View Full Version : Definitia Dragostei :))

Pagini : [1] 2

Diavolul
12-03-2002, 08:30 PM
Ok... Lumea spune ca nimeni nu a definit IUBIREA... Dar eu cred ca exista cineva care ar fi in stare de a da o difinitie a iubirii cit mai clara si cuprinzatoare...

Diavolul
12-05-2002, 06:53 PM
Iubirea este nu altceva decit o boala... are simptomele si nivele de agravare a ei... Mai intii are loc INFECTAREA: cind ai pus ochiul pe cineva... Apoi boala se agraveaza: incepi a te indeparta de la lumea cotidiana si creezi conditii favorabile pentru ca infectia sa progreseze: LOCALIZAREA... in acest caz imunitatea ta (ratiunea) este neputincioasa in fata acestei boli... dupa ce ti-a paralizat constientu: iti place sa-ti petrci timpul cu el/ea, incepi a vedea calitati in acea persoana pe care le pretuiesti cu multa admiratie, incepi a separa lumea ta si a crea o lume noua ... Apoi si dupa aceasta etapa urmeaza RASPINDIREA boli in tot ce detine persoana data...asemenea unui cancer: mai intii iti cuceresti vazul, auzul, gindirea... apoi constientul, si in ultima instantsa sufletul... O data ce sufletul a fost infectat boala decvine INCURABILA! Atunci ai nevoie de ea/el ca de un drog... de parca corpul te-a parasit iar sufletul s-a intors cu spatele la tine... de parca toata lumea te urashte si te priveste cu ochi plini de dispret... de parca ai fi un ratat... o primejdie pentru ei....un agent patogen ... Atunci tu... sau mai bine zis Victima ii ramine doar sa-si petraca restul vietei in chinuri... sa sufere si viseze... unica solutie ce il va face sa uite de durere si sa transforme aceste chinuri in bucurii asemenea MORFINEI... ce-i usureaza durerele bolnavului de cancer... estea EA/EL - persoana iubita... doar prezenta si iubirea ei vor convige corpul sa se-ntoarca inapoi, sufletul sa-ti priveasca-n ochi iar LUMEA... LUMEA, in ochii ei sa moara acel DISPRET si sa nasca INVIDIA caci: TU ESTI UNICUL BOLNAV FERICIT PE ACEST PAMINT PLIN DE VORBE DESARTE SI IUBIRI ARTIFICIALE.... doar tu esti acela in care iubirea a nascut… in care ea creste din zi in zi … dar nu ca acei intunecati ce cresc iubirea-ntr-o eprubeta… ca pe un virus in conditii de laborator…. Cei ce o o cultiva ca pe o leguma, o hranesc cu priviri si zimbete fictive, ii sustin viata doar cu respiratie artificiala… unde orice greseala omoara aceasta boala… iar cei ce au esuat in acest experiment cauta sa se invinuiasca unul pe celalalt…. Se acuza in crime stiintifice! NU...NU….NU!!!!!! IUBIREA ADEVARAT este acea iubirea pe care n-o poti cultiva… pe care n-o poti distruge… care nu cunoaste VINOVAT… e acea care te face sa IERTI CIND ESTE IMPOSIBIL, e acea care te face sa NU UITI, ATUNCI CIND NU VREAI SA CUNOSTI…. E acea care te face ORICUM FERICIT PENTRU CA-I IUBIRE, CI NU UN FARS NASCUT DIN CAPRICII SI DORINTE NEDORITE!……

kedd
12-06-2002, 02:20 AM
unica solutie ce il va face sa uite de durere si sa transforme aceste chinuri in bucurii asemenea MORFINEI... ce-i usureaza durerele bolnavului de cancer... estea EA/EL - persoana iubita... doar prezenta si iubirea ei vor convige corpul sa se-ntoarca inapoi
shi
IUBIREA ADEVARATA ... E acea care te face ORICUM FERICIT PENTRU CA-I IUBIRE

tu zici ca Iubirea Adevarata oricum te face fericit, chiar shi daca nu este reciproca ? atunci de ce o tratezi ca pe o boala, singurul leac fiind persoana iubita ? In acest caz obtsinand leac'ul - boala trece, shi iubirea trece... :-) shi atunci - pentru a avea experientsa unui astfel de "cancer" tre sa nu obtsinem leacul :-)

Diavolul
12-06-2002, 05:59 PM
kedd ai obeservat foarte corect faptul ca ma contrazic in aceasta incercare de a defini iubirea :)... De fact nu e o contrazicere ci o antiteza!

Dar in rivinta Iubirei Adevarate... Vorbesc eu am definit Iubirea IDEALA.... Ingeneral idealuri nu traiesc pepamint :)..... dar eu cred ca exista iubire ideala.... iar aceasta nu cunoste cuvintul "reciproc"...

Poti sa iubesti Ideal dar nu inseamna ca poti fi si fericit doar cind e iubita alaturi... Doar ideia ca iubesti atit ded mult te face fericit... iar daca EA e alaturi fericirea se dubleaza! :)

kedd
12-07-2002, 08:54 PM
eu cred ca sperantsa pentru a dubla aceasta fericire de a o avea pe EA alaturi te face sa crezi intr-o fericire "ideala" sau inexistenta, pentru ca odata avand-o pe EA alaturi, sentimentul e mult mai palid comparativ cu acel din "sperantsa" :-)

Laura
12-08-2002, 05:34 PM
eu cred ca acest " dor" cauzat de persoana iubita e mult mai placut si intrigant decit procesul de a fi alaturi de persoana iubita. Desi este si in asta specificul ei de placere si satisfacere! :wink:

Diavolul
12-08-2002, 11:00 PM
Eu vad ca lumea voteaza, poate paralel cu votarea fiecare isi justifica votul sau cel putin isi scrie parere despre existenta definitiei dragostei....

