View Full Version : Poveste

Fr3Zy
05-18-2006, 01:41 AM
§Poate o poveste frumoasa despre cum s-au pierdut 5 ani de creatsie forumistica ? :)

Manix
05-18-2006, 06:19 AM
Da ce dracu s-a intamplat cu forumu ista?!?!? Ultima data cand am intrat totul era bine.... azi deja forumul e gol golut?!?!

Frezy what the f..k is going on?!?!

Fr3Zy
05-18-2006, 06:31 AM
§ ... the fuck is going one ...

Manix
05-18-2006, 08:22 AM
Haha.... cruta!!!!! forum format din 2 useri.... iaca asa sheva vad prima data!!!!

Manix
05-18-2006, 08:24 AM
Apropo... am impresie ca esti de la Asachi.... shi za fignea s-o intamplat acolo cu 4 liceeni la care li s-o intentat dosare penale??!

promd
05-18-2006, 12:31 PM
§Poate o poveste frumoasa despre cum s-au pierdut 5 ani de creatsie forumistica ? :)
shi ce-i interesant ca practic exact dupa aniversarea de 5 ani ... mde !

whiteman
05-18-2006, 12:43 PM
Ne explica cineva ce s-a intimplat cu forumu, de ce e gol?

Solara
05-18-2006, 01:12 PM
Am ramas si fara bunatate de mesaje private :( Aveam linkuri folositoare, un articol extrem de bun, niste felicitari dragute primite de vreo aniversare, cateva injuraturi de la Antonio... Sper ca n-aveam si niste adrese de mail inca nefolosite si nenotate (pt ca am preferat PM).
In fine. Imi pare bine sa va regasesc. Astept sa se reinregistreze lumea.

(da` ce-i cu smile-ul asta asa vanat?)

Codrin
05-18-2006, 01:25 PM
La ce genuri de experiente s-au facut pe aishi, o fi de la turnesol.

Si iata si un prim exemplar nou-noutz din soiul de mesaje de care imi pare cel mai rau ca s-au ratacit. Astea din ciclul : ce are o tipa-n posheta. :)

khama
05-18-2006, 02:06 PM
di shi lumea nu se poate duce la seara pe deal sa citeasca explicatzii da vini aishi shi yntreaba?

senarium
05-18-2006, 02:18 PM
si cu pricoalele estea .mie nu-mi place...
ei dar las-ca facem la loc ,drept ca ne trebuie cam mult optimism:-(

oby
05-18-2006, 02:22 PM
Mdaaa... Dragutz...ziceam si eu ca imi pare rau pt mesajele private..pt discutiile multe...pentru mine a contat foarte mult..pentru ca de la md.net a inceput povestea noastra comuna cu mine si Sirb... macar bine ca am avut mintea sa le inregistrez la timp... asta chir ma bucura..insa..eu zic ca un nou inceput e cel mai bine-venit.... de parca am incepe o poveste noua a noastra a tuturor... :) O zi buna...

Solara
05-18-2006, 02:24 PM
di shi lumea nu se poate duce la seara pe deal sa citeasca explicatzii da vini aishi shi yntreaba?

Pt ca explicatiile au aparut DUPA ce am inceput sa ne intrebam...
Da` cine esti de te risti sa ceri ordine in micul haos germinativ?

senarium
05-18-2006, 02:26 PM
O viata noua..

Arina
05-18-2006, 03:01 PM
nici un fel fel viata noua.
imi pare tare rau mai ales de mesajele private... candva au disparut...si acum iarasi.
cred ca voi renunta la forumul asta :(

oby
05-18-2006, 03:57 PM
imi pare tare rau mai ales de mesajele private... candva au disparut...si acum iarasi.

Lasa Arina ca nu-i totul atat de tragic..lipsa ta va fi simtita... Nu pleca :(

khama
05-18-2006, 04:08 PM
Arina, nu daca nu s poate de facut nimic, se mai yntampla cand kika servashele... nu shi-ai sa fashi... daca vrei, poftim, renuntza... da, merita?

linar
05-18-2006, 04:09 PM
fr3zy te omor!!! de ce nu mi-ai spus ca a "inviat" forumul? RAULE!

oby
05-18-2006, 04:13 PM

Nu ti-a zis pt ca asa e el, :p Chiar esti uimita? Eu in locul tau as ramane calma...:D

khama
05-18-2006, 04:16 PM
hm... suna prea soft shi ynca a placere...

