View Full Version : Discriminarea Sexuala!

diaval
03-15-2003, 12:31 PM
I-an lamuritsima si pi mine care-i adevarul:

Cine discrimineaza fumeia?

Barbatul?
Inaintea erei noastre intr-o conferinta a marilor filozofi a epocii s-a hotarit ca femeia nu este om ci un mediuu de reproducere a oamenilor (barbatilor :lol: ). Doar la urmatoarea conferinta (Oamenii); i-au dat si Femeiei statut de OM

Natura?
Inima Barbatului: 280-340 g
Inima Femeiei: 230-280 g
Creierul Barbatului:1200-1350g
Creierul Femeiei: 1000-1250g
Facind o deductie logica elementara, po hodu mujicii is mult mai caposh shi inimosh decit fumeile! :lol:
************************************************** ********************************

Stiinta?

Da aici nu cred ca-i nevoie de comentarii!

Religia?
Din cite io mai tin minte din punctu ista di vedere Femeia este Pacatul. Si bla....bla.....bleea.

SAU SI DRACU? Iluminati-ma shineva …… :au:

Fox
03-17-2003, 03:33 PM
Natura?
Inima Barbatului: 280-340 g
Inima Femeiei: 230-280 g
Creierul Barbatului:1200-1350g
Creierul Femeiei: 1000-1250g

La greutatea totala a barbatului mai mare ca cea a femeii nu e de mirare sa fie proportionale si inima si creerul.
Insa, in legatura cu creerul - nu greutatea importa, ci numarul circumvolutiunilor :hehei:

GYN_Tonic
03-18-2003, 03:55 AM
Te simti discriminata?
Cauta ajutor!

Vorbind la tema...
nu cred ca cineva (in prezent) discrimineaza femeia!
Din contra! (ca un punct de referire... gandeste-te la ziua de 8 martie)

Fox
03-18-2003, 09:23 AM
Am vorbit din solidaritate cu celelalte femei. Eu licino sunt in stare si singura sa discriminez pe cine am chef :gizmo:

Cit despre 8 martie - anul asta l-am sarbatorit intr-o companie de femei. Mujciny tak ne umeiut :hehei:

zorzonel
03-18-2003, 04:18 PM
si la cal creierul ii mai mare. la reptiliile preistorice, dinosaurieni creierul era cat o nuca de mare :D

pragul de sus al simtului durerii la femei este de 9 ori mai sus ca la barbat - femeile is mai rezistente - prin asta se lamureste totul...

snoopy
03-24-2003, 05:54 PM
Nu tsin minte sa ma discrimineze cineva, dar daca yncearca vre-unul -- yi dau foc!!! :tu_mori:

animaluts
03-24-2003, 07:42 PM
eu de-amu ard :te_tai:

Cristina
03-24-2003, 10:51 PM
ANIMAAAAAAAAAL... EU FUG SA ADUC STINGATORUL !!!

animaluts
03-25-2003, 08:32 PM
tu ada-l ca va trebui nu doar mie ! 8)

Cristina
03-25-2003, 11:28 PM
O sa ajunga unul ? :lol:

animaluts
03-26-2003, 04:38 PM
da sa-nshercam ! 8)

zap.
05-05-2003, 08:09 PM
Eu cred ca religia discrimineaza femeia, numai cand se vorbeste despre maica Maria ea nu e discriminata. :-?

Ea a gustat din marul diavolului shi a fost pricina pentru care se sfadeau altii shi mai multe cazuri in biserica intra invelita pe cap, se impartasheste dupa barbat, dar nu tin minte ca femeia in biblie sa fie laudata. :(

Shi nu spuneti femilor ca noi barbatii va discriminam, noi tot (putin) dar shi voi cand aveti posibilitate ne discrimnati din plin. Religia doar a inceput sa va discrimineze iar noi am continuat :wink:

