View Full Version : LINGUATA
:::[alien]::: 03-26-2003, 10:30 PM Probabil stiti de scoala de limbi modernet "linguata.vreau sa va expuneti
parerea despre modul lor.ca ma gindesk sa trek testu`.apropo uitativa:
www.linguata.md (din punct de vedere de deisgn e slabut).
coolgreetings 03-27-2003, 06:43 PM Makar bine ca pe sait-ul care l-ai pus poti gasi toata informatia de care ai nevoie!
Ce sa zic....Linguata este o scoala care ti-ar da mai multe posibilitati sa inveti in strainatete decat scolile obisnuite din Chisinau!
Cristina 03-27-2003, 11:52 PM Eu am invatat la linguata 4 ani.
Parerea mea e ca nu merita prea multe eforturi.
Acum invat franceza la liceul " Spiru Haret" si e mult mai normal.
Multi vorbesc de Studium, ca e normala.
Doomie 04-11-2003, 02:48 PM experientza mea cu studiul limbii engleze arata ca cel mai bun mod de a o invatza (ca shi oricare alta limba, de fapt) este de a incepe cu primele clase de shcoala. asha am inceput eu shi pot sa zic ca cei 2 ani la linguata nu au avut o asha influentza+productivitate precum anii de liceu.
insa pentru cei care au deja o baza solida shi vor mai multa practica eu ash recomanda linguata - argumente multe nu voi da, poate doar ca mie shi la prietenii mei ne-a placut :)
Ingula 04-17-2003, 09:35 PM Cum a zis si Doomie, baza trebuie sa ti-o pui la scoala sau cu profesori privati. However, daca deja comunici si vrei improvement, cel mai bine este sa te duci la Pro didactica. Imi par cele mai efective cursuri. Studium este ok, dar prea lung.
Da la linguata bine se invata, am fost shi eu acolo am imi mai ramineau vreo 1-2 ani shi terminam da ni so facut lene... :lol:
:::[alien]::: 05-04-2003, 11:56 PM nustiu ; sa ma duk sau sa nu ma duk . trebu' de gindit :(
cerepaha 05-08-2003, 04:07 PM la linguata n-am fost, nu stiu...
da pot sa compar "studiumul" cu "spiru haret"
la studium am invatat foarte mult...eu am fost pintre pimii elevi ai acestei institutii. am invatat engleza. gramatica de-a ....., dar in schimb ponuntarea, vocabularul si compehensionul sunt foat bine...acesta cu siguanta e mai greu de obtinut la haret...acum studiumul e cam slab...multi pofi buni au plecat peste hotare si dupa cite vad eu, cate nu se prea face acolo
pt doritori totushi ash recomanda "spiu haret"...mi-am impospatat putin engleza acolo, si am invatat germana...e bin , mgeti acolo!
IONIX 05-08-2003, 05:29 PM cel mai econom mod sa inveti acasa de sinestatator + citeva lectii de la profesori
Cristina 05-09-2003, 10:01 PM Insa eu cred ca cel,cel, cel mai bine e acasa cu prifesor particular.
Dar eu cred ca cel mai bine e sa plec macar pe o luna dupa hotar. Mediul limbii vorbite aduce foarte mult.
coolgreetings 06-16-2003, 06:33 PM Eu cred ca tu deja parca esti in München?
Doomie 06-17-2003, 01:09 AM aha, eu iaka de 3 saptamini sunt in Helsinki shi nu shtiu mai nimic in finlandeza :) exista shi o cauza - ca eu lucrez 8 ore pe zi shi nu am timp de invatzat limba - dar asta ii alta treaba...
PS: este foarte surprinzator, dar aici fiecare vorbeshte engleza la un nivel mai mult ca decent - asta a redus din problemele zilnice :)
coolgreetings 06-17-2003, 12:26 PM aha, eu iaka de 3 saptamini sunt in Helsinki shi nu shtiu mai nimic in finlandeza :) exista shi o cauza - ca eu lucrez 8 ore pe zi shi nu am timp de invatzat limba - dar asta ii alta treaba...
PS: este foarte surprinzator, dar aici fiecare vorbeshte engleza la un nivel mai mult ca decent - asta a redus din problemele zilnice :)Din experienta proprie....nu prea multi prieteni ai sa-ti faci, daca vei vorbi numai engleza :)
Doomie 07-13-2003, 04:57 PM din experientza proprie, in 3 luni prieteni nu se fac :)
o_marick 11-20-2007, 07:53 PM haha, am invatat nu la linguata dar la alt centru, visavi de scoala profesionala 3, mai jos de liceul elena alistar(fosta 28), cine traieste la botanica stie probabil de ea. apropo, chiar mai jos pe strada decebal este si linguata, dar nu mam dus acolo ca este aceeasi programa doar ca mai scump :P, asa ca am facut si eu 50m mai sus si am studiat acolo
|
|