Sa va spun ca intr-o zi am plecat cu un membru al moldov(ei).net la Lukoil Cinema la acest film.Prima parte a acestui film e mai multa gindire,strategie,filosofie si cu toate aceste inceputul a fist impresionat.A
doua parte se petrec razboie,action,omoriri.A doua parte e cea ma frumoasa din partea graficii si tot pare real si in acelasi timp "strasnic".
Eu rezind ca nu voi aude nimic am luat locuri in a doilea rind la mijloc.
Cind se petreceau action concrete skaunele se zgiltinau parca sedeam pe un scaun de masaj.Iesind pe usa de iesire dupa primiera nu puteam sa inteleg unde era usa :lol: .Filmul e super,recomand la totzi :crazy: !
animaluts
03-16-2003, 08:55 PM
A doua parte a filmului pare a fi mult mai dinamica si plina de culori vii insotite de noi asezaminte de o frumusete rara. Efectele speciale au intrecut orice inchipuire umana si merita lauda telespectatorului. Gorlumul a devenit o fiinta reala si nu una ce se furiseaza mereu prin intuneric precum in prima parte a filmului. Ratiunea ne sopteste ca toate aceste creaturi sunt chipuri create la calculator, insa ochii spun cu totul alta, ceea ce ne dovedeste perfectiunea programarii, iar Gorlumul pare sa fie o noua...
flo
03-16-2003, 09:46 PM
mi-e mi-a placut prima mai mult.
din a doua mi-a placut doar bataia cu Orcii calarind niste ursi monstruosi, batalia de la Helm's Deep si Gollum.
Am scris un articolas despre Two Towers pe flo va recomanda
:::[alien]:::
03-16-2003, 10:16 PM
Pai de ce imi place mai mult a doua parte?Din cauza ca se bateau mai mult!
IONIX
03-17-2003, 03:01 PM
ca sa-ti placa acest film cu adevarat trebuie sa-l privesti la cinema :wink:
03-17-2003, 09:34 PM
Sunt de acord cu tine.
Mangoost
03-18-2003, 05:14 AM
Eu l-am privit la comp shi tot super era, cu toate ca in internet a aparut cu vreo 4-5 zile dupa release oficial!!! Mor de nerabdare sa-l vad pe DVD! Nishteak!@!
Eu doar vreu sa intreb cind a aparut el in Moldova, acu sau are ceva vreme decind ruleaza la Patria, Flacara shi LukOil? Ca in toate forumurile video deacu lumea a uitat parca de acest film... :lol:
mickelangello
03-18-2003, 04:34 PM
premiera in moldova a aparut pe 14 martie la patria de celelalter cinematografe nu sunt sigur. UIntradevar filmul e super di toate punctele de vedere
03-22-2003, 02:44 PM
Dupa lista mea el cam e al 10-le cel mai bun film care mia plakut!
Mangoost
03-24-2003, 10:21 PM
2 :::[alien]:::
Da care is primele 9? Ar fi interesant de aflat daca parerile altora coincid in privintsa top10.
Vom numi chestia: "Personal top 10 of the Moldova.net viewers"
Daca va merge, putem chiar sa deschidem un topic...