View Full Version : va rog o ideie de ajutor

lucky13
04-03-2003, 07:56 PM
de ce apare aceasta eroare la inregistrarea unui nou utilizator
http://www.ournet.md/~iliushka13/img/error.gif
utilizatorul se inregistreaza normal, dar numai eroare il pune pe ginduri, el doar nu shtie ca s-a inregistrat

letUS
04-04-2003, 12:35 AM
credca deorece nu ai configurat mail serverul in phpbb. Adica in falul cu configuratia nu stiu care e (mai tinca config.inc) tre sa scrii ce mail server tre sa foloseasca.

lucky13
04-04-2003, 09:43 AM
dar daca nu shtiu ce mail server sta, eu nu am acces la serveru shela?

dune
04-04-2003, 10:48 AM
tre sa vezi la configurarea din phpBB admin control panel; acolo smtp serverul tre sa fie deselectat... si ar trebui sa lucreze...

lucky13
04-07-2003, 01:39 PM
merci, gata.
chiar cind m-am uitat era pus la dezactivat, dar oricum dadea eroarea, acum vad ca dupa ce am scris ceva aiurea in cimpul 'adresa serverului SMTP' nu mai aparea eroare, apoi am shters iarashi textul din acel cimp shi tot nu mai apare aroarea :-?

lucky13
04-08-2003, 05:02 PM
va rog, inca o intrebare - ce sa fac ca sa pot pune avatar?
am activat avatar-ul shi toate optziunile sale (upload, link shi ce mai este acolo), am creat directoriul avatar shi gallery (asha cum shi e in configuratzia generala), dar oricum cind fac upload imi spune ca nu are acces, shi nu face upload, in loc de avatar apare patratzelul gol cu roshu in centru :). chiar daca copii nishte imagini in directoriul gallery tot nu mi le arata in plrofile cind ash vrea sa selectez un avatar
:x
merci anticipat

lucky13
04-09-2003, 02:10 PM
iaca shi inseamna oleaca sa te gindeshti, potzi shi singur sa gaseshti solutzia :D
am facut, merge totul bine.
oricum merci