt baieti ce se amuziaza pe seama fetelor, nu voi spune pe nume fiindca se vad de la posta. si totusi nu inteleg la ce va alaturati? :hahaha: nu stiu cum voi dar eu am dorinta fac prieteni si frati adevarati, nu prin cuvinte ci prin fapte, dar rari sunt asa baieti sau fete. puteti vizita saitul www.sens.md si www.forum.brega.org aici puteti sa va exprimati liber opinia fara cenzura asupracuvintului. si la aceste doua forumuri ma puteti gasi cu numele Eden si la al doilea forum Natalia de la Criuleni si tatal meu Ion de la Criuleni. La sigu va va placea forumurile astea. Natali joker 10-01-2003, 10:37 AM Joker si eu ma voi alatura ca tare mi-i draga de tine,mai ales cind chemi in ajutor fewtele ca sa te apere :) Lica, n-am chemat fetele in ajutor - singure au venit. Sper ca ai observat ca shi baieti sunt :wink: Daca doresti sa discutam normal- discutam ... NAT 10-02-2003, 10:50 PM NOROC, cred ca iubirea nu inseamna a slujii numai cuiva pe plac, ci a trai in comun acord, fara reprosuri si invidie.De a sustinne unul pe altul la cadere, fie la boala, fie depresie spirituala, fie in pacat. Doresc sa raminem prieteni mereu fara a desparea de pe forum, sa ajutam cu sfaturi pe cei care cer vre-un sfat, fara de ai dauna. :hahaha: lelaina 10-04-2003, 01:58 PM Sa citez o remarca de-a Coco Chanel: "Prietenii mei, nu exista prieteni." Ce zicetzi? :lol: niceego 10-04-2003, 05:11 PM ... ca e un nihilist NAT 10-05-2003, 03:54 AM sunt prieteni care te zamagesc, adica nu sunt prieteni, vreau sa remark ca prietenii nu se fac usor, ci un timp indelungat, si cu atentie, sa recunosc nici eu nu am prieteni sinceri, se gindesc doar la ei, dar pentru ei restul hoti sa........ cred ca toti ma va intelege corekt, in special LELAINA :crazy: :zzz: :evil: :evil: :evil: :evil: :o vio 10-06-2003, 06:50 PM NAT, nu vreau sa te jignes, dar imi pari taaaare tinerica. Cyti ani ai puiu, de esti preocupata de asa probleme globale? zopiryon 10-06-2003, 07:32 PM offtopic : eu nu'i dau mai mult de 14 8) vio 10-06-2003, 09:34 PM E draguta, crede in idealuri.... Din pacate o sa-i treaca.... negru 10-07-2003, 03:33 PM e mai rau cand nu crezi... NAT 10-21-2003, 11:47 AM Daca m-ati pus in descutie pe mine, este normal ca sa stiti cine sunt cei de pe forum. Pe scurt: Nat- inseamna Natalia. Eu am 15 ani. Studiez sf.scriptura, si am luat o tema din ea, care este cea mai inportanta. Si prin descutii la forum multi (sper eu) vor corecta dragostea din falsa la adevarata. Ar fi bine sa nu ne ghicim unii pe altii, ci din contra sa descoperim adevarul despre noi. Cine stie poate cineva se va gasi, dupa judecata cuiva, pereche pe viata.Sau prieteni. Doar trebue sa ne simtim ca fratii si surori. negru 10-21-2003, 04:17 PM bun descurs Melania 10-21-2003, 04:59 PM Doar trebue sa ne simtim ca fratii si surori. ...NAT, omuletz mik.....da in concepia ta "fratii si surorile" sex fac? sau numa drujba curata forever? Melania 10-21-2003, 05:31 PM Radu....am tot respectu fata de "inocenta" ei...dar...e o diferenta intre a fi inocent, dulce si pur......si de a fi naiv si prostanac.... negru 10-21-2003, 05:32 PM ea nu vrea sa corupa fata, doar vrea sa vada ce gandeste... NAT 10-22-2003, 07:26 PM Melania! cred ca ai inceput sa-i ei oamenii peste picior"chiar peste masura..." NAT 11-14-2003, 02:43 AM A fost o greal fcut n concluzia mea fa de tine. Eartm te rog. Eu cred c nu se va mai repeta. nu am neles corect gndul exprimat de tine. Dred 11-14-2003, 07:00 PM prietenii conteza cel mai mult si putem fi prieteni; Dar nu toti prietenii sunt buni. Iti spun deodata ca voi fi un prieten bun