View Full Version : MS ACCESS

zorzonel
02-01-2003, 11:20 AM
cine stie sa programeze im msaccess - as avea ceva de propus de lucru - nu e mult dar imi trebuie calitativ

xx
02-01-2003, 09:29 PM
in msaccess nu se programeaza :)

zorzonel
02-01-2003, 10:10 PM
xx - cand n-ai ce spune tre sa taci, cand nu ai ce scrie mai bine asculta ceva ramstain, du hast de pilda. daca stii sa faci baze msaccess ai sanse sa faci ceva parale, daca nu, nu te vypendri

xx
02-02-2003, 11:12 AM
heh, facusem doar o corectie. Baze in msaccess stiu sa fac inca din liceu, (si totusi ele nu se programeaza, daca ar fi asa, la mine la servici toate secretarele si contabilele is progamerite :)) ramstain nu-mi place, prefer tiamat, the gattering, shamd, nu ma vypendresc. In privinta paralelor, dat fiind faptul ca nam nici posibilitate nici dorinta sa fac lucrul asta, lasam tema. Promit sa nu mai scriu aici neintrebat :)

RG
02-16-2003, 04:05 PM
Iaka tu xx mai utilizezi accesul. De acord cã în MS Acces se pot crea BD foarte simplu doar cu mouse-ul, dar cele mai bune BD totuºi se programeazã, evident cã utilizând VB-ul, ºi SQL. Tot cu VB-ul se pot crea module foarte simpatice pentru Word, Excel (macrosuri), care de exemplu sã-þi afiºeze un buton pe foaia care lucrezi, ºi apãsând pe el cu mouse-ul sã þi se calculeze o torbã de cifre, iar rezultatul sã fie stocat în altã pagina.... Posibilitãþi sunt multe.

Bion
02-19-2003, 01:48 PM
RG, pana la urma nici tu nu ai dreptate :)
Tu vorbesti de VBScript, nu de VB. :hehei:
Dar daca chiar si ai in vedere VB, atunci aceasta nu mai este programare in Access, ci in VB. Cu acelas succes as putea spune Delphi sau C++. VB-ul foloseste sau ODBC sau (99%) Access OLE DB provider-ul, ceea ce poate face oricare(aproape) alt mediu de programare.

xx
02-19-2003, 02:19 PM
Iaka tu xx mai utilizezi accesul.
eu vrode nam zis asta :) in liceu prin a 12-a tin minte ca il bagau, atunci inca era printre primele versii, de atunci tin minte principiile. da de utilizat acuma - no fac.

Ps: Deacord cu Bion :)

RG
03-16-2003, 02:41 PM
:)) De fapt in versiunile 2000, shi XP, VB est incorporat complet -> iar doar VB Script est in versiunile mai jos de '97 inclusiv