Ked d si Laura: Da, posibil ca acest dor este cauzat de lipsa persoanei iubite... Dar totul este foarte diferit de la o persoana la alta! Desigur daca relatia dintre tine si persoana pe care o iubesti este perfecta,..., va intelegeti de minune... devine deja monotona ceia ce tot e rau... dar daca doi se iubesc.... dar totodata apar diferite intrigi... conflicte inocente :).... atunci acel sentiment palid dispare.... Si prinzi doi iepuiri odata: 1. ai persoana iubita alaturi.... 2. relatia este toata in culori si are aceiasi nuanta ca si dorul in lipsa persoanei iubite....

ACESTE MICI CONFLICTE SUNT CA NISHTE CATALIZATORI PENTRU RELATIE!!!

Cineva a spus : "Fiecare despartire este inceputul unei noi iubiri"

Diavolul
12-08-2002, 11:04 PM
Laura tu ori esti Sinucigasa ori Mazahista! :lol: (e doar o gluma, posibil nereusita)

Daca ai ocazia de a o vea pe persoana iubita alturi... Nu face sa refuzi doar pentru a primi SATISFACITA CA EA/EL ESTE DEPARTE SI TI-I DOR......

Armonia este solutia perfecta.... Trebuie sa poti sa faci sa fii alaturi, sa-ti fie dor... Dar principalul, fara de care n-o sa-ti reuseasca nimic este sa IUBESTI

Ingerica
12-15-2002, 08:07 PM
Iubirea este nu altceva decit o boala... are simptomele si nivele de agravare a ei... Mai intii are loc INFECTAREA: cind ai pus ochiul pe cineva... Apoi boala se agraveaza: incepi a te indeparta de la lumea cotidiana si creezi conditii favorabile pentru ca infectia sa progreseze: LOCALIZAREA... in acest caz imunitatea ta (ratiunea) este neputincioasa in fata acestei boli... dupa ce ti-a paralizat constientu: iti place sa-ti petrci timpul cu el/ea, incepi a vedea calitati in acea persoana pe care le pretuiesti cu multa admiratie, incepi a separa lumea ta si a crea o lume noua ... Apoi si dupa aceasta etapa urmeaza RASPINDIREA boli in tot ce detine persoana data...asemenea unui cancer: mai intii iti cuceresti vazul, auzul, gindirea... apoi constientul, si in ultima instantsa sufletul... O data ce sufletul a fost infectat boala decvine INCURABILA! Atunci ai nevoie de ea/el ca de un drog... de parca corpul te-a parasit iar sufletul s-a intors cu spatele la tine... de parca toata lumea te urashte si te priveste cu ochi plini de dispret... de parca ai fi un ratat... o primejdie pentru ei....un agent patogen ... Atunci tu... sau mai bine zis Victima ii ramine doar sa-si petraca restul vietei in chinuri... sa sufere si viseze... unica solutie ce il va face sa uite de durere si sa transforme aceste chinuri in bucurii asemenea MORFINEI... ce-i usureaza durerele bolnavului de cancer... estea EA/EL - persoana iubita... doar prezenta si iubirea ei vor convige corpul sa se-ntoarca inapoi, sufletul sa-ti priveasca-n ochi iar LUMEA... LUMEA, in ochii ei sa moara acel DISPRET si sa nasca INVIDIA caci: TU ESTI UNICUL BOLNAV FERICIT PE ACEST PAMINT PLIN DE VORBE DESARTE SI IUBIRI ARTIFICIALE.... doar tu esti acela in care iubirea a nascut… in care ea creste din zi in zi … dar nu ca acei intunecati ce cresc iubirea-ntr-o eprubeta… ca pe un virus in conditii de laborator…. Cei ce o o cultiva ca pe o leguma, o hranesc cu priviri si zimbete fictive, ii sustin viata doar cu respiratie artificiala… unde orice greseala omoara aceasta boala… iar cei ce au esuat in acest experiment cauta sa se invinuiasca unul pe celalalt…. Se acuza in crime stiintifice! NU...NU….NU!!!!!! IUBIREA ADEVARAT este acea iubirea pe care n-o poti cultiva… pe care n-o poti distruge… care nu cunoaste VINOVAT… e acea care te face sa IERTI CIND ESTE IMPOSIBIL, e acea care te face sa NU UITI, ATUNCI CIND NU VREAI SA CUNOSTI…. E acea care te face ORICUM FERICIT PENTRU CA-I IUBIRE, CI NU UN FARS NASCUT DIN CAPRICII SI DORINTE NEDORITE!……

adevarata iubirea e considerata cea nereciproca, deoarece de cele mai multe ori iubirea e inchipuita. cineva iubeste fiindca asta e ceea ce isi inchipuie ce ar dori. si iluzia pare a fi mai frumoasa decit realitatea. intilnind realitatea, ajungi sa dispretsuiesti , sa te plictisesti de ce ai iubit.
iubirea adevarata e atunci cind simtsi ca nu te potsi satura de persoana pe care o iubesti, cind ai nevoie de prezentsa ei, cind nu mai conteaza nimic altceva. cind ii dai o importantsa mai mare decit orice altceva. iubirea adevarata e atunci cind simtsi ca fara aceasta iubire, totul ar fi altfel, fara viatsa, fara suflare.

Sniffer
12-16-2002, 02:01 AM
Viata e mai interesanta cind nu iti faci planuri , cind nu incerci sa o defineshti astfel definind-o doar ca o risipa de timp. Acelas lucru se atribuie Dragostei , o boala incurabila din primele simptome , un miracol ce te trezeste din oceanul amarului , o lumina ce iti lumineaza bezna cotidiana ... etc. si totusi ceva nedefinit .

nutu
12-16-2002, 04:42 PM
Diavole,tu pui intrebarea ca sa stii ce este "adevarata iubire" ,te intrebi fiindca tu ai probleme de iubire care nu este recipoca ? Chiar si un diavol are aspiratii spre un" inger "?! Pentru un diavol problema iubiri trebuie sa fie clasata la etajul superieur. La rai.