Mirabela Iucu
06-17-2003, 08:05 PM
Cred ca femeia se discrimineaza ea insasi... :lol:

lizofoafa
06-17-2003, 08:16 PM
am trait s-o aud si pe asta! :lol:
Discriminari sunt si din partea babatzilor, si din partea bibliei...deshi nu la toate religiile se intampla chestia asta. Unica problema este ca eu nici pana in ziua de astazi nu am auzit si n-am vazut un motiv valabil si convingator care sa scuze toata povestea asta.

solara
06-17-2003, 11:49 PM
Un prof de-al meu o tine una si buna ca matriarhatul creste misogini; de acord ca in matriarhat fetele sunt crescute sa fie mame si gospodine, iar barbatul sa aduca banu` in casa; da` io nici casnica si nici grozav de nepriceputa sau toanta nu ma simt, cu toate astea sunt tratata de sus de colegi (unii dintre ei se si numesc prieteni). Si nu le-am incurajat in nici un fel - zic eu - atitudinea asta. Sau daca sa intrebi atunci cand nu stii se numeste "incurajare"..... :crazy: Asta-i diferenta imensa pe care am vazut-o intre mine si colegii mei baieti: daca ii intreb ceva ce nu stiu, nu recunosc nici de-ai naibii ca habar n-au, ci incep cu teoria batului de chibrit "ce nevoie ai de asta?", "de unde-ti veni asa intrebare?", "nu e asa cum crezi tu, e asa cum zic eu" si alte cretinenii de ma apuca greturile....De fapt, de vreo 2 saptamani abia daca mai schimb vreo vorba cu dragii mei colegi: unul din astia care fac pe desteptii ma sfatuieste sa ma uit in "help" daca nu stiu, "ca sa nu depind de altii" (asta are impresia ca daca il intreb, inseamna ca si am nevoie de el, nu intelege ca mi-e mai usor sa intreb pe cineva decat sa caut singura....cum e mai usor sa cauti in indexul unei carti decat la cuprins...); si sa vedeti dependenta de mine cand se apropie examenele...Nu numai ca nu-si face rost de cursuri in timp util, da` ma mai si roaga (uneori chiar "se roaga de mine") sa i le dau pe toate, ca n-are nici unul....Iar in timpul examenului nu stie de unde sa mai copieze...Da` sa se recunoasca in kkt nu poate decat cand e vorba de scoala, in rest e sub demnitatea lui....Tipul asta care nu e in stare sa aiba grija nici macar de el e de-o aroganta ingrozitoare, asa destept si descurcaret se crede....
Alt exemplar de la mine din grupa a fost tare amabil cand mi-am virusat compu`; mi-a spus in detaliu cum sa fac cu antivirusul, cum sa-l scot de pe live-update si sa nu-l las sa mearga continuu ca-mi incetineste compu`....A doua zi ii ziceam ca am facut tot ce mi-a zis si nu m-a crezut...Il bufnea rasul, de parca mare smecherie ce era de facut in rahatul ala de antivirus....Dupa ce imi mai si explicase de 2 ori in ziua anterioara....Iar peste vreo saptamana, cand a vazut ca o colega mi-a inapoiat un cd, a spus ca "ia uite ma, fac fetele schimb de cd-uri...."
Cu condusul aceeasi poveste; primul tip de care vorbeam imi spunea (fara sa-i ceara nimeni) cand sa ma bag, cand sa stau cuminte, era crizat daca ma bagam pe cont propriu....De curand eram cu el in masina cand am evitat un accident la pura inspiratie, fara sa ma gandesc de loc. S-a linistit, in seara aia n-a mai comentat nimic, da` de atunci nici n-am mai avut ocazia sa ne urcam in aceeasi masina ca sa-i aud remarcile...
Medicina (mai ales chirurgia) e un alt domeniu al masculilor.... :crazy: De parca noi n-am stii ca-s mai fricosi si mai impresionabili decat femeile...
Sunt de acord ca unii conduc mai bine decat mine, ca io stiu mult prea putine pe calculator....Da` asa mi se da la cap cand incerc sa invat, de parca daca-s muiere inseamna ca trebuie sa nu stiu de nici unele si sa stau la cratita toata viata. Urasc faza asta la romani (ma rog, la bucuresteni). Sunt de-o imb[i]e[/]icilitate extraordinara masculii astia....Si daca cumva umbli cu un strain - vorbe, barfe si mitocanii ce ies....Sau poate si pt ca romanii n-au succes la straine - sa vedeti acolo frustrare de testicule :lol:....

