View Full Version : SuSe Linux 8.0

iulik
12-27-2002, 01:02 PM
Cei ce doresc acest linux, pot sa li-l ofer gratis, e ceva de tipul asta

http://www.suse.com/en/business/products/sles/images/SLES_8.pnghttp://www.suse.com/us/private/products/suse_linux/pro_office/images/screen_presentation.jpg
http://www.suse.com/us/business/products/sles/sles_x86/images/sles8_box.jpg

Ceva info despre el

Overview
SuSE Linux Enterprise Server is a leading server operating system for professional deployment in heterogeneous IT environment of all sizes and sectors. It is available for all relevant hardware platforms, including AMD/Intel 32-bit and 64-bit processors as well as the entire IBM eServer series - one single server operating system with a uniform Linux code basis.
Fields of Utilization
SuSE Linux Enterprise Server 8 can be deployed for all mission-relevant server and network services, including file, print, web, and security services as well as application and middleware solutions such as databases, ERP, and storage. Support for high availability (failover) and high performance computing is integrated.
Advantages
Substantial cost savings

The deployment of SuSE Linux Enterprise Server 8 does not incur any license fees for the client access or the Internet access. The consolidation of servers yields considerable savings for training and resources. The consolidation process is designed to be more projectable, flexible, and smooth.
We know what matters!
Therefore, we offer SuSE Linux Enterprise Server 8 on multiple hardware platforms.

Increased investment security through maintenance and an open source code

The "SuSE Linux Maintenance Program" combines support, updates, and software maintenance. Thus, you are provided with full service from one source, by means of one program, enabling you to effectively protect your IT infrastructure. The operating system source code is enclosed, guaranteeing manufacturer independence. You can have your systems maintained for as long as you wish.

More scalability and stability

Utilize SuSE Linux Enterprise Server 8 as you wish. Network load balancing, high availability, and clustering capabilities are integrated. Up to 32 CPUs, 64 GB RAM, and 600 hard disks are supported on x86-based hardware. Full performance for everybody.

More effective administrability

Secure remote maintenance and remote administration for all hosts, no matter where they are located. Automated processes, all tools included. This saves effort, time, money, and nerves.

Informatii adaugatoare http://www.suse.com

imported_Oleg
12-27-2002, 04:57 PM
hai ca miine eu il testez

iulik
12-27-2002, 05:06 PM
OK, deci eu mine il aduc cine mai doreste sa-si cumpere blancuri ....

animaluts
03-13-2003, 12:25 PM
iulik iaka eu tot doresc ! E pe-yn disc ? Mergi cu noi duminica ( vezi Realitati Remixate/Intalnirea... ) ! Si za adno addami Linux-ul ! :wink:

imported_Oleg
03-13-2003, 02:26 PM
Animal - eu am copia facuta (am copiat doar 5 CD-uri, pentru ca celelalte 2 (sursele) ca in total is 7) -> nu-mi trebuiesc

imported_Oleg
03-13-2003, 02:27 PM
ai CD-R-uri?

animaluts
03-13-2003, 02:29 PM
eu am CD-RW :lol:

animaluts
03-13-2003, 02:33 PM
Oleg, cum adica de SuSe Linux 8.0 e nevoie de 7 Cd-uri ?
Da' sursele pentru ce sunt ? :roll:

imported_Oleg
03-13-2003, 05:49 PM
ti-am lamurit prin tel ce-s cu sursele!
La p-u linux simplu, fara interfata grafica - imi pare ca shi o disketa ajunge

animaluts
03-13-2003, 05:53 PM
eu o sa iau toate 7 Cd-uri tot normal, insa alt lucru, asta nu va fi in viitorul apropiat :( undeva pe la vara :x

imported_Oleg
03-13-2003, 06:11 PM
da ce? n-ai unde instala?

animaluts
03-13-2003, 06:29 PM
nu, acum nu-mi da voie ! :x

animaluts
03-21-2003, 08:11 PM
eu am o intrebare, pot sa pastrez Windows-ul pe care il am si toata informatia din el , si pe langa Windows sa instalez Linux ! ??? :roll:

animaluts
03-21-2003, 09:03 PM
gata, deja Oleg mi-a explicat ! :)

xx
03-23-2003, 01:15 PM
blin, suse ca suse, acela se instaleaza si configureaza usor, da iaca ieri mam mudohanit jumate de zi cu instalu si configu la slackware pe o vechitura de comp. recomand la toti incepatorii sa puna suse, mandrake ori red hat :) apropo, pe cine il intereseaza, o iesit mai-alaltaieri slackware 9 ;)

imported_Oleg
03-23-2003, 03:16 PM
shi cum e .. eu amu ma gindesc sa caut de undeva Mandrake 9

xx
03-23-2003, 03:30 PM
cum sa fie, poate sa apara o problema (care o fost la mine) pe motherboardurile vechi, cu biosuri respectiv vechi, compul poate sa nu recunoasca cd-ul ori discheta ca bootable. daca se intampla asta ap ai de te [cenzurat] cu dansu pana iti iese ochii. da in rest, slackware el si in africa ii slackware :) kernelu innoit, xfree86-ul, adaugat suport inca pt ceva hard.. karo4e in changelog este tot cei nou. da mandreikul se poate de tras din inet daca este posibilitate, cel putin eu asa imi fac rost de distriburi :)

imported_Oleg
03-23-2003, 04:25 PM
la mine (ca shi la mai multi useri) - nu e posibil de scos ceva din internet .. vreo distributie ..ce e peste 100 mb.. - SUNT pe dial-up :oops: