View Full Version : Cea mai comoda conectiune
:::[alien]::: 03-24-2003, 10:56 PM As vrea sa vorbim in tema aceasta destul de serios.Eu am Relsoft (12 ore de la 19:30-7:30) conectata pe o linie de telefon nou (adika 59....).Si el la mine uneori cam iese din conectiune.Mia rekomandat prietenii sami iau conectiune de la MCC (super click) pentru ca e mai eftin si mai profitabil.Deasemenea ma gindesk sami iau un modem U.S Robotics.Cum credeti despre alegere?Si ce propuneri mai aveti!
imported_Oleg 03-24-2003, 11:16 PM Modem - Lucent Win Modem ~20$
Conexiune dial-up - MCC (60$) sau MoldInfoNet ($45) - an
Mai profitabil acuma ar fi ADSL (mai ales daca sunteti mai multi intr-o retea) sau linia dedicata.
:::[alien]::: 03-25-2003, 09:14 PM aha.am inteles.asa ca am sa aleg Lucent win modeM si MCC pe an.ok.
thx. :wink:
animaluts 03-25-2003, 10:10 PM MCC sucks ! :-x Ma inerveaza, cel mai galimai provider ! :tu_mori:
:::[alien]::: 03-25-2003, 10:14 PM hmm...trebuiam sa pun un pool :roll:
imported_Oleg 03-26-2003, 12:09 AM iaka aici n-ai dreptate -> MCC e unul din cei mai rapizi Animal, conexiunea e foarte bune - scot din internet la nijlocul zile cu 5-6 Kb/s !
MoldInfoNet tot nu e rau ... e chiar mai ieftin ca MCC = 45$ an
IONIX 03-26-2003, 12:19 PM care este cel mai rentabil inet prin tel??
modem+conectare
propuneti mai bine Lucent+MCC=20+60($)?? :wtf:
imported_Oleg 03-26-2003, 12:55 PM da .. Lucent e cel mai bun la asha pretz.. Genius Lucent Win - e modelul meu!
dar daca vrei sa mai economiseshti -> moldinfonet -> nu garantez viteza ca e asha buna ca la MCC
IONIX 03-26-2003, 02:43 PM da trebu de bashlit 60 baksuri pe an??
Da shi, ii mult 5$ pe luna? :roll:
Oleg, da cine are ADSL? Shi cat face?
imported_Oleg 03-26-2003, 03:54 PM www.telemedia.md - numai ea pina ce
preturile is foarte bune!!!
eu chiar azi m-am abona -> daca ash avea telefon 54 27 sau 74/75
numa nu uitati ca winmodemurile sub linux no sa mearga, asa ca care are planuri sa puna si linux, orientativa la ceva extern, si mai mult ori mai putin cunoscut :)
Alexandru 03-28-2003, 11:33 AM xx, de "internet camera" am auzit, de procesor "specially designed for windows" am auzit,
da iaca de winmodem n-am auzit...
pai majoritatea modemurilor interne, incorporate is winmodemuri. Un winmodem se deosebeste de un modem normal prin faptul ca o mare parte din lucrul lui se face nu la nivel hardware, dar la nivel sofware. si odata ce ii WINmodem ghiciti de softul sub ce platforma o mearga :) Cum de aflat cel mai simplu ca ai un winmodem - incearca sal faci sa lucreze sub dos. winmodemurile nu lucreaza cu nimica in afara de windows. In privinta linuxului - suport oficial pt winmodem nui, undeva era ceva tipa niste drivere, eu singur nam vazut, un prieten imi povestea zilele astea, kakieto amatori o facut, dar oficial nui, si vreadli o sa fie vreodata.
iaca la temaWinmodems are not modems.
So-called Winmodems, host-based, HCF-, HSP-, HSF-, controllerless, host-controlled, and soft modems require vendor-supplied software to do the work of proper hardware modems. The sale of these devices for x86-based PCs is becoming increasingly popular among retailers and OEMs because of their lower cost.
However, Winmodems are only appropriate for use with Microsoft Windows on a fast Pentium.
http://www.idir.net/~gromitkc/winmodem.html
hah, da in privinta linuxului eu pohodu am ramas oleaca in urma :) tin minte ca cu doi ani in urma mam chinuit mult, shap am scuipat si am luat un modem exter normal :)de atunci nu mam interesat. da acuma iaca vrode lumea incearca sa faca suport, http://www.linmodems.org . Oricum, cred ca ghemaroiul la instalarea la asa ceva ii garantat :D
imported_Oleg 03-28-2003, 01:17 PM xx -> numai Lucent are soft p/u Linmodemuri .. :lol: asha ca eu folosesc lucentul meu shi in linux cu mare succes
www.linmodems.org
ap am zis eu ca am ramas in urma :D znacit daca winmodem ap numaidecat lucent.. budem znati :)
|
|