Gata, mi-am varsat naduful ;) Nu mai puteam tine. Masculii moldoveni sa nu se supere pe mine, am vorbit doar despre colegii mei si despre ce-am observat ca se mai poarta prin Bucuresti :naroc:

Codrin
06-18-2003, 03:06 AM
E imposibil sa nu se supere masculii moldoveni pe tine atita vreme cit in analiza ta ai generalizat folosind in situatzii cheie cuvantul romani , ... daca ramineai la bucureshteni n-ar fi fost nici un risc . :roll:

Mie unuia cea mai nedreapta remarca mi se pare cea cu succesul la straine . :-? :lol: :D

8) Ce eshti dispusa sa faci ca sa te iertam ? :D :wink: :D

greenFoX
06-19-2003, 12:15 PM
solara, nu ne suparam pe tine:) sau cel putin eu nu ma supar deloc, ba chiar am si ras cand iti citeam mesajul :lol: (mai da orgoliosi masculi mai aveti in bucuresti!)

nu sunt de acord insa cu faptul ca noi suntem mai fricosi ca femeile - rar daca am intalnit fete curajoase (nu la agatat - ca aici toate-s eroine :) .

trebuie insa sa recunosc ca multe reprezentante ale sexului frumos depasesc de multe ori (aproape in toate) valorile din randurile noastre - cu toate ca n-au ajuns (in literatura) la nivelul unui Goethe, Dostoievski, M.Proust etc . , in muzica n-am prea auzit o "ea" la fel ca un Mozart, Wagner, Chopin, Lizst, etc. - si asa aproape in toate domeniile.
Stiu ca acesta este un argument invechit dar ... totusi de ce din randurile femeilor nu s-au remarcat asemenea valori? Mi s-a spus odata ca "au" nevoie de timp, ca au fost mereu subestimate - mie insa mi se pare ca nu prea au ce da.

Codrin
06-19-2003, 12:26 PM
:D greenFoX , tu eshti un vulpoi ? :D Ca mai avem o Fox-itza pe-aici shi prin extensie imi creasem alta impresie ...... :D

Fox
06-19-2003, 12:49 PM
Codrin, pe linga faptul ca sunt "F" mai sunt si roscata (sper ca nu esti daltonist) :D

IONIX
06-19-2003, 01:53 PM
Codrin, pe linga faptul ca sunt "F" mai sunt si roscata (sper ca nu esti daltonist) :D
pur si simplu el oleaca tarmazeshte :hehei:

vio
06-19-2003, 02:12 PM
Vad eu ca multi se cred sfinti si alde Adam doar pentru au ceva ce se clatina intre picioare. Ce-i cu voi treziti-va si faceti o comparatie mai obiectiva.
Cred ca stiti ceva istorie si amintiti-va de triburi si conducatorii lor. Erau alesi cei mai puternici fizic. Evident erau barbati. Mai tirziu a fost apreciata si intelepciunea. Acum facind o trecere la zilele noastre, unde oamenii nu sunt primitivi dar parca dezvoltati, si in momentul in care ar fi o neintelegere nu pe forum dar tet-a-tet, care invinge? Cel care are muschi! Si de putine ori acesta ar fi femeia.
Pai cumsa progreseze femeia daca e tinuta pentru ''dospodarie", papa - cicea. Cit poate un om sa se ridice cind e intruna apasat?

vio
06-19-2003, 03:37 PM
Sa continui...
de exemplu am avut ocazia ca intodeauna sa traiesc intr-o casa unde predomina sexul masculin. Am avut mult timp pentru a face cercetari, comparatii si constatari. Din pacate rari barbati care stiu sa aprecieze femeia. Foarte rari. (merita inregistrati in cartea roshie) Dar care o face si nu se preface nu are numic de pierdut. Un barbat are inca multe de invatat de la o femeie.
Si de ce in stiinta si cultura predomina iarasi ei, pentru ca ELE ii apreciaza. Iar pentru a putea aprecia trebuie sa inlaturi multe scrupule ale firii (egoism, incapatinare...), dar capacitatea asta le lipseste barbatilor...si de aici vine descriminarea.
Uf de-ar putea EL sa inteleaga ca in mare parte datorita EI se mentine in forma.