Diavolul
12-17-2002, 07:40 AM
Nutu, ce faci bre...??? Nu ma spali!!

Nutu.... Probeleme in dragoste despre reciprocitate...? Posibil :D ..... doar trebuie sa treci prin acest sentiment pentru a incerca de al defini... Cit despre diavol! Si diavolii iubesc, Nutu!!!... si au parte de liniste si pace... atit timp cit sunt cu diavolite... Dar daca un diavol am fost rapuns de chipul unei ingere.... atunci viata lui se schimba total opus! Acum el Diavolul, arde in IADUL in care i-a ars pe Atitia Pacatosi.... Acum el, diavolul, sufera arzind in flacara iubirei nereciproce..... Acum el, diavolul,.... e prizonerul.... si el e pacatosul in lumea lui, in Iad.... caci este gata ca pentru Iubire sa-si lase Iadul... lumea unde a crescut..... a trit.... unde are viata vesnica si toate indestulate.... pentru a se jertfi pentru ingera din alta lume!!!

Diavolul
12-17-2002, 07:51 AM
Ingerica! Stranshnik...!!! Dupa cele ce ai spus reiese ca-i un mare ***** iubirea asta!!!

Adevarat iubire este atunci cind nu te poti satura de persona iubta... dar totodata eshti cel mai fericit om de pe pamint ca ea/el este este alaturi de tine.... Avindo alaturi tu zi de zi te hranesti din ochii ei, din privirea ei, din cuvintele sale... iti doresti sa imparti cu ea toate momentele fericite.... iar momentele neplacute din viata ta le uiti... doar privindo pe ea... chipul ei,..., existenta ei si faptul ca ea este alaturi te fac Om Viu... iti face viata plina de sens... pe care nu-l avea pina atunci!

Daca este o dragoste nereciproca! Atunci acea persoana care iubeshte isi gaseshte hrana de toatte zilele in dureri, doruri, nostalgii... este pasiv... viata nu are sens... umbla ca un infometat.... sleit de puteri.... Omul pentru a face ceva are nevoie de Motivatie... cind nu-i reciproca dragostea atunci MOTIVATIa dispare.... asha ca daca omul nu-si poate invinge durerea... este un trup cu suflare si zile de supravetuire!!!

nutu
12-17-2002, 04:32 PM
Diavole,aici se spune un metrou de pierdut ,altul de gasit.Nu stiu daca am trdus bine.Un inger pierdut, un altul care o sa vina.Messajul asta poate sa fie citit si de inger.

Ingerica
12-17-2002, 08:02 PM
Ingerica! Stranshnik...!!! Dupa cele ce ai spus reiese ca-i un mare ***** iubirea asta!!!

Adevarat iubire este atunci cind nu te poti satura de persona iubta... dar totodata eshti cel mai fericit om de pe pamint ca ea/el este este alaturi de tine.... Avindo alaturi tu zi de zi te hranesti din ochii ei, din privirea ei, din cuvintele sale... iti doresti sa imparti cu ea toate momentele fericite.... iar momentele neplacute din viata ta le uiti... doar privindo pe ea... chipul ei,..., existenta ei si faptul ca ea este alaturi te fac Om Viu... iti face viata plina de sens... pe care nu-l avea pina atunci!

Daca este o dragoste nereciproca! Atunci acea persoana care iubeshte isi gaseshte hrana de toatte zilele in dureri, doruri, nostalgii... este pasiv... viata nu are sens... umbla ca un infometat.... sleit de puteri.... Omul pentru a face ceva are nevoie de Motivatie... cind nu-i reciproca dragostea atunci MOTIVATIa dispare.... asha ca daca omul nu-si poate invinge durerea... este un trup cu suflare si zile de supravetuire!!!

un trup cu suflare si zile de supravietsuire............
dar nu cred ca exista un om mai fericit decit cel care poate iubi. nici intselepciunea, anii,experientsa nu poate innobila mai mult o persoana decit dragostea. dragostea insufletseste, si oamenii care nu pot lupta pentru dragostea lor ii gasesc a fi cei mai lasi si mai slabi. sunt oameni care nici macar nu pot iubi, care se joaca cu sentimentele altora. sa spui ca tsi-e dor sa afirmi ca tsii la o persoana dupa care sa o tratezi cu indiferentsa. sa citesti in ochii ei nimic altceva decit o ratsiune rece, decit decizii dupa interes. si nici macar sa nu intselegi ce ar fi putut cauza schimbarea.....de la o imbratsisare calda, de la un sarut, la o privire rece, la minute care sa itsi spuna ca nu a ramas nimic, nimic din acea privire calda, din acei ochi, din acele cuvinte(care sa para intr-un tirziu) false, artificiale. poate oare cineva sa iubeasca si circumstantsele sa-l faca indiferent? poate oare cineva sa iubeasca atit de mult incit sa aleaga fara ezitare alt drum, un drum care sa-l desparta de persoana iubita? citeodata potsi sa realizezi ca sunt persoane care ar merita dragostea ta mai mult decit oricine altcineva si nu potsi sa o oferi. si poate tu suferi mai mult in refuz, decit cel care se salveaza printr-o dragsote neimpartasita. sau poate dai inima ta cuiva care nu o merita, cuiva care nu are nevoie de ea. care nici macar nu se oboseste sa-tsi explice de ce, sa-tsi dea un motiv sau sa te anuntse ca pleaca, sau stiind ca n-o sa mai aiba posibilitatea sa te vada nu se preocupa sa faca ultima voastra intilnire frumoasa. si-tsi lasa un regret, o amintire pee care n-o mai potsi impartasi. ce potsi sa crezi atunci cind cineva care te-a facut sa te simtsi special, sa traiesti nu e interesat de persoana ta si pleaca; si la fel tu facind pe cineva fericit potsi sa dai sperantse false, si sa generezi suferintse in nestire. caci dragostea nu o deciide nimeni, este ceva ce se decide singura. si de multe ori, nu poti schimba nimic. e adevarat ce spune nutu: un inger pleaca si altul vine :) dar daca simtsi ca ingerul care pleaca e cel de care ai nevoie? daca e mai inger pentru tine decit oricare altul? e inspiratsia rasuflarea, lumina de care nu te potsi lipsi. trebuie sa recunosti ca asta e viatsa si sa treci peste deciziile ei? sau sa luptsi? sau sa asteptsi?sau sa ascultsi pe altcineva care sa-tsi spuna ca ingeri mai sunt............? sa lasi ingerul sa zboare, fericirea sa treaca pe linga tine, fiindca ai lucreuri mai importante de facut? sau poate sa il opresti sa-l faci sa se simta iubit? sa--i spui cit de mult inseamna pentru tine? sa-l faci fericit? sa-l faci sa intseleaga ca ai nevoie de prezentsa lui? cu cuvintele tale sa-l incalzesti... e o greseala in a iubi? e o greseala in a fi sincer? e o greseala in a marturisi? poate.......... e un pacat sa ascunzi ca iubesti? sunt intrebari care nu au raspuns sau care isi gasesc raspunsul in fiecare..........inger sau om.

