ciofu
03-13-2004, 07:43 PM
prima data aud :roll:
|
View Full Version : Discotecile/Cluburile din Chisinau ciofu 03-13-2004, 07:43 PM prima data aud :roll: gila 03-13-2004, 07:46 PM daca vara vei trece pe langa casa mea nu numai vei auzi , ba kiar shi vei vedea! gila 03-13-2004, 07:48 PM apropo asta inseamna ca atstaveshti daca nu ai auzit... Han Solo 03-13-2004, 08:07 PM sunt fete frumoase multe, deacord, dar numa bici de la zawadscaia, bici ciofu: care anume zavadskaia ? strada uzinelor ? Nu stiu strada ceea, da sint acolo blocuri, case de locuit ...? traiesc acolo byshi ? prima oara aud... byshi din chisinau sau byshi veniti din afara chisinaului ? cucerov:) 03-17-2004, 08:22 PM :D hey ciofu 03-17-2004, 08:28 PM Han Solo tu chiar vrei sa stii de unde is bicii? Is bici si gata, ori deacolo ori de dincolo, tot bici is :P Valerika 03-19-2004, 08:25 PM ciofu, cred ca esti un pic cam rau.....daca merge cineve acolo inseamna ca exista oameni carora le place......si macar respecta asta. :D nu merg acolo, dar superi uniii oameni...... oricum e parerea ta...si de ce atatea prostii? cred ca ai nevoie de un dictionar. cat despre parerea mea....mie imi place soho, moskova...dar nu prea merg la disco, doar cand sunt plictisita. un sfat daca tot discutati...mai putine prostii :D ciofu 03-19-2004, 08:31 PM Valerica :) normal ca nu ma refer ca toti is baci, dar marea majoritate, asta e realitatea, nam cei face Valerika 03-19-2004, 08:35 PM in cazul asta cred ca se poate de iertat.......si ai dreptate, realitetea e realitete....asta e. :D Meta 04-21-2004, 05:46 PM mie'mi place YELLOW SUBMARINE!!!!! :crazy: Black Elephant..... in rest totul S.U.C.K'S!!!! gila 04-21-2004, 06:46 PM da' in Soho p/u noi intotdeauna ushile-s inkise... Meta 04-21-2004, 06:54 PM da eu am fost odata in SOHO cu nishte prieteni rockeri.... asha ne'am mai prikalit de b^kota de acolo..... :crazy: ciofu 04-21-2004, 09:19 PM Yellow submarine si Black elephant sucks [K] 04-21-2004, 09:25 PM fiecare cu a lui... amelie 04-21-2004, 11:09 PM numai nu va legati de black elephant, ca fac scandal :wtf: :croc: Valerika 04-21-2004, 11:30 PM iaca eu n-am fost in localurile astea....am fost in alta parte.... dar daca as vrea sa-mi aleg unde sa ma duc....ceva nou.....nu inteleg nimic din mesajele voastre fiecare cu parerea lui...........unii zic ca-s bune, altii zic ca nu... la SOHO am fost....si nu-i tare rau..... am mai fost...oi am uitat cum se numeste........ amelie 04-22-2004, 12:08 AM du-te unde-ti place... Valerika 04-22-2004, 12:20 AM inseamna ca trebu' sa ma duc la toate....dar vreu sheva special.. Meta 04-22-2004, 01:06 AM Yellow RULESHTE..... parerea mea..... cel putin este unicul local in care pot asculta muzica care imi place cu adedvarat...... valerika, daca vrei poti merge o data cu mine...... in yellow...... eu acolo's cel putzin o data in fiecare saptamina ...... daca vrei...... ciofu 04-22-2004, 11:20 AM Metalliuga daca iti place muzica care e in Yellow submarine, asta nu inseamna ca restu sack.... Arina 04-22-2004, 04:25 PM eu tot respect Black Elephant si Yellow Submarine, dar am fost si prin alte localuri si e posibil sa ma mai duc candva.... dar Yellow si Black nu se comenteaza...macar din pct de vedere ca poti sa asculti muzica pe viu... ca de fapt sunt unicele care sustin (fac