View Full Version : TRIGON
zopiryon 11-23-2002, 11:30 PM Trigon o formatie foarte veche..care cinta ethno jazz ei insashi se denumesc ethno trio jazz...e cam complicat sa gaseshti CD-uri cu ei asha ca acuma fac download de pe soudarena...Daca (inca) n-ati auzit de ei faceti download shi zicetimi ce credeti...
packard 11-25-2002, 10:30 AM intradevar, TRIGON sunt super,
am fost la concert cind Ion Baltaga a implinit 50 de ani, au dat concert la t.Satiricus, o fost super de tot
cineva o intrebat de unde vine aceasta denumire trigon, nu tin minte cine a raspuns, poate ca directorul de la Black Elephant, tri parnea goniat muzicu :) asta o fost o gluma din partea lui[/b]
mie tot Trigon mi se pare destul de speciali. sunt o miscare destul de diferita in muzica moldoveneasca si sper ca au sa mai scoata cite ceva muzica noua... muzica lor are ceva special in ea si cred ca baietii reusesc sa faca o treaba buna atita timp cit reusesc sa mentina elementul asta special...
imported_Oleg 11-25-2002, 03:45 PM mie la fel imi plac foarte mult :zzz:
zopiryon 11-25-2002, 05:11 PM Eii ei is virtuoshi... mai ales fostul bas-ist Sergiu Testimitan..acuma Murzac nu fashe shine shtii shi...pai daca combina elemente de jazz cu ethno e logica ca iese ceva extraordinar mai ales cu asha profesionishti..
Calistru Ruxanda 11-26-2002, 12:56 AM acuma ascult piesa 'visuri transilvanene' si vreau sa spun ca intradevar este ceva neobisnuit si frumos.
Stiti ca ei au avut ocazia sa se realizeze mondial?Dar asta a insemnat sa-si paraseasca familiile(turnee,concerte-dedicatie totala show bus..-ului),si ei au hotarit sa ramiie la cuibusorul lo scump.
zopiryon 11-26-2002, 03:16 PM Mai bine pleca shi luau shi "cuibul" cu ei..
jimosho 12-11-2003, 07:51 PM rulezzzzzzzz!!!!
incerc acum, impreuna cu niste colegi, sa facem si noi ceva analog (un fusion trio) cu flaut (umila mea persoana), tam-tam shi chitara... incercam, improvizam, experimentam...
dar, imho, trigon sunt cea mai buna formatie din md
Arina 01-15-2004, 09:59 PM deci cum? s-au destramat ei totusi sau nu?
Arina 01-17-2004, 04:58 PM iata eu am citit ieri un articol in flux despre ei, au facut un fel de poriect nou, iese si album.
jimosho 02-18-2004, 10:47 AM vineri, 20 februarie, ora18.00, concert trigon (noua componenta) la teatrul satiricus. merge cineva?
zopiryon 02-18-2004, 12:45 PM eu cred ca am sa vin :D
Arina 02-18-2004, 01:22 PM ayi ma duc sa0mi iau bilet
Arina 02-22-2004, 08:05 PM ...bai, zopiryon, tu nu ai fost!
da' eu si cerepaha (este asa un personaj pe aici, foarte renumit, sper ca nimeni nu a uitat de ea} am fost si ne-a placut mult!!! la urmatorul concert tot ma duc!
acum la Trigon, la tobe si percutie, e tobosarul de la "EJ" :)
el mai bate tobele in formatsia "gorod" pare mi se...
gon yn trei.....:D
am fost la Metamorfozele la Satiricus, coloana sonora semnata Trigon - cool!
Arina 05-01-2004, 03:28 PM azi Trigon la gala festivalului "Cronograf"
jimosho 05-23-2004, 09:15 PM maine, 24 mai, ora 21.00, concert gratis trigon la black elephant, in cadrul BITEI. merge cineva?
eu cu Amelie cred ca vom merge...
saracu Slon eu azi am fost de dimineatsa la el , am navalit to acolo, cantam la pian citeam cartsi , am mai stat la o conferintsa de presa...
amelie 05-24-2004, 09:23 AM shi de ce e sarac, ma rojel?
Pai cum ramine cu concertu' de azi..... vine cineva? eu posibil sa fiu acolo...... si jimosho..... din cite am inteles eu.....
eu merg de la inceput la teatru, apoi la concert...
La Eminescu, va fi " Despre efectul daunator al tutunului" ( BITEI) de Cehov....
a.. da shtiu.........
pai atunci ne vedem la Black.. daca eu am sa vin....
nu.. voi veni cred ca ......... impreuna cu "debilii " ceeia cu care am fost la Moscova...... + jimosho......
a nu bine , atunci ne vedem deamu acolo...
Arina 05-24-2004, 06:54 PM si eu voi fi acolo, si poate inca ceva lume :)
concertul a fost superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...
amelie 05-25-2004, 01:37 AM eu inca is in stare de semishock...
mda.. o fost super.. din pacate eu n-am putut s stau pina la sfirshit....... si s'o inceput cu intirziere de vrre-o 2 ore jumate.. da paliubomu o fost super.....
Arina 05-26-2004, 09:58 PM eu am stat pana la 22:30 si m-am dus acasa...
ma enerveaza asa organizare...si nu pentru intarziere...
sa pui afise cu Trigon pe gratis in Black si sa astepti sa nu vina multa lume - asta trebu' asa sa gandesti...nu aveau unde baga invitatii...si de-acum au recurs la "mutca" ceea.
Trigon-u yi absolut the very best
:)
Trigon-u yi absolut the very best
:)
ap da sa te pup ca ai spus cel mai tare shi mai super adevar!
trigonu ii o putere vie a moldovei!
catyusha 09-12-2004, 11:45 PM Am o prietena..shi abia akum kyteva luni am aflat ka tatal ei face parte din Trigon :)
poliubomu ei rup torba yn 7...
freejerk 09-13-2004, 12:28 PM catyusha catyusha :-)
catyusha 09-19-2004, 05:25 PM sandelu sandelu :)
|
|