caci ingerul nu e un metrou, ............

Ingerica
12-17-2002, 08:04 PM
in ce situatsie omul e mai fericit?
1.alaturi de o persoana pe care o iubeste dar care nu-l iubeste
2. alaturi de o persoana pe care nu o iubeste dar il iubeste

Sniffer
12-17-2002, 09:41 PM
O dragoste adevarata e cea cind ii dai friu liber Ingerul (sau Ingericai) dorit/dorita si lasi Ingerul (sau Diavolul) din tine sa-si traiasca viata ... si atunci daca Cel (Cea) plecat/plecata se va intoarce poti fi sigur de dragostea ce o vei avea , reciproca fiind !

Ingerica
12-17-2002, 11:51 PM
si daca Ingerul nu se intoarce?
daca nu pretsuiesti un inger la timp, ai riscul sa-l pierzi. sunt atitsia in cautare de ingeri.............

Diavolul
12-17-2002, 11:55 PM
Inegri (ingerrele) sunt foarte putini.... dar lumea unui inger si a unei demone :lol: este atit de incompatibila.... incit cit de mult n-ar iubi unul din ei, dar n-ar iubii ambii atuci aceste lumi ii vor desparti... Doar iubirea reciproca (si adevarata) pot invinge lupta de incompabilitate a lumilor lor diferite (raiu;ui si iadului)

Ingerica
12-18-2002, 12:08 AM
mai sunt si abateri de la regula

Diavolul
12-18-2002, 05:09 PM
Excebtii..... Abateri??? :roll: :roll: :crazy:

De exmplu! :lol:

Ingerica
12-20-2002, 06:28 PM
ce e opus se atrage. legea fizicii

Diavolul
12-20-2002, 07:01 PM
Foarte INOVATIV!!!

Sa aplici legile fizicei in viatsa sentimentala!! Nu cred ca sunt compatibile :lol: ...

Da....da..... mai este o lege acolo... dupa ce sau atins aceste doua lucruri opuse ele se incarca cu aceiashi cantitate de charge (in dependenta de raza) si apoi se resping!!!!

Asta tot e fizica!!!

Ingerica
12-21-2002, 01:13 PM
da tot e o parte de adevar: dupa ce interactsioneaza corpurile pot sa se respinga, ................ dar pot sa nu..........se respinga

zburatorul
12-29-2002, 04:28 PM
Frumoase comparatii! Dragoste privita ca o boala si dragostea privita prin prisma legilor fizicei. Inovativ!

Cred ca dragostea ar trebui privita in primul rind ca o stare psihologica a omului si-n dependenta de psihicului acestuia, cit de puternic este, acest sentiment poate fi controlat! Adica omul ce e stapin pe psihicului sau poate sa se indragosteasca si sas uite orice persoana pe care o doreste sau are nevoie.

joker
01-11-2003, 09:31 PM
:D :P daca nu iubesti- nafiga mai ieczisti :D iubirea e ceva fara de neinchipuit....( nu se descrie). :wink: :D :D cu cit mai mult iubesti - cu atit mai mult te mentii mai tinar :wink: :wink: :D -prin ce se explica acest moment - nu stiu..... dac aveti careva explicatiii :wtf: ............. ne v-om starui sa va ascultam atent si sa va apreciem.....

Ingerica
01-12-2003, 11:31 PM
iubirea nu te face mai tinar, iubirea te schimba. te face mai bun.

joker
01-13-2003, 09:09 PM
:D :D dispare $i agresivitatea :wink:

snoopy
02-03-2003, 08:59 PM
dragostea e infinitul, yn care noi, "oameni muritori" nu o sa ne yncadram niciodata shi nu o s-o percepem pyna la urma niciodata... cyt nu ne-am zbate shi nu am spune " eu te iubesc", "eu ..

zorzonel
02-04-2003, 01:15 PM
ca sa va fie mai usor sa definiti dragostea vorbiti despre directie - de la mine si catre mine - in asa caz exista doua feluri de dragoste/iubire. in acest caz va determinati care va este mai proprie. despre dragoste poti sa vorbesti la nesfarsit si nu vei avea o determinare finita cum ar fi 2x2. never...

imported_Dumnezeu
02-08-2003, 12:36 AM
snoofy i-an tu lasa bredu cu infinitul si referate la ceva mai concret...!

