View Full Version : pneumonia se raspindeste global

aLa creciun
04-19-2003, 11:38 PM
se spune ca aceasta pneumonie vine din Vietnam sau China( Hong-Kong) si s-a raspindit mondial. se raspindeste prin microbi si e ceva de care medicii nu s-au intilnit pina acum, cautind inca leacuri si metode noi de a invinge acest virus oribil. daca n-ati auzit de asta sa faceti atentie, sau daca ati auzit de asa cazuri in Moldova sa-mi spuneti. ah?! :cry:

vitalic sprinceana
05-11-2003, 10:02 AM
cred ca se face prea multa zarva cu aceasta pneumonie(sars).dupa cite inteleg se tirajeaza prea mult si se creeaza panica,sa fim seriosi informatii de tipul:au murit atitia si atitia nu prea suna linistitor.in acelasi timp se uita altceva:au fost lecuiti peste 3000 de cazuri deci proportia e unul la 6,inseamna ca totusi e posibil sa se lupte impotriva acestei boli.
si ca sa nu ziceti ca vorbesc de pe garduri:
http://www.who.int/csr/sarscountry/2003_05_10/en/

galuboi
05-16-2003, 04:15 PM
Da eu cred ca trebuie luata in serios informatia, ca nu degeaba lumea asa s-a pus pe jar . In orice caz boala asta mai bun loc nici nu gasea sa se cuibareasca decit in China

aLa creciun
05-27-2003, 12:18 AM
dupa mine aceasta pneumonie a fost inventata chiar de ei insasi , chinezii, pt ca sa micsoreze populatia lor. straniu: ei tot timpul gasesc o metoda noua din electronica, din medicina (cele mai bune leacuri sunt cele chinezesti), dar nu pot gasi un vindecator a acestei boli, cu toate ca au gasit cum sa-l depesteze... :roll: