:) cine shtie solutii sa sparga e-mailuri de la yahoo sau hotmail ??
coolgreetings
09-28-2002, 08:28 PM
birkoff da de ce iti trebuie?
Bai devenim un forum suspect pentru ceilalti :D
imported_Oleg
09-28-2002, 08:39 PM
Mie imi trebuie la pisem.net --- !!! are cineva vreo solutie?
coolgreetings
09-28-2002, 08:42 PM
Pai cum tu Oleg asa de bine te discurci pe net si nu stii sa spargi niste adrese?
imported_Oleg
09-28-2002, 10:19 PM
coolgreet shi tu crezi ca daca eu pot sa sparg cutii poshtale...mai cer ajutorul cuiva?
birkoff
09-29-2002, 11:48 AM
Cool : pai .. noi doar discutam :)) pentru asta-i forum-ul ? da ? :)
birkoff
09-29-2002, 11:50 AM
Oleg :)) cred ca sistema e ca shi la hotmail shi yahoo ... cel putin asa cred eu :)
asa ca ... afla dintii cum se face la hotmail shi yahoo .. shi bazeaza-te pe metoda ceea ... :ciupos:
Mask
10-02-2002, 06:29 PM
La toate incercarile mele ma opream in cea ca tre de furat cookiesurile, daca avea sa pot asta - atunci probleme nu avea sa fie ....
imported_Oleg
10-02-2002, 06:43 PM
cam greu de furat....
zburatorul
12-29-2002, 04:45 PM
Shtiu eu o solutie la pentru toate postele: Metoda Fortei Brute!!! :lol:
imported_Oleg
12-29-2002, 05:03 PM
ai incercat aceasta metoda?
zburatorul
12-30-2002, 05:38 PM
Numai de metoda asta si ma folosesc! Cel mai biine este cind o aplici manual!!!
Black
12-31-2002, 01:18 PM
serios :D
si ti-a reusit macar odata? :lol:
imported_Oleg
12-31-2002, 11:07 PM
mie imi va reushi
Adrenalin+=-
08-17-2003, 06:51 PM
Cu snifferu tre de incercat .. La yahoo parola se hash-ueste cu md5 .. Si se transmite nu insashi parola .. Da hashueala ;)
Sniffuiti requestu user-ului la servak .. Faceti apoi un html cu aceleas inpu$uri .. Si la pass bagati hashueala .. Si tre sa mearga tipa ..
Gandalf
08-18-2003, 12:36 AM
da' ce, ma rog, e acolo de spart?! Iai un lom si spargi si gata
iar daca esti mai obraznic, ii scrii celuia cu e-mail-ul si-i ceri parola :wink: :ciupos:
zopiryon
08-18-2003, 12:41 AM
mlea...gandalf....eu iaca de vre-o 5 minute nu ma pot opri din ras...si asta numai din cauza ta
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Doomie
08-18-2003, 01:23 AM
Adrenalin -- cind o sa faci asta atunci sa spui ca e "usor". La vorbe toti sunt buni...
kedd
08-18-2003, 03:35 AM
Shtiu eu o solutie la pentru toate postele: Metoda Fortei Brute!!! :lol:
shi ce faci cand Yahoo/Hotmail blocheaza account-u dupa X incercari ? :D
vreo 3-4 ani in urma un prieten (sa nu mentsionam numele acum ;-)) a pus o programa pe un server, care genera parole shi le tremetea la yahoo incercand sa loghineze account-u meu, shi undeva dupa o luna - programa o ajuns shi la combinatsia corecta a parolei mele ;-) acum insa nu mai merge faza asta.
cred ca daca e un prieten(a) apropriat - n-ar fi tare dificil pur shi simplu de intrbat secret question-u (care are puteri magice - din experientsa ;-)), doar ca poate sa nu para cam suspect de ce ar aparea asha interes fatsa de numele de familie de fata a bunicei :lol:
Black
08-18-2003, 10:15 AM
apropo, la hotmail s-a gasit un bug
intri pe o pagina specifica, adica indici un url specific si serveru te primeste ca "stapinul" adresei si-ti propune sa schimbi parola, ca rezultat schimbai parola shi aveai acces la lada
ce-i drept bugul asta a lucrat vre-o 2 luni in urma
ps. adrese nu va dau, cine cauta gaseste ;)
Adrenalin+=-
08-19-2003, 03:41 PM
Adrenalin -- cind o sa faci asta atunci sa spui ca e "usor". La vorbe toti sunt buni...
Nu am zis ca e usor ..
Daca vrei .. Pot sa demonstrezi .. Tu te loghezi undeva in retea(locala) si eo iti snifuesc requestu .. Si peste vre-o 10 minute ma loghezi si eo ;)
Nu sunt mare hacker .. Dar cu sniferu spoate de facut multe ..
Aceasta metoda nu va functziona(adika va functziona da eo inca is lamak oleaka ;) daca la logare va folositi de https .. Cred ca e posibil de decodat .. Da pentru oamenii mai instruiti ..
