Dark Angel
10-06-2002, 04:04 PM
Daca stie cineva cum sa se poate folosi John The Ripper, il rog sa ma ajute ... in plus poate stiti vreo adresa in net, unde se explica mai detaliat (in ro ori ru).
Mersi ...
Mersi ...
|
View Full Version : John The Ripper Dark Angel 10-06-2002, 04:04 PM Daca stie cineva cum sa se poate folosi John The Ripper, il rog sa ma ajute ... in plus poate stiti vreo adresa in net, unde se explica mai detaliat (in ro ori ru). Mersi ... IOS 10-21-2002, 06:56 PM Tu chiar crezi ca tie iti tre sa stii cum sa utilizezi John the Ripper? Dark Angel 10-21-2002, 08:19 PM Nu vreau sa te jignesc, dar voiam sa-ti spun ceva din virful limbii ... chiar era sa scriu eu acest mesaj in Forum daca nu ma interesa ??? cum crezi ? ... da bine, vad ca nu va-ti prea grabit sa ma ajutati, am gasit eu singur, desigur poate nu cum tocmai si nu ce tocmai doream, dar am informatia referitor careia pot sa invat a ma folosi de "programa" aceasta .... imported_Oleg 10-21-2002, 11:12 PM cit am cautat , nicaieri n-am gasit-o nici macar de downloadat Dark Angel 10-22-2002, 12:00 AM ... dar rau cauti Alexandru 10-22-2002, 09:47 AM E o lege nescrisa - mai intii incerci singur sa rezolvi ce nu-ti merge (pin'nu chici in bot) si abia dupa asta indraznesti sa deranjezi 'people'-ul de pe forum... IOS 10-22-2002, 02:07 PM To Oleg: /usr/ports/security/john/ (FreeBSD) Daca vrei poti cauta pe net -> john-1.6.tar.gz To Dark Angel: Poti sa-mi spui "ceva" si din fundul plaminil si cu ochii in soare. /usr/local/share/doc/john/ - se afla tot ce tre. Si dupa cum a scris Alexandru incearca singur si pe urma intreaba ceea ce nu ti s-a primit. Sau tu vrei sa ti se lamureasca toata procedura de spargere a parolelor? Dark Angel 10-22-2002, 08:22 PM Eu nu i-am deranjat pe nimeni, si nici pe voi nu v-am deranjat, doar v-am intrebat daca stiti deva despre aceasta programa, si NIMIC mai mult ... eu cind scriu pe forum mesaje nu o fac pentru ca ma obliga cineva si persoana care a lasat mesajul si vrea doar un sfat de la altii nu socot ca m-a deranjat, ia voi daca ati fost asa de deranjati, apai nu mai scriti nimic, ca sa nu va cada miinele sau mai stiu eu ce pe acolo ... iar in viitor toti care au parerile voartre ii rog sa se tina mai departe de mesajele mele !!! IOS 10-23-2002, 12:20 AM Dark Angel pe nimeni tu nu ai deranjat, pur si simplu intrebarea ta suna destul de stupid, toate raspunsurile au fost facute in gluma, tu ai luat in serios si te superi. Problema este ca intradevar pana nu incerci si nu faci tu cu mainele tale, indiferent cat de multe forte nu ti-ar lua, nu se va primi nimic. Poti sa apelezi la ajutorul altora, numai cand intradevar nu ai gasit singur solutia sau nu ai gasit raspuns in discutiile anterioare (nu numaidecat pe acest forum). Si inca odata: nu lua totul in serios, incearca sa convingi oamenii sa-ti ofere ajutor. Dark Angel 10-23-2002, 02:18 AM In primul rind eu pe forumul asta am intilnit diferite teme puse in discutii, si n-as spune ca sint atit de filoyofice si pentru nivelul vostru (de acolo de sus) ... si mai repet, daca nu te intereseaza, mai bine nu mai crie nimic, ca m-am saturat de fraieri si de toti desteptii care in fiecare zi isi bat joc de mine, imi mai lipseste si in net sa mi se faca asa chestii ... Dark Angel 10-23-2002, 02:20 AM In primul rind eu pe forumul asta am intilnit diferite teme puse in discutii, si n-as spune ca sint atit de filoyofice si pentru nivelul vostru (de acolo de sus) ... si mai repet, daca nu te intereseaza, mai bine nu mai crie nimic, ca m-am saturat de fraieri si de toti desteptii care in fiecare zi isi bat joc de mine, imi mai lipseste si in net sa mi se faca asa chestii ... ... si eu am spus ca am gasit cite ceva, dar nu totul ce m-ar interesa, dar sa lasam tema in pace, ca vad ca cam incurc pe forumul asta, sint cam multi genii pe aici . Alexandru 10-23-2002, 10:47 AM Se pare ca s-o suparat... Daca te-ai suparat pe mine Dark Angel, apoi te rog sa ma ierti. Asta e ultimul lucru pe care as fi vrut sa-l fac (sa indispun pe cineva) I-ti promit ca n-o sa se mai intimple. De azi inainte o sa fac cum zici tu - o sa ma tin departe de mesajele tale. |