View Full Version : Yellow Submarine
r-r-r-r-r! da eu pe shineva am sa strang de gat! o fost clasna ieri... am auzit 3 piese mai deosebite... un medleac tare super, remake-ul la de ce plang chitarele shy missourlou(adaptat la GM oleaca) din Pulp Fiction OST... nie ni-o placut ieri cu toate ca nu am sarit yn sus!
Si mie mi-a placut foarte tare!!!!! Si am sarit si in sus... si am dat si din cap..... ca acum ma doare tere-tere gatu'......... da la's ca o sa treaca.... pentru GM merita..
LUme, uitati-va joi la ora 20 fara un sfert la MuzTV... acolo o sa fie emisiune despre GM... o sa apar si eu...:P intr-un intreviu luat de la FAnClub..:)
zopiryon 12-21-2004, 12:51 PM metal, eu tin minte ca la un concert gm, tu ai facut poze si ai filmat, eu maine vin acasa, asa ca tre cumva sa mi le dai...
mor de shiuda ca n'am fost si eu la concert
Arina 12-21-2004, 08:05 PM la ce gara sa te astept? :D
Mirabela Iucu 12-21-2004, 08:06 PM Asteapta-l la aeroport :lol:...dar sa nu uiti de rog covorul rosu... :wink:
Arina 12-21-2004, 09:45 PM las' ca, pentru asa oameni, ma fac eu covor :)
Mirabela Iucu 12-21-2004, 11:05 PM Mda...o iau ca pe o gluma ok?...nu ma gandesc la un altfel de covor...:hahaha:
Arina 12-21-2004, 11:32 PM care gluma??? eu foarte serios!!!
eu pe langa el...doar covor...sau covoras :hahaha:
Mirabela Iucu 12-22-2004, 12:32 AM Ok... :crazy:
iaka mie tot mi-a placut tare-tare-tare la cocert....
Meta .. mergi la ExNN sambata?
Gila, ....Nu shtiu... da tu te duci?
Da... eu cred ca ma duc....
va fi pantova...
gila.. da eu merg....... :crazy:
iaka am fost noi la YS.... o fost bine... initial eram doar eu cu gile... era oleaca gruz.... cand o cantata Doll. da iaka pe la shfarsitul piese penteme a lui Doll. au aparu acolo ox2, catyusha, Nigrwish.. si iaka dupa asta ni-o fost tare bine.. nu shtiu cum altiii.... dar mie mi-a placut.... :crazy:
ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha :lol:
`Nightwish` 12-26-2004, 02:35 AM :D dupa scris se vede ca eshti tare vpiortaia :lol: sh eu ys Nightwish , nu Nigrwish , auz Metalega :))))
oops.......... :lol:
cred ca ma grabeam cand am scris.. si din cauza asta am comis greseala.... :lol:
`Nightwish` 12-26-2004, 01:20 PM la tine matinka ys vro 6 gresheli :D
oops a doa oara......... :lol:
iaka am citit inca o data si am gasit si eu vre-o "cateva" greseli..... dar cum spuneam sunt din cauza grabei... cum se spune.. graba strica treaba... http://www.asachi.info/forum/images/smiles/icon_lol.gif
`Nightwish` 12-26-2004, 01:29 PM matinka ytz era ashe de somn , ka aghe ashteptai sa pupi perna :D
o...da......... eu iaka numai ce m-am sculat... inca's in pijama.... :oops:
:hahaha:
Eu mai vreu la Yellow...... acolo jos ....pe scaunel.. frumushel......... :hahaha:
`Nightwish` 12-27-2004, 10:59 PM sh eu vreu
da nu numadekyt acolo sub scari , makar ca akolo tre sa mai shie paketzalu shela :D
eu pe 30 o sa ma duc la Aeon of Death si Death Traktor....... tu nu o sa vii? am inteles ca zop o sa vina.. in Aeon canta Egor.. fost coleg de clasa cu Zop.....
