iulik
01-27-2003, 03:39 PM
As dori sa aflu daca se poate cumva de conectat modemul la radiotelefon (am in vedere aparate la care raza de actiune este de 10-20 Km)
|
View Full Version : Radio telefon + modem = ??? iulik 01-27-2003, 03:39 PM As dori sa aflu daca se poate cumva de conectat modemul la radiotelefon (am in vedere aparate la care raza de actiune este de 10-20 Km) imported_Oleg 01-27-2003, 07:59 PM de ce parte a radiotelefonului ??? la statie sau la "trubka" ??? vrei sa faci radiomodem ? iulik 01-28-2003, 09:30 AM Ce-mi trebuie mie statia, daca am statia deacum unesc modemul direct la fire, mie imi trebuie sa unesc la trupca ... :) Alexandru 01-28-2003, 11:09 AM poate nu-i chiar la tema dar e despre radiomodemuri... nu stiu daca voxtel sau moldcell are asa serviciu, dar conex/zapp de ex. le permite abonatilor sai sa lucreze in inet unind calculatorul prin portul paralel la tel. mobil, adica mobilul in cazul asta este un fel de radiomodem pentru calculator. iulik 01-28-2003, 06:12 PM Are si voxtelul si molcell-ul kestia consta in faptul ca e destul de scump, mie imi trebuie intr-un loc care se afla cam la vre-o doi Km de la locul unde se termina firele telecomului cu numarul meu si de aea ma gindeam sa cumpar un radio telefon ca sa pot uni PC-ul .... P.S. voxtelul pot sa dee in arenda si canaluri care sunt mult mai efitine ca canalele Moldtelecomului dar de la cea mai apropiata antena tre sa tragi fir + ~3000 $ pentru aparatura necesara .... :( |