bani pe asta, nu conteaza) ceea ce se face la noi (muzica in mod deosebit, dar si teatru, pictura etc)... astea-s localuri unde eu, chiar daca ma duc singura, voi intalni cativa (sau mai multi oameni) pe care-i cunosc... da' eu oricum vreau la o discoteca cu muzica electronica buna! (n-am intalnit de astea la noi) Valerika 04-22-2004, 04:34 PM metaliuga....cu placere voi accepta propunerea..... dar cred ca mai incolo....acum trebuie sa rezolv cateva lucruri personale. Meta 04-23-2004, 05:56 PM ok, daca ceva ma anuntzi.... ciofu 04-23-2004, 06:47 PM Va rog lucrurile personale la privat Valerika 04-23-2004, 06:59 PM oi...........bun.....mare lucru.........nu cumva iti facem pofta? ciofu 04-23-2004, 07:21 PM hai sa nu amestecam personal stuff cu discotecile....ne abijaite Valerika 04-23-2004, 07:36 PM ok sorry daca ceva... :ciupos: ciofu 04-23-2004, 07:50 PM cine o mai fost pe la City, da noaptea am in vedere evident? ce se mai aude pe acolo? catyusha 06-12-2004, 10:04 PM diskotecile... fuuuuuuuu Arina Black shi Yellow nu sunt diskoteci... Arina 06-13-2004, 01:57 PM imi arati te rog unde am zis eu ca Black si Yellow sunt discoteci? ai citit integral aceasta tema? in general, acum mai rar localuri care se definesc discoteci...majoritatea iti zic cluburi (si de-acum, dupa specific, mai adauga ceva: disco-club, underground club (era Black-ul) etc) do0my 06-14-2004, 01:12 AM cine o mai fost pe la City, da noaptea am in vedere evident? ce se mai aude pe acolo? La City akum ii jele... nu mai e asa de cool ka pe timpurile kind noi akolo eram la propiska... akum toata brigada so pereselit in Studio... hmm... akolo ii fine, frumos, placut, dar akolo deam nui lok de distraktzie kum era la city, akolo ii loc "de fraerit" ku haine noi de la Hugo Boss shi ku pantofi de la Gucci.... catyusha 06-17-2004, 01:20 AM Arina nu am dat ku parul..am spus doar... ciofu 06-17-2004, 11:09 AM military pub te referi? ii rahhat mare Studio ii ok, la moment cea mai tare discoteca, minusul ei ca e cam mica. Da daca cineva vrea sa se duca sa anine fete, locul potrivit pentru asta: Sohho Sattasha 06-17-2004, 12:43 PM hm :))))) da daka eu vreu sa anin baietzi ? :D jk am sa shtiu ce`i cu military :) ciofu 06-17-2004, 12:46 PM Sattashel, in Sohho is multi baci, tu cred ca ai vazut la discoteca de zi. La Prometeu ce nu-s baieti buni? Sattasha 06-17-2004, 08:07 PM lol eu ma prikaleam :DDDD vapshe yn ch baietzi buni sh interesnyie sa ai shi vb ku ei FFFF RAR!!! :)))) nu numa la sohho byshi :DDD ciofu 08-18-2004, 02:48 PM cineva din voi a fost la Flamingo? ghitzOK 08-18-2004, 02:53 PM Black-u sparge tot....mai umblam shi pe la Yellow dar m-am cam zzzzaibit de Yellow....kam multe malaletshi acolo...sh multzi rapeni...... iaka Black-u e mai serios parka...tat ii zaibisi...vrei sa bei o bere la masa...poftim...vrei linishte....este sala de lectura... vrei sa te rupi... este Tantz polu...caroce tat shi trebu...sh berea ii 5 lei numa... asta vashe rupe tat =)))) amelie 08-23-2004, 09:10 PM totul e bine shi frumos, numai nici Black shi nici Yellow nu-s discoteci :hehei: ciofu 04-13-2005, 01:18 PM Mie imi place cum au refacut Studio 04, l-au largit, au pus canapele comode, fete frumoase. Nostalgie tot nu-i rau deloc negru 04-13-2005, 01:42 PM military pub te referi? ii rahhat mare Studio