Cit despre directie... da... nu prea poti alege directia la tema aceasta!
E clar ca buna noapte: 'definitia dragoste"... Deci daca sa dezvaluimi tema ar fi vorba de ce insemna ca eu o iubesc pe ea? Ce simt, ce se schimba.... bla...bla...ble....

lizofoafa
02-08-2003, 02:00 AM
Nu shtiu ce este pentru ca nu am trait adevarata dragoste pana acum. Deci nu-mi ramane decat sa invatz de la voi...Totushi... eu ma pot lauda cu o prietena care shtie sa-mi ierte toate prostiile, la fel cum si eu la randul meu trec cu vederea peste prostiile ei..iar cand ne intalnim ne simtzim foarte bine impreuna. Ma gandesc ca dragostea ar trebui sa fie caracterizata de o astfel de relatzie, + atractzia hormonala, D.p.d.v. chimic am intzeles ca compatibilitatea se mai poate masura prin mirosuri (feromoni)... Am vazut pe Discovery o emisiune: 3 femei au mirosit maiourile purtate de 3 barbatzi timp de cateva zile. Si fiecare din ele a avut preferintze diferite. Este probabil vorba si de o compatibilitate chimica. Eu personal cred in destin... Am sentimentul ca atunci cand il voi intalni voi avea sentimentul ca-l cunosc de-o viatza si nu va mai fi nevoie sa ne prezentam, ci pur si simplu vom incepe instantaneu sa cream o lume a noastra... A propos de "definitzia iubirii"; vedetzi ce am citit eu despre asta: "Iubirea nu cere ci doar ofera, cel ce iubeshte nu se supara si iarta tot" Nu este citat chiar mot a mot, dar este esentzialul pe care l-am memorat eu. Imi cer scuze ca nu shtiu exact de unde am citat... Probabil din Lazarev. :sarut: :D :love:

joker
02-08-2003, 11:17 AM
[quote="lizofoafa"] Nu shtiu ce este pentru ca nu am trait adevarata dragoste pana acum. Deci nu-mi ramane decat sa invatz de la voi...

de la noi nu cred ca ai putea sa inveti ceva mai ales citind toate prostiile scrise.... :D mai sunt si careva idei teoretice... incearca cu cineva pe privat sa discuti despre aceia ce te intereseaza.... majoritatea nu-si dezvaluie capacitatile in public :D :D :D ...

snoopy
02-08-2003, 03:06 PM
da' tu cu cyte te scrii pe privat??? :wtf:

animaluts
02-08-2003, 03:15 PM
lasa omu'-n pace, cu cate vrea cu atatea , insa asa nu-i va reusi ceva serios ( daca-shi doreshte )

snoopy
02-08-2003, 03:20 PM
mmmdaaa...

joker
02-08-2003, 03:34 PM
:wink: snoopocica, dorogusa! eu tot fliruiesc ca si tine... nu cumva esti geloasa (o fac numai pe net :roll: )

Ingerica
02-09-2003, 07:08 PM
Dragosrea este un joc ciudat:sau amindoi cistiga sau amindoi pierd
Dragostea este triumful imaginatsiei asupra inteligentsei
Dragostea este singurul lucru care poate fi impartsit la infinit fara sa se micsoreze
Dragostea este o boala care se trateaza cu 3 imbratsisari pe zi

imported_Dumnezeu
02-09-2003, 09:24 PM
cam prea usor ai tratat tu aceasta boala iubita ingerica... :) 3 imbratisari...

Poti sa te uiti zile itregi la persoana pe care o iubesti.... sa o cuprinzi nebuneste fara de ai da drmul.... sai saruti buuzele de parca te-ai alinta cu cea mai dulce miere... si asta ar fi putinul care n-ar putea lecui aceasta boala... si nici de a micsora placerea de a fi bolnav...

Poate unicul leac este de ati da viata pentru aceasta iubire! :(

imported_Dumnezeu
02-09-2003, 09:26 PM
cam prea usor ai tratat tu aceasta boala iubita ingerica... :) 3 imbratisari...

Poti sa te uiti zile itregi la persoana pe care o iubesti.... sa o cuprinzi nebuneste fara de ai da drmul.... sai saruti buuzele de parca te-ai alinta cu cea mai dulce miere... si asta ar fi putinul care n-ar putea lecui aceasta boala... si nici de a micsora placerea de a fi bolnav...

Poate unicul leac este de ati da viata pentru aceasta iubire! :(

imported_Dumnezeu
02-09-2003, 09:38 PM
Da... dragostea este un joc... dar pe cit de ciudat este pe atit si de nedrept citeodata!

Dragostea unicul sentiment care te face sa dai si sa nu ceri... este cel ce inhiba ratiunea.... caci ar parea o prostie sa dai si sa nu ai... dar si dragostea e un paradox de multe ori....

zorzonel
02-10-2003, 10:51 AM
da' tu cu cyte te scrii pe privat??? :wtf:

:))))))))))))

iulik
02-10-2003, 12:31 PM
Wai lume, dragostea e ca ( ...... ) unde te apuca acolo te tine .... :)

In loc te puncte este un cuvint foaaaaaaaarte urit ceva legat cu eshirea din vunctie a stomagului si necesitatile fiziologice ale omului ... ;) :hehei:

Ingerica
02-10-2003, 09:57 PM
3 imbratsishari pe zi e metoda traditsionala de lecuire, .....dar fiecare isi pune imaginasia in functsiune si se poate lecui cum vrea. fiecare...po mere evo poshlosti

imported_Dumnezeu
02-10-2003, 10:58 PM
Ingerica namioc ponet... ei daca po mere svoiei poshlosti la mine-i boala incurabila!

da tu nu mai asculta babili si spun.... ci ele cu lecuirea lor traditionala....

imported_Dumnezeu
02-10-2003, 11:04 PM
Da... da ... iulik..... ti foarte corect... ti tini cit ti tine.... da pi urma cit ii dai friu liber.... ce dezastre se petrec..... iubirei permitei sa-si faca de cap ca si (.....)... consecintele-s tare..... mai in scurt spus nu corespund igienei personale si publice sau a societatii.... ci daca te apuca intr-un loc public.................... :lol:

iulik
02-12-2003, 10:56 AM
Daca te apuca intr-un loc liber, apoi i hana, eaca pe mine matinca intr-un loc poblic m-a apucat .... Dragostea .... :hehei:

Ingerica
02-12-2003, 11:43 PM
Ingerica namioc ponet... ei daca po mere svoiei poshlosti la mine-i boala incurabila!

da tu nu mai asculta babili si spun.... ci ele cu lecuirea lor traditionala....

la bebe nu-s traditsionale, dar din contra netraditsionale. ele cind te-or lecui................