Alexandru
06-19-2003, 03:43 PM
vio, multumesc! acuma ca m-am trezit,
vad lumea intr-o cu totul alta lumina! sunt socat...
daca ma uit in urma vad ca eram orb de-a binelea, iar
viata mea monotona nu avea nici un sens. mesajul tau
insa m-a schimbat efectiv, vad lumina din capatul tunelului,
traiesc la o intensitate maxima, simt zvacnirile cosmosului
cum i-mi trec prin vine. e extraordinar!
zi, cum sa te rasplatesc(macar in parte)...

Umka
06-19-2003, 04:38 PM
Doar la urmatoarea conferinta (Oamenii); i-au dat si Femeiei statut de OM

defineste-mi te rog cuvantul "OM"....sau poate Hommo erectus este si el,un statut aparte pt. barbati?

vio
06-20-2003, 09:41 AM
Alexandru, daca ma asiguri ca nu mai faci discriminare si mai ales ca nu te consideri superiorul partenerei tale sa stii ca esti rasplatit din plin. E deajuns sa fiu sigura ca este macar UNU.
Poti deschide o tema noua :blownose:

Alexandru
06-20-2003, 10:32 AM
vio, promit solemn! n-o s-o mai pun sa stea in ungher cu mainile-n sus
sau cu genunchii in graunte :) ce bidon eram!

greenFoX
06-20-2003, 10:50 AM
buna Vio :)
Vad eu ca multi se cred sfinti si alde Adam doar pentru au ceva ce se clatina intre picioare.

Sa-i lasam pe acei cu "clatinatul" sa se clatine mai departe in liniste. Daca continuam in asa ritm precis ca ajungem la o cearta.

Acum facind o trecere la zilele noastre, unde oamenii nu sunt primitivi dar parca dezvoltati, si in momentul in care ar fi o neintelegere nu pe forum dar tet-a-tet, care invinge?Cel care are muschi!

Vio, daca tot tu vorbeai de era primitiva de ce nu te exprimi mai ingrijit? Si de ce crezi ca cel care are muschi invinge? Numai sa nu-mi spui ca te refereai la lupte :)
Daca vii cu un argument solid nimeni nu-ti va trage una peste cap si va spune ca el are dreptate.

greenFoX
06-20-2003, 10:56 AM
:lol: :lol:
Si de ce in stiinta si cultura predomina iarasi ei, pentru ca ELE ii apreciaza.

N-am stiu ca barbatii predomina in cultura pt femeile ii apreciaza. Cum vine asta? Daca nu erau femeile tot ce au creat barbatii nu avea valoare? mdaaa ...

Iar pentru a putea aprecia trebuie sa inlaturi multe scru[cenzurat] ale firii (egoism, incapatinare...), dar capacitatea asta le lipseste barbatilor...si de aici vine descriminarea.

No comment !

Umka
06-20-2003, 11:05 AM
vio, barbatii niciodata nu vor intelege ce e in capul femeilor...

vio
06-20-2003, 03:08 PM
greenFox - imi ceri multe explicatii, dar voi incerca.
Cind vorbeam de cultura m-am referit la cuvintele tale:
trebuie insa sa recunosc ca multe reprezentante ale sexului frumos depasesc de multe ori (aproape in toate) valorile din randurile noastre - cu toate ca n-au ajuns (in literatura) la nivelul unui Goethe, Dostoievski, M.Proust etc . , in muzica n-am prea auzit o "ea" la fel ca un Mozart, Wagner, Chopin, Lizst, etc. - si asa aproape in toate domeniile.
Stiu ca acesta este un argument invechit dar ... totusi de ce din randurile femeilor nu s-au remarcat asemenea valori? Mi s-a spus odata ca "au" nevoie de timp, ca au fost mereu subestimate - mie insa mi se pare ca nu prea au ce da.
Le recunosti?