`Nightwish` 12-27-2004, 11:05 PM mai este pyn atunshi :D
da... dar oricumm mai sunt 3 zile.. iar timpul zboara ca naiba!!!!!!! :hahaha:
`Nightwish` 12-27-2004, 11:10 PM sh eu ku dynsu 8)
da noi am fost la lodkaaaaaaaaaaaa
`Nightwish` 12-28-2004, 03:28 PM hai sh poimyine ? :D
Aeon Of Death si Death Moroz....... eu ma duc, zop merge...........
cine mai merge cu noi?
Nightwish, Ox2. voi mergeti?
posibil si Absu sa merga....
`Nightwish` 12-28-2004, 08:57 PM poate gasim un kadou de la Death Moroz sub skaun :D :D
poate gasim un kadou de la Death Moroz sub skaun :D :D
http://www.hanuancutei.com/forum/html/emoticons/rofl.gifiaka asta ni-o palcut! http://www.lataifas.net/images/smiles/appl.gif
apu tu mergi sau nu?
`Nightwish` 12-28-2004, 10:07 PM mai este pyna atunshi :D
Eu am inceput sa ma pregatesc:
http://e4u.deltait.com.au/sport/sport27.gif http://e4u.deltait.com.au/sport/sport22.gifhttp://e4u.deltait.com.au/sport/sport23.gifhttp://users.pandora.be/eforum/emoticons4u/crazy/241.gif
ca sa nu se mai intample incidente... sa nu mai cad pe jos.. ca nu pre mi-o placut...
ar fi de dorit sa te pregateshti si tu.. macar oleaca.. http://users.pandora.be/eforum/emoticons4u/crazy/657.gif
`Nightwish` 12-29-2004, 01:05 AM eu amu ku petruha ma pregatesk , pentru ziua de myine ...
iaka am kumparat un Belyi Aist***** de 5 ani sh ne prikalim :D
mai avem jiuma de stikla , sio m'am dus eu sa beu :D
da eu beu ceai.......deamu m-am saturat de ceai... http://users.pandora.be/eforum/emoticons4u/obscene/eck01.gif
Lume, lume!
Joi, 30 decembrie in Yellow Submarine o sa fie "Death-Moroz Action" cu participarea formatiilor ; Aeon Of Death (http://www.aeon-of-death.boom.ru/) si Death Traktor
pret 25 lei
inceputul 21:00
Veniti si nu o sa regretati! :click:
da eu la trigon ma duk
:P
Da cand ii Trigon? maine?
Arina 12-29-2004, 09:54 PM da, pe 30, la Black
da, pe 30, la Black
da.. si costa 40 de lei..........
eu mai bine ma duc LA Death Moroz........ totusi Spiritul Craciunului si sarbatorilor de iarna....... :)
Nightwish... apu tu unde te duci? asta deamu a 3-a oara te intreb..... si presimt ca o sa zici: Mai este pana aatunci..:)
`Nightwish` 12-30-2004, 02:17 AM mai este pyna atunshi :D :D :lol:
mai este pyna atunshi :D :D :lol:
Iti batzi joc de mine........... :-?
:)
`Nightwish` 12-30-2004, 02:22 AM da shi nui drept ? iaka pyn la revelion mai synt 2 zile da eu ynka nu m'am decis shi fak :D 8)
da shi nui drept ? iaka pyn la revelion mai synt 2 zile da eu ynka nu m'am decis shi fak :D 8)
da eu m-am decis........ be-be-be...... :P
`Nightwish` 12-30-2004, 02:27 AM uau , nu sh o pitarda yntro myina , o hlapushka yn alta sh la razboi :)
Da noi (adica Metaliuga Nightwish si Zop.. la sfarsit o venit si gila...) am fost la Submarina!!!!!!!!!! Si am ascultat ZAetzzzz- Volkkkkk!!!!!!!!!! ta-la-la-la-la-la-la ta-la-la-la-la-la-la ta-la-la-la-la-la-la :crazy:
`Nightwish` 12-31-2004, 02:42 PM sh Traktoru' Mort tot am askultat :D :lol:
da.. numa ca in Traktoru' Mort nu erau baieti sexoshi ca Vali (vocalistul di Aeon Of Death) ..... :lol:
iaka eu am fost la Trigon .. impruna cu ox2 shi catyusha/// shi parca totul a fost tare pantova...
iar pana la urma tot nu mai puteam sta acolo shi la bis... shi m-am dus la Lodka sa-i vad pe totsi....
da! ai venit sa ma vezi pe mine...... si ne-am dus acasa impreuna..;)
daaaaaa....
.... impreuna cu zop... inca....
mda... iaka am sunat eu la Submarina.. si mi-o zis ca pyna pe 15 nu o sa fie nici un concert si nici macar barul nu o sa fie deschis....... :(
amelie 01-06-2005, 02:43 PM iaka eu am fost la Trigon .. impruna cu ox2 shi catyusha/// shi parca totul a fost tare pantova...
iar pana la urma tot nu mai puteam sta acolo shi la bis... shi m-am dus la Lodka sa-i vad pe totsi....
poate n-ai observat , dar am fost shi eu pe-acolo.... "tsi-nchipuieshti?" ce fignea :P
iaka eu am fost la Trigon .. impruna cu ox2 shi catyusha/// shi parca totul a fost tare pantova...
poate n-ai observat , dar am fost shi eu pe-acolo.... "tsi-nchipuieshti?" ce fignea :P
pe tine te vede in fiecare zi acasa... asha ca n-ai ce te "jalui"..:)
amelie 01-10-2005, 01:15 PM eu nici nu ma jelui :P ... mi-e a tsipa uneori la gila shi iaka... imi fac de cap :crazy:
am auzit ... din surse neoficiale.. ca pe 15 la Submarina o sa fie in concert Death.. posibil tribute to Death.. ca si anu trcecut............... eh.. tare ash vrea sa fie adevarat......... ca mi s-a facut deamu dor de yellow..........
mda.. tribute to death nu a fost.........
dar in schimk pe 5 o sa fie Offertorium si inca o trupa de Doom......... pretul maxim 30 lei...... asha ceva nu tre de scapat........ abia ashtept......
da pyna atunci e concertul de symbata de la Black........... :crazy:
5 februarie? io vin... poate iar cu sora ... hi hi
si io vin.. numa de data asta fara frati-meu..... :cry:
blin....ni-i dor........
iaka despte concertu' de pe 5.......
pret 25 lei....
sorry ca e in rusa... dar in romana nu am gasit si de tradus nu prea am kef.. :P
05 февраля 2005
клуб Yellow Submarine
St. Agatha's Night
Первое в этом году выступление группы Offertorium при поддержке Shadow's Dreams Symphony
Вас ждут проверенные временем старые хиты + премьера нескольких новых песен и сюрприз от Offertorium, а также новое имя на молдавской doom'овой сцене - открытие осени 2004 - группа Shadow's Dreams Symphony.
Если Offertorium не нуждается в особом представлении и уже хорошо знаком любителям музыки как в Молдове, так и за ее пределами, то для S.D.S. это будет лишь второе выступление на большой сцене.
Первое с большим успехом прошло в октябре 2004 г, благодарными слушателями добротного материала группы стало большое количество шотландцев, наводнивших в то время Кишинев.
Что же касается материала, то он, сочетая в себе меланхоличность Estatic Fear с депрессивностью и мрачностью ранних Theatre of tragedy, является отличным образцом gothic, doom и progressive
Также в программе планируется подборка лучших готических хитов (synth / synth-goth / ebm / future pop / gothic metal / doom), которая не даст вам скучать в ожидании начала концерта, который начнется в 21:00.
