View Full Version : Ultra Mouse ( poate fi folosit si in aer )

:::[alien]:::
04-25-2003, 11:21 PM
Compania Gyration ne propune primul mouse , care , afirma ea , poate fi folosit atit in mod normal - pe birou - cit si in aer.Cind este folosit in birou , dispozitivul se foloseste de senzorul optic, insa inadata dupa ce este ridicat de pe suprafata de lucru, senzorul optic este deazctivat fiind in schimb folosit un giroscop de mici dimensiuni, integrat in mouse.In acest fel mouse-ul poate fi utilizat in egala masura atit in lucru normal zi de zi , cit si la prezentari, pentru ca avem de aface cu un device wireless cu o raza de aproximativ 30 de metri. In plus (tot ca un gen de aplicatie a modului dual de lucru ) Dyration afirma ca oboseala provocata incheieturii si miinii in general poate fi diminuata foarte mult prin alternarea celor doua forme de utilizare.Ultra Mouse dispune de baterii proprii si de un docking station in care poate fi amplasat pentru incarcarea acestora.Pretul sau e de aproximativ 70 USD.

WWW foto - [ mouseul in fata ]

http://www.gyration.com/images/video_thumb.jpg

WWW foto - [ mouseul din parti ]

http://www.gyration.com/images/which4you1.jpg

xx
04-25-2003, 11:31 PM
hmm :) stau cate 8-16 ore la comp cu un mouse obisnuit cu fir, care mai mult de 2$ nu costa, da nustiu ce nam observat sami oboseasca incheietura manii, ori sa am nevoie de infrarosii, wireless, ori mai stiu eu ce :) ladno, acelea mai inteleg, da aista cu aeru in genere.. imho asta deja is aberatii care conteaza pe 4ainishii care se dau in vant dupa lucruri noi (fara mare trebuinta practica, da zato krutye :)

04-25-2003, 11:35 PM
xx - astai pinjtru sheia cu $$$ :D

imported_Oleg
04-26-2003, 12:05 AM
m-am uitat la dinsa.. chiar nu-i comoda deloc

04-26-2003, 12:12 AM
Oleg ... nu stiu daca ii comod ca nu am posibilitatea sa o vad dar ca sda stii ca e comoda tebuie sa o tii in min .. daca ai tinuto in mina zi are ceva posibilitati ?

zap.
05-06-2003, 11:02 PM
Dap nu cred ca e tare comoda :(

imported_Oleg
05-07-2003, 01:43 AM
iti incordezi prea tare mina

05-07-2003, 11:16 PM
mda ... are o greutate mare ?

zap.
05-08-2003, 08:50 PM
Sa fi fost nu mouse da covor sa poti sa te te foloseshti doar atingidu-l cu degetul :lol:

nicu
10-21-2007, 03:25 PM
Sa fi fost nu mouse da covor sa poti sa te te foloseshti doar atingidu-l cu degetul :lol:

este si asa ceva