Sirb
05-18-2006, 04:19 PM

suna a flirt.. :)

linar
05-18-2006, 04:19 PM
cu fr3zy n-ai cum sa vb altfel:)))

linar
05-18-2006, 04:21 PM
Nu ti-a zis pt ca asa e el, :p Chiar esti uimita? Eu in locul tau as ramane calma...:D
Draga...lasa ca-ti vine si tie randul!!!!!!!!!!!!!:D

Sirb
05-18-2006, 04:22 PM

macar cineva a gasit "podhod" la Fr3zy...credeam ca nimeni nu-l va mai intelege :p

Sirb
05-18-2006, 04:23 PM

randul la ce? :)

linar
05-18-2006, 04:27 PM
Sarbulika mesajul era pentru oby:P

randul la omor!adica e online fetitza si nu mi-a spus nimic...

Sirb
05-18-2006, 04:36 PM
Sarbulika mesajul era pentru oby:P

randul la omor!adica e online fetitza si nu mi-a spus nimic...

linarcik,scumpo,nu sari cu gurita ta dulcie inainte,caci stiusem pt cine era mesajul :) adica...cine stiuse ca tu nu ai stiut despre reinvierea forumului...aflasem si noi abia astazi..

linar
05-18-2006, 04:40 PM
:D....pai si eu care-mi faceam griji pentru forumul asta...nimeni nu s-a grabit sa ma anunte.....nu stiu ce mi-a venit de am dat search din nou....intuitie sa fie...

oby
05-18-2006, 04:43 PM

astept cu marea mea nerabdare,scumpo :rolleyes:

khama
05-18-2006, 04:43 PM
linar, ynsamna ca nime nu te iubeshte

linar
05-18-2006, 04:47 PM
saraneth multzam ca mi-ai deschis ochii....

oby
05-18-2006, 04:47 PM
:D....pai si eu care-mi faceam griji pentru forumul asta...nimeni nu s-a grabit sa ma anunte.....nu stiu ce mi-a venit de am dat search din nou....intuitie sa fie...

nu era intuitie..ci nevoie..sau dorinta...:p cine te stie?:cool:

linar
05-18-2006, 04:48 PM
astept cu marea mea nerabdare,scumpo :rolleyes:
gata oby...liubov umerla!!!!

oby
05-18-2006, 04:52 PM
gata oby...liubov umerla!!!!

и куда же делась любовь наша?:( :confused:

linar
05-18-2006, 06:32 PM
gata oby deam ti iubesc! m-ai ales k ai parfium ca sh al meu:)))))

Fr3Zy
05-18-2006, 06:47 PM
§Vreau cele 2000 de mesaje private inapoi :P

Fr3Zy
05-18-2006, 06:50 PM

§Numai mie imi miroase a sado-maso pe aici http://lataifas.net/images/smiles/ym5.gif

Fr3Zy
05-18-2006, 06:55 PM
Apropo... am impresie ca esti de la Asachi.... shi za fignea s-o intamplat acolo cu 4 liceeni la care li s-o intentat dosare penale??!

§Directorul a depus plingere impotriva propriilor elevi ...
Eu zik ca e cam tradare ...

Arina
05-18-2006, 07:54 PM
este cineva de prin Bucuresti aici?

adrenalina
05-18-2006, 10:14 PM
Arina!!! nu ne parasi!!! o sa ne fie dor de tine... dar mesajele private... plang dupa ele:(

si cate teme interesante erau...

oby
05-18-2006, 10:36 PM
gata oby deam ti iubesc! m-ai ales k ai parfium ca sh al meu:)))))

scumpo,am impresia ca parfum Tu ai ca al meu..mi s-a daruit demult :p

oby
05-18-2006, 10:37 PM
eu is bucuros ca s-a pierdut totul :D

cam de ce te-ai bucura?
:imslow:

