View Full Version : laserJet 1200 prin retea

gheocom
01-20-2003, 09:55 PM
iaca imprimanta asta au instalat-o la o masina cu win MEEEEEEEEEEE da eu iaca din win XP nu popt trimite la tipar shi zice ca nu sunt driverele shi inca mai nu stiu ce acolo ...

asta tot se petrece intr-o retea locala.

inprimanta HP LaserJet 1200 noua
conectat[ la o mashina cu win MEEEEEEEEE unde lucreaza bine

eu lucrea la alt comp cu win XP

m-am conectat la imprimanta prin "conect" prin retea \\user\laserjet

la proprietati apare ca esta gata pentru tipar

dar cind dau la tipar din oricare proga nu se duce nimica shi apare:

win cannot print due to a problem with the curent printer setup. Try one or more of the following:
* Check the printer by printing a test page from windows - nu merge
* Make sure the printer is turned on and online - ok
* Reinstal the printer driver - am instalat acolo la suport shi driverele pentru win MEEEEE shi 98

cine shtie las sa spuie ca tare trebuie la servici shi m-am saturat de galagia celui matricial

xx
01-20-2003, 11:51 PM
probleme pot sa fie multe... sa nu se conecteze printerul la portu care tre .. sa nu fie configurat corect, probleme de retea, si multe altele. Deschide helpul integrat a XP-ului, si acolo la sectiunea printer&fax , la troubles sunt multe pricini posibile + solutii.

gheocom
01-23-2003, 08:10 PM
a mersi de ajutor, dar crezi ca nu stiu de help???!!??!!??

ce mai la tema nimeni nu poate sa spuna ...

xx
01-23-2003, 08:49 PM
telepatii is plecati in concediu, noi nu putem ghici care-i problema acolo, se poate de depistat doar local. eu pot scri aici vreo 30 de pricini de ce nar putea ea lucra, dar nu cred ca o sa-ti ajute.
Ps: mai recomand odata help-ul(acolo e step by step pt fiecare problema in parte si ce trebuie de facut.. ai incercat sa citesti totul?)