clar daca vei fi si tu eu am avut un prieten de care acum imi este totuna pentru ca el nu a fost un prieten bun EU CRED CA INTRE PRIETENI ESTE CEL MAI PRINCIPAL INCREDEREA UNDE NU ESTE INCREDERE RELATIA PRIETENILOR DISPARE CINE-I DEACORD :( Melania 01-18-2004, 12:59 PM ...mi se pare ca pierd un prieten... a.d.i.d.a.s 01-18-2004, 01:31 PM mama mia, ce discutie lacrimogena aici la voi :lol: Melania 01-18-2004, 01:46 PM adidas da una-n bot ? asa din tat sufletu? KazeolNevozmojnii 01-18-2004, 05:23 PM ...mi se pare ca pierd un prieten... fa-ti cruce! :D Hm.. prietenul daca nu da duba, numai de tine depinde daca il pierzi sau nu. Melania 01-18-2004, 10:22 PM mai pus pe ganduri strashnice KazNev...dar cred ca ai dreptate!!! GroSSu 01-19-2004, 03:34 AM Buna oameni! Ash vrea sa spun ceva ce shtiu sigur : Cu cit mai adevarata devine prietenia cu atit e mai ushor de ai face omului rau, cauza poate aparea din cer shi numai un prieten adevarat in tot sensul cuvintului nu v-a profita de aia. Shtiu pe pielea mea cum e sa treci de la prietenie la ura. Arina 01-19-2004, 07:20 PM da' eu zic t'fu-t'fu-t'fu sa nu le deochi in ceea ce priveste prieteniile mele... vio 01-23-2004, 11:08 AM Dar eu imi zic t'iu-t'iu-t'iu sa nu ma deochi ce prietena ciotkaia sunt eu pentru prietenele mele care t'iu-t'iu-t'iu sa nu le deochi cyt de adevarate imi sunt! :) Dar am o idei in privinta prieteniilor. Orice persoana se imprieteneste cu o alta persoana care "se afla pe aceiasi unda". Cei care nu sunt sinceri, fideli in prietenii, mie imi apar destul de banali in momentul cynd cauta prieteni adevarati. Ce semeni aceia culegi A spus Vio Ion Cruleni 01-24-2004, 04:18 AM E corect sa te porti ca un copil. Fiindca numai un copil nu poarta ura, crede in totul, nu minte. Dar o data cu resterea in ani, primeste invatatura de la prieteni si parinti. Datii unui copil de trei sau patru ani un automat, veti vedea ca il va arunca. Fiindca nu stie de dusmani, nu are ura. Chear daca ii veti lamuri cum se poate utiliza arma. Dar ura vine de la neincrederea si rivna fata de adverssar. Ba chear daca cineva din prieteni fie de-o sema sau mai mare uraste pe un necunoscut. Sau daca parintii descuta catre copii despre certurile care le au in veata lor, apoi amenintind cu rafueala. Dar daca nu se pomeneste despre criza de prietenie, eu cred ca nu mai este motiv de ura, ci este numai dragostea. Isus luind in brate un copil, cea zis? Stiti? "... sa-i asemanati ..." surcufft 02-15-2007, 10:50 PM Doresc sa fac prietenie si sa descut pe diverse ca cu frate si sora. Sa discutam ca la noi acasa. Doresc ca prietenie sa fie sincere si de la inima. :) prietenia este o floare rara,care creste pe culmile cele mai inalte .dar cine o cauta sau o gaseste din intimplare ,sa o pretuiasca sa fie atent cu ea sa o scoata din pamint ,sa o puna intr-un vas in casa lui la loc de cinste ,sa o ude sa o puna la lumina sa o fereasca de ori ce iar dauna .ca daca se usca va cutreiera muntii din nou si poate no va mai gasi niciodata. Codrin 02-17-2007, 02:30 PM asta din ce ierbar ai cules-o ? :super: prietenia e o atractie sexuala inconstienta, .... reprimata de obicei din motivul ca prietenii apartin aceluiasi sex :D khama 02-17-2007, 04:03 PM shi cand sunt de sex opus? Codrin 02-17-2007, 04:04 PM prietenia intre un tip si o tipa e o legenda urbana :cool: khama 02-17-2007, 04:06 PM cum zicea un clasic in viatza, interactziunea dintre barbat shi femeie e 99,999999% flirt Otilia 02-17-2007, 04:32 PM C'mon voi..de ce e atit de greu de crezut ca uneori intre doua persoane de sex opus poate sa nu existe