Si mai citeste mesajele Melaniei in care descrie momentul in care i-a fost "furata" munca - despre cercetare.

Atunci unde-i aprecierea. Asa e peste tot. Cind un barbat spune ceva NEW-se aude. Dar cind spune o femeie, rar cind e cel putin ascultata si se asteapta va fi spus acelas lucru de un barbat, pentru a fi laudat pentru ingeniozitate.
Si iarasi istorie - pe vremuri, cind a aparut teatrul, femeilor le era interzis sa fie acrite si daca ele faceau incercari (shmekerii) ca sa ajunga pe scena, erau pedepsite cu moartea.
Si mai peste tot femeile intimpinau multiple bariere pentru a se afirma, dar barbatul - nu. Cel putin nu-l incurca numeni doar pentru ca era El.

Si pare-mi-se Maupassant are un romanash subiectul caruia e barbatul de sub fusta femeii. EA scrie foarte bine (ziaristica), iar articolele sunt publicate sub numele lui si au un succes nebun. Ea ramine in veshica umra. Popularitatea ii revine lui, iar ei scandalurile pe care el are "curajul" sa i le faca. Asta e - si adevarat.

Acelas lucru e si cu puterea. Nu e vorba de lupte. Dar - in familie - "nu incalc cuvintul tatalui pentru ca ma tem de el". Aceiasi politica e si in micromediu si in macromediu, doar ca se priveste de sub diferite aspecte.
dar intodeauna exista frica de cel mai puternic, iar natura omului e asa "de frica stau, de frica fug, de frica tac ..." altfel poate fi buba.

Sigur ca acestor cuvinte le pot gasi chiar eu cotraziceri, daca tare as vrea, dar acestea rezulta de pe ce pozitii le privesti.

Alexandru - cum inteleg eu tu te pricaleshti de mine.
[/quote]

greenFoX
06-20-2003, 11:01 PM
A nu se intelege din mesajele mele ca sunt un misogin. O discutie interesanta se poate inchega si cu o fata.

Cat despre forta barbatului care se opunea evolutiei femeii... asta e domeniul trecutului. Si daca acesta e cel mai important argument adus de femei - tot ce ne ramane de facut e sa asteptam. Cel putin acum un secol, dupa emanciparea femeii, nu prea am auzit de salturi deosebite din randurile lor.

Povestea cu romanul lui Maupassant este irelevanta - treaba aia se putea intampla si cu un barbat - care e treaba?

Sigur ca acestor cuvinte le pot gasi chiar eu cotraziceri, daca tare as vrea, dar acestea rezulta de pe ce pozitii le privesti.

Ar fi mai bine sa fii mai sigura pe ceea ce spui - ca de altfel de ce mai discutam?

vio, barbatii niciodata nu vor intelege ce e in capul femeilor...

Bineinteles ca nu!

solara
06-21-2003, 12:06 AM
Greenfox, daca n-ai auzit tu de femei importante, poate ar fi cazul sa te pui la punct inainte de a vorbi, sa mai cauti, sa mai intrebi pe altii daca ti-e mai usor si ai incredere….Si argumentul lui Vio (parca) cum ca n-au fost lasate sa se afirme e suficient de bun ca sa justifice de ce sunt totusi mai putine femei celebre decat barbati; de importanta pe care o are educatia din primii ani de viata si ce vede in familie – de astea ai auzit?
Pt greenfox, o insiruire de muIeri de care zice ca n-a auzit (da` ar fi trebuit); si ca sa vezi ca nu-s fata rea, o sa-ti zic si din ce domeniu sa le iei, daca te-o trece vreodata curiozitatea sa afli cine sunt:
- literatura: Daphne du Maurier, George Sand, Harper Lee, George Eliott, surorile Bronte, Agatha Christie, Margaret Mitchell, Rodica Ojog Brasoveanu, Hortensia Papadat-Bengescu; Gabriela Mistral (laureata Nobel), Selma Lagerlof (Nobel), Tony Morrison (Nobel)
- pictura: Gala Eluard (sotia lui Dali), Tamara de Lempitcka, Frida Kahlo