ii ok, la moment cea mai tare discoteca, minusul ei ca e cam mica. Da daca cineva vrea sa se duca sa anine fete, locul potrivit pentru asta: Sohho Ciofu, m-ai ushis, military sh1t???nooooooouuuu, mie imi place, poti sa-ti faci de cap cum vrei si dupa asta trebuie sa te lamuresti cu idiotii de securitzi, cum spun la noi, care´s niste tarani kakasiosh, ei in fine... Soho?? fete?? acolo poti anina numai curve, sa ma scuzati de expresie ciofu 04-13-2005, 01:59 PM Shefu Military de asta si ii aiurea ca ii bispridel mare acolo, si vin tare multi bishi Eu nici n-am zis ca in Sohho poti anina fete interesante, doar de acelea care ai avut tu in vedere :lol: Arina 04-13-2005, 02:00 PM da' la Gotik ati fost? ciofu 04-13-2005, 02:04 PM ceva nou? :wtf: Arina 04-13-2005, 02:06 PM de un an si ceva...ei, cum sa va zic...tot acolo :lol: negru 04-14-2005, 01:02 PM Shefu Military de asta si ii [cenzurat] ca ii bispridel mare acolo, si vin tare multi bishi Eu nici n-am zis ca in Sohho poti anina fete interesante, doar de acelea care ai avut tu in vedere :lol: de asta si este interesant fiindca e bezpridel acolo!! :-) Tii minte la studio ce era??? POkaz mody, da nu disko !! :-) Arina 04-14-2005, 01:06 PM duceti-va in Matrix sa vedeti cum e :lol: fix 04-14-2005, 01:26 PM da shi e acolo,s-o schimbat sheva? :) kkt... Meta 04-16-2005, 10:30 AM eu ieri am fos in Matrix.... :( nu-mi "prea" place mie cum l=o facut acum..:( muzica este cu totul alta. peretii albashtri.. si compuri prin parti... masa mai josutza.... totul asha frumos....... si bine aranjat... :wtf: eh.. mi-e dor de Matrixu vechi... cum era vara...... sa ma intylnesc acolo cu Arina.. gila.. jimosho(cu care ieseam afara.. n eashezam pe scari.. si el ne cynta la flaut..).... Nightwish (acolo l-am vazut prima data..;))... catyusha(acolo prima data am vazut-o... era cu Z1ldj1an).. si pe Noah acolo prim adata l-am vazut.. .. eh..si multi altii..... :roll: ni-i dor..... Arina 04-20-2005, 12:31 PM da, si eu inca de cateva ori l-am asteptat taaaare mult pe zopyrion si el nu a mai venit...si Z1ldj1an tot cateodata il astepta...da' ghini ca n-a venit :lol: Fr3Zy 08-19-2006, 11:01 PM Vara ,tineretse ....Nu mai sta nimeni in cluburi ? Dupa ce au inkis BE (care oricum nu ma prea rupea din cauza adunaturii de metalishti betsi de acolo :D ) nu se mai duce nimeni nikaieri ? People la moment cred ca e N1 in orash ca raport calitate/prets ... Atmosfera super , pretsurile ok ,nu foarte multsi byshi shi una din dansatoare care te tsine cu gura kascata tot timpul kit danseaza ... Ce mai e nevoie pentru o seara magnifica ? :) Ca alternativa se mai poate de tirit in Military/Star Track ,sau kiar in pashnikul Deja-Vu sau nostalgicul Nostalgie ... Flamingo desigur dezbraca , dar nu numai la figurat ci shi la propriu ... Cel mai scump de pe lista celor enumerate mai sus , nu prea te tsine sa te duci acolo 3 ori pe saptamina fara sa ai rezerve ... Dar whatever , neaparat trebuie de mers si acolo macar o data la 1 -2 saptamini ... Studio N1 ramine si el in topul preferintselor ,doar ca e deskis de ceva vreme si parca are lumea nevoie de noutate si se arunca in localurile deskise mai recent ... Bojdeucile de tip City/XXL/Moskova (unde pretsurile la bauturi sunt cam ekivalente cu cele din People spre exemplu) nu vreau sa le bag in lista "Must Visit",dar preferintsele difera desigur ... fluturash 08-20-2006, 02:00 AM oameni buni unde atzi vazut in ch un local care sa merite sa se numeasca club? nu avem noi moldovenii norocul sa cunoshtem un club adevarat. cel mai apropoiat club se afla in Iashi dragilor.asha ca indraznitzi sa trecetzi prin asha experientza. acolo da muzica, shi in nici un caz in cluburi nu cinta aiureala-ca aia din discotecile noastre. muzica e doar de cluburi...asha ca daca vretzi rupetziva in discotecile noastre, shi asta e un mod de relaxare...pt unii Fr3Zy 08-20-2006, 06:50 AM In ce discoteci ai fost la noi ultimul timp,fluturas ? Parerea mea sincera ( suficient de avizata ... Am fost prin o groaza de cluburi din nordul Frantsei ,din Paris ,Grenoble si Strasbourg) este ca avem niste cluburi super ...Si o zik nu numai eu ... Majoritatea strainilor cad de pe scari de uimire kind vad raporturile calitate/pret de la noi ...Ca sa te distrezi in Europa intr-un club ca People spre exemplu ,ai nevoie de nu mai putsin de 500 de euro pentru o seara ,kind la noi te ametsesti destul de bine si cu 100 ..... (pentru o persoana desigur si fara excese speciale) Deci,fluturas ,spune kind si in ce cluburi ai fost ,si ce club din Iashi ii da clasa spre exemplu localului Flamingo ... :zzz: lucia 08-20-2006, 09:22 AM flu, pai...da un nume! ai zis ca-i cel mai bun cel de la Iashi... zi-i si numele!..poate am fo si noi pe-acolo, eventual...ne dam si noi cu parerea... cind spui "club adevarat", vorbesti de muzica, de anturaj..de show-uri, de...contitatea banilor cheltuitzi,..de..prezentza baietzilor tari sau a fetitzelor "cu inspiratzie"?... da detalii, convinge-ne ca ala-i cel mai bun!?... alyyy 08-20-2006, 10:11 AM da..blackul..da rau ca l-au inchis.. adrenalina 08-20-2006, 04:09 PM Fr3zy, din ce ai enumerat tu eu nu consider nimic adevarat ... ma refer la cluburi... o suta de euro cand omul nu castiga atata in MD???? hai sa fim seriosi... raportul calitate/pret??? nici atat la ce dj avem noi si ce muzica sa pune pe aici.... People este pentru snobi si in-afara de amenajare nu as da 100 lei intrare nici sa ma bati.... ca sa nu mai discutam de celelalate. in Chisinau nu exista viata de noapte in adevaratul sens al cuvantului, exista asa ca o adiere pe la nas... insa nu exista variatie de gusturi si de fapt asta este cea mai mare problema... peste tot mergi si auzi aceeasi muzica... fara stil, fara un anumiot mesaj, cluburile difera maximum prin anumite decoratiuni. Fr3Zy 08-20-2006, 08:37 PM Hmmm .... Si ce numesti tu club cu mesaj ,adrenalina ?:) Black Elephant unde curgea tencuiala de pe peretsi shi trebuia sa te apleci la fiecare usha ca sa treci ... ? :) Sincer , am fost si la "Queen"ul din Paris dar totushi nu fac "fi"uri la adresa cluburilor de la noi ... Atita timp kit ai kitsiva prieteni veseli ca shi tine cu care ajungi pe aceeashi unda la orice stadie de ebrietate ,atunci localurile de aici mi se par mai mult dekit satisfacatoare ... Si daca "People" este pentru snobi ,atunci eu sunt un membru loial al acestei caste ... adrenalina 08-20-2006, 09:12 PM :) :) :)... Black Elephant a avut perioada lui de glorie... nu ma refer la perioada de dinaintea deschiderii lui... oricum atmosfera din black era foarte satisfacatoare si isncer umblau oameni mult mai interesanti