Ingerica
02-12-2003, 11:57 PM
Unii iubesc in tacere
Altsii iubesc in cuvinte
dar iubim pentru a face lumea mai buna

Iubirea te poate inaltsa in ceruri
Iubirea te poate distruge
dar iubirea te face sa simtsi, sa traiesti

Dragostea este o lumina
Dragostea este foc
Dragostea este cel mai sublim sentiment

Dragostea poate incepe dintr-o privire
Dragostea se poate aprinde dintr-o prietenie
Dragostea poate izvori din ura

Unii iubesc
Altsii se lasa iubitsi
Dragostea ne face mai buni

Dragostea intuneca judecata
Dar dragostea ne face sa ne cunoastem

Iubim amintirile
Iubim visele
Si uneori uitam de realitate

Nu iubi ca sa fii fericit
Iubeste ca sa daruiesti

Daca vrei sa traiesti-iubeste
Daca vrei sa fii iubit- iubeste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingerica
02-13-2003, 12:51 AM
...

cerepaha
02-13-2003, 12:57 PM
ce e cu tonul asta trist??? s-a intimplat ceva ingerica??

Fox
02-13-2003, 03:53 PM
Cerepaha, amush mai apare o concurenta la patetism :wink:

iulik
02-13-2003, 04:22 PM
Aha, si viatsa nu e ushoara cu atitsea concurenti .... :lol:

imported_Dumnezeu
02-14-2003, 08:01 AM
da...

Ingerica
02-15-2003, 03:00 PM
da...
foarte semnificativ

imported_Dumnezeu
02-16-2003, 04:17 PM
da, foarte semnificativ.... cuvinte putine dar sens...

Ingerica
02-17-2003, 04:18 PM
cuvinte putsine.......si sens......putsin :) :P

imported_Dumnezeu
02-17-2003, 05:58 PM
:D :lol: :lol: eu am pus mult sens in acel da...

mai cauta... :) ... oricum nu am prea intseles din mesajul la care am rasppuns cu da... acela... daca esti amabila sa-mi explici voi fi recunoscator... :)

Ingerica
02-17-2003, 08:26 PM
ce sa explic?

snoopy
02-18-2003, 11:16 AM
ce sa explic?

DRAGOSTEA!!!!

iulik
02-18-2003, 03:34 PM
Liubovi prihodit i uhodit
A cushati ocetsea vsegda .... :hehei:

:ciupos:

imported_Dumnezeu
02-18-2003, 04:28 PM
si cel mai trist e atunci cind dragostea e departe. si asteptsi o incertitudine. viatsa e cu multe surprize si-tsi poate rezerva o dragoste chiar sub ochi.....chiar daca o cautsi peste kilometri. sau poate sa itsi aduca dragostea care ai asteptat-o, caci cu gindul a-i facut-o de fiecare data mai aproape. dragostea poate micshora distantsa, poate uita supararea, poate naste sperantsa din lacrimi si suferintse.
se intimpla sa ai alaturi o persoana si sa o simtsi atit de departe, si sa stii ca este cineva departe de tine, dar care sa-l simtsi atit de aproape incit doar inchizind ochii sa-i simtsi rasuflare si atingerea miinii ......asta e dragostea? atunci cind o ultima privire a persoanei iubite tsi se intipareste in inima si te trezesti de fiecare data cu aceasta icoana in minte... atunci cind treci de realitate, atunci cind nu mai conteaza nimic. mai sus de ceruri, mai sus de soare mai departe de orizonturi, sa traiesti alaturi de sperantsa care te arunca in amintiri care se repeta si chinuie ashteptarea.
sa vezi in miine un ieri, si in ochii tai, privirea lui care o asteptsi...si fiecare zi sa se incheie cu gindul la acea privire. cind indiferentsa te doare mai mult decit tsi-ai fi inchipuit. a lui sau a ta...................sa fie dragoste? atunci cind te despart 2 lumi: un tu si un eu departe unul de altul. departe ca spatsiu si departe ca gind........ ce poate fi mai simplu ca 2 ore dupa o ashteptare, si un tirziu in care intselegi ca nu ai facut nimic in acele 2 ore....ca nu te cunoashte si nu-l cunoshti... e dragoste? sau un naiv "TE IUBESC" ratacit intre ginduri si nerisipit de gals........... un "te iubesc" care nu a fost rostit si poate nu va fi..... e dragoste?

Asta explica-mi... ca eu nu pre inteleg... vecinii dvigateli :D

imported_Dumnezeu
02-18-2003, 04:32 PM
Ia ce se mai distreaza iulik! :D

Bre... aici lumea incearca sa trateaze problema cit de cit mai serios! :) Shi-i cu circu ista? :-x

imported_Dumnezeu
02-18-2003, 04:33 PM
Duraki ot nesciasti liubvi streliaiutsia. Umnii pishut stihi... a samii umnii ne-vliubliaiutsia!!!

imported_Dumnezeu
02-18-2003, 04:35 PM
neliubiti jenshinu - prestuplenie. Liubiti- nakazanie!

imported_Dumnezeu
02-18-2003, 04:37 PM
oni jili dolgo i sciaslivo poka ne uznali shto drugie jivut dolishe i sciaslivei

iulik
02-18-2003, 05:24 PM
Ia ce se mai distreaza iulik! :D

Bre... aici lumea incearca sa trateaze problema cit de cit mai serios! :) Shi-i cu circu ista? :-x

Tu ce doresti sa-mi tii morala ??? :hehei:

Ingerica
02-18-2003, 08:04 PM
dragostea nu poate fi explicata. dragostea este in sine un "de ce"? si fiecare isi gaseste explicatsia sa.