Ivan Vasilivitsch
05-18-2006, 10:47 PM
inca asa parnuha nam intilnit nicaeri!!!
Cele mai zdravene bancuri moldovenesti so dus pe valea perjii!
Da nui nimic de mirare oameni buni, " Forum MOLDOVENESC"

Fr3Zy
05-19-2006, 12:01 AM
§Radu, ai vazut printre lista de useri inregistratsi un nume atit de melodios shi de tandru cum e "Lia" ? :D

dictionar
05-19-2006, 12:50 AM
;)
era pe aici odata, asa un forum despre Asachi :)

Codrin
05-19-2006, 04:13 PM

Ei, na. Extremisto. :)

khama
05-19-2006, 05:20 PM
numa nu tema asociatzii, offff...

adrenalina
05-19-2006, 09:09 PM
K, daca vrei sa insir eu acolo cate si mai acte teme... numai pe politica erau niste discutii monumentale... pe langa info pe care o puteai gasi pe alte forumuri... unde-i vitalic sa ne dea carti... of, of, of, of....

oricum, macar am revenit online... putem sa incepem munca:)

corneli4ik
05-19-2006, 11:39 PM
daq tot era vorba la inceput de kinda regrete..io un lucru regret :( - mesajele alea cu caru in care io cu Pro Md am depus atata suflet..shi cu care am spamuit topikurile 2 versuri, Niciodata, 5 cuvinte..mmm...ce vremuri

promd
05-19-2006, 11:47 PM
k ;) Ce la vie

linar
05-22-2006, 12:14 PM
cornel4ik, scumpo, ma bucur sa te vad pe aici..;)

corneli4ik
05-22-2006, 07:07 PM
Linutza shi io tare tare :)
..mm..oleaq ma mai conformez forumului..shi perioadei inainte de examene..poate devin mai activa :)

linar
05-22-2006, 07:12 PM
tie bafta la examene..imi e cunoscuta perioada asta..se apropie cu pasi rapizi si la mine:D

corneli4ik
05-22-2006, 07:14 PM
mde..ce sa-i faci?..this is it shi mergem inainte! Shi tzie mult succes, inka mai mult decat mie! eu shi vre-o juma de forum suntem cu tine :D

linar
05-22-2006, 07:15 PM
:) multzam cornel4ik esti o scumpa:)

corneli4ik
05-22-2006, 07:17 PM
cu placere maricika linar..da n-am inteles ce-s cu mutrele astea ca de killer? mdee..nici sa zambeshti normal nu potzi..

promd
05-22-2006, 11:05 PM
:hoho: ggg

corneli4ik
05-24-2006, 08:46 PM
:hoho: ggg

mmm..S-a intamplat ceva domn' Pro MD?? :P

promd
05-26-2006, 09:02 AM
nu domnisoara, mia trecut deja :D

corneli4ik
05-26-2006, 03:04 PM
nice nice..ia vezi data viitoare sa-mi zici shi mie