acolo decat in alte parti... oameni care fac parte tot din acea societate buna a frumosului nostru oras :D cat despre casta respectiva eu nu te-as fi incadrat acolo, dar daca tu doresti neaparat, nici o problema :D se rezolva... :D lucia 08-20-2006, 09:58 PM dar mai sunt si alte cluburi....ce parere avetzi despre ele...?.. Fr3Zy 08-21-2006, 12:23 AM :) :) :)... Black Elephant a avut perioada lui de glorie... nu ma refer la perioada de dinaintea deschiderii lui... oricum atmosfera din black era foarte satisfacatoare si isncer umblau oameni mult mai interesanti acolo decat in alte parti... oameni care fac parte tot din acea societate buna a frumosului nostru oras :D cat despre casta respectiva eu nu te-as fi incadrat acolo, dar daca tu doresti neaparat, nici o problema :D se rezolva... :D Pai pentru tine era satisfacatoare atmosfera din BE ... Pentru mine nu era ... Si kiar kind era deskis ii cadea tencuiala de pe totsi peretsii ,era plin de copii uritsi si metalisti prost mirositori ... Whatever ... Daca un astfel de club ii da clasa People-ului,atunci nu ma prea pricep eu la viatsa ... :) Fr3Zy 08-21-2006, 12:24 AM dar mai sunt si alte cluburi....ce parere avetzi despre ele...?.. Exemple Lucica,exemple ... Daca nu dam nume ajungem sa facem si aici filozofia vietsii noastre de rozatoare ... vik-ing 08-21-2006, 12:30 AM Bai Frezy ,ia spune ceva despre XXL -tu te pricepi cel mai bine sa critici pe cineva/ceva:) vreau sa aud niste pareri... Fr3Zy 08-21-2006, 12:37 AM Vara asta nu am fost acolo ,dar doar din cauza impresiei proaste care mi-a lasat-o anul trecut kind am ajuns intimplator o data...Stii expesia "numa byshi" ? Pai e exact despre localul respectiv ... O groaza de "baietsi-baietsi" pe linga care a trecut progresul pe alaturi si care inka danseaza "ca patsanii" parca is in transa religioasa , si care inka cred ca sa fii la inkisoare ownz ...Si la toate le-a pus capacul B52urile care nu ardeau ,si oprirea la orice miscare in discoteca kind in amuzament am inceput sa dansez cu un prieten si ii scosesem maioul ... Se uitau la noi parca eram criminali ... vik-ing 08-21-2006, 01:11 AM Eu am fost acolo de citeva ori anul acesta dar de fiecare data nu eram in stare sa observ ceva amanunte(becuri sau persoane care se uita la tine kosom:))Noi mergeam acolo fiinca este cel mai apropiat si in caz de vreo eventualitate(lipsa de bani/bataie/furt) poti ajunge acasa pe jos:).aproape de fiecare data am nimerit la ,,Retro Party'' asa ca nu ma pot pronunta asupra muzicii de acolo ... Fr3Zy 08-21-2006, 03:07 AM Despre asta vorbeam si eu ... Batai,furturi ... khama 08-21-2006, 10:42 AM nu suport snobismu din toate localurile enumerate mai sus nafara de be sh ys.... AllEyezOnMe 08-27-2006, 01:41 PM Ba da stie careva de People ceva? Am auzit ca e urmasa lu SOHO si plus ca House addikted ... Care a trecut pe akolo? khama 08-27-2006, 03:06 PM am fost 2 seri la rand la trilux... mi-a placut designul renovat... a fost un party Havana Nights... credeam ca prindem ritmuri de latino veritabile... da moldovenii tot is moldoveni... ashelash house, shi daca are v-o 2 cuvinte in spaniola sau portugues ap gata - ilatino... ce tufta... niciodata nu m-am gandit ca o sa dansez macarena shi meneito... a fost fun.. mi-am bagat picioru in tat shi am dansat salsa shi pe ritmuri