Ingerica
02-18-2003, 08:07 PM
[

Asta explica-mi... ca eu nu pre inteleg... vecinii dvigateli :D

cum sa explic asta? n-o sa incerc sa tsi-o exemplific pe forum. ce inseamna... dar tu ce ai intseles?

Ingerica
02-18-2003, 08:11 PM
Dumnezeu, vrei sa-tsi spun un secret?

imported_Dumnezeu
02-18-2003, 09:48 PM
Eu nu pot sa-ti spun acum pe forum ce am inteles... am sa-ti spun cind o sa fim printre 4 ochi :lol:

Da cu secretele intodeauna sunt gata... si vreu... :o

imported_Dumnezeu
02-18-2003, 09:55 PM
iulik da poshlii mai eshti si tu... pentru si-ni trebuie mie sa-ti tin moralu... tineti-l singur... eu piameu il am de tinut...

bobo cool
02-18-2003, 11:26 PM
Ma intreb de ce complex suferi, de te-ai proclamat "Dumnezeu" :)

Ingerica
02-19-2003, 09:44 AM
complex? ce fel de complex ? velikie liudi atim ne stradaiut.............. :D :D :D

Ingerica
02-19-2003, 09:45 AM
Eu nu pot sa-ti spun acum pe forum ce am inteles... am sa-ti spun cind o sa fim printre 4 ochi :lol:

Da cu secretele intodeauna sunt gata... si vreu... :o

de ce? nu potsi sa spui pe forum?

imported_Dumnezeu
02-19-2003, 11:57 PM
Am intesles eu textul, partea filozofica a lui, dar sunt momente care te pun pe .  . ginduri.

Ai dreptate, iubirea nu cunoaste de timp si distanta. dar totodata este atit de incurcata, caci cum spui tu poti sa visezi departe pe cind in fata ta este o persoana care te iubeste. nu stiu despre ce distanta vorbesti si despre ce fel de asteptare.

Mai inainte ii credeam proshti pe cei ce se indragostea atit de mult incit sa puna acest sentiment mai presus de ratiune. acum am ris de altii am ajuns sa fiuu si eu asha. ce sa fie oare. progresare sau degradare. nu stiu. dar credeam ca eram liber imi puteam supune sentimentele ratiunii. Insa din acea zi in care te-am vazut pentru prima data. s-a sfirsit cu toata ratiunea mea. pentru prima data faceam lucruri pe care nu le puteam motiva. pentru prima data imi era greu sa nu ma uit la o persoana. sa nu aud o persoana. sa admir si sa ma inbat de acei ochi, de acel zimbet ce ma face sa orbesc. tu zimbesti, eu plutesc..si cine shtie tu poate demult ai incetat a zimbi. .. Dar eu inca-ti vad zimbetul. privesc in ochii tai. si uit de lumea ce ma inconjoara. o lume-n care nu exista materie. un vis in realitate. si ceia ce in cele din urma te face sa te deprinzi ca de un drog. de cite ori mi-am spus ca nu te mai iubesc! De cite ori mi-am spus ca simturile mele-s o prostie! De cite ori ma convingeam ca pot supune orice sentiment ratiunii.. De atitea ori ratacit in propriele ginduri si confundat de sentimente. nu putem nega ca te iubesc. nu puteam minti . nu cuiva, dar mie insumi. imi dau sema cit sint de neputiincios in fata acestui sentiment. pecare il alug, incerc al inhiba dar caruia ii sunt supus. eu ash numi asta Iubire.
Au trecut atita ani. iar eu. am ramas acelashi "prost" .ma sperie gindul ca de atitea ani traiesc devatat aceluiasi sentiment. au fost clipe frumoase. dar au fost si multe momente in care-mi iesiam din minti. la mod normal fetele ce se comportau intr-un mod nu intodeuna corect nu le suportam mai mult de o saptamina, doua. tu nu eshti cea mai disciplinata. chiar ai nota nesatisfacatoare la purtare. dar povestea ta s-a extins in ani. si are sa se extinda mult. caci cum ai spus mai sus. sa vezi o zi de miine in ziua de ieri. Poate cineva indrazni a zice ca asta nu-i iubire?
Nu shtiu sa blestem sau sa slavesc ziua in care te-am cunoscut? Sincer nu stiu. As blestemao pentru ca din ziua aceia nu-mi gasesc linistea.. Din ziua aceia ma gindesc doar la tine. din ziua aceia. nu pot iubi pe altcineva. din ziua aceea toate celelalte fete au devenit obisnuite. ele care pareau una mai frumoasa decit cealalta, sa stins frumusetea lor odata ce am vazuto pe a TA. fetele care erau atit de interesante. au inceput sa ma plictiseasca. din momentul in care am vorbit cu tine. BLESTEMATA FIE ZIUA IN CARE TE-AM CUNOSCUT! Caci dupa acea zi TOATE FETELE INAFARA DE TINE AU INCEPUT A ARATA SI GINDI MONOTON!.. DOAR TU. de ce?
Citeodata as vrea sa evadez din lumea mea proprie unde fiecar coltisor imi aminteste de tine. Dar nu e posibil. cu atita naivitate incercam sa fac acest lucru. de atitea ori. dar era tot atit de inutil ca cum as spune in gind ca te iubesc.
Te simt aproape sau departe? Desigur ca te simt aproape! Si cred ca sunt fericit ca pot simti. iubesc. ce poate fi mai frumos. ? decit sa te iubesc pe tine?