Адрес клуба : Chisinau, bd.Stefan cel Mare, 200
Телефон : +(373 22) 222 337
sursa : www.offertorium.com
fenix 01-29-2005, 08:55 PM da, eu tot ma duc... ieri cand iesheam din shkoala am vazut afishele. da ei daca canta numa yn germana cum acolo de yntzeles ce canta? cred ca o sa ascult cum ascult shi Lacrimosa :roll:
fseo... io vin cu sora... mai merje shineva?
Eu merg.... Nightwish... gila.....ox2.. restu nu shtiu......
uaaaaai, vreu mai repede la kantzert! asha de tare-ni plashi cum canta Offertorium....
uai, nu shtiu cum la altzii da nie tare-ni plashi Offertorium... shy shy mai mare respect pentru ca-s din Moldova... shi au numa 6 piese da de-am yi ascult la rand po krugu.... oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo!
he-he.... mie tot imi plac la nebunie...:)
cand am fost la primul lor concert.. am ramas pur si simplu shocata.. nu-mi venea sa cred ca la noi se face ahsa muzica.... da baietii is bravo.. toti is de la conservator... fac muzica .. nu gluma..:)
Si azi si ieri.. si alaltaieri...... toata ziua am ascultat Offertorium.. in CD_player...:)
tare kruta.. sa mergi pe strada... si sa asculti asha muzica.. tare kruta!
Abia ashtept concertul! :crazy:
Violonista din Offertorium
http://www.offertorium.com/pix/TN_Nastea.jpg
Offertorium
http://www.asachi.info/data/media/12/bio_off_foto.jpg[/img]
He-he... asta-i o poza care-am gasit-o pe net.. e la un concert Offertorium de la Yellow... si ma vad si eu pe acolo.. in camasa albastra in dungi.:) he. kruta..:)http://www.offertorium.com/pix/photo/sdfest/21.jpg
Asta tot la YS la Offertorium.. acolo in spate daca va uitati mai atenti ii puteti vedeam pe [K] si pe _victor_ :D
http://www.asachi.info/data/media/12/offerorium.jpg
eh.......... maine pe la ora asta o sa fiu la concert.. si o sa sar .. si o sa dau din cap.. si o sa-mi fie bine......... :crazy:
abia ashtept.........
Azie concertul.... URAAAAAAAAA! Au mai ramas vre-o 8 ore..:)
abia ashtept!!!!!!!!!!!!
alio! yi ora 8:11 PM, io ma duc la kantzert!
fenix 02-05-2005, 11:33 PM da eu nu am mai ajuns. sa mai mers unu sau una. da asha numa eu shi cu Adrenalin. o ynsheput sa se lamaeaska totzi: da eu nish nam auzit de danshii; nu shtiu shi canta; cand a sa vina Nightwish atunshi a sa merg. idiotzii!
ap s'li dzyshi ca-s gandashi! asha ciotka o cantat! super! numa ca ynaintea lor o cantat Shadow's Dreams Symphony - iaca asta o fost rahat cu perje! unu: versurile erau yn rusa shy tare nu se potriveau la stilu ista de muzon.. doi: muzonu tot de-a pula, nika ritm acolo... caroce tufta polnaia... da iaca offertorium bravo baietzi(4) shi fete(3) dac nu ma greshesc...
de-aghe az am observat ca ei n-au bass... numa la prima piesa az o ieshit o ciuviha cu bassu....
mda.. concertul a fost super -fain....... defapt ca toate concertele offertorium..
azi pentru prima data a aparut si bassul.. si o noua vocalista care a cantat doar prima piesa.. cover la Therion.... mi se pare.... tare kruta a fost!
da iaka prima trupo... no comment.. parca erau romante de la radio shanson.... :hahaha:
nie mai mult ni s-o parut ca recita notre dame de paris...