de house... mesele de biliard is rapanoase, strambe - nici o placere sa joci pe ele... am participat cu Iuliancic la un concurs shi am cashtigat, ghy ghy - diploma de macho a serii :faint: :D intrarea gratuita, fete frumoase, a fost pe jumate ok... Fr3Zy 08-27-2006, 05:27 PM Ba da stie careva de People ceva? Am auzit ca e urmasa lu SOHO si plus ca House addikted ... Care a trecut pe akolo? Poate te kinui sa citesti ? :) iuliancic 09-04-2006, 07:01 PM am fost 2 seri la rand la trilux... mi-a placut designul renovat... a fost un party Havana Nights... credeam ca prindem ritmuri de latino veritabile... da moldovenii tot is moldoveni... ashelash house, shi daca are v-o 2 cuvinte in spaniola sau portugues ap gata - ilatino... ce tufta... niciodata nu m-am gandit ca o sa dansez macarena shi meneito... a fost fun.. mi-am bagat picioru in tat shi am dansat salsa shi pe ritmuri de house... mesele de biliard is rapanoase, strambe - nici o placere sa joci pe ele... am participat cu Iuliancic la un concurs shi am cashtigat, ghy ghy - diploma de macho a serii :faint: :D intrarea gratuita, fete frumoase, a fost pe jumate ok... drept drept Nanu shi vrei o fost numa nu latino party:) , da daca cinstit mie la Trilux mi-a placut eu am mai fost acolo intr-o zi shi nu era tare aglomerat shi muzica normala:) AllEyezOnMe 09-27-2006, 01:11 PM People or SOHO? khama 09-27-2006, 01:26 PM tot aia e... AllEyezOnMe 09-27-2006, 01:29 PM A I-bun... :) si daca la renovat, nu-i cel mai kultovai din kishington? khama 09-27-2006, 01:54 PM A I-bun... :) si daca la renovat, nu-i cel mai kultovai din kishington? iara-i la renovat? nu shtiu care e cel mai de cult... mai este Flamingo... Fr3Zy ii expert in astfel de chestii... a propos!!!! ieri cineva(era DJ la BE) mi-a zis ca a vazut in orash afishe cu Black Elephant.. inca n-am fost in centru, poate cineva sa confirme??? se redeschide oare? cica pe 30 septembrie o safie vre-un rap party... Arina 09-27-2006, 02:00 PM iata in curand se deschid doua cluburi - decadance si crazy house - parca asa. adrenalina 09-27-2006, 02:37 PM cine ti-a spus asta cred ca a glumit... afise sunt, dar din alea vechi care au supravietuit... :D cam greu sa faci rap party fara nimic intr-un lcub :D Arina ce specific vor avea? Fr3Zy 09-27-2006, 03:47 PM A I-bun... :) si daca la renovat, nu-i cel mai kultovai din kishington? §Vara se pleca mai mult la Flamingo,cum era singurul club cu piscina ,dar odata cu venirea nametsilor cred ca ramine cam cea mai buna optsiune ...Desigur depinde de virsta/preferintse .. E un club pentru tineri oarecum ... Arina 09-29-2006, 01:58 AM adrenalina...celalalt e crazy horse :) specific - electronica... am observat ca ia avant in Moldova si imi pare bine :) sper ca in curand sa ajung la niste tusoffshi (tu stii cuvantul :) ) tare serioase :) decadance va fi "acasa" a celor de la avalanche.md (e in rusa). asta va fi in subsol la "la roma" crazy horse - la botanica, langa "1001 maruntisuri", pe Dacia. si inca ceva...People, in fiecare joi, incepand cu 05.10, va fi dedicat muzicii electronice bune, cu dj invitati. info de genul asta o iau de pe house.starnet.md (in special forumul). Arina 09-29-2006, 04:28 PM nu vrea nimeni sa mearga la decadance, se deschide la 12:00 azi si intrarea e gratis :D khama 09-29-2006, 04:32 PM