Nu shtiu despre ce ai scris in citat. si nici nu indraznesc de a presupune ceva. ashtept si sper. dar e pentru prima data cind fac ceva cu toate ca-mi dau seama ca pot sa nu am. e unicul sentiment in care coeficientul egoismului e 0. unicul sentiment ce cunoaste notiunea de a ceda si nu de a cere. daca asta-i iubirea atunci iubirea-i O MARE PROSTIE. dar e iubire. Ingerica. ai distrus viata. o viata ce parea aparent fericita. dar inshelatoare. pina la tine viata era doar un joc artificial.. Bazata pe conceptii materialiste. tu ai adus lumina. sufer si iubesc. in chinuri dar traiesc fericit caci te iubesc.. si e o fericire a te iubi pe tine!

imported_Dumnezeu
02-19-2003, 11:59 PM
Te iubesc :oops:

iulik
02-20-2003, 10:13 AM
Dumneze-ul nostru a inceput sa se inrosheasca ...... :hehei:

zorzonel
02-20-2003, 03:11 PM
nimic dumnezeiesc nu ne este strain...

imported_Dumnezeu
02-21-2003, 10:24 PM
Si shi ti bucuri iulik ci la mine s-onrosit.... tibe eto ne grazit! :lol: :lol:

cerepaha
02-24-2003, 02:42 PM
uai ce dragoste aici pe la noi! bravo baieti imi place!!! dumnezeu , da' tu vad ca tare eshti vtiurit de scrii asha kestii! mai rar se intimpla asha ceva !!

imported_Dumnezeu
02-24-2003, 06:29 PM
eh.... daca ar intselege acest lucru si EA... :cry:

diaval
03-04-2003, 08:23 PM
Ingerica scrie aici...

Ingerica
03-04-2003, 10:06 PM
nooooooo, why here? :)
asa si am crezut ca o sa faci :).

diaval
03-04-2003, 10:47 PM
da eu ashaa si am crezut ca ai sa raspunzi :lol:

Ingerica
03-05-2003, 06:43 PM
ce ash putea sa scriu?........................ :-? :-?

Ingerica
03-05-2003, 06:56 PM
Each day I live
I want to be
A day to give
The best of me
I'm only one
But not alone
My finest day
Is yet unknown

I broke my heart
Fought every gain
To taste the sweet
I face the pain
I rise and fall
Yet through it all
This much remains

I want one moment in time
When I'm more than I thought I could be
When all of my dreams are a heartbeat away
And the answers are all up to me
Give me one moment in time
When I'm racing with destiny
Then in that one moment of time
I will feel
I will feel eternity

I've lived to be
The very best
I want it all
No time for less
I've laid the plans
Now lay the chance
Here in my hands

Ingerica
03-05-2003, 06:59 PM
e un cintec de Whitney

animaluts
03-05-2003, 07:15 PM
cea mai scurta descriere a dragostei :
un criminal dulce !
iata am ceva de zis ji eu :
Dumnezeu ne-a dat noua 2 maini, 2 picioare, 2 ochi, 2 urechi, 2 obraji si doar o singura inima pentru a o imperechea cu persoana iubita ! :)

negru
03-05-2003, 09:36 PM
to love & to be loved
is the greatest happines
of existence !!!

animaluts
03-07-2003, 04:41 PM
negru, ceea ce ai spus mai sus e pentru ambele feluri de dragoste :
1) dragoste pentru parinti si cei apropiati !
2) dragoste pentru iubiti/iubite !

negru
03-08-2003, 02:51 PM
serios??? iaca nu am stiut...blablablabla

gr8dude
09-11-2003, 08:03 PM
Cineva a spus cindva? si a spus corect: true love is not about finding the right person, its about being the right person.

`Nightwish`
02-06-2004, 06:37 AM
kyntek v temu :)
Nightwish - Feel for you

You were my first love
The earth moving under me
Bedroom scent, beauty ardent
Distant shiver, heaven sent

I'm the snow on your lips
The freezing taste, the silvery sip
I'm the breath on your hair
The endless nightmare, devil's lair

Only so many times
I can say I long for you
The lily among the thorns
The prey among the wolves

Someday, I will feed a snake
Drink her venom, stay awake
With time all pain will fade
Through your memory I will wade

Barely cold in her grave
Barely warm in my bed
Settling for a draw tonight
Puppet girl, your strings are mine

This one is for you for you
Only for you
Just give in to it never think again
I feel for you

GroSSu
02-07-2004, 01:07 AM
Dragostea = Hormonii ce sunt prezentzi in corpul omului cu scopul de a prelungi RODUL omenesc.

joker
02-08-2004, 09:26 PM
... se poate şi fără rod :wink: ?

GroSSu
02-13-2004, 02:28 AM
asta e ... fara prezervativ sau fara rod ...
DAR tema e dragostea => sigurantza, g^ndul la cel cu care faci sex, ^ntrun fel dragostea p/u el, sigurantza p/u ziua de miine ... folositzi prezervativele p/u dragoste, nu pentru razboi.... shota eu ganesc ultimu timp ...dar asha se pare a fi g^ndit eu . :crazy:

LSD-25
04-04-2004, 02:54 PM
Interesante idei circula pe aici:) dar vad ca mai multzi vor dragoste fara rod:) de ce oare? poate nu e de-ajunsa dragoste? dar cred ca totushi in privintza"rodului" tre de mai gindit:)) in caz contrar cineva se alege cu o tona de scutece nespalate:))) shi nu ar fi de dorit...

animaluts
04-04-2004, 02:57 PM
heh, simteam eu ca-mi era dor de cineva de pe forum, iaqa de perechea asta imi era dor :( ( diaval, ingerica )
Ingerica, pi undi imbli ? :wtf:

Absu
11-14-2004, 04:34 AM
ma pisham aseara shi fiind beat am cazut cu fatza in propria urina!am inceput a vomita iar boritura ieshea din mine paralel cu ideea ca dragostea e undeva aproape!mi-am dat seama ca e chiar in fata mea la un moment shi am inceput sa o sarut!de greata iarashi am borit!asta a fost prima mea noapte de dragoste!