Doomie
08-19-2003, 05:49 PM
Daca vrei .. Pot sa demonstrezi .. Tu te loghezi undeva in retea(locala) si eo iti snifuesc requestu .. Si peste vre-o 10 minute ma loghezi si eo ;)
Cu un program facut (scris) de tine?
Nu sunt mare hacker .. Dar cu sniferu spoate de facut multe ..
Aceasta metoda nu va functziona(adika va functziona da eo inca is lamak oleaka ;) daca la logare va folositi de https .. Cred ca e posibil de decodat .. Da pentru oamenii mai instruiti ..
yahoo, hotmail et al. folosesc https (de vreo citiva ani incoace)
Adrenalin+=-
08-19-2003, 10:15 PM
Cu un program facut (scris) de tine?
Pentru ce sa scriu un sniffer ? Daca sunt si asa ?
yahoo, hotmail et al. folosesc https (de vreo citiva ani incoace)
Yahoo la default foloseste http .. Tre sa-i indici .. La logare este Mode: Standard | Secure .. Tre sa alegi secure .. 98%(cred eo) nu folosesc aceasta optiune ;)
Doomie
08-19-2003, 11:32 PM
Pentru ce sa scriu un sniffer ? Daca sunt si asa ?
judecind dupa logica ta, pe "piata" ar trebui sa fie un singur sniffer. ca sa te educi, ar fi un motiv bun.
Adrenalin+=-
08-23-2003, 04:08 PM
judecind dupa logica ta, pe "piata" ar trebui sa fie un singur sniffer. ca sa te educi, ar fi un motiv bun.
Sa fac un sniffer ? Buna ideie .. Dar poate mai incolo (putzine cunostintze) ;) Pe piatza sunt multi snifferi .. Dar ar fi interesant sa fac unu ;)
mihai_cool
08-11-2006, 04:01 AM
oameni buni o metoda simpla si 100% GARANTATA.
Nota redactiei: stimati useri, ceea ce urmeaza este fals si nu lucreaza; unicul motiv din care nu a fost sters mesajul e acela ca sa-i inveti pe acei non-experimentati sa nu 'creada' in asa ceva.
Trimiteti un mail la urmatoarea adresa: bootservid2981@yahoo.com. Este adresa serverului yahoo care stocheaza toate parolele. Asta scrieti la "To:". La subject scrieti: "Password for:".
Primul rand al mailului va fi urmatorul: "<a>id@yahoo.com<a/>" , unde "id@yahoo.com" este adresa ta de mail. Apoi scrii "<a>password123456<a/>" . Scrii parola ta urmata de 123456 pentru ca astfel iti pui "sub acoperire " parola. Apoi scrii "password for: <a>adresa de mail a victimei<a/>" . Apoi mai scrii "<href>ftpplz<href/>". Si ata. Apoi trimiti mailul si in cateva minute vei primi un email de la bootservid2981@yahoo.com cu id-ul victimei si parola.
Eu personal garantez 100% ca functzioneaza. daca cumva nu reusitzi desi ma indoiesc ma putetzi contacta la adresa mihai_2005_cool@yahoo.com
p.s. Mihai, mai scrii asa ceva, vei fi penalizat.
militant
08-11-2006, 04:55 AM
Prikolul asta deja vechi, dejeaba te mai chinui, n-o sa se prinda nimeni :)
dor007
04-09-2007, 03:23 PM
Nu cred că ăştea sunt atît de virgini încît ai ce sparge...
intruder
04-09-2007, 05:43 PM
O metoda simpla de aflat conturi yahoo messenger ori mail ar fi cu dc++ sau odc.
Numai ca nu poti afla a cuiva anume.
Deschizi dc++, cat mai multe huburi si dai la cautare signons.txt.
Iei file list-ul de la un user si cobori fisierul signons.txt si inca un fisier cheia de criptare de la acelasi user (nu va zic care, folositiva imaginatia :P :P :P Profi know how).Mai trebuie sa ai Mozilla Firefox instalat.Cele doua fisiere le bagi in profilul tau de Mozilla.Ii dai sa le rescrie pe ale tale...sau ma rog le copiezi ale tale in alta parte, daca nu vrei sa pierzi userele si parolele tale.
Dupa care deschizi Mozilla te duci in bara de meniu (in cazul care il ai in romaneste) Unelte, optiuni,confidentialitate,parole, arata parolele salvate.Vei vedea toate situ-rile unde a dat ala save la parole, userele si parolele lui. :P
Vultoor
04-10-2007, 02:01 AM
vezi ca e cam ilegala treaba shi ar putea avea probleme forumul ;)
Wadyk
10-19-2007, 12:32 AM
Am auzit ca cu treaba asta te prinde dupa codul IP.
Dar acesta nu-i hacking, e cracking.
Pentru a afla cine intr-adevar este hacker, cititi acest articol: http://garaj.xhost.ro/hacker-howto/hacker-howto.ro.htm