Pt cat meriti, cred ca am insirat prea multe.
Iar curajul barbatilor e o vrajeala care sa le ridice moralul: sunt primii care fug la un cutremur, se tem mai tare de durere decat femeile (exista si o explicatie in medicina), femei care sa fie impresionate de sange pana acum n-am intalnit, in schimb am dat peste astfel de viteji barbati…(faptul ca armata e facuta de barbati e pt ca sunt iresponsabili, nu pt ca-s curajosi ;))

Ce e mai grav pt barbatii din zona (bucuresteni si nebucuresteni de genul lui greenfox) e ca o femeie care se scoleste, care se intereseaza si invata e apreciata in societatile alea pe care snobii le numesc “necivilizate”, in timp ce in partea asta “civilizata” a lumii, femeii incearca sa i se taie orice avant. Pai frati romani, e jale ca mie sa-mi vorbeasca un arab musulman mai frumos decat un pui de dac care face pe civilizatul.
Si inca ceva, greenfox, pune matale mana si citeste niste povesti populare tiganesti sa vezi ca pana si in comunitatile unde femeia merge cu un metru in spatele barbatului, ea se poate “initia”, se poate perfectiona, nu-i da nimeni la cap si n-o trimite nimeni la cratita. Si daca tot te apuci de lecturi d-astea, vezi c-a mai fost un baiat arab de-si zicea Khalil Gibran care a luptat pentru drepturile femeii (fie musulmane, fie crestine) in lumea araba.

Codrine, eu prin succesul romanilor la straine nu ma refeream la “minoritatile conlocuitoare”. La mine in facultate sunt suficienti straini ca sa observ fenomenul.

Codrin
06-21-2003, 12:23 AM
Nici eu , sint om umblat ! 8)

Codrin
06-21-2003, 12:30 AM
Daca te uitzi ce se cenzureaza pe-aici mai potzi trage o tura de concluzii filozofice gindindu-te ca pina shi intr-un cuvint atit de important ca popular exista ceva teribil de specific masculin .

solara
06-21-2003, 02:07 AM
Ma, de moldoveni nu vorbesc; da` la amaratii astia din Bucuresti nu se uita nimeni nici cu dosu`.
In popular nu e nimic atat de masculin....Explicatia e ca cel care a facut lista neagra pt cenzurat e mascul si el ;)

Codrin
06-21-2003, 02:14 AM
:D Da , ishi baga din cind in cind ceva in mijlocul cuvintelor noastre . :D

solara
06-21-2003, 02:30 AM
Nu, puiule, doar vi se pare ca se discuta despre voi, cand noi de fapt ne vedem de ale noastre. Cam prea des vi se pare ca sunteti bagati in seama.

Codrin
06-21-2003, 02:33 AM
:roll: La replica asta mi-ai ramas complet ermetica . Eu ma refeream la cenzurator . :roll:

solara
06-21-2003, 02:40 AM
in "popular" nu e nimic masculin, doar vi se pare voua, asta ziceam.

Codrin
06-21-2003, 02:49 AM
De fapt ai dreptate , pina shi EA e la genul feminin . :cry:

PS{retoric} : .... nu ca ash tzine eu tare mult la onoarea masculilor bucureshteni , dar de dragul contradictziei shi pentru a-mi demonstra vasta cultura :ciupos: , legind totul shi de o alta tema pe la care ai mai plasat mici intzepaturi :
Shtii care e cel mai celebru caz de fotbalist snob care ishi balmajeshte limba dupa doua luni de stat in strainatate : Raducioiu . Shi totushi , toate italiencele care l-au vazut jucind la Milan , nu pentru lucrul asta il tzin minte shi ii mai pastreaza poza sub perna pentru clipele intime de exercitzii digitale . :wink: Imi place mult shi sotzia lui olandeza . :D
Mai shtiu citeva cazuri celebre , dar mi-e sa nu ma acuzi de ce te vor acuza altzii pe tine , citnd despre inshiruirea de exemple de femei de geniu : fortzare a termenului . :D