`Nightwish` 02-06-2005, 02:06 AM kokomyrla ku bass'u ... ka parka tzyne trusa de cosmetika yn myini :D
anatas666 02-09-2005, 02:17 PM hey are cineva idee ce concert e saptamana viitoare, pe 19
tot sambata sper ca se organizeaza
sa stiu sigur daca merita sa vin pe la chisinau :lol:
Azi e ExNN si buldozer )sau ceva e genu ista..:))
da maine o sa arate filme... ujastice..:) in care canta muzica brutala..:)inceputul la ora 20:00.. tre' de dus..:)
nu ma fost gila.. da tu?
pe 26 e Chordewa, Mortem(Rusia) si Disentomb... pretz 40 lei..
tre' numaidecat de dus..
amelie 03-03-2005, 11:38 PM sambata canta the snails parca...
da' maine la sala cu orga e trigon...
da noi am fost ieri.. a fost un concert de-a lu' Steve Vai. super! iaka acela da chitarist......... :crazy:
pe usha submarin4ikului au aparut afishe cu Rotting Christ.. aaaaaaaaaaaaaaaa......!!!!!!!! shi di ghinI! :crazy:
da' noi ieri am fost ... la sala cu orga...
a fost ciotka..
numai ca eu po liubomu vreu la Slon...
amelie 03-06-2005, 09:52 AM da' la snails oricum a fost cel mai bine :lick:
din cyte am intzeles.. dupa spusele gilei.. azi la lodka o sa cynte diferite trupe cyntece din desene animate.. tre' sa fie interesant...
alio alio! shi-a sa shie sambata viitoare(adica sambata asta) la yellow?
tel.222-337
suna si intreaba..;)
am vazut afish cu RASTA.... prin aprilie.. pretul nu-l scire.. dar tipa de la casa a zis ca in jurul la 100 de lei...... :( fuck.. eu vreu sa ma duc......
HEY,LUME!
DUMINICA(3 APRILIE)
Nashe Radio MD organizeaza:
CONCERT ALTERNOSFERA!!
(in deschidere :ZEBRA!(care-ti fut femei'ta, in padure!... ;) )
Suta% va fi ceva deosebit!!!!!
8)
mda..
iaka. ultimile noutatzi.:
Pe 22, vineri o sa fie Frydey metal Rotting Christ (din cyte am inteles eu v-or arata concertul care a fost pe 14...) pretz 15 lei
mai departe;
Pe 23, sambata Gandul Matei.. solo concert,.. pretz 40 de lei....
pe 30 Mind Eclipse (Russia) (muzica lor se aseamana cu a celor de la Behemoth), Abnormmynd Effect (ex. Butchers) si inca o trupa.. sau nu.. nu tin minte.. daca mai aflu ceva.. va zic.. a.. si pretz 30 de lei.....
eu preconizez sa ma duc la GM si la Mind Eclipse.... ca la fridey Rotting Christ nu cred ca are rost... :lol:
dar ai sfatui pe cei care nu au fost pe 14 sa se duca.. ca concertul a fost suuuuuper!
a..... si inca ceva.. ieri am fost la Aeon of Death.. concertul mi-a placut.. numai ca acum ma doare gytul de la atyta dat din cap.. da nu-i niq.. o sa treaca..
au vyndut ieri cd-urile lor.. 15 lei... si nu mi-am cumparat ca ma gyndesc ca poat il iau de la cinceva si mi-l copii.... :oops: iaka asjha fata rea is eu..... :P
la concert au mai fost Nightwish... gila.. fakeru.. si in rest.. nu mai tin minte..:)
Nam inteles forumu asta si o murit?
Gindu mitei cinta azi si nime nica no zis de o saptamina aici.....
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........................... .....
Eu ma duc.. cine mai merge?