promd
05-26-2006, 11:50 PM
daca n'oi uita :D

Iluzia
06-03-2006, 12:59 PM
D O R I N T A

Am vrut sa vad soarele. Am facut tot posibilul, ba am depasit si orice limita a imposibilului. Am vrut sa am soarele in viata mea – soarele, despre care vorbeste soptit fiecare membru al familiei noastre, fara ca vreodata sa il fi vazut cineva. Si de ce? Pentru ca asa sunt eu – condamnata sa vreau numai lucruri imposibile, incomensurabile. Am vrut sa vad cum este caldura aceea pe care o simt uneori. E ceva gresit?
Toti mi-au spus ca sunt nebuna – ca imi va face rau, mult rau. Si eu nu am vrut sa ii ascult, manata de o sete care imi arde sufletul, de ceva ce imi lipseste si crezand ca odata ce am vazut cum este voi putea stinge acea sete.
Si asa, intr-o buna zi, mi-am luat inima in dinti si am inceput lunga si aventuroasa mea calatorie subterana. Am calatorit prin cotloane prin care nu cred ca mai umblase nimeni de la strabunicii mei incoace, cu pasi repezi, din ce in ce mai repezi si fara a simti durerea, fara sa ma pot intoarce, fara sa ma uit inapoi, parca eram atrasa de un magnet. Si unde s-a terminat cararea, am inceput sa imi fac singura drum. Era greu, din ce in ce mai greu, dar atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, nimic nu te poate impiedica sa-l obtii. Si setea din sufletul meu ma facea sa uit de toate... si am inaintat. Prea incet dupa aparerea mea, prea departe dupa parerea unora (dar cine tine cont de ea?). Si cu fiecare bulgare de pamant, eram tot mai aproape de visul meu. De lumina.
Si dintr-o data am simtit o caldura dogoritoare – am dat la o parte ultimii bulgari de pamant si atunci simturile mi-au luat-o razna. Am atins ceva ce nu mai atinsese nimeni, ceva ce putea sa imi umple golul din suflet, am simtit soarele. Caldura care ma invaluia si care imi daduse atata forta.
Dar, dupa primele secunde de betie, m-a cuprins deznadejdea cea mai adanca. Nu pentru ca odata realizat acest vis nu ar mai fi aparut altul care sa imi atraga atentia, nu pentru ca am simtit oboseala dintr-o data ca si pe un bulgare de pamant care iti cade brusc in cap si nu mai stii incotro sa o iei, ci pentru ca am realizat ca oricat ar fi fost soarele de stralucitor sau de minunat, nu puteam decat sa ii simt caldura, nu sa il vad.
Si caldura a inceput sa ma doara – mai mult in suflet, decat rana pe care mi-o provoca. Pentru ca, de data asta, simturile mele ascutite nu puteau sa ma ajute. Acum va intrebati de ce? Pentru ca vederea este lucrul care ii lipseste cu desavarsire unei biete cartitze, cum sunt eu.

Si atunci, condamnata sa imi doresc ceva imposibil, dar mai ales sa fug de ceea ce imi doresc cel mai tare, m-am intors cu sufletul zdrobit in temnita subpamanteana careia nu mai puteam sa ii spun acasa, in intunericul care imi conduce viata.

Iluzia
06-04-2006, 01:25 AM
O poveste cu si despre dragoste

Era odata o insula, unde traiau toate sentimentele si valorile umane: Buna Dispozitie, Tristetea, Intelepciunea, Iubirea. Intr-o zi sentimentele fura anuntate ca insula sta sa se scufunde, asa ca isi pregatira navele si plecara. Doar Iubirea ramase pana in ultimul moment.
Cand insula fu pe punctul sa se scufunde, Iubirea decise sa ceara ajutor. Bogatia trecu pe langa Iubire cu o barca luxoasa si Iubirea ii zise:
- Bogatie, ma poti lua cu tine?
- Nu te pot lua, caci e mult aur si argint in barca mea si nu am loc pentru tine.
Iubirea atunci se hotara sa ceara ajutorul Orgoliului care trecea pe-acolo intr-o superba nava:
- Orgoliu, te rog, ma poti lua cu tine?
- Nu te pot ajuta, Iubire - raspunse Orgoliul - aici e totul perfect, mi-ai putea strica nava
Atunci Iubirea intreba Tristetea, care trecea pe langa el:
- Tristete, te rog, lasa-ma sa vin cu tine!
- Oh Iubire - raspunse Tristetea - sunt atat de trista incat trebuie sa stau singura.
Chiar si Buna Dispozitie trecu pe langa Iubire, dar era atat de multumit incat nu auzi ca il striga. Dintr-o data o voce spuse:
- Vino Iubire, te iau cu mine!
Era un batran cel care vorbise. Iubirea se simti atat de recunoscatoare si plina de bucurie incat uita sa il intrebe pe batran cum il cheama. Cand sosira pe tarm, batranul pleca. Iubirea isi dadu seama cat de mult ii datora si intreba Cunoasterea:
- Cunoastere, imi poti spune cine m-a ajutat?
- Era Timpul - raspunse Cunoasterea.
- Timpul? - se intreba Iubirea - Dar de ce tocmai Timpul m-a ajutat?
Cunoasterea, plina de intelepciune, ii raspunse:
- Pentru ca numai Timpul e capabil sa inteleaga cat de importanta e Dragostea in viata