eu ash fi mers, da maine dimineatza tre la cursuri s ma duc adrenalina 09-30-2006, 03:55 PM am fost eu la Decadence asta ... ce sa spun... interesant pentru unii, pt mine mai putin... se vrea foarte glamour, dar pentru baci, parerea mea ... si sper sa nu supar pe nimeni. insa atmosfera si oamenii care au fost acolo doar mi-au intarit impresiile. designul acceptabil, insa nimic iesit din comun si nu prea am inteles ce legatura are cu denumirea clubului... care apropo chiar imi place, poate si de asta m-am asteptat la altceva (ma refer la denumire). Arina 09-30-2006, 04:43 PM ai fost ieri? eu n-am mai ajuns... si din cate am inteles - intrarea nu era libera asa cum se laudau :) adrenalina 09-30-2006, 04:49 PM nu, era pe baza de invitatie, ceva de genul asta. a fost mai mult un private party... a fost tv-ul sa filmeze, din presa, ceva colaboratori ai patronului, etc... normal ca au intrat si din clientii vechi ai clubului :) ceea ce m-a enervat la culme a fost faptul ca era o fetiscana Vj care de fapt canta pe tiate piesele... si avea o voce infernal de subtire... urechile mele eu fost foarte stresate. era caraghios cum umbla prin club cu microfonul legat de gura si parea ca se distreaza asa de bine si noi cu ea... caraghios... nu mi-a placut ce stripteuza au angajat... era atat de vulgara la fata si dansul ei nu a fost erotic, dar vulgar in adevaratul sens al cuvantului... fuuuuu.... muzica mult prea comerciala... in nici un caz muzica electronica de club... popsa in toata regula. linar 10-09-2006, 01:29 PM so...vineri am fost la Studio...prima data...mi-a placut clubul...ma refer la design..unul lejer si bine aranjat...mai putin muzica si atmosfera de acolo....cam as zice una moarta...si fara "suflet":))....am ras mult cand am vazut dansatori pe scena...nu pot sa-i numesc de fapt dansatori..muream de ras...MUREAM efectiv...cand am vazut tipii in pantaloni scurti +ghete+sosete:))) ...se miscau cam straniu :))...nu mi-a placut muzica ...doar cateva piese...in rest...ah da..preturile la bautura sunt cam ridicate...si intrarea la fel..pentru atmosfera de acolo..nu merita banii astia... Fr3Zy 10-09-2006, 01:34 PM Si care club e sistemul de referintsa ? :) Kind zici ca "nu ishi merita banii" , asta ar insemna ca este un loc , care itis aduce mai multa satisfactsie la aceiashi bani ...Care este el ? :) linar 10-09-2006, 01:41 PM fr3zy...sincera sa fiu...nu pot sa compar cu un alt club din MD.poate doar Trilux..dar bine acolo am fost doar la concert...nu e disco...pentru ca nu ies prea des in Chisinau..doar cand merg in strainatate...pot sa compar doar cu clubul din Strasbourg...cu muzica live...o muzica super buna...nici nu vroiam sa plec de acolo...doar sa-i ascult pe baietii aia :D..; din Estonia, Tartu...muzica super buna ...mai retro asa din anii 80-90 dar mixata...nu am stat decat juma de piesa sa ma relaxez si iar am fugit sa dansez...se simtea o atmosfera incinsa...dar aici la Studio...nici nu am simtit ca ma distrez doar am avut noroc de companie buna si atat.... linar 10-09-2006, 02:24 PM ah...si mai erau piese din alea rusesti mai ales asta: Colambia pictures ne predstavleaet...ca imi venea sa strig: DJ-ea na mylo:D alejandro 10-09-2006, 02:25 PM Linar,cer scuze,eu te-am sfatuit sa mergi acolo,si eu aveam de gand sa merg tot acolo,dar din