`Nightwish` 04-24-2005, 02:14 AM ou e :D sh o bere am skapat pe jios pe akolo , daka's kaskat :ciupos: :zzz:
Arina 04-24-2005, 02:16 AM ou e....si pe jos eu n-am cazut de cateva ori
mleaki shi m-o nervat baranii de la yellow... shi-ashela-i muzon care-l pun ei dupa concert? ynshep sa ma dezamagesc... unicul lucru care-i bun acolo e ca sala e mare... shi e bun pentru concerte.... vashe localu yni plashe... restu cam... shy aparatura cam yi levaia...
anatas666 04-24-2005, 03:44 PM astia din lodka se prostesc deja
in februarie am fost ultima data...nici muzica normala nu au bagat acolo
ce sa mai vb de aparatura..m-am suparat si am plecat acasa..nici chef de bere nu mai ai dupa muzica aia :(
"unicul lucru care-i bun acolo e ca sala e mare" :)
trebuie o reparatzie buna acolo..si un hdd mai mare..sau alt operator :P
da mie mi-a palcut concertul de ieri......of.. si amu inca ma doare gatul...... :)
iaka... nu shtiu daq am zis.. mi-e lene sa ma uit.. da daq nu am zis va zic.. da daq v-am zis va mai zic o data..:)
pe 30 o s afie concert Abnormynd Effect(ex. BUtchers)(chisinau) si Mind Eclipse (russia) si Alter Ego (chisinau)
pretz 30 de leei..
merge cineva? eu vreau sa ma duc.. sar posibil sa nu pot merge..fuck..
Arina 05-03-2005, 02:00 AM cred ca ar fi doritori...vedeti.
Axa Valaha Management (Romania) & EpiCentre presents
Possession - восходящие звезды австрийского death metal в Кишиневе!
Австрийцы впервые посетят Молдову в рамках большого тура, охватывающего 15 городов Чехии, Венгрии, Словакии, Румынии, Македонии и Болгарии.
С момента основания в 2001 Possession отыграли большое количество концертов в Австрии (на разогреве у Six Feet Under) и на большом количестве крупных евпропейских фестивалей, таких как Walpurgis Metal Days, Kaltenbach Open Air, Skeleton Bash Festival, Dark Moon Festival, Metal to the Metals, снискав популярность как у себя на родине, так и за ее пределами.
В конце июня на Metal Camp Open Air - одном из крупнейших фестивалей Восточной Европы в словенском Толмене Possession будет делить сцену с такими монстрами мирового андерграунда, как Slayer, Soulfly, Anthrax, Children of Bodom, Hammerfall, Yngwie Malmsteen, Obituary, Therion, In Extremo, Kataklysm, Fleshless, Exciter и тд (порядка 65 групп).
Единственный концерт Possession в Молдове состоится 7 мая 2005 года в Yellow Submarine.
С творчеством Possession можно ознакомится по адресу : www.possession.at http://www.possession.at, где вашему вниманию представлены 2 видеоклипа и несколько песен
В качестве поддержки в концерте примет участие группа Neuromist - уникальный проект, не имеющий аналогов в Молдове, которая в своем творчестве соеденила техничность и виртуозность progressivа с яростью и агрессией deathа.
Ведущий концерта - бессменый MC Vox Mortis
На концерте можно будет приобрести мерчендайзинг выступающих групп.
Начало действа - 21 00
Цена - 60 лей
Адресс : Chisinau, bd. Stefan cel Mare, 200
Телефон : (+22) 222 337
Arina 05-03-2005, 02:02 AM aaaaa, iarasi :00 ...ei :lol:
anatas666 05-08-2005, 12:32 AM hehehe
dar eu deja am fost la concert ....in Galati, pe 6.05
prea tare...au cantat Bunker, Trooper, Hathor, Avskild & Possession
chiar a meritat.. biletul 40000.. bere ieftina si muzica de calitate :D
poate puneti niste poze din lodka..sunt curios ce a fost
sper sa pun si eu ceva poze...daca vrea careva :D
Arina 05-08-2005, 12:36 AM aaaaa, iarasi :00 ...ei :lol:
nafig am zis eu asta? :wtf: parca n-am zis eu... or am gliukuri...
|