PPS{pe asta chiar te rog sa-l comentezi} : Te simt ca te pregateshti sa ne subtziezi rasa luind drumul Arabiei Saudite , shi-acum incerci sa te autoconvingi ca e bine ce faci . :wink:

greenFoX
06-21-2003, 01:27 PM
Solara, am scris mai inainte ca nu fac nici o discriminare intre barbati si femei. Daca animalele ar fi rationale (la fel ca noi) n-as vedea nici o problema in a discuta cu ele.

Nu inteleg de unde ai scos-o ca femeile in fata mea nu reprezinta nimic - imi explici, te rog mult - daca tot esti o fata atit de buna si ai avut o inima atit de mare si mi-ai insiruit acele muieri (recunosc ca nu le-am citit pe toate dar domnisoarele Hortesia, G.Sand [pe care Nietzsche (cred) o apreciza drept "cette vache a ecrire"] , Bronte nu mi-au placut niciodata si nici nu cred ca-s cine stie ce in lit).

si solara, daca ma apuc sa insir barbati care au avut o importanta deosebita in lit, filo, chimie, fizica, pictura etc. , cred ca ma apuca seara. Dar vorba voastra, sa asteptam - daca tot n-ati avut timp.

Cat despre curaj ... ce sa mai vorbim - la altceva nici nu m-am asteptat. N-am sa ma apuc sa-ti demonstrez ca barbatii sunt curajosi caci nu are nici un rost - asta se vede cand trebuie si nu pe forum.

solara
06-22-2003, 12:51 AM
greenfox, tu ai zis ca n-ai auzit de valori feminine la nivelul lui Dostoievski, Mozart etc, iar eu ti-am dat niste exemple; nu trebuiau sa-ti placa, nici sa fie Nietzsche mare fan al lor (genial baiatu`, da` misogin); faptul ca-s recunoscute ca bune de multi altii mie mi-e suficient; cum mi-e suficient si ca Bach e considerat mare chestie, cand eu nu pot sa-l sufar. Tu ai zis ca n-ai auzit de nume de teapa masculilor, iar eu ti-am dat exemple; nu mi-am propus sa fac calcule sau comparatii; ba chiar am si recunoscut ca mai multi barbati decat femei s-au facut remarcati si am si zis de ce cred ca s-a-ntamplat asa.

Codrin, sincer, faza cu Raducioiu n-am prins-o. Una e sa fii fan, alta sa cunosti cu adevarat un om.
"femei de geniu" iti apartine, asa ca la tine scartaie termenul, nu la mine.
Iar treaba cu Arabia Saudita pute, n-am ce comenta. Am colegi arabi care se poarta cu mine mai frumos decat anumiti romani care zic ca suntem buni colegi. Cand m-au lasat romanii cu fundu-n balta, au fost arabi care m-au ajutat (au fost lucruri marunte, e drept, da` daca nici la astea romanii nu stiu sa intinda o mana....) Ah, si vorba cantecului; "for the healing of the nation - generating new variation" :crazy:

Codrin
06-22-2003, 04:05 AM
N-ai crede cite relatzii se bazeaza numai pe frumusetze :pimp: , cu atit mai mult cind fiecare are o limba proprie , in care nici macar gemetele nu suna la fel . :roll:

Daca ai fi citit tema deschisa de Filip Antonio in care povesteshte lumii intregi cit de rasist sint :tu_mori: , te-ai fi ferit sa-mi serveshti butade genetice . :D Poate fac o criza de furie epileptica shi vei fi nevoita sa-tzi foloseshti cunoshtiintzele medicale ...... :D :D :D

Umka
06-23-2003, 10:25 AM
[quote="solara"]Ma, de moldoveni nu vorbesc; da` la amaratii astia din Bucuresti nu se uita nimeni nici cu dosu`.
quote]