motive obiective n-am mai ajuns. Eu de cate ori am fost acolo,m-am simtit bine,imi pare rau ca ti-am stricat seara. Oricum,asta mi se pare mai ok decat City sa zicem,unde toata lumea te calca in picioare.... Eu am fost la Roma Club...efectiv innebuneam ca nu ne-am dus la Studio da' am ajuns acolo...mai mult acolo nu calc... linar 10-09-2006, 03:17 PM hei alejandro..cine ti-a zis ca esti tu de vina? nu imi pare rau ca am fost si am vazut ce prezinta clubul asta...acum stiu unde sa nu ma duc:D.....dar mai repet..localul in sine e OK..poti sa stai sa discuti...sa te odihnesti...dar nu sa si dansezi..poate doar un pic...:D....doar pe la ora 3 cand deja plecam au bagat muzica mai bunicica gen Morandi.... alejandro 10-11-2006, 11:26 AM uf,ma temeam sa nu te am pe constiinta:) zi-mi atunci ce club iti place tie,poate ala e mai bun si am sa sfatui alti oameni sa mearga acolo,studio nu-l mai recomand la nimeni:) cartman_sp99 10-13-2006, 11:36 PM Am zis ca atunci cand am sa am timp trebuie neaparat sa vad clubul ala din Chisinau am uitat cum ii zice ... da' stiu ca e facut in asa fel incat sa arate ca o cazarma militara sovietica (am vazut si un TAB pe acolo :D ) ... Umbreon 10-14-2006, 12:11 AM Military Pub ? :-/ Tancul cela de acolo il face sa arate ca o cazarma sovietica sau luptatorii de sambo si judo care stau rezematsi pe scari cu urechile rupte ? :D danaiac 10-14-2006, 06:41 PM de cate ori m-am intors la chisinau am mers la Star Track.... clar ca muzica ar putea fi si mai buna, localul e destul de dragut.....in comparatie cu alte disco, te distrezi.... depinde cu cine esti si de muzica... Oamneii merg unde este muzica buna...cred ca este mai important decat localul ca interior! Umbreon 10-14-2006, 06:49 PM O sa te uimesc daca itsi zik ca de obicei in localurile urite si muzica e proasta ? :D linar 10-16-2006, 11:22 AM Oamneii merg unde este muzica buna...cred ca este mai important decat localul ca interior! nu sunt deacord aici cu tine...parerea mea e ca e important si localul..pentru ca poti sa mergi si intr-un grajd atunci daca conteaza doar muzica... kraft_natasha 10-17-2006, 03:01 PM tipele din klasa s`au pornit la "undeva"... erau 2 propuneri de lokaluri nekunoskute: gotik shi o disk. bezimeanaea de la ciocana unde puteai sa te "timpeshti" binishor... au ales 1... in mod de neiertat m`au tiryit shi pe mine akolo... asha kum m`au gasit akasa: intr`un pulover ku gluga, nishte blugi "rupti" shi adidashi... nu sh`am ajuns akolo...-o badyga :hoho:, lokul ka lokul - mai rau nu se poate, da` de timpit ne`am timpit binishor... am avut shi dedikatii, "p`ru lesbienele din sala" :he: khama 10-17-2006, 04:35 PM m-o prikalit asha o chestie in germania... un local la marginea autobahn-ului in afara orashelor sau satelor, in stil american cu fast food tot american, vopshim tat curat shi frumos... shi vine tineretu cu mashinile shi se intalnesc acolo shi se veselesc acolo... mi-a placut ideea Sventlana 10-19-2006, 09:18 PM aisi se intilnesk la omv..kaneshna cu ultimele mashini... shi ma zaibeste yi ka-s multe cluburi cu muzika proasta gen house shy trance ,un singur club unde s pune punk shi hc si rar intr-un club se pune shi dnb si breakbeat adrenalina 10-20-2006, 01:25 PM de trance ii muzica proasta? Sventlana 10-20-2006, 02:33 PM rectific:comerciala |