View Single Post
Vechi 03-16-2005, 06:28 PM
crs crs este offline
Feel The Beat

Data inregistrarii: Dec 2004
nu am zis niciodata ca nu stiu ce e ala spirit...si stiu ca omul are si corp spiritual...(dar de ce nu l-a facut doar spiritual?). Este undeva in RO (linga Cluj - Padurea Baciului) o padure in care daca-ti faci poze cu un aparat cu film intr-o anumita poiana iti iese pe film si corpul spiritual (aura ce te inconjoara). Deci sint comvins ca exista si o "viata" spirituala. Chestia ca si acest "spirit" este palpabil daca pot sa spun asa - cred ca nu ai nimic impotriva ca sint oameni care "vad" acest spirit asupra fiecarui om, se spune ca sint unii yoghini care se pot detasa spiritual de corpul fizic (dar nu complet) si pot chiar calatori fara sa-si ia corpul fizic cu ei. Daca Dumnezeu estre spiritual, ingerii idem, oamenii au si ei latura spirituala - de ce s-au mai incurcat cu partea "organica". Iar cei ce percep partea spirituala ( unii vad morti) nu au perceput niciodata ceva mai presus de spirite umane...
Dar cum ramine cu partea negativa - cu Iadul - cum il explici?
Sa mai luam cazul acelor persoane ce intra in moarte clinica...nu prea au povestit ca au ajuns in rai - cu atit mai putin in iad.
Chestia cu vorbitul din nestiinta de cauza - a bibliei evident - nu cred ca tine. De ce nu citesti Coranul sau Vedele cu atentie - poate iti vei schimba opinia. Cind a intrat "in scena" Dumnezeu era destul de tirziu in istoria omenirii - erau multi altii care i-o luase inainte...
O chestie mai ...ciudata (curiozitate personala, nu sint documentat) - ce treaba are alfabetul grecesc (alfa si omega) cu o religie care a intrat destul de tirziu aici? Dupa cite stiu scrierile gasite prin pesteri nu erau in greceste.

Si inca o intrebare: daca dumnezeu e singur, unic, arunci de ce nu stiau alte popoare de el? (egiptenii, grecii, romanii, incasii, etc) - popoare destul de civilizate pt. vremea lor. Cum de s-a pierdut in negura timpurilor la ei dar la israeliti a ramas?

Tot ce am zis aici nu am zis-o din rautate - sint simple intrebari pe care mi le pun.
Raspunde cu citat