kedd
04-15-2001, 08:22 PM
nu ne informeaza nimeni despre ce a fost mai fain la expozitsia de anul acesta ?
|
View Full Version : Cominfo Moldova 2001 kedd 04-15-2001, 08:22 PM nu ne informeaza nimeni despre ce a fost mai fain la expozitsia de anul acesta ? radium 04-15-2001, 09:57 PM a fost fine ... shi va spun ce anume pe mine m-au impresionat monitoarele LCD de MAG... eh asha ceva trebuie sa ai in casa ca sa simti placerea... radiatia cred ca e 0 :grin: restul ca de obicei: procesoare de frecvente peste 1000MHz shi etc Doomie 04-20-2001, 11:57 PM mie personal nu mi-a placut di doua motive: 1. pentru ca s-a facut atita zarva pentru nimic nou. 2. pentru ca nu am fost surprins de nimic - oare un Athlon 1,3Ghz cu numai (!) 256M RAM mai poate sa produca fiori in mintea mea?! Eu asha ceva mi-ash lua acasa, dar nu ash pune la expozitie ca fiind ceva foarte inovativ :smile: in schimb au fost shi citeva surprize placute: internetul total al MTC (foarte convenabil pentru cei de la tsara), vIP calls de la MTC - mai scump ca la INtertel, insa mai ieftin ca tarifele obishnuite de la MTC shi fara de abonamente, cartele, etc. Formezi doar 8-16-1-xxx-xxxx pentru USA spre exemplu shi vorbeshti cu 6-7 lei minuta (lucru valorificat de mine in discutia cu Harvard people care m-ar fi costat o avere, acum insa ma costa de 3 ori mai putin, adica 1/3 din avere:)) in rest, nimic nou.. poate doar "televizoarele" alea pe care le numim noi ecrane LCD :smile: madwolf 04-21-2001, 12:24 AM ce ai in videre prin tarifele de la mtc? este aplicabil pentru oricine? ai mei suna din cand in cand (de la tara si de la chisinau) incoace (usa) si daca exista vre-o posibilitate de a reduce costul, da-mi de stire, multumesc Slava 04-24-2001, 11:23 AM Harvard zici...mda..... Kuzya 05-19-2001, 02:06 AM asa bespont a fost, degeaba am cheltuit bani :mad: evisoft 04-28-2002, 04:24 PM Doar ce va bun a avut ComInfo au strins toate magazinele la un loc :(. Eu am trecut 10 min pe la toate standurile si am plecat la Bit+ ca sa ma uimesc cit de prost si acolo a fost organiza. Cred ca in Moldova ComInfo se face doar pentr elevi, sa vina sa se joace degeaba la expozitie. |