atractie sexuala, sau interes amoros? Am prietenit 12 ani cu un baiat pt care nu am simtit absolut nimik decit dragoste frateasca si viceversa, si a fost perfect, eram best friends, si acum suntem foarte apropiati dar din lipsa de timp comunicam mai rar. Pe cind, prietena cea mai buna, m-a tradat fara un motiv aparent. Intre baiat si fata amici nu este invidie, concurenta pt atentia sexului opus si asta face mult. khama 02-17-2007, 04:34 PM eu n-am zis ca nu cred... am shi eu o prietena f apropiata fara alte simtziri in plus... 8 ani la activ... stau shi ma gandesc daca e unicul caz la mine sau nu.. PiggyEFromHell 02-17-2007, 07:26 PM Otilia nici eu nu prea cred in chestia asta. E greu... mai ales daca fata e buna iar baiatul nu e prost... cred ca e foarte greu si doar in anumite conditii se formeaza. gr8dude 02-17-2007, 07:53 PM Am prietenit 12 ani cu un baiat pt care nu am simtit absolut nimik decit dragoste frateasca si viceversa Poate e asa, sau poate ca el niciodata nu ti-a povestit despre anumite dorinte pe care el le inhiba pentru a nu ruina ceea ce este. Ai scris 'viceversa', dar asta se bazeaza pe ce? Te-ai uitat la el in creier cu debugger'ul? (i.e. de ce esti sigura?) Otilia 02-18-2007, 01:30 AM Otilia nici eu nu prea cred in chestia asta. E greu... mai ales daca fata e buna iar baiatul nu e prost... cred ca e foarte greu si doar in anumite conditii se formeaza. Pai stati. hai sa gindim asa..nu toate fetele va plac, nu? sunteti selectivi. nici noua nu toti baietii ne plac, si iata se intilnesc un baiat si o fata care nu se plac, nu corespund standartelor celuilalt, dar se gasesc reciproc foarte interesanti ca persoane/amici. Atunci de ce nu va exista o prietenie bazata doar pe interese comune si pe faptul ca se simt bine impreuna si pot sa-si spuna orice fara a se judeca reciproc. Poate e asa, sau poate ca el niciodata nu ti-a povestit despre anumite dorinte pe care el le inhiba pentru a nu ruina ceea ce este. Ai scris 'viceversa', dar asta se bazeaza pe ce? Te-ai uitat la el in creier cu debugger'ul? (i.e. de ce esti sigura?) Stiu despre ce vb. fiindca de la 7 ani ne cunoastem, am trecut prin faze diferite ale vietii, am crescut impreuna si nu mai reprezentam un mister unul pt altul fiindac eram ca frati. Numa va privi niciodata ca pe domnisoara/femeie/mama cu copii fiindca pt el mereu voi ramine Otilia cea cu care facea prostii si pe care a vazut-o in diverse ipostaze care de care mai timpite. La fel si eu, nu-l voi privi niciodata ca pe un barbat. Sunt sigura ca mai sunt multe cazuri de acest fel. kraft_natasha 02-19-2007, 04:16 PM am prieteni tipi, dar nu pe deplin, de asta e doa unul - ne shtim din cl.1, lokuim aproape... inkredere, respekt, asmd liyanaa 02-19-2007, 06:22 PM Si eu am prietei baieti. Nu mi s-a parut niciodata ca ar fi putea exista ceva intre noi. Mi se pare absolut posibil ca sa existe prietenie in un barbat si o femeie. kraft_natasha 02-22-2007, 03:56 PM prietenia presupune (sau realizeaza) egalitatea perfekta, un fel de simetrie, ma intrebam exista prietenie intre persoane “inegale”? e prietenie din interes sau ii spune altfel? adica: saracul e prietenul bogatului din necesitate, slabul e prietenul puternicului pentru securitate (tralala) poti prieteni ku tine insuti? e egoism sau e totushi prietenie? exista doar un prieten adevarat in viata? doar o prietenie ideala? (ahile – patrocle) gr8dude 02-22-2007, 04:04 PM Problema egalitatii este foarte importanta. Am analizat-o ceva timp in urma si am formulat anumite concluzii intr-o cercetare pe care am efectuat-o, o poti copia de aici: http://ralien.nytka.org/files/select++.pdf O parte a documentului este dedicata acestei probleme. kraft_natasha 02-22-2007, 04:08 PM multzam` Codrin 02-22-2007, 05:09 PM OK, dupa atatea proteste si exemple contrarii, reformulez chestia cu legenda urbana :p Da, poate exista prietenie intre un patan si-o padruga, ... cu conditzia ca padruga sa fie urata. :super: ... Altfel el, inevitabil, din cauza apropierii fizice, te va introduce in vreo fantezie erotica a sa... si de acolo incolo nu mai ramane decat ideea de sex. ... Sa vedem acum cate mai bat capul cu ce de prieteni buni masculi mai au ele. :D Otilia 02-25-2007, 08:58 PM bai, eu oricum am prieteni maskuli, si faza cu fanteziile lor ( or fi sau nu ) nu le-am simtit niciodata si a fost tot OK. Codrin 02-25-2007, 10:24 PM Ai vazut filmul "There's Something About Mary" ? Era vreo prietenie acolo ? :D E imposibil ca la un moment dat, daca fata e faina, patanul sa nu incerce. Si, da, sa zicem ca se dovedeste plin de bun simtz si la primul semn al ei ca nu vrea decat prietenie pura, se opreste. Dar e ceea ce ramane prietenie ? In functie de cat de mult o doreste, la el ramane un fel de masochism in continuarea relatiei de asa zisa amicitie. Iar la ea e pur si simplu egoism, daca nu se intereseaza ce mai simte ala si se automageste ca totul e OK. Nush cum, dar masochism la unul si egoism la alta, nu imi rezulta deloc prietenie. :super: ........ Fau. :cool: Otilia 02-25-2007, 10:46 PM bai baietsel...si ce daca fata e faina? tre sa fie numaidecit atractie sexuala sau interes? nu ai cunoscut vreodata nici o fata faina de tot, dar care nu e tipul tau , dar in schimb interesanta ca amika, persoana? Codrin 02-25-2007, 10:58 PM Poate ca eu sunt un caz special. :cool: Dar in general la tipi e aplicabil dialogul asta in materie de gusturi : ca un mascul wants to bangs all the good looking .... then, what about the bad looking? ... well, he pretty much wants to bang them too. :D Tu chiar te enervezi sau doar incerci sa ma sperii ? :vino: mih@el@ 02-25-2007, 11:01 PM E imposibil ca la un moment dat, daca fata e faina, patanul sa nu incerce. Si, da, sa zicem ca se dovedeste plin de bun simtz si la primul semn al ei ca nu vrea decat prietenie pura, se opreste. Dar e ceea ce ramane prietenie ? In functie de cat de mult o doreste, la el ramane un fel de masochism in continuarea relatiei de asa zisa amicitie. Iar la ea e pur si simplu egoism, daca nu se intereseaza ce mai simte ala si se automageste ca totul e OK. Nush cum, dar masochism la unul si egoism la alta, nu imi rezulta deloc prietenie. :super: ........ Fau. :cool: Asta ce inseamna ca ea ar trbui sai dea voie lui sa faca ce vrea cu ea?Chiar de as fi prietena buna ,,tare" cu cineva nu mias permite ca acesta sa faca ceva- si in rest bravo fetelo care sunt in asa cazuri egoiste sau rele!!! Otilia 02-25-2007, 11:02 PM vai, sunt foarte calma :) nu stiu, nu stiu..nu respect masculii care bang everything, daca iti stii pretul tre sa alegi si ceva bun, da asa lish bi.. m_c_B 02-25-2007, 11:03 PM Otilia , simplu , daca fata e faina - exista atractie fizica. Codrin 02-25-2007, 11:04 PM pai cele mai putin calitative sunt de antrenament :super: mai, eu glumesc de dragul argumentatiei .... acum o sa citeasca vreo "prietena" si ma taie de pe lista de druji :na: khama 02-26-2007, 03:48 AM Dar e ceea ce ramane prietenie ? In functie de cat de mult o doreste, la el ramane un fel de masochism in continuarea relatiei de asa zisa amicitie. "what's in ya' heaaaad, in ya' heaaaaaad, zooombie, zoombie" lelaina 02-26-2007, 08:49 AM Sigur ca exista prietenie intre un barbat si o femeie. Si sex prietenesc...tot. :D Sunt si prietenii platonice, de ce nu? :) Doar ca sunt mai greu de inteles pt cei din jur. alyyy 02-26-2007, 09:38 AM simbata am vazut un film..si actrita ii zice baiatului, ca ala deja se saturase de bla bla bla..vroia casatorie si fata il evita a ii placea prietenia lui, sii zice: ma simt bine cind sunt cu tine, da nu vreau sa ne casatorim, te iubesc da nu sunt indragostita, te srut si facem dragoste da asta nu inseamna ca nu pot sa fiu cu prietenul meu cel mai bun, adica el, cel ce vroia casatorie..... se intimpla...si inteleg... Arina 02-26-2007, 10:13 AM tre sa fiu de acord cu ideea ca daca imi place fizic, ma atrage fizic, nu prea e prietenie pura... chiar daca nu se intampla fapte reale. in asemenea cazuri prietenia nu e eficienta. lelaina...iubiri platonice... pe care nu le suport. lvl100 02-28-2007, 06:52 AM Teoria ca teoria, dar practica ne omoara. Subscriu si eu la ideea ca o relatie de prietenie curata nu poate apare decat daca unul dintre ei doi (doar unul) are un defect major gen extrem de urat(a), homosexual etc. Doar asa se pastreaza interesul amicesc, cel care are legatura doar cu interactiunile logice interumane si nu dorinta. Pentru ca in realitate, pentru doi oameni care sunt mai mult sau mai putini egali din punct de vedere al atractiei fizice, nivel intelectual etc inevitabil va apare o tensiune sexuala. E mersul naturii. Unii se controleaza mai mult, altii mai putin dar aceea tensiune exista chiar daca unii nu o constientizeaza. Majoritatea relatiilor cu amicele mele au terminat fie intr-un sex prietenesc, fie chiar si numai cateva saruturi intr-o clipa de dezorientare. (doua pahare de Angelli , un cer instelat pe plaja marii--> si cei mai buni prieteni incep sa se intrebe cum ar fi daca.....:) ) PiggyEFromHell 02-28-2007, 02:37 PM lvl100 ai uitata sa mai spui ca un defect e sa aiba un prieten pe care sa-l iubeasca si pe deasupra sa-ti fie un prieten bun. Atunci sigur ca veti fi prieteni (cel putin eu as fi). Nu m-as baga pe prietena prietenului chiar daca s-ar dezbraca in fata mea si mi s-ar oferi... dar nimeni nu spune ca nu as vrea:). lvl100 02-28-2007, 05:08 PM lvl100 ai uitata sa mai spui ca un defect e sa aiba un prieten pe care sa-l iubeasca si pe deasupra sa-ti fie un prieten bun. Atunci sigur ca veti fi prieteni (cel putin eu as fi). Nu m-as baga pe prietena prietenului chiar daca s-ar dezbraca in fata mea si mi s-ar oferi... dar nimeni nu spune ca nu as vrea:). Heh pai vezi ca tocami asta e problema. Nu suntem animale, deci probabil ca majoritatea o sa ne reprimam orice porniri din considerente morale (iubita prietenului etc) dar tensiunea exista si se creeaza orice ar fi. Faptul ca tu ai o incordare constienta sau subconstienta cand esti in prezenta ei deja exclude relatia adevaratei prietenii. Sigur, v-ati intelege bine si poate v-ati face si confidente .Dar cam atat. Dar adevaratii prieteni intra intr-un cerc extrem de restrans, un loc personal unde nu au loc decat pentru amicii care ti-au intrat in suflet si pentru iubite. Relatia ta cu o fata care nu poate sa iti fie iubita si in acelasi timp iti creeaza dorinta nu are cum sa intre in acel cerc intim. Ea este un hibrid , o "anomalie" din punct de vedere afectiv si inconstient ii vei nega apartenenta la cercul mentionat. veveritza 03-14-2007, 03:03 PM www.prieteni.ro ps buna dimineatza :) Smile 03-15-2007, 01:47 AM prietenie intre un baiat shi fata nu exista dupa parerea mea, cu cit mai mult sau mai bine prietenesti cu atit mai mult te atrage persoana respectiva... |