Solara,sa stii ca si in MD sunt destule cazuri...

vio
06-23-2003, 04:50 PM
grennFox, eu sunt convinsa de ceia ce scriu, dar stii vorba "baba iaga vsegda protiv", si din acest motiv eu nu pot sa plasez atitea arumente pentru a te convinge. Solara vad are aceleasi pareri ca mine. Ea ti-a citat citeva nume. Eu pot s-o continui (din chimie, fizica s.a.). Dar argumentul meu, sa nu fi existat limite in actiunea femeilor ai fi auzit de mult mai multe celebritati (femei) din diverse perioade. Dar la momentul actual fii sigura ca sunt mult mai multe doamne de fier detul de puternice, celebre dar despre care nu vei auzi in curind.

greenFoX
06-23-2003, 04:58 PM
hey vio , i'm not a girl - not yet a man :)

si nu-ti fie teama : azi nu mai cred ca valorile femeilor se ascund(vad ca te ingrijorezi prea mult in privinta asta) .

Codrin
06-23-2003, 05:11 PM
M-am cam saturat de subiectul asta , da` acu` chiar nu ma pot stapini : Celebritatea daca nu are un alt tip de calitate in spate {spre exemplu geniul } , nu are nici un sens .

Masacratzi-va una dintre voi partenerul intr-un mod deosebit de spectaculos :te tai: , mincatzi-i penisul prajit cu prietenele :demon: shi va garantez celebritatea planetara instantanee . :pc:

lizofoafa
06-23-2003, 06:12 PM
Lolik! :lol: Ai o imaginatie sado-maso-debordanta! :uraaaa: Nu erai tu ala care spunea ca celebritatea este consecintza a genialitatzii? Ia aminteshte-tzi polemica noastra extraordinara referitor la genialitate... :blah: Te contrazici in mod lamentabil, Codrinele! :) :demon: Pai se poate? Chiar in halul asta ai ajuns!? :lol:

Codrin
06-23-2003, 06:15 PM
La barbatzi ! :ciupos: Un tip care ar face acelashi lucru cu nevasta-sa nu ar ajunge celebru . 8)

lizofoafa
06-23-2003, 06:22 PM
:blah: asertziuni nefondate! :lol: Sa nu te apuci sa-mi dovedeshti in maniera practica, te rog! :lol: Eu cunosc un caz real (tipul in cauza si-a ucis sotzia)... Are reputatzie de criminal, asta nu inseamna ca nu s-a "bucurat" de atentzie.

Codrin
06-24-2003, 08:44 AM
Cine e mai renumit : Ted Bundy sau Lorrena Bobbit ? Femeia , bineintzeles . Shi totushi el a macelarit o duzina de tinere pe cind ea n-a facut decit sa taie un penis ....... Asha ca .... :ciupos: ....

vio
06-24-2003, 05:08 PM
Codrine, dar barbatul (suferindul) caruia i-a fost taiata scula a ramas necunoscut?

Mirabela Iucu
06-24-2003, 11:30 PM
Celebritate...asta e un subiect aparte destul de interesant...celebritate este si Ted Bundy...si Lorrena Babbit...si Charles Manson...dar si G.W.Bush...precum si Eminem...fiecare se manifesta asa cum considera de cuviintza... :wink:

Lizo draga...sado maso s-ar putea sa fi si tu...constat asta din faptul ca revii pe forum doar pentru a te certa cu noi... :lol:

Codrin
06-26-2003, 07:13 AM
Vio , intr-adevar nu a ramas nici el cu totul necunoscut , insa e mult mai putzin celebru decit propria scula , :lol: :lol: ..... ceea ce , orice ai spune e olecutza umilitor . :D :wink: :D

vio
06-26-2003, 01:27 PM
da. in felul care spui ca a patit-o dinsul, pot constata ca el e cel discriminat in mod destul de josnic. :desovel: Uite unei femei nu e posibil sa i-o taie. In asa fel noi sintem prioritare. :tucel:

a.d.i.d.a.s
08-14-2003, 01:22 PM